![]() |
#31 |
Zakorzenienie
|
Dot.: "sprawdzenie" co się chce robić w życiu...
Ja co prawda nie mam jeszcze matury ale juz sie stresuje, ze kompletnie nie wiem na jakie isc studia:
![]() ![]()
![]() |
#32 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: zbyt często sie przenoszę by deklarować się na jedno miast o;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() spokojnie, ja tez tak miałam i wiele innych zapewne również ja szlam na studia bo wszyscy szli, ale miałam cholerne szczęście bo okazało się, ze marketing mnie kreci i jest na tyle ogólnym pojęciem, ze w obrębie niego mogę wybrać dowolna specjalizacje - ale nie każdemu się tak udaje- spora część kiepsko wybiera a potem się meczy przez kilka lat, albo rzuca w połowie drogi... dlatego moja rada - spróbuje wziąć chociaż chwile przerwy by się zastanowić jeśli totalnie nie wiesz co i jak albo masz za dużo opcji, weź coś na boku by się przekonać jak ci z tym kierunkiem, nie wiem jakiś krotki kurs, szkolenie,policealna - jeśli się nie spodoba, wiesz już co ci odpada ![]() Edytowane przez my dee Czas edycji: 2010-12-27 o 12:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Przyczajenie
|
Witam. Jestem w klasie maturalnej. Chciałabym później studiować psychologię kliniczną lub archeologię. Stąd moje pytanie, a mianowicie, czy żeby studiować archeologię trzeba najpierw ukończyć studia historii? Czy od razu można iść na archeologię?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.