|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() ''Superwulkan, scenariusz katastrofy''
Dziewczyny, oglądałyście wczoraj pierwszą część ''tego czegoś'' BBC?
Podobał się Wam? Czy jesteście rozczarowane? ![]() Bo ja sie przyznam, że mnie spodobał się bardzo. Nie miałam zielonego pojęcia, że taki Yellowstone to jeden wielki krater ![]() Podoba mi się sposób kręcenia; i te wstrzeliwane migawki; kolażowe ujęcia i taki misz-masz ![]() ![]() ![]() (Normalnie aż: zawód geolog <-- pasjonująco ![]() ![]() A jak Rick tłumaczył tej blondynie najgorszy scenariusz, to dla 125 km lawy, a tu się okazało, że ''1500 i to tylko w górnej części komory...'' :P ![]() Ciekawe, ciekawe. Istny Armageddon. Przyznam się bez bicia, że aż przykleję się dzisiaj do telewizora ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: ''Superwulkan, scenariusz katastrofy''
Oglądałam
![]() I muszę przyznać że bardzo mnie zaintrygował, ogólnie lubie filmy katastroficzne ale większość z nich jest krecona według identycznego schematu( wiadomośc o katakliźmie, panika, ewakuacja). Dzisiaj będzie już drugi i ostatni odcinek, tak? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ''Superwulkan, scenariusz katastrofy''
Tak, w sumie to szkoda, że nie dali całości, to są tylko '2' godziny.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:11.