Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI - Strona 140 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-04, 10:45   #4171
blondi1985
Raczkowanie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej kochane

przyszłam wam powiedzieć że już po niedzieli wracam na nasz wątek w pełnym wymiarze

kupiłam na allegro nowy laptop za 200 zł i wracam mam nadzieję że na nowo mnie przyjmiecie

Wow super, że tak tanio udało Ci się kupić
blondi1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 11:40   #4172
91moniaa161
Zadomowienie

Hej Laseczki

Proszę Was o opinie na temat tej odżywki / maski do włosów? http://allegro.pl/henna-treatment-wa...486341949.html

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

91moniaa161 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 11:59   #4173
angelinmyheart
Zakorzenienie

Dzień dobry.
Wpadłam do Was na chwile, jako przerwa od nauki.

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Hej Laseczki

Proszę Was o opinie na temat tej odżywki / maski do włosów? http://allegro.pl/henna-treatment-wa...486341949.html
Ja ją miałam i byłam średnio zadowolona. Wole polskiego, ale od biedy może też być ta.

https://www.suwaczki.com/tickers/72fldcimnc0g695n.png

01.02.2009r
04.08.2018r
angelinmyheart jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 12:02   #4174
91moniaa161
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
Dzień dobry.
Wpadłam do Was na chwile, jako przerwa od nauki.

Ja ją miałam i byłam średnio zadowolona. Wole polskiego, ale od biedy może też być ta.
Właśnie czytałam opinię na KWC i chyba jednak zdecyduję się na polskiego http://allegro.pl/odzywka-wax-rainfo...475514100.html do włosów zniszczonych , bo z tego co piszą to do włosów ciemnych trochę przyciemnia kolor, a tego bym nie chciała

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-03-04, 12:04   #4175
_Alessandra
Zakorzenienie

Hej Kochane !
Co ja dzisiaj zrobiłam, to z "podziwu" do samej siebie wyjść nie mogę.... Zaspałam do szkoły, bo wstałam o...12 No poraażka,a zwłaszcza, że wczoraj poszłam spać o 23, więc nie tak późno jak na mnie.. No, ale nic, trudno, aktualnie jem sobie śniadanko i popijam kawusię, a zaraz pójdę się kąpać i włosy muszę umyć - zazwyczaj co 2 dni myję, ale dzisiaj no po prostu muszę - mam tak okropnie tłuste, no nie wiem dlaczego

Cytat:
Napisane przez myrmyr
_Alessandra, przykro mi... mam nadzieję, że chociaż sny będziesz miała kolorowe

Aaa i ogromne brawa za taką silną wolę i brak zjedzenia pączka!!

Cytat:
Napisane przez blondi1985
Dzień dobry
Aleksandra nie martw się facetem, wiadomo oni są z innej planety będzie dobrze Mnie wkurzają trochę te tvn-owskie programy, top model oglądałam od początku i nie wiem jakim cudem ta dziwna dziewucha wygrała:/ YCD tez wczoraj oglądałam i Piróga lubię
Hehe, no, wiem, wiem, niestety czasami ta planeta jest tak odległa, że najchętniej bym go wyrzuciła przez okno... Mnie wkurza tylko Taniec z gwiazdami, nie lubię tego w ogóle A przy Top Model to mnie zdenerwowało jedynie to, że wygrała niewłaściwa osoba - paulina jest piękna, naprawdę śliczna i sexowna też, ale nie nadaje się na modelkę, to nie ten świat...Ale życzę jak najlepiej A YCD uwielbiam, bo jest tak totalnie o tańcu i ci ludzie są prawdziwi, z pasją, marzeniami itd. no a Piróg jest boski.

caate - fakt faktem bywam we Wrocławiu, ale raczej tu te okolice Bielan, Arkad i Galerii Dominikańskiej ale to tak naprawdę sporadycznie, no i jak na tańce jeździłam to co wtorek byłam koło targu świebodzkiego. Mam nadzieję, że nic się nie stało, ja się nawet już koleżanek takich dobrych pytałam o to, to wszystkie chętne były, tylko, że jedyne przeciw to ten dojazd.. O, widzisz, u mnie to filtry wystawiają w Rossmannie dopiero w połowie...maja A w Tesco to zależy jak im się podoba, także nic ciekawego..A w Schleckerze jest już parę, ale nic z Sorayi... Odżywką?! Nieźle To są 2dniowe po olejowaniu ?! Wow, boomba!! No tak, tak, to na pewno wpłynęło na Twoje włosy. Ale ogólnie jak Ty dbasz o te włosy, to normalnie jak o dziecko

