|
|
#2821 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-04 o 23:49 |
|
|
|
|
#2822 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]() wyobraź sobie ze na osiedlu nie ma innych lokali ,chyba ze takie gdzie wódke serwują, więc młodziez woli sie obsciskiwac we własnym gronie niz wsród pijanych dziadków...
|
|
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Rachell, a tu?
http://www.youtube.com/watch?v=iaYD2q0LN-A |
|
|
|
#2824 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No tak, wszyscy wiedzą, a głupi się cieszy Cytat:
|
|
#2825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to coś definitywnie u mnie nie tak z ustawieniami nic nie chodzi dziś bo wczoraj śmigało aż miło Cytat:
- że w tefałenie?
|
||
|
|
|
#2826 |
|
grozi wypollizowaniem
|
moze ja mam jakies dziwne myślenie ale wg mnie chodzenie po lokalach nie ważne jakich nie jest zajęciem dla 9 letnich dzieci
|
|
#2827 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co na to tata? niech jej tata nie puści i serio powiem szczerze - mam 10latkę na korkach - znam dobrze rodzinę i ją - ja pitolę ja nie wiem co 9latki robią w zyciu, czy sie zajmują ? centralnie ten wiek jest dla mnie obcy - wygląda na 16stkę - chodzi jak 16stka - ale mówi jak 8latka - nie wiem jak z nią gadac - dziwne - poza czytaniem i tv i zajęciami typu zapisana na jakieś treningi to ona sie straaasznie nudzi - bez sensu ma zycie - oczywiście z mojego punktu widzenia - dom podwórko tivik i ksiązki ![]() nuuuuuuuuda wiesz Twoja to ma przynajmniej pasje - a tamta dziewczynka nawet nie wie co lubi - chodzi na gitare bo musi, no lubi sport ale ok ileż mozna sportem zyć, na ang ją zapisali nie wiem po co ? jest an etapie ala ma kota, w sensie cała klasa ma taki program - mikro minimum - iw niczym nei cza jej pomagać, czisas rodzice czasem zyją obok własnych dzieci Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-05 o 00:39 |
|
|
|
|
#2829 | |
|
Zakorzenienie
|
a jabłecznik o to jest pomysł, papierochy już kiedyś upiekłam i.... nie miałam co palić ![]() Cytat:
![]() ad2. Polly wiesz to jest straszne to co się teraz dzieje, wszędzie trąbią, że coś się dzieciom dzieje , że są niebezpieczeństwa takie czy inne, że matka na chwilę z oczu spuściła. Nie dziwię się , że nie chcesz małej puszczać A ja w wieku ok. 10lat do babci skm-ką jeździłam sama i wracałam wieczorem to były czasy, w wieku 12 lat jeżdziłam z koleżanką do domku jej rodziców na Kaszuby i zostawałyśy same na noc i to nie jedną. A P. jako gówniarz ok. 10-12 letni (nie pamiętam dokładnie)jeździł dalekobieżnym z Gdyni do Olsztyna i Bartoszyc też do babci. Nie wspomnę o tym, że jak rano wyszłam do koleżanek na "podwórko" to często na obiad nie wracałam Dlaczego wtedy nic się nie działo? świat schodzi na ....ludzi
|
|
|
#2830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też zostawałysmy same z koleżankami - nie powiem poznałąm smak fajek - ale od fajek sie na boga nie umierało ![]() ale się nie nudziłyśmy - a dzis mi 10latka mówi że w zimie to ona w sumie po szkole tak sie cały dzień do wieczora po domu szweda i nei ma co z sobą zrobić - mimo ze ma pieska, kotka, świnkę i jeszcze jakieś ryby - zero pomysła, zero celu ??? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-05 o 00:45 |
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy kiedyś serio tego nie było, czy teraz urosło do rozmiarów niemożliwych. Sama często, po doniesieniach wiadomości się nad tym zastanawiam. Ja szczęśliwie wisiałam na trzepaku/jabłonce/gruszy, a pijaków Mam kazała mi omijać i uciekać i jeszcze, właśnie ja się nigdy nie nudziłam, fajek posmakowałam dopiero w liceum , ale jako dziecko bawiłam się doskonale, poza domem , w domu były nudy
|
|
|
#2832 |
|
Zakorzenienie
|
Jak byłam młoda i piękna, to też nic mnie nie zaczepiało nigdy.
A że to nie było tak dawno, to już wtedy się trąbiło o zwyrolach, bakteriach itp., ale nie w takiej skali jak teraz. I też wisiałam na drzewach i trzepakach i w koszach na śmieci leżałam po nocach i nigdy nikt mnie nie zaatakował, no, może raz jakiś żul, ale go wyzwałam od ch**ów zaj***nych, nic poza tym. I jeszcze w parku, który mam przy domu kiedyś ekshibol grasował, ale ja nie miałam tej przyjemności ![]() Idę spać, dobranoc Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2011-03-05 o 01:06 |
|
|
|
#2833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2834 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wracam z lat 20stych (obrazek) w lekkich oparach Dixa Balenciagi i spadam- dobranoc
Rejcz, zostałaś na posterunku- dobrego snu- bo nie wiem, kiedy on nastąpi
|
