|
|
#181 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zuziowo- Wymiataczkowy wiosenny wywątek
Cześć
![]() Ale napiekłyście pączków i faworków! Ja wczoraj zjadłam tylko jednego pąka i był bleee. Jak wszystkie słodycze od pewnego czasu. Ale za to zjadłam sałatkę groszkową z majonezem, fasolkę po bretońsku, kanapeczki z łososiem i michę popcornu czyli czwartek jednak tłustym był. A propos tłustości Stazjo nie rób tego organizmowi! Głodówka zawsze kończy się jojo, a nawet innymi, gorszymi rzeczami. Ja teraz, po wynikach krwi, żałuję nawet niby zdrowej South Beach z zeszłego roku. Homyk dobrze mówi - ruch. A kalorie ograniczyć tylko trochę. |
|
|
|
#182 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z emami to ja miałach zamach stanu psychicznego, Ci mówiem Plusy: wygoda totalmente, ciepłota niesłychana. Co do pszemakania - śniek im nic nie czyni, jeno duża woda. Jak śniek mientki i stawasz długo w jednym mniejscu, to ciut cuś tam może zawilgnonć. Piere bes namaszczenia f pralce. Ja latam drugi rok f emach i kto mie widział, to wie , że une mie uszczenśliwiajom Psalm o emu mie wyszedł jakby.
|
|
#183 |
|
Piers do przodu
|
Przyznam szczerze, że też się zastanawiałam nad emu i zawsze mi się czerwony podszept przypominał o chlapach, soli i Bóg wie co jeszcze w tym śniegu
a tak zaczynam się znów zastanawiać .... a na All można dostać oryginał?
|
#184 |
|
Zakorzenienie
|
chyba tez mnie jakies choróbsko bierze....
|
#185 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie no dziewczyny ja sie nie glodzę ...ja generalnie baaardzo mało jem ...przeważnie jeden posilek dziennie ( czyt 2 kanapki ) plus masa plynów, i jakieś warzywa czy owoce.., podejrzewam,że jakbym miałą jakąś diete przez dietetyka ułożoną to prędzej bym przytyła niż schudła....tylko zima chyba na mnie tak wplynęła,że apetytu większego nabrałam na tłuste i rozpychające rzeczy...no i mam zamiar ze dwa tyg pociągnc na takim jogurtowo otrębowym odżywianiu, wrócę do zeszlorocznej formy...a potem powrót do mojego zwyklego odżywiania...i hulahopa wywlekę ![]() Wszystkim chorym i smutnym zostawiam i idę dogorywać na katar
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2011-03-04 o 14:49 |
|||||
|
|
|
#186 |
|
Zadomowienie
|
Lecem Słońca
Do fktrótce!
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Ci Dobra Duszko za ten emowy psalm
![]() Chyba mnie przekonałaś i zanabędę sobie te emu, ale w przyszłym roku. Doczłapię do wiosny w moich śniegowcach bo też niezgorsze i dobrze mi się sprawują. Ja też uwielbiam szpilki najróżniejsze i właśnie na wiosnę zmagam sie z dylematem - balerinki porządne, skórzane czy obcasy kolejne?
|
#188 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Nie było mnie trochę, wracam, a tu takie rozpasanie- pączusie, faworki, oponki... ![]() Wczoraj pochłonęłam dwa pączusie i powiem, że takie sobie były. Kocham pączki z konfiturą z róży, ale trudno dostepne są. Oponki.. mam jedną, w okolicach pępka ![]() Zasmuciła mnie wczoraj wiadomość o śmierci Ireny Kwiatkowskiej ![]() Maju, współczuję Mam włosy proste, długie. Do fryzjera chadzam w zasadzie tylko po to , żeby podciął końcówki. Zabieg prosty, ale ja zawsze przeżywam, coby fryzjerowi ręka siem nie zemckła. A żebyście mnie widziały po wizycie u fryzjera, gnę się przed lustrem, jak modelka na sesji zdjęciowej ![]() Powiem Ci tak, jak fryzjerka do mojej Mamy: włosy nie zęby- odrosną ![]() Furko A chodź sobie z tom buziom otwartom Pamiętaj tylko, że ostrzegałam ![]() Koncepcja na temat faworków bardzo fajna jest Ja też szczonsam cuker puder -Ile łyżeczek wsypać panu do kawy? -Pięć. Tylko proszę nie mieszać, bo nie lubię za słodkiej. Magdulenko struta Cytat:
![]() Ago, nie daj się choróbsku!