E.J - ja polecam od siebie na przesuszone dłonie maść z wit. A co mi tu dziewczyny poleciły! Kochana, przez 3 noce smarowałam dłonie grubą warstwą wit. A i zakładałam rękawiczki i tak spałam i dla mnie to jest małe cudeńko, bo po każdej nocy lepiej, a już dziś wcale nie widać przesuszeń, podrażnień i ranki takie małe się pogoiły a to naprawdę super Ja mam tą z Hasco-Lek. Hehe, to widzę normalka podczas okresu, bo z kim nie rozmawiam, to wszystkie tak mają, że wręcz pożerają lodówkę z całą jej zawartością I dziękuję

Cytat:
Napisane przez Kitka
planuje kupić maskę z bingo albo romantic... i glorię... a razie nie mam za bardzo funduszy na szaleństwo zakupowe

a co do TŻ- dobrze że masz takie podejście, niech się stara
Aaa, no to fajne kosmetyki!! Bingo nie miałam ale słyszałam same pozytywne opinie a glorię mam i jest cudowna! Co do funduszy - u mnie to samo... I to wszystko przez te parę imprez, bo miałam kasę od ojca, ale tu się składamy na alkohol, tu coś tam tu fajki , tu następne i tak zeszła kasa i zostało mi całe 50zł... A co do Tż'a - w końcu musi się sam ogarnąć, ja mam dość wychowywania go, niech sam pomyśli czego tak naprawdę chce i w końcu zacznie mnie tak naprawdę doceniać I postanowiłam pokazywać mu, że też mam swoje życie i nie czekam tylko na niego z utęsknieniem, aż będziemy się mogli zobaczyć..

Montii - no widzisz, najwyraźniej mu dobrze u mamusi! Hehe, miejmy nadzieję, że będzie grzeczny i posłucha i sprawi Ci przyjemność!

Kitka - hmm, wyglądają bardzo ciekawie i są w super cenie! Ale niestety tej firmy w ogóle nie znam..Może zapytaj się dziewczyn na forum MM , tam jest taki wątek paletkowo-makijażowo coś tam.

Czekoladowa1 - a który odcień wzięłaś? I jest tam kolor który będzie dobry dla jasnoskórych?

angelinmyheart - mi Tż powiedział, że jak będziemy mieszkać ze sobą, to mi też zablokuje wizaż, bo na chleb nie będziemy mieć, ale mini-drogerię w domu i owszem

Aaa i dziewczyny, jak tam po wczoraj, ile pączków zjedzonych? Bo ja muszę się do czegoś przyznać...Tak kocham pączki i miałam do nich świetny dostęp(bo w tym sklepiku sprzedawaliśmy i miałam za darmo ), a potem jeszcze mama kupiła do domu i przy kawie zjedliśmy i zjadłam łącznie...8 pączków Nie bić!

Ja na razie tyle Was nadrobiłam, ale muszę iść się wykąpać i zająć włosami i w końcu przepisać zeszyt praktyk do zeszytu z komputera A tak ok.16 wychodzę, także same rozumiecie..Ale powinnam wieczorem się u Was zjawić! Miłego Dnia!!

książkoholiczka

10.03.2009 - razem
_Alessandra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 12:11   #4176
91moniaa161
Zadomowienie

_Alessandra hej skoro zaspałaś do szkoły się ciesz dłuższym o 1 dzień weekendem!
A co do pączków to nie jestem dużo gorsza od Ciebie, ja zjadłam 5 ale w końcu to był taki wyjątkowy dzień więc można było sobie pozwolić

zapuszczam włosy ...
51cm
cel-> 70 cm

Stary 2011-03-04, 12:30   #4177
Kitka:)
CABIN CREW

Cytat:
hej kochane

przyszłam wam powiedzieć że już po niedzieli wracam na nasz wątek w pełnym wymiarze

kupiłam na allegro nowy laptop za 200 zł i wracam mam nadzieję że na nowo mnie przyjmiecie
nareszcie

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Kitka:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 12:46   #4178
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

cześć ślicznotki
jaka piękna dzisiaj u mnie pogoda nic tylko wybrać się na spacerek no i w końcu weekend

