![]() |
#3901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
no to się spracowałaś Veronka, to się dziwisz że plecy odmawiają Ci posłuszeństwa
ja usiedzieć za długo to nie mogę , dostaję takiej jakby kolki ![]() właśnie zajdam dzikiego wędzonego łososia z sosem śmietanowo-chrzanowym i szczypiorkiem pychota ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3902 |
Zakorzenienie
|
Veronko może powinnaś iść do lekarza //musi ci coś dać co ci przyniesie ulgę
Judi a co doktorka powiedziała //że mówisz że jest gorzej mam nadzieję że leki mu szybko zaskutkują |
![]() ![]() |
![]() |
#3903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cholera wzielam apap, glowa mnie boli ![]() niech to chorobsko nawet nie wita do mnie jturo bo zaczne przescieradla szukac ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3904 |
Zakorzenienie
|
Kristi niestety już oskrzela zajęte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3906 |
Zakorzenienie
|
właśnie zasiadłam
![]() jakaś niezobowiązująca rozrywka po całym tygodniu tyrania się należy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3907 |
Zakorzenienie
|
chciałam wam tylko pokazać,że warto "inwestować" w little pony
![]() http://allegro.pl/my-little-pony-bal...478253929.html http://allegro.pl/my-little-pony-duz...469265924.html http://allegro.pl/domek-palac-czajni...480818215.html http://allegro.pl/my-little-pony-pon...480153532.html ost. obserwuję bo się powoli czaję.. nie pisałam dziś bo smutny dzień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3908 |
Zakorzenienie
|
jowiszku to bardzo smutne //teraz przynajmniej nie cierpi - ale wiem to żadne pocieszenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no przykre,że takie rzeczy fajnych ludzi spotykają. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-04 o 20:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3910 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku ja nie wierzę że dziecko co ma jakąś wadę i po operacji nie cierpi
Przecież człowiek jednakowo wszystko odczuwa czy to mały - malusi czy duży, duży to ma jeszcze ten plus że powie że go boli i dostanie coś przeciwbólowego, a takie maleństwo tylko płacze i nic nie powie |
![]() ![]() |
![]() |
#3911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3912 |
Zakorzenienie
|
Magda...
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3913 |
Zakorzenienie
|
ehh, nie wiem. byleby RAZEM zdołali przez to przejść.
Jolu moja Iga też kaszle jak opętana i niestety widzę,że to najgorszy kaszel jak dotąd. co bierze i brał Tymek? bo u mnie tylko bactrim 2razy dziennie i krople na kaszel razy 3. do mamy jednak nie jadę,bo na środę umówiłam gina. ostatni dzwonek bo biorę ost. pudło tabsów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3914 |
Zakorzenienie
|
jowiszku te krople na kaszel u nas zawsze skutkowały
moim zdanie to dobry lek - to na kaszel taki krtaniowy |
![]() ![]() |
![]() |
#3915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
u nas na kaszel to raczej inhalacje wchodza w gre. Tymek tez z tych alergicznych, wiec pewnie inhalacje i syropy. tutaj troche o bactrimie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3406304 Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2011-03-04 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3916 |
Zakorzenienie
|
tak Veronka czytałam już o nim
![]() dzięki Kristi, mam nadzieję,że i u nas krople się sprawdzą. |
![]() ![]() |
![]() |
#3917 |
Zakorzenienie
|
Aniu spoko, ja z kolei nie wiem co to za baba z Twojego linka
![]() ![]() ![]() ![]() Smutno strasznie czytać o śmierci dzieciaczka ![]() ![]() ![]() Jowiszowa, czyżby Iga też miała manię na pony? Też się od jakiegoś czasu czaję na czajnik, albo na podwodne królestwo bo Mati już ma zestaw kucyków-syrenek ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Bactrimem leczyłam kiedyś moje szczurze stado, całe 4 sztuki ![]() ![]() ![]() Jowisz, pisałam już kilka razy o tym, ale wspomnę jeszcze raz... jak o klockach z HK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-03-05 o 07:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#3918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3919 |
Zakorzenienie
|
Jowiszku straszne, potworne... brakuje słów. Nie wiem jak można przeżyć śmierć dziecka...