#2835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a propo lat 20stych - czasy stylistycznie absolutnie piękne - 30ste również- a nawet bardziej - "wrogowie publiczni" film warto pod tym kątem obejrzeć - juz o tym smęciłam razy kilka ale kiedyś przyajciółka mi pisze smsa -" przyśniłaś mi sie że brałaś ślub w pięeęęęęknje kiecy ślubnej "- była a'la lata 20te - niestety to tylko potwierdzało nierealność senną - choćbym nie wiem jak lubiła patrzeć na tę stylistykę - długie papierosy - suknie, wnętrza, tapety - to ode mnie odstaje strasznie - kiedyś miałam na sobie coś takiego - no po prostu zgrzyt epok intryguje mnie co tam sie dzieje na obrazie - ach zebym umiała malować - marnuje sie ta moja noc - phi czytanie - tworzenie - to jest coś to pa - zapraszam jutro na rannej zmianie otworzy Wam eeeeeeeeeeeeeeeeeeee agnes? choć ona sie ostatnio buntuje - chyba zatrudnimy mlodszą |
|
|
|
|
#2836 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ej no, bez przesady ![]() Po prostu wolę pracować z osobami, które lubią to co robią, a nie udają,że pracują. Nie wyobrażajcie sobie jakiegoś chińskiego obozu pracy, bo nie w tym rzecz. Chodzi mi o minimum przyzwoitości-biorę za coś kasę, to robię to dobrze, a nie opierdalam się, czekając aż moją pracę zrobi kto inny. To mnie wkurza od zawsze i zdaję sobie sprawę,że na tym punkcie jestem przewrażliwiona ![]() brzmi bardzo niszowo następnym razem zrób może sypaną szarlotkę ![]() Cytat:
Cytat:
ubij drani przez amciu-amciu ![]() Cytat:
Ja w tym wieku dopiero zaczynałam bawić się w lekarza ![]() Idę produkować dietetyczne śniadanko
|
|
#2837 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
słuchajcie co można kupić dziadkowi na 88 urodziny?? wyczerpały mi się już pomysły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
--------- wiecie, że dziś jest dzień teściowej?? No trzeba je jakoś docenić co nie jak dobrze, że ja mojej w ogóle nie widuję
|
|
#2838 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Wstałam,czas zjeść jakiś serek wiejski,light ![]() Mam brudne okna i czyste podłogi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2839 | ||||||
|
BAN stały
|
Cbr wspominała onegdaj, że nie każdy słodzik nadaje się do wypieków, bo niektóre pod wpływem wysokiej temperatury rozkładają się na jakieś toksyczne związki
Yyy, chyba jeszcze nie ![]() Eeeee, a skąd mam niby wiedzieć? ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mnie też nie bardzo (może dlatego, że rzadko chodzę w stringach, podwiązkach i gorsecie) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() --- Witam! Przyniosłem se z piwnicy starą, niemiecką książkę kucharską, pisaną jeszcze gotykiem, i se czytał będę, bo przepisy są odjechane A jogurt Grecki Zott jest zdecydowanie zbyt tłusty
|
||||||
|
|
|
#2840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do greckiego Zotta, to do czego używasz? Ja go daję jako bazę do sosu czosnkowego, albo doprawiam i daję do sałatki zamiast majonezu. Albo rozrzedzam nim ser do gziku. I tu się fajnie sprawdza A do czego jest za tłusty?
|
|
#2841 | |
|
BAN stały
|
Allgemeines Deutsches Kochbuch
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)Ja właśnie skonsumiłam połowę paczki Schoko-Bonsów Gryśku, jesteś hardkorem! |
|
|
|
|
#2843 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2 solo faktycznie ciężkozjadliwy-prawie jakby śmietanę jeść
|
|
#2844 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Resztę podeślij do mnie
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2845 |
|
Zakorzenienie
|
Już mam dosyć tego spuchnięcia- hormonów nie biorę, a strasznie wyglądam
I 3,5 kg więcej- nie o to chodzi, że to jest jakaś wielka waga, ale kurczę, w ciągu niecałych 2 tyg tyle- ciężko się przyzwyczaić. I naprawdę się staram- warzywa, chude białko, owoce, węglowodany złoż., no kurczę
|
#2846 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Hej
![]() 9% jogurty ![]() i to na tyle, nie mam weny.. wracam do tłumoczenia tekstu o E. coli
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#2847 |
|
Zakorzenienie
|
zeżarłam pół paczki groszku ptysiowego z Lidla
to cholerstwo wchodzi lepiej niż czipsy ![]() To by było na tyle jeśli chodzi o dietetyczne śniadanie (znaczy sałatka też była)
|
#2848 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja umyłam jedno okno i od razu mam lepszy nastrój
![]() A teraz gotuję jajka do jakiejś sałatki
|
|
|
#2849 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z alko?
|
|||||
|
|
|
#2850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() koza se dedła
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.

, że są niebezpieczeństwa takie czy inne, że matka na chwilę z oczu spuściła. Nie dziwię się , że nie chcesz małej puszczać 

nie pozostaje nic innego jak spróbować się zdystansować i nie tyrać kosztem życia własnego i rodziny

)