Cytat:
hej kochane

no w końcu ramoncia będzie z nami

Aless, testowałam najjaśniejszy w sam raz właśnie dla jasnoskórych, był to chyba numerek 404 a nazwa albo ivory albo light, no nie pamiętam dokładnie a ja jestem blada na twarzy, nie używam filtrów na co dzień, ale staram się jej nie opalać w wakacje, na solarium też nie chodzę, więc chyba mamy podobną bladość

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 12:47   #4179
angelinmyheart
Zakorzenienie

Ja zjadłam (tylko) dwa pączki, bo mój brat się rzucił i kilka minut, i nic nie zostało.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-03-04, 15:06   #4180
Czekoladowa1
Wtajemniczenie

dziewczyny, co tutaj taka cisza

Czekoladowa1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 15:45   #4181
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Hej

Wyszłam z pracy 2 godz. wcześniej Miałam się uczyć ale najpierw musiałam poogarniać pokój a teraz odpoczywam przy kawie
Wczoraj wypiłam 2 kubki czerwonej herbaty i dziś już mnie przegnało do toalety wiec chyba zaczeła ona działać

Poza tym wczoraj Tż zrobił mi niespodziankę - przyjechał po pracy normalnie aż się rzuciłam w jego ramiona jak go zobaczyłam aż lepiej mi się zrobiło jak go zobaczyłam.

Kitka dziękuję za zainteresowanie tak ogólnie był zły dzień - to, że musiałam dziś być w pracy i nawet nikt nie zapytał się czy dam radę, nerwowy dzień w pracy no problemy finansowe marzec będzie bardzo kruchy jeśli chodzi o finanse jak mi nie przedłużą umowy to nie podniose się finansowo
Byłam dziś po zaliczkę u p. prezes, niezbyt miło mnie potraktowała, z wielką łaską mi dała pozwolenie

Cytat:
hej kochane

Super, że będziesz i że taki tani laptop masz

Alessandra stosuje, niby pomaga ale potem idę do pracy, nie mam czasu smarować dłoni kremem + zimno no i zaś od nowa wszystko

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 16:07   #4182
kobietasukcesu
zawsze mam racje

ramoncia: 200 czy 2000?

“You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf

<3 <3 <3
kobietasukcesu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 16:11   #4183
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
ramoncia: 200 czy 2000?
Ja raczej jestem za 2000

Stary 2011-03-04, 16:14   #4184
buahhot
Marcelover ♥♥♥

a moze za 200? z reszta czy to wazne?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 16:17   #4185
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Muszę się pochwalić - od paru dni ćwiczę, a od wczoraj walczę by jeść jak najmniej słodkiego

Jak na razie lece do ściag Miłego popołudnia Laseczki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-04, 16:21   #4186
claudi888
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
caate zawsze i wszędzie
mam pytanko.. ostatnio zauważyłam, że zaczęłam ścinać szpilki.. tak śmiesznie,., pod kątem.. jak myślicie, dlaczego? i co z tym zrobić? wina butów? stóp? czy stylu chodzenia?
od chodzenia jesli od zewnetrznych stron jest wszytsko ok jesli od wewnatrz idz do ortopedy
!!
claudi888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 16:47   #4187
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hej

Wyszłam z pracy 2 godz. wcześniej Miałam się uczyć ale najpierw musiałam poogarniać pokój a teraz odpoczywam przy kawie
Wczoraj wypiłam 2 kubki czerwonej herbaty i dziś już mnie przegnało do toalety wiec chyba zaczeła ona działać

Poza tym wczoraj Tż zrobił mi niespodziankę - przyjechał po pracy normalnie aż się rzuciłam w jego ramiona jak go zobaczyłam aż lepiej mi się zrobiło jak go zobaczyłam.

Kitka dziękuję za zainteresowanie tak ogólnie był zły dzień - to, że musiałam dziś być w pracy i nawet nikt nie zapytał się czy dam radę, nerwowy dzień w pracy no problemy finansowe marzec będzie bardzo kruchy jeśli chodzi o finanse jak mi nie przedłużą umowy to nie podniose się finansowo
Byłam dziś po zaliczkę u p. prezes, niezbyt miło mnie potraktowała, z wielką łaską mi dała pozwolenie

Super, że będziesz i że taki tani laptop masz

Alessandra stosuje, niby pomaga ale potem idę do pracy, nie mam czasu smarować dłoni kremem + zimno no i zaś od nowa wszystko
dobrze, że wczoraj TŻ przyjechał- to na pewno ci humor poprawiło
a z finansami może jeszcze sie ułoży, trzymam kciuki mocno

właśnie się obudzilam po drzemce i jutrzejszy dzień mam zamiar spedzić na spamowaniu
muszę kupić coś od cellulitu, wiosna coraz bliżej...