![]() ![]() Koniki pony cudne, ale coś czuję że dla mojej Oli jeszcze za wcześnie na nie ![]() Ola bierze codziennie Bioaron i Tran Mollersa ![]()
#3920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, to tak jak ze szczepionkami. Też trąbią, że to źle oczyszczone - zwłaszcza te dodatkowe, a Borys wziął chyba full komplet wszystkiego? Każda robi jak uważa. A jak lekarze nie są zgodni i każdy mówi co innego to trzeba samemu decydować które zło mniejsze ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-03-05 o 08:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3922 |
Zakorzenienie
|
Veronka, ja Cię nie potępiam czy coś... żeby nie było
![]() ![]() A powiedz mi, Borys był nosicielem pneumo tak wcześnie? Przed pierwszą dawką szczepionki? Ja tam nie patrzę czy nowe czy stare, dla mnie to nie ma znaczenia bo często się okazuje, że to nowe super ekstra to większe g. niż to poprzednie ![]() Edytowane przez Cestia Czas edycji: 2011-03-05 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#3923 | |
Zakorzenienie
|
Czy Wy tez sobie zawsze potraficie umilic weekendowy poranek? Kurcze co tydzien smaze te placki, nalesniki, racuchy itp... co tydzien mowie, ze ok juz nie bede, ale pozniej jak slysze mlodego, ze chce placuszki to nie mam sumienia...
---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ---------- Cytat:
szczepienia na calym zachodzie sa darmowe wiec tez to jest czyms spowodowane. ale to tylko taka moja opinia. pozatym nie mowie, ze nie wiadomo co ten lek zrobi, tylko ze takie sa opinie i nasza lekarka tez wstrzymala nas od podawania. tyle, ze ona zna juz moje dziecko i wie co i jak mu podawac i wzbrania sie od antybiotykow np. ale nie kazdy musi reagowac tak samo na leki i innym wlasnie to moze pomoc. nie wiem czy mial czy nie, bo nie byl przeciez badamy. poszedl do zlobka w wieku 7 mies. wiec musial byc zabezpieczony. w wieku 8mies. okazalo sie, ze ma pneumo w szpitalu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3924 |
Zakorzenienie
|
hello
pranie w toku szkoda ze słońca już dziś nie ma ja przez parę dni chłopki znowu wybierają sie na market autobusem ![]() wiec mam czas na podsprzątanie , bo wczoraj nie miałam powera ![]() Cestusia to Dita to striptizerka najsłynniejsza ![]() ![]() ![]() Veronka, Miki uwielbia racuszki, więc jak mam okazję to mu smażę te z serka bo zawsze jakiś danio na stanie jest wiem przynajmniej że to zje i będzie na długo najedzony, bo potrafi wszamać placuszki tak z 3/4 zaczynu ![]() więc mu nie bronię a że szybko sie je robi to są w sam raz ![]() a dziś Magda Gessler ma sie rozprawiać z jakimś restaurantem w PSZCZYNIE chyba ta nazwa którejś z nas coś mówi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3925 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do szepionek każdy robi jak chce. U mnie w rodzinie 3 dzieci miały pneumokoki, długo leczone antybiotykami. U tz w rodzinie chłopiec miał penumokokowe zapalenie pluc i ledwo z tego wyszedł. Ja bałam się powikłań po szczepieniach bardzo, ale stwierdzilam ze to mneijsze zło. Tymek nie miał rotawirusów, miał pneumokoki i meningokoki. Nie żałuję. ![]() Kupiłam karnisz ale wczoraj na necie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3926 |
Zakorzenienie
|
Bry.
no laski, ja już witam wiosnę ![]() ![]() małż w czasie fryza ogarnął chatę więc git. dziś jeszcze sam do Lidla pojedzie bo lodówka pusta, a Igi nie będziemy ciągać. I widzę dziś już wyraźną poprawę, mniej kaszle ![]() edit. Cestia moja Iga nie ma jakotakiego hobby i little pony, podobnie jak HK jej nie kręci za mocno ![]() zapisałam temat biostyminy i poczytam,bo zupełnie nie wiem co to takiego. Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-03-05 o 12:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3927 |
Zakorzenienie
|
Jowi fryzurka swietna
![]() Tez mam czasem ochote sciachac grzywke, ale mam stanowczo za cienkie wlosy na takie eksperymenty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3928 |
Zakorzenienie
|
Hehe no widzisz... zupełnie nie miałam pojęcia
![]() ![]() ![]() Jowisz, poczytaj ![]() ![]() Mati kucyki uwielbia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() co do reszty to grunt by było obcięte na prosto, żadnego cieniowania. pomyśleć,że przez lata sztab różnych pseudofryzjerów wciskał mi dokładnie odwrotnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:15.