![]() |
#1201 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki- część XII
Cytat:
![]() Ja efekty po wodzie widziałam szybko, głównie takie, że włosy są miękkie i cały dzień świeże i nie przetłuszczają mi się przy głowie. Gratuluję ocenki i zamknięcia sesji ![]()
![]() |
#1202 |
lipiec na maksa!!! :)
|
rzyrafko gratulacje
![]()
![]() |
#1203 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Niestety, niemożliwością wręcz jest sprawdzanie każdego słowa w nadsyłanych kosmetyczkach. Musimy ufać naszym czytelniczkom w kwestiach takiej etyki internetowej - jak widać czasami na wyrost. Prawda jest taka, że dziewczyna faktycznie posiada opisaną maseczkę, która widnieje na przesłanych przez nią zdjęciach, a Niemniej jednak przyjrzymy się następnym nadsyłanym materiałom. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję za czujność Cytat:
![]() jest już w Pl? pomacałabym ![]() Cytat:
![]() o rany, nie wytrzymałabym tyle ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1204 | |
Zakorzenienie
|
ocenki raczej nie ma co gratulować
![]() ![]() No nie wiem, nagradzałam się cały luty ![]() Obiecałam sobie paletkę cieni KOBO w sumie, ale lecą do mnie teraz 3 cienie i jeszcze chciałam parę staroci, które od dawna kuszą nabyć (i zawiesić na jakiś czas zakupy na allegro) no i trochę długów mam. Zobaczymy ![]() Cytat:
![]() ![]() dzięki ![]() czekam na wezwanie z katedry mojej magisterskiej ![]() Ależ mam okropną cerę jak się nie wyśpię- sucha, ze podkładu się nie da rozprowadzić nawet na kremie a za godzinę tłusta jak nie powiem co ![]()
![]() |
#1205 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Poszłam dziś do MACa wybrać z przyjaciółką róż dla niej (Estell wybrałyśmy Peachykeen-piękny, ale dla mnie nie wiem czy nie za różowy?Muszę pożyczyć od niej i przetestować porządnie ![]() ![]() Kuszą mnie te kremowe, jeszcze nie wiem czy nowa formuła czy stara, ale boję się, że będę się za bardzo świecić i czy będę umiała nałożyć go tak, żeby nie narobić sobie plam ![]() Aaa i oblukałam Bella Bambę i...jakby była dobra cena to mogłabym wziąć... ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-03-02 o 19:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1206 | |||
Zakorzenienie
|
rzyrafko gratulacje
![]() Cytat:
![]() wiec pewnie poprosze kolezanke, zeby mi w Stanach kupila Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1207 |
Zakorzenienie
|
Chyba jutro będę mieć okazję
![]()
#1208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Eh, już ponad tydzień czekam na wyniki z egzaminu ![]() ![]() Zakochałam się w Rossmannowskiej oliwcedo ciała ![]() Aaaa i kupiłam sobie mój pierwszy w historii rozswietlacz i chyba podoba mi się taki makijaż z nim ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1209 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny!
Dawno się nie odzywałam, ale ostatnio codziennie wychodzę z domu o 7 i wracam po 21 i nie mam wtedy siły na nic... W pokoju mam bałagan straszny, ale jak wracam to się tylko myję i idę spać. To chyba tak na koniec zimy, ale teraz jest tak pięknie ![]() ![]() ![]() I mam sporo rzeczy do zrobienia do ślubu... W weekend rozdaliśmy dużo zaproszeń, a i tak została nam jeszcze ponad połowa ![]() Tak podliczałyście luty - u mnie nie było źle ![]() Za to w marcu mam więcej "potrzeb" niż pieniędzy, a przecież i tak większość muszę odłożyć ![]() ![]() I mam ochotę zmienić depilator, bo ten stary ma 8 lat... Chciałabym Brauna 7180, miała go któraś z Was? A, przypomniało mi się. Dziewczyny, chcemy gdzieś pojechać w maju, nigdy nie latałam samolotem na wakacje (no, raz, ale to było daleko), zawsze jeździliśmy samochodem a teraz chcielibyśmy pojechać na jakąś wyspę... i nie mogę się zdecydować, gdzie. Macie może jakieś typy? Karolina, na jakiej wyspie byłaś w zeszłym roku, bo nie pamiętam ![]() ![]() Dobra, wracam do pracy! Miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1210 |
Zakorzenienie
|
Ale dzisiaj piękna pogoda, prawda?
![]() Zaliczyłam tę poprawkę! ![]()
![]() |
#1211 |
po prostu Em :)
|
bossy, gratulacje!
![]() Ja nie cierpię lakierów Catrice, buble jakich mało. ![]()
![]() |
#1212 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A pogoda przepiękna, aż szkoda siedzieć w biurze... chociaż zaraz wychodzę ![]() ![]() Przed chwilą dopiero dowiedziałam się, że Kwiatkowska nie żyje, strasznie mi się przykro zrobiło, uwielbiam KSP, aż mi się płakać zachciało ![]() PS. Dziewczyny, mogłaby mi któraś przesłać smsa ze zniżką do Sephory? Może być tutaj tekst ![]() EDYCJA: Ninuś, bardzo dziękuję ![]() ![]() Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2011-03-03 o 14:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1213 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Bossy, gratuluję ![]() oj tak, pogoda cudna, nie mogę się doczekać wiosny ![]() jadłyście już pączki? ![]() ![]() Iza, wysłałam Ci smsa ![]() edit: cieszę się, że dotarł ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2011-03-03 o 14:23 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zakorzenienie
|
Gratulacje
![]() ![]() Z Meet me at coral island jestem bardzo zadowolona, ale z Sold out for ever już nie ![]()
#1215 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Dziewczyny
![]() ![]()
![]() |
#1216 |
Zakorzenienie
|
Bosiak, gratuluję zdanej poprawki
![]() A pogoda w Krakowie dziś lekko pod chmurką, ale za to jest cieplej niż przez ostatnie 3 dni, gdy niebo było czyste, ale wiał lodowaty wiatr. Dziś za to czuć trochę wiosnę ![]() Pączka zjadłam aż jednego ![]() Zapłaciłam OC za auto, 450 zł poszło ![]() ![]()
#1217 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki, pożyczę od niej i przetestuję, na razie tylko na ręku mazałam i właśnie zdecydowanie różowy mi się wydał. Panie w MACu w GM są przemiłe, ale na razie trochę kiepsko u nich z dobieraniem róży ![]() Jak kupowałam Buff jedna zaproponowała mi same różowe baby pink kolory, jak jej od razu powiedziałam, że nie czuję dobrze w typowym różowym tylko w moreli, brzoskwini, że mam Style i Peaches, ewentualnie brudnym różu, ale pozwoliłam się umalować jednym z tych jej typów i tym co sama wybrałam i przyznała mi rację ![]() Wczoraj tak samo mówię, że dla tej mojej przyjaciółki to jakieś brudne, ciemne róże, nasycona brzoskwinia itp. a ta wyciąga znowu te baby pink ![]() ![]() Cytat:
Byliśmy na Krecie, zdecydowanie polecam ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja zjadłam pół w pracy, bo były niedobre ![]() ![]() ![]()
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2011-03-03 o 18:59 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1218 | |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co??!! Jesteście okropne! Nigdy mnie nie kusiło nic z tej firmy, a wczoraj weszłam na stronę i ja też chcę... Przyjmiecie mnie do zamówienia?
![]() ![]() Ja robię taką samą minę co 3 miesiące przy płaceniu za bilet 200 zł, ale widzę, że z samochodem jest gorzej... (chociaż na pewno wygodniej ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() I dziękuję za opinię o Krecie ![]() ![]() ![]() A kim jesteś? ![]() Ja wczoraj zjadłam dwa pączki - jeden od Bliklego a drugi od Zagoździńskiego (ten kto je kupił ![]() ![]() ![]() Byłam też na piątych urodzinach, chrześnica jest cudowna, dałam jej kucyka a ona "zawsze o takim marzyłam!" (a ma całe stado takich samych kucyków pony ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1219 | |
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Wtajemniczenie
|
Tak. wiem. masakra.
Mi by się godzinę stać nie chciało ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1221 |
|
Ja wolałabym chyba nic nie jeść cały dzień niż tyle stać po jedzenie.
![]()
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
![]() Wrzucam moje dzisiejsze skromne łowy ![]() Niestety nie kupiłam nic z Catrice, bo szafa była puściusieńka! Stały obok pudła i jak już byłam przy kasie kobitka dopiero zaczynała wykładać towar, ale nie chciało mi się czekać aż wyciągnie wszystkie lakiery ![]() Z ciuchami też lipa, w H&M wszystko co mi się podobało zaczynało się od rozmiaru 40 ![]() Idę się teraz pobawić i zobaczyć jak będą wygladały moje lakiery zmatowione top coatem Essence ![]()
#1223 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1224 |
Zakorzenienie
|
Ok, ale nie wiem czy go otworzę dziś czy poczekam az wykończę tego nieszczęsnego Daxa. Tak czy siak na dniach na pewno dobiorę się do Eveline
![]()
#1225 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hoolę mam w paletce z Coralistą i Dallasem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kretę i Rodos polecam, albo jakąś mniejszą grecką wysepkę. Kanary średnio do mnie przemawiają, ale też rozważaliśmy. Cytat:
Cytat:
![]() Byliśmy dziś w Biedronie na zakupach, chciałam te słynne żele do twarzy, ale nie było, więc na pocieszenie nakupiłam sobie herbatniczków Beti, które kojarzą mi się z dzieciństwem ![]()
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Iza uwielbiam paczki z tej cukierni, sa boskie, niestety tu nie jadlam paczkow, wiec musze to nadrobic w niedziele
![]() Polecam Ci greckie wyspy - bylam na Krecie, Rodos, Kos i Korfu - wszystkie fajne ![]() Te pudry/roze Benefit sa chyba w cenie ok. 180zl - wiec zamawiajac ze strony mamy dwa w tej cenie ![]() Bossy gratulacje! ![]() U mnie Prolongwear raz jest super, a innym razem robi smugi - trzeba pamietac, zeby go dokladnie nakladac, ale ogolnie go polecam. Edit: zagozdzinski to taka malenka cukierenka na gorczewskiej mi sie marzy Madera, ale tam jest dosc specyficzna pogoda, wiec trzeba o tym pamietac wybierajac dany miesiac.
Edytowane przez Estella Czas edycji: 2011-03-04 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1227 | ||||||
Zakorzenienie
|
Oby był dobry
![]() Cytat:
U mnie Babydream jest porównywalna do Hipp ![]() Jaki? Ja teraz męczę czekoladkę białą burżujkową, bo juz z rok po dacie jest ![]() Przy okazji tego słońca odkryłam, ze jednak obecne podkłady mam ciut za ciemne (nie było widać w rozproszonym burym świetle wcale) i chyba muszę coś kupić jaśniejszego ![]() Hej hej ![]() Cytat:
![]() A na którym się zraziłaś tak? Ja mam ten ciemny zielony (run forest? nie pamiętam) malowałam dopieor raz i to stopy ale nie mam negatywnych wspomnień. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Matko jak się wczoraj strachu najadłam z autem. Jak odwiozłam chłopaków z próby to jeszcze podjechałam kawałek po siostrę i tyle tylko co stanęłam w bocznej uliczce przy krawężniku, gadałam z nią przez telefon mówiąc gdzie ma iść i nawet świateł nie zdążyłam wyłączyć a tu się radiowóz zjawił z uśmiechniętymi panami. No to ja palę głupa, telefon wyłączam, ale wiem że nie mam nic powaznego na sumieniu więc się jakoś nie przejmuję. Wzięli papiery i się okazało, że wazność ostatniego przeglądu wygasła 17 marca 2010 ja blada jak ściana nie dowierzam, patrzę w pieczątkę- no jak byk. Już mam wizję 500 zł mandatu, awanturę od taty że zapomniałam i że siostra się po nocahc włóczy i w ogóle totalna katastrofa, tymczasem pan wręczył mi jedynie kwitek na odbiór dowodu rej. z urzędu ![]() ![]() ![]() ![]() A wczoraj w dzień miałam akcję "sprzątanie chlewika po sesji" wszystkie materiały ze studiów są posegregowane w teczki, na półce ułożone chronologicznie wg egzaminów ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ech, ja mam tyle osób do odwiedzenia, m.in. mojego wampirka energetycznego w Rzeszowie (kurczę 6 lat juz skończyła ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1228 |
|
rzyrafko, nie pamiętam, już dawno się pozbyłam.
![]() Ja tam jadłam pączki po 0,69 zł z osiedlowego spożywczaka i były pyszne, zero kolejek. ![]()
![]() |
#1230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hehe ja najbardziej posprzątane mam zawsze w sesji bo to dobry pretekst żeby naukę odłożyć o jakaś godzinkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.