Jeśli choć raz posmakowałeś latania to już zawsze będziesz chodził z oczami utkwionymi w niebo, bo tam byłeś i zawsze będziesz chciał tam wrócić..

ZALATANA......
Stary 2011-03-04, 16:58   #4188
zielone_oko
Zakorzenienie

Zdrzemnęłam się chwilę a zaraz idę robić tŻ obiad bo niedługo wróci z pracy.
Masakra, dzisiaj cały dzień nie było wody włączyli jakoś godzinę temu..

O ja właśnie patrzę na końcówkę dlaczego ja
Stary 2011-03-04, 16:59   #4189
snowhitee
Zakorzenienie

Hej piekne Rozmowa poszła gładko, są chętni na mnie tylko muszę dać odpowiedź po weekendzie czy interesuje mnie ten wymiar pracy bo niestety nie pełny etat a albo 1/2 albo 3/4 z możliwościa przejścia na pełen ale wiadomo jak to jest z tą "możliwością"... No nic zastanowię się czy warto zmieniać muszę to przeliczyć wszystko

Cytat:
Napisane przez myrmyr Pokaż wiadomość
Efekt niestety jest marny wtedy

Ja też praski klimat, ale ten południowy a nie północny Czytałam co pisałyście i szczerze powiem, że ja tego tutaj nie czuję, ale na północną się ni wybieram za bardzo... jak już to autem szybko coś załatwić także byc może A! No i do zoo

Dobranocka Pięknoty!
no właśnie ojciec mojego Tż mieszka przy zoo, obok pl. Hallera i tam właśnie tak jest jak to kitka opisała

Cytat:
hej kochane

ale super a powiedz co to za laptop za 200zł? licytacja?

Cytat:
Napisane przez _Alessandra Pokaż wiadomość

Aaa i dziewczyny, jak tam po wczoraj, ile pączków zjedzonych? Bo ja muszę się do czegoś przyznać...Tak kocham pączki i miałam do nich świetny dostęp(bo w tym sklepiku sprzedawaliśmy i miałam za darmo ), a potem jeszcze mama kupiła do domu i przy kawie zjedliśmy i zjadłam łącznie...8 pączków Nie bić!
ja 4 i dziś 1

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 17:03   #4190
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
Hej piekne Rozmowa poszła gładko, są chętni na mnie tylko muszę dać odpowiedź po weekendzie czy interesuje mnie ten wymiar pracy bo niestety nie pełny etat a albo 1/2 albo 3/4 z możliwościa przejścia na pełen ale wiadomo jak to jest z tą "możliwością"... No nic zastanowię się czy warto zmieniać muszę to przeliczyć wszystko
ooo no to super, a mozesz zdradzic gdzie? tak jak mowisz, zastanow sie dobrze, przelicz sobie.

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 17:32   #4191
agusiownik
Zakorzenienie

na 20 do pracy idę, nie lubię chodzić tak późno do pracy

agusiownik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 17:36   #4192
angelinmyheart
Zakorzenienie

A ja właśnie wróciłam z egzaminu.

Miałam test a-d i jedno było takie pytanie:
Rozpiętość kierowania to:
b) Jak daleko dyrekcja ma do sklepu.

Ja to zobaczyłam to myślałam, że padnę.
Teraz widzę, że to pytanie akurat mam dobrze, więc może zdam.

01.02.2009r
04.08.2018r
Stary 2011-03-04, 17:53   #4193
caate
Zakorzenienie

GG do caate

jaka tutaj cisza dzisiaj

kupilam sobie krem odzywczo-nawilczajacy z spf15 a Olay, poklocilam sie z mama i ciotka, wnerwiam sie dalej, dlatego przyszlam do Was odreagowac

Olu, z wlosami jak z dzieckiem, a z autem jak z jajkiem sie obchodze

dzisiaj bedzie bez olejowania, stawiam na oczyszczanie, wiec szamoponu uzyje brzozowego
i maseczke klepopatra poloze na twarz, bo na nosie mnie wysypuje pierwszy raz w zyciu
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-04, 17:57   #4194
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez Kitka:) Pokaż wiadomość
dobrze, że wczoraj TŻ przyjechał- to na pewno ci humor poprawiło
a z finansami może jeszcze sie ułoży, trzymam kciuki mocno

właśnie się obudzilam po drzemce i jutrzejszy dzień mam zamiar spedzić na spamowaniu
muszę kupić coś od cellulitu, wiosna coraz bliżej...
Dziękuję
Ten Lirene serum jest fajny

snow gratuluję Oj, trzeba uważać bo Tż miał zarabiać po 2 miesiącach 1500 zł a tylko o 100 zł mu podnieśli i będzie miał może z 1200

angelinmyheart super,że dobrze Ci poszło

Ja tak na chwilę,ściągi już mam na jutro jeszcze muszę zad. z ang. zrobić

Stary 2011-03-04, 18:28   #4195
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez angelinmyheart Pokaż wiadomość
A ja właśnie wróciłam z egzaminu.