|
|
#189 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Ależ, Olu, co za pytanie - oczywiście, że szpilki! ![]() Wrrr, właśnie mi randkę szlag trafił
|
|
#190 |
|
Zakorzenienie
|
Ago-Anio13 nie daj sie
Justys, pokaz katarowi gdzie jego miejsce ![]() Margotku, jak nie randka, to moze jakies SPA?? Jewonko juze mi lepiej - dieta herbaciana zdzialala cuda, nawet troche rosolku pochliptalam i nic ![]() se w nocy myslalam, ze to kara za przepadzitosc tych angielskich troche wczoraj wcielam - ale chyba nie, nikomu nic nie bylo ciekawe ![]() Czekam na gosciow, mcham Wam a, Lubo - szczesliwej drogi i spokojnego pakowania |
|
|
|
#191 |
|
Wtajemniczenie
|
Wklejam zdjęcie pt. Gdzie jest ptaszek?
Ja wolę wierzyć, że ten kotek dmucha na zimne
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
Magdus, to niemieckie powietrze tak działa, mówiem Ci.
Czasem tez mnie tak chyci nie wiadomo z czego, wszytskie w domu zdrowe tylko ja zdycham w łazience. No i doszłam do wniosku, ze mnie tutejsze powietrze zwyczajnie nie służy Dobra, auto zapchane Ja jeszcze dycham. Tanecznem krokiem ide ku łazience, wymocze się i może nawet na twarzoczaszkę rzucę jaką maseczkę, żeby rodziny nie przestraszyć jutro. Zbytnio Trzymcie się tu wiosennie i bądźta niegrzeczne
|
#193 | |
|
Zadomowienie
|
Agoo, choroba niech Cie nie weźmie! Cytat:
Furkasiu, ja przez Ciebie kiedy kolki śmiechowej dostanę. Ale co tam... niech mnie kole a Ty pisz ![]() Za to pisanie ja Tobie dziś przesyłam spezialmente baccione grandissimo Dobrzeech to napisaa? Dobrzeech? A gdzie Magdulenko? Powiedz mi gdzie? ![]() Cieszę się, że masz się lepiej. Świr, świr ![]() ---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Ty też się trzym Luboczka Szerokiej drogi
|
|
|
|
|
#194 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tylko już nieraz zapitalając po Oszołomie w śpilkach i z opuchniętymi stopami
|
|
#195 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A nie obrażasz Ty czasem naszej Furki ? ![]() ![]() ![]() Skubany, jednak nie dmucha. Zeżarł! ![]() Lubo, szczęśliwej podróży Magdulenko, cieszę się, że lepiej się czujesz Udanego wieczoru
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2011-03-04 o 18:32 Powód: ogonki sie nie wystukują :) |
|
|
|
|
#196 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Magdulenko, SPA to będzie jutro,takie domowe. Mam zwyczaj wykonywac sobie w sobote mani- i pedikiury,moczyc stopy w olejku,nakładać maseczki na różne okolice i takie tam ;-) dziś tylko zjem kolację i idę spać,a chłop niech żałuje co stracił
![]() A w ogóle to dobrze,że Ci lepiej Malessandro,ja wiem jak to jest z tymi butami,zawsze skuszą takie bardziej ładne niż praktyczne,a potem się człowiek męczy. I jęczy. ale na lato może i warto,też mam jedne płaskie,sama widziałaś.Lubo,udanego wyjazdu
|
#197 |
|
Zadomowienie
|
Margosiu,
plotkujemy o Tobie w pewnym miejscu ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ---------- Jewonko, obaczym... jak się Furka nie obrazi znaczy nie obrażam
|
|
|
|
#198 |
|
Zakorzenienie
|
horror ![]() nie miałam jenterneta przez dwie godziny. a teraz mam i z wrażenia nie wiem co napisać
|
|
|
|
#199 |
|
Zadomowienie
|
Napisz czy na pocztę zdążyłaś
![]() ---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- I ile pączków zjadłaś ![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- I gdzie Ci one poszły jeśli zjadłaś ![]() ---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- No pisz bo ja czekam ![]()
|
|
|
|
#200 |
|
Wtajemniczenie
|
Co tak zacichli, a?
![]() Jak ten kot z obrazka...
|
#201 |
|
Zadomowienie
|
Jacyś tacy rozlaźli się zrobili no nie Jewonko?
![]() Jedno polazło tu, drugie tam, trzecie jeszcze gdzieś... A może Une wszystkie pojszły do Tigrisa? ![]() Tylko dlaczemu nas nie wzieny??? Obrazić się może?
|
|
|
|
#202 |
|
Wtajemniczenie
|
Może...
Też o tym pomyslałam Wróbliku ![]() Chodź, weźmy się i obraźmy
Poszukiwałam korka do Mystery NC. Znalazłam na All- korek z prawie pełnym flakonem ![]() Edytowane przez iwona-jk Czas edycji: 2011-03-04 o 19:54 |
|
|
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na pocztę zdążyłam i macham dorotce naszej całym wiechciem kwiecia szybki gonzalez z tej dorotki no i pięknie pachnę, wiosennie, i tak och, i ach, i takie tama pączków nie jadłam dziś nic, a nic, a oponki się nie liczą, bo one z dziurą są, czyli jakby bez tych kaloriów, nie
|
|
|
|
|
#204 |
|
Zadomowienie
|
Ale może na drugie ma Kazik ten nasz Tigris
![]() Kto Go tam wie? A może Uny łaskotać Go poszły, by przemówił, bo Un taki cichuśki ostatnio... Tak czy siak aktualnym pozostaje pytanie: - dlaczego nas nie wzieny? ![]() - obrazić się? ![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:56 ---------- Jewonko, no i czemy Ty posta swego skorygowała ![]() Tera mój sensu nie ma ![]() Ale za to Szachulinka się odezwała to przynajmniej na Nią gniewać się nie będę
|
|
|
|
#205 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeczytałam go sobie i siem mnie taki bez ładu i składu wydał
![]() Głowa mnie zaczyna boleć
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
ptaszorku, kiej się nie mogę częściej odzywać, bo gad netowy mi się biesi i odpowiedź po 10 minut ładuje, albo się rozłącza
|
|
|
|
#207 |
|
Zadomowienie
|
Szachulinko,
to niech gęś kopnie tego Twojego gada netowego ![]() Jewonko, gdybym ja miała swoje postyy bez ładu i składu kasować, to by musiały prawie wszystkie zniknać ![]() Głowinę Twoją glasiam |
|
|
|
#208 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#209 |
|
Piers do przodu
|
Dziewczyny
mój opuchnięty od pizzy bezbun, jak to mówi Dorota, trzęsie się niebezpiecznie moja wina
|
#210 |
|
Rozeznanie
|
się dowlokłam się przytulić i nawet poczyniłam delirycznym wzrokiem próby czytelnicze jeno ostać w pamięci, to zbyt wiele się nie ostało więc się i nie odniesę bo w dalszym ciągu nie pamiętam jak się nazywam brajan, czy jakoś tak? co Wróblu? ![]() ripleja cza będzie zrobić z tego, no czytania ze zrozumieniem ale to inną razą, jak zacznę odróżniać Lublin od Lubina ![]() to ja Was Wszystkich pozdrawiam i uściskuję, a Wy się Ludziska czymcie ściany dzyń dzyń i buzi buzi
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

Z emami to ja miałach zamach stanu psychicznego, Ci mówiem
Plusy: wygoda totalmente, ciepłota niesłychana. Co do pszemakania - śniek im nic nie czyni, jeno duża woda. Jak śniek mientki i stawasz długo w jednym mniejscu, to ciut cuś tam może zawilgnonć. Piere bes namaszczenia f pralce. Ja latam drugi rok f emach i kto mie widział, to wie
a tak zaczynam się znów zastanawiać ....
a na All można dostać oryginał?

Mam inny pomysł na wyleczenie Twej przypadłości 

mój opuchnięty od pizzy bezbun, jak to mówi Dorota, trzęsie się niebezpiecznie