|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Moderatoreska
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
|
|
|
|
#2042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
wkurza mnie to jak idziemy do sklepu kupic chleb, cos do chleba, ewentualnie jakis owoc itp i wydajemy tak po prostu 50zl ![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ---------- heh nie ogladalam pierwszej czesci wiec wlaczylam na epoke ![]() ty chociaz masz z kim ogladac moja myszka w brzuszku chyba spiprincipessina za pączusie
|
|
|
#2043 |
|
Zakorzenienie
|
Princi tak sądziłam że dodałaś, ale wiesz jak to jest
a zwłaszcza w ciąży można o najważniejszym zapomnieć ja kiedyś upiekłam ciasto bez jajek, nie wiem ale było dobre po upieczeniu Grazin dobre i 5% bo mój tż w wojsku to podwyżki nie dostanie mało tego to jeszcze im zabierają ostatnio minister wymyślił że buty żołnierzowi mają starczyć na 3 lata, no śmiech na sali. Buty w których chodzą cały dzień praktycznie przez większą część roku (bo zimówki wkładają jakoś w grudniu a ściągają w marcu). W tych butach chodzą na poligony, na wymarsze, na garaże..i te buty mają im wytrzymać 3 lata. A jak ktoś "zniszczy" wcześniej to musi sobie kupić z własnej kieszeni, a ich koszt to jakieś 400zł.
|
|
#2044 |
|
Wtajemniczenie
|
jutro nie bedzie mnie caly dzionek bo jade z tż tam do jego przyszlego szwagra... nie mam ochoty, ale co mam robic sama w domu? przynajmniej zjem cos dobrego (wiadomo u kogos zawsze lepiej smakuje
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2046 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja Wam już dzisiaj mówię DOBRANOC
Idę oglądac "Zanim odejdą wody"
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
no mnie tez jutro nie bedzie, bo jedziemy do tego outletu
A co Wy tak duzo cukru kupujecie mi to 1kg na pol roku starcza
|
#2048 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
) też mało cukru szło,bo tylko do herbaty/kawy którą się rzadko piło, a u teściów strasznie dużo cukru idzie :/ dużo piją i dużo słodzą, oprócz tego ciasta itd :/ Masakra z tymi cenami w ogóle
|
||
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
ale sie wkur............. zdenerwowałam się!!!
do mojego tż napisała jego była!!! konkretnie "odezwij się kiedyś A. jakbyś miał ochotę ze mną POROZMAWIAĆ buziaki"głupia PI*&%$#@^....!!!!!!!!!!!! !! oczywiscie juz jej "pięknie" odpisał ale korci mnie zeby osobiście sie pofatygować i jej napisac co o niej myśle... pisac czy nie???
|
#2050 |
|
Rozeznanie
|
chcą nas zmusić do odchudzania?
|
|
|
|
#2051 | |
|
Wtajemniczenie
|
no dokladnie-szok.
U nas tez malo cukru idzie bo ja piec nie umiem no i malo slodze, Tż tylko 2lyzeczki do kawy i herbaty. Jednak tu nie tylko o ten cukier chodzi, wszystko drozeje nic tylko plakac.---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:36 ---------- Cytat:
bo jestem strasznie zazdrosna!!!! dobrze ze ci chociaz powiedzial, ze napisala...
|
|
|
#2052 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin daruj sobie
wiecie żeby to o sam cukier chodziło...ja kupuję średnio kilogram na 2 miesiące bo lubię piec...ale podrożeje wszystko. W zasadzie większość produktów ma w składzie cukier...a do tego mąka też drożeje. U nas chleb w piekarni już jest droższy a ma podobno kosztować 5 zł
|
|
#2053 |
|
Zakorzenienie
|
no chyba
![]() niedługo dojdzie do tego ze ludzie będą głodowac bo nie bedzie ich stać na najprostsze i najtańsze rzeczy... mało to osob ktore zarabiaja najnizsza krajową i trzeba opłacic mieszkanie opłaty bardzo czesto kredyty i za co jesc??? płakać sie chce... co w tym państwie się dzieje.
|
#2054 |
|
Wtajemniczenie
|
grazin ja juz nie jedna taka pi.de doprowadzialam do pionu!!! szczyt chamstwa pisac do kogos kto ma zone i dziecko w drodze. Ja zawsze pisalam- odp...................... ..ol sie i tyle
tez nie moge spokojnie tego potraktowac
|
|
#2055 |
|
Zakorzenienie
|
ja wyczytałam ze zdrozeje nie tylko cukiewr ale i ziemniaki i mąka. więc ??
to są podstawowe produkty. mąka i cukier sa w skłądzie wielu produktów... pączki mi podrożeją!
|
#2056 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale na umowie tez ma te 1000zl, wiec wcale nie tak dobrze. Cala Polska. Mowia zeby glosowac, ja nie wiem nawet na kogo jestem pesymistycznie nastawiona do polskiego rzadu- nie ufam tam nikomu. Kazdy sobie rzepke skrobie.
|
|
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to nie zmienia faktu, że trzeba miec tupet zeby pisac do faceta ktory ją zostawił ktory ma kobiete zyją ze sobą i spodziewaja sie dziecka o czym ona doskonale wie... juz sobie taka wiązanke wymyśliłam... ale tż mowi zebym nie ruszała gówna bo bedzie śmierdziało... a mnie juz ręka swędzi na nią. głupia kwoka... pewnie ją broszka swędzi i chce zeby ją ktos podrapał
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Że tak dajecie radę... I zwłaszcza teraz, jak maluchy w drodze...A a propos przepuszczania w kolejce, to spotkał mnie dziś MEGA SZOK! Byliśmy z tż w IKEA i pani nas przepuściła w kolejce, bo powiedziała, że ma dużo rzeczy... Pierwszy raz w ciąży mnie coś miłego spotkało od innych ludzi...gugasiatko Faktycznie malusi Ale jak przypomnę sobie mój z tego tygodnia i porównam z tym, co mam teraz, to ![]() Grazin I w takim momencie cieszę się, że ja nie słodzę A tż najczęściej mamie podkrada, bo ona kupuje na zapas A ceny... Fakt masakra, ile idzie na zakupy jedzeniowe... A do tego narzuta na łóżko okazała się za mała , chociaż miała być SZERSZA niż łóżko, a wszystko z IKEA... Na szczęście mam jeszcze resztę materiału z tej, z której robiłam narzuty na fotele, to sobie doszyję... ![]() Z dobrych wieści: kupiłam tani i ładny portfel, a do tego jeszcze taniusie ręczniczki z IKEA i bluzkę z długim rękawem, bo większość mi już brzucha nie zakrywa
|
|
|
#2059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jak juz Tż jej odpisal tak jak powinien, ty sobie odpusc, szkoda kasy na sms. Choc wiem co czujesz i tez by mnie korcilo. Moj Tż nie ma chyba zadnej kolezanki w tel tak go wyczyscilam hehe wiem wredna jestem, ale tez mialam podobne sytuacje co ty... tyle ze moj Tz chodzil w skowronkach i czesto sie nie przyznawal.. dlatego Nk tez nie mam bo on skasowal dla mnie wiec i ja sie poswiecilam. A trafial wlasnie na takie idiotki jak byla twojego ![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- dobry film sie zaczal na polsacie, lubie takie.
04.05.2011r. godz.21.42 Nikosia Edytowane przez 24kasia86 Czas edycji: 2011-03-04 o 21:52 |
|
|
|
|
#2060 |
|
Zakorzenienie
|
ja Ciebie już też
Ewesko, w pięknej okolicy mieszka mąż Princi, pamiętam te książeczki Z tym cukrem, to niezła akcja Ja nie słodzę, ale TŻ tak, goście czasami, a do ciast też sporo idzie, bo tak średnio raz w tygodniu coś piekę |
|
|
|
#2061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam fejsik ![]() i jego komórke tez przeczyściłam z wszystkich damskich imion oprócz sióstr i mamy ![]() usunełam mu też wpis o nazwie "Izabell " co się później okazało był to salon solarium ![]() postaram się uspokoić i nie myślec o tej debilce. szkoda moich nerwów na nią.
|
|
#2062 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli któraś jeszcze nie oglądała Krwawego diamentu, to WY-NO-CHA na TVN. Wyjątkowy, wzruszający, prawdziwy, polecam!
|
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
Matall weź nic nie mów...ja siadłam dzisiaj i zaczęłam płakać...chodzę cały czas w tym samym i najgorsze jest to że za bardzo nie ma co kupić a ja wyglądam jak pół dupy za krzaka...powyciągałam swetry które mam już od 3 lat i inne bluzki bo ich nie szkoda mi rozciągnąć na brzuchu
szukałam jakiś niedrogich bluzek na allegro ale ja wolę w sklepie żeby sobie podotykać i zobaczyć jak w tym wyglądam, tak w ciemno nie lubię. Do tego nie mam co na dupę włożyć, tzn mam dzinsy i jedne leginsy ale ile można w tym samym...czekam na ciepło to mam jeszcze 2 sukienki w których mogę chodzić.
|
|
#2064 |
|
Zakorzenienie
|
mary ogladalam, ale i tak mam tvn wlaczony
|
#2065 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja zalozylam fejsik ale on na razie o tym nie wie a zrobilam to ze wzgledu na wasmoj Tż mial wpis o nazwie "mycha" tak jestem zazdrosna i przyznaje sie bez bicia! teraz za kazdym razem gdy wychodzi do pracy pytam sie czy zabral ze soba tel nie chce zeby mnie korcilo...a teraz ta ciaza po co sie mam denerwowac. Ufam mu tylko tym pindom nie
|
|
|
#2066 |
|
Moderatoreska
|
|
|
|
|
#2067 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin, Kasia, z tymi dziewczynami, to ja nie wiem, skąd się takie frustratki biorą. Pewnie faceci się nimi nie interesują, muszą się jakoś podbudować i próbują wszystkiego, nawet do zajętych się kleją
|
|
|
|
#2068 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() gdzie ten Tż??????????????????????? ??
|
|
|
#2069 |
|
Zakorzenienie
|
Princi, ja też wdziałam, ale to jeden z najlepszych filmów, jakie widziałam. Leci sobie w tle.
Ewesko, rozumiem
|
|
|
|
#2070 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- ide spac buziaki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

za pączusie
mało tego to jeszcze im zabierają
ostatnio minister wymyślił że buty żołnierzowi mają starczyć na 3 lata, no śmiech na sali. Buty w których chodzą cały dzień praktycznie przez większą część roku (bo zimówki wkładają jakoś w grudniu a ściągają w marcu). W tych butach chodzą na poligony, na wymarsze, na garaże..i te buty mają im wytrzymać 3 lata. A jak ktoś "zniszczy" wcześniej to musi sobie kupić z własnej kieszeni, a ich koszt to jakieś 400zł.
Czekamy na Ciebie fasolko

) też mało cukru szło,bo tylko do herbaty/kawy którą się rzadko piło, a u teściów strasznie dużo cukru idzie :/ dużo piją i dużo słodzą, oprócz tego ciasta itd :/ Masakra z tymi cenami w ogóle 
Na makijaż wpadaj kiedy chcesz, umaluję cię swoimi kosmetykami z przyjemnością
I zwłaszcza teraz, jak maluchy w drodze...
, chociaż miała być SZERSZA niż łóżko, a wszystko z IKEA... Na szczęście mam jeszcze resztę materiału z tej, z której robiłam narzuty na fotele, to sobie doszyję...