Miałam test a-d i jedno było takie pytanie:
Rozpiętość kierowania to:
b) Jak daleko dyrekcja ma do sklepu.

Ja to zobaczyłam to myślałam, że padnę.
Teraz widzę, że to pytanie akurat mam dobrze, więc może zdam.
trzymam kciuki za zaliczenie

dziewczyny ile amli kładziecie na włosy?? bo mi sie wydaje że daję za mało...

ZALATANA......
Stary 2011-03-04, 19:16   #4196
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Mnie amla wystarczyła (taka 200 czy tam 250 ml) na parę użyć Ale ja nie znam umiaru
Zresztą amla jest na parafinie i więcej już jej raczej nie kupię, wolę oleje

A Tobie kitko, na ile użyć?

<3 <3 <3
Stary 2011-03-04, 19:17   #4197
CABIN CREW

Cytat:
Napisane przez kobietasukcesu Pokaż wiadomość
Mnie amla wystarczyła (taka 200 czy tam 250 ml) na parę użyć Ale ja nie znam umiaru
Zresztą amla jest na parafinie i więcej już jej raczej nie kupię, wolę oleje

A Tobie kitko, na ile użyć?
niedawno ją kupiłam więc jeszcze nie wiem ale w takim razie może będę wiecej jej nakładała....

ZALATANA......
Stary 2011-03-04, 19:22   #4198
kobietasukcesu
zawsze mam racje

Tylko ja to mam chyba dłuższe włosy od Ciebie. I jak mówiłam nie znam umiaru. Nie wiem jak z amlą, ale w przypadku odżywek więcej wcale nie znaczy lepiej, tak samo w przypadku szamponów.

---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ----------

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
a moze za 200? z reszta czy to wazne?
czysta ciekawość, czy da się tak tanio laptop dostać

<3 <3 <3
Stary 2011-03-04, 19:39   #4199
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

ja powinnam dostac lanie nie dbam o siebie za bardzo nie chce mi sie i ogolnie duzo rzeczy mi sie NIE chce chcaialbym juz do pracy!!!!! jak narazie cisza wiec nie wiem jak to bedzie. Mam dola przez takie siedzenie w domu non stop. Nawet ostatnio nie widze sensu dbania o siebie, skoro moj Tz mowi ze mu wszytsko jedno a ja i tak siedze w domu nigdzie nie wychodze. Ide ogladac z coreczka epoke lodowcowa fajna bajeczka
Moj Tz ma weekend wolny....a ja ? hm...nawet to mnie ostatnio nie cieszy. Do domu daleko mam .....pewnie pojade w maju dopiero z tata do rodzinnych stron, od przyjaciol daleko...tylko Wy jestescie pod reka, zeby sie troche wygadac oj nie wiem co to sie ze mna dzieje, jem ciagle jakos tak...i wogole wszystko mi sie wydaje do du...y. I w dodatku moje wlosy to jakas masakra, wszytskie koncowki rozdwojone po tym ostatnim rozjasnianiu i farbowaniu, jakies siano jednym wslowem. Jak sie wkurze to je zetne na bombke co Wy na to ? Ale kiedy mi odrosna a pewnie tydzien dwa po scieciu znow beda rozdwojone, wiec tutaj tez sensu nie widze....

wpadne pozniej, zobacze co tam mi odpisalyscie a teraz zmykam do corci a tak naprawde myslami jestem gdzie indziej....niczego nie jestem pewna, wiem tylko ze milosc to nie wszystko a zycie jest dlugie....
Stary 2011-03-04, 19:39   #4200
CABIN CREW

właśnie wyregulowałam brwi- ostatnio jak usłyszałam ten komplement na ich temat to od razu chce się częsciej regulowac i dbać o nie

ZALATANA......

Edytowane przez Kitka:)
Czas edycji: 2011-03-04 o 20:39
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości