|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Desperate Youngwives, PM-ki do 23 lat
Cytat:
![]() ale to zawsze 4 dni w miesiącu a nie dzień w dzień więc uważam że my zaoczni (jak to brzmi ![]() ![]() Czemu się boisz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4532 | ||
Zakorzenienie
|
no i pewnie niedzielny kac
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | |
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() czekam i czekam na mojego Tż i doczekać się nie mogę, alę teśknię już, mówię Wam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() A ja siedzę sama w domu, TŻ pojechał do Wawy, bo ma w ten weekend zjazd. Zwykle jechał w sobotę rano, ale musiał wstawać i 3 i potem był nieprzytomny na zajęciach... Więc pojechał przed chwilą ![]() ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Uwaga, uwaga, wymyśliłam tytuł! A nawet 2 :P. Drugi już na siłę, ale co tam :P. Tak więc: Kisiel i ciastka przed kompem zjadamy, o ślubach, dzieciakach i bzdetach gadamy. Young PM, cz III. albo: Wiecznie piękne, młode zdrowe Young PMki wizażowe! (cz. III) |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4535 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Używam pędzelków do makijażu ![]() ![]() A co, planujesz zakup? Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4536 |
Zadomowienie
|
Dobry wieczór
![]() ![]() ![]() ![]() Dobra, lecę jeść kurczaczka i oglądać "epokę lodowcową" ![]() Dalenka, świetne tytuły ![]() coś tak widzę, że Agi coś nie było dziś.. myślicie, że rodzi? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4537 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ej, może Aga serio na porodówce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4538 |
Raczkowanie
|
![]()
Hej dziewczyny,
![]() przepraszam Was bardzo za tą przerwę, ale siła wyższa. Wybaczcie ![]() Ogólnie to w pracy pełno zamieszania, wiadomo okres składania zeznań ;/ Wychodzę o 6.30 i wracam po 16.00. Tak więc opiszę co u mnie ![]() Z Tż wszystko jak najlepiej, jeszcze w życiu nie był taki jak teraz ![]() 12.03 idziemy do księdza zamówić termin na koniec października ![]() Tyle mnie teraz czeka spraw, że szok. Moja niunia mała 12.03 kończy 2 latka ![]() wógole to Wam ją pokaże o ![]() A i zapomniałabym, pamiętacie jak Wam mówiłam, że Tż ciągle zważa na zdanie swojej mamy? Teraz wogóle ich nie słucha ![]() Teraz jest już chyba cudownie ![]() Napewno jest!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2011-03-04 o 20:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4540 |
Raczkowanie
|
Ehh czasami bierze, ale staramy się go chować
![]() Chcielibyśmy 29.10. tylko nie wiemy czy będzie wolna data ![]() Mamy nadzieję, że tak ![]() 12.03 Wam napiszę co i jak ![]() Teraz szukam sukienki, bo nagle tak mało czasu zostało !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4541 | |
Zadomowienie
|
nie no, nie ładnie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() na mnie Tż jakiegoś focha właśnie puścił i nie mam pojęcia o co mu chodzi... :| ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4542 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4543 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u nie w domu mały szpital, mama z zapaleniem oskrzeli lezy, tato ma grype, babcia też cos pokasłuje, a ja od srody w domu na L4 bo umieram przez okres ;/ o 4 rano obudzil mnie taki ból jajnikow ze myslalam ze zejde...oczywiscie lekarz problemu nie widzi.... ech szkoda gadać. Tak w ogóle to opłaciło mi się siedzieć na wolnym, bo poszperałam na necie jak zrobić te zaproszenia ślubne (których swoja droga wciaz nie mam, bo nie mam jeszcze konpcecji :P ), ale za to stworzyłam 3 inne karteczki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4544 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oba tytuły bardzo mi się podobają! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku. A córcię masz przesłodką ![]() Edytowane przez tusia_m Czas edycji: 2011-03-04 o 21:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super z tym ślubem i Tztem ![]() pisz koniecznie jak coś załatwicie ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4546 | ||||
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() ![]() Ojej, szkoda,że Tż już pojechał... Niedługo będę po prostu M, już morsi to był skrót ![]() ![]() Cytat:
![]() A krem rzeczywiście super, a jak pachnie! ![]() Cytat:
![]() A Zuzieńka cudowna! ![]() Cytat:
Dojechałam! ![]() ![]() To znaczy problemy były, ale jeszcze w G. pod blokiem Tż chciał mi zamek w drzwiach otworzyć i kluczyk utknął! Próbowaliśmy wyciągnąć, ale nawet nie drgnął, poleciałam na Bliską po WD, ale też nic nie dało, Tż biedny się strasznie denerwował i w końcu jego kolega po niego przyjechał i pojechali po zapasowy klucz do niego, a ja siedziałam w takim zimnym samochodzie i pilnowałam... I jak już byli u Tż siostra tego kolegi zadzwoniła, że chyba się im ktoś włamuje do domu! No i tam pojechali, ale nic nie było. A i w międzyczasie jadłam cukierka, takiego toffi i złamałam ząb! Cudowne 2 godziny to były! ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
morsi biedaku
![]() a ktory ząb? byle by jakies z tyłu to widac nie bedzie ide spac ![]() p.s. dalenka świetne tytuly
#4548 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ?
Powiedzcie mi jak to jest z tymi zaocznymi ? Ile płacicie, jak z pracą, mieszkaniem itd. Bo ja jestem kompletnie ciemna w tych tematach jeszcze. A przecież to już mało czasu ![]() Przepraszam,że się na razie wyłączyłam z tematu ślubów, wesel, pieluch itd. Ale jeśli mam dalej z Wami być i planować coś na 2012, to muszę się zająć maturą i studiami ;p ---------- Dopisano o 00:47 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Ooo. I jakby mi któraś jeszcze o kredycie studenckim coś bliżej powiedziała, to bym Was kochała do końca życia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4549 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Matko, ale pecha mieliście... Najgorsze z tym zębem :/. Boli Cię ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4550 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Kurcze, ale miałaś pecha i jeszcze ten ząb, współczuję, mam nadzieję, że to gdzieś z boku ten ząb, bo z przodu to nawet wstyd mówić jak ktoś zobaczy, moje 2 koleżanki miały złamane akurat jedynki... Cytat:
![]() Właśnie najgorsze jest jak się ząb złamie, czy tam ukruszy, albo jak ma zrobione piękne paznokcie i akurat przed samym wyjściem z domu złamie, też bym się załamała...
![]() |
#4551 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Widzę, że produkcja postów idzie ![]() ja wczoraj powłóczylam się z koleżanka, byłysmy na szarlotce na gorąco z lodami ![]() ![]() Tż w pracy do 20.... wszystko mnie w domu wnerwia i coraz bardziej sie przekonuje do pomysłu tż czyli znalezienia własnego mieszkania..... ehhh ![]() Planów na dzisiaj brak....... |
![]() ![]() |
![]() |
#4552 | ||||
sajkolidżist
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jedynki też mam ponastawiane, w ogóle mam strasznie słabiutkie zęby, przez co są strasznie połatane, przez całe gimnazjum "remontowałam" zęby, rodzice wydali mnóstwo pieniędzy, a ciągle mi się robią przebarwienia, dentyści rozkładają ręce, dlatego moim marzeniem jest aparat, a potem ujednolicenie i wybielenie zębów, ale na to by trzeba wydać z 10tys... Mam nadzieję, że do ślubu się jakoś to uda.. Cytat:
![]() Ja zaczynam weekend z matematyką, a że robię zadania z takiej stronki w internecie, to będę zaglądać ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- A z tym ukruszeniem zęba w dniu ślubu to masakra, ja chyba z moimi kruchymi zębami tydzień przed ślubem będę jeść same papki i zupki.. Zęby udało mi się już złamać na: kukurydzy, takiej w kolbie, mięciutkiej, na gumie do żucia - drażetce, na jabłku i wczoraj na miękkim cukierku toffi ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4553 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4555 |
sajkolidżist
|
Widziałyście to: http://rankings.big-boards.com/?filter=all,PO ?
![]() ---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Właśnie, Agula, czy wpisać już na pierwszej stronie córeczkę zamiast Fasolki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4557 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Co tu tak cicho dziś ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Wydaje mi sie że rodzic nie rodzi, ani nie urodziła, bo przed chwilą na watku mam marcowo-kwietniowych widziałam ze swieciło jej sie pod avatarem ON
|
![]() ![]() |
![]() |
#4559 |
sajkolidżist
|
Ja walczę z matematyką
![]() W poniedziałek ostatnia poprawka, okropnie się boję! |
![]() ![]() |
![]() |
#4560 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.