Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-05, 11:19   #2131
andziot
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
WSZEM I WOBEC INFORMUJĘ IŻ ZACZYNAM DZIS 33 TYDZIEN

mam wrażenie że Tobie ciągle się zmieniają te tygodnie
a mi nie

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 11:21   #2132
Zytus
Rozeznanie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Oj, dziewczyny ale gonicie.
Ja wczoraj od poludnia kompa nie mialam i w koncu zamiast siedziec na wizazu wzielam sie za robote, a wieczorkiem to juz na nic sily nie mialam, normalnie wszytko mnie bolalo!
z tego zmeczenia spalam jak zabita, nie wiem jak tż bo podobno ostatnio straszny chrapacz sie zrobilam
Przelecialam wczorajszy dzien tak po lebkach (wybaczcie) i jesli chodzi o sterylne chowanie dziecka, to pracowalam kiedys z taka kobietką ktorej synowa miala bzika na tym punkcie.Jak sie chcialo dziecko dotknąc to za kazdym razem trzeba bylo rece myc, nie mozna bylo lodowki otworzyc jak dziecko w kuchni bylo, w ogole na pierwszy spacer to chyba wyszla jak pol roku miala.Oczywiscie odbilo sie to jak mala poszla do przedszkola..

A z takich przyjemniejszych rzeczy to przyszly wczoraj kolejne buciki dla Igorka,nie wiem po co mu 3 pary,ale moj tżcik nie mogl sie powstrzymac, bo naprawde slodkie no i z przesylka tylko 15 zeta wyszly.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20110304213.jpg (115,0 KB, 20 załadowań)
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 11:24   #2133
andziot
Zakorzenienie

Zytus szpan jak nic słodkie

Stary 2011-03-05, 11:26   #2134
mary poziomkowa
Zakorzenienie

MAM CIŚNIENIE 200/200!

Położony jakiś grunt i jedna warstwa farby. Piękny chłodny beż z próbnika wygląda na jakiś beżo-RÓŻ!

WYMIĘKAM.

Duluxa bojkotowałam, odkąd kolor piaskowy wyszedł ŻÓŁTY, teraz zakupiłam Dekoral. I wygląda na powtórkę z rozrywki.

Mam się uspokoić, czekać na drugą warstwę i aż farba wyschnie, ale jak zostanie to COŚ na ścianie, to jadę do Leroy po inny kolor.

Więc raczej się remont przedłuży...

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 11:32   #2135
andziot
Zakorzenienie

poważnie ??????? bo to raczej niemożliwe
chyba że przez farby

Stary 2011-03-05, 11:32   #2136
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulinka2009 Pokaż wiadomość
Ale ja tylko trochę , 2 godziny dziennie w biurze, a resztę w domu, który notabene wygląda jak małe biuro rachunkowe ( mój TŻ przymierza się właśnie do zrobienia specjalnych półek na te wszystkie moje papierzyska ).
Chcę być aktywna, jak najdłużej się da, bo jak już zalegnę to będzie źle
Dzisiaj spotkałam dawno niewidzianą koleżankę, która stwierdziła, że mam bardzo mały brzuszek jak na 7 m-c
A tak w ogóle to od kilku dni marudzę TŻ, że źle się czuję z tym, jak wyglądam - cycki jak u murzynki, brzuchol jak u hipopotama. Coraz rzadziej spoglądam w lustro, chyba mi coś na psychę siadło
EJJJ JA TEZ MU OSTATNIO POWIEDZIALAM, ZE MAM CYCKI JAK MURZYNKA : hahaha:
Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Anulinko, Agus... mam to samo. Lustra nie istnieja dla mnie. Nie potrafie sie przegladac jak kiedys. Jedyce co to tylko brzuch i nie za blisko by celluitu tak nie widziec Juz sie nie moge doczekac maja i porodu jak juz przejde na diete... naprawde. Dziewczyny jeszcze tylko troche i zabieramy sie za siebie! Bedziemy sexi mamy jak Cichopek
ja tak samo

paulizia ja chce kupic jej ksiazke

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość

mam wrażenie że Tobie ciągle się zmieniają te tygodnie
a mi nie

ee wydaje ci sie

Tobie tez leca szybciutko
ani sie obejrzymy i bedziemy tulic nasze malenstwa

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
MAM CIŚNIENIE 200/200!

Położony jakiś grunt i jedna warstwa farby. Piękny chłodny beż z próbnika wygląda na jakiś beżo-RÓŻ!

WYMIĘKAM.

Duluxa bojkotowałam, odkąd kolor piaskowy wyszedł ŻÓŁTY, teraz zakupiłam Dekoral. I wygląda na powtórkę z rozrywki.

Mam się uspokoić, czekać na drugą warstwę i aż farba wyschnie, ale jak zostanie to COŚ na ścianie, to jadę do Leroy po inny kolor.

Więc raczej się remont przedłuży...
oj kochana wspolczuje
zycze malo nerwow
bo wiem, ze remonty bywaja bardzo irytujace
Stary 2011-03-05, 11:40   #2137
Zytus
Rozeznanie

ło matko, wykorkowalabym z takim cisnieniem!
Ja mam z reguly 120 na iles tam i ostatnio jak juz mialam 140 to moja ginka stwierdzila ze wyyysokie.

---------- Dopisano o 11:40 ---------- Poprzedni post napisano o 11:33 ----------

Kurcze musze jechac z moim psiakiem to weterynarza, tylko nie wiem jak go do bagaznika wtrynic
Zytus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 11:43   #2138
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Aliczko, świetna altana! Zazdroszczę! Muszę moich Rodziców na taką namówić No i storczyki piękne, jak Ty to robisz, że tak Ci rosną?!

Anula, czekam na foty, normalnie pewnie mi oczy wylecą z zazdrości No i leżaczek cyknij, co? Bo rozważam zgapienie

Pauliziu, mamy podobny gust - ja też uwielbiam jasne drewno W mieszkaniu mamy trzy komody takie, jak Ty, a łóżeczko też identyczne będzie Zresztą mieszkanie jest tak małe, że wszystkie meble utrzymane w tej samej kolorystyce

Moria, ja chętnie na spotkanie, chociaż ten tydzień i weekend może być mały problem, bo rewolucja w mieszkaniu + plany na przyszłą niedzielę Jakiegoś łażenia specjalnego też nie planowałabym, jednak jeśli chciałybyście się na chwilę spotkać, to nie wiem, czy nam się opyla jechać na 30 min No ale jak coś ustalicie, to się dostosujemy!

Andziot, nadenerwowałaś się nieźle... Dobrze, że chociaż wyspałaś się

Zytus, ale bucinie! Śliczne! Pierwsze najczory, yeah!

vege!
Stary 2011-03-05, 11:44   #2139
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

moniqac; ja tez cholernie boję sie deprechy... może teraz ciut mniej, ale gdy do USG połówkowego miałam faze........ wiecie jaką.... to poważnie sie naprawde zastanawiałam czy nie iść do jakiejś psycholożki bo gdyby mój ówczesny stan miałby trwać 9 miechów.. to aż strach się bać co by było po porodzie.
A propos zarządzania ludźmi.. tym bardziej Monia masz mój szacun, że umiesz pokazać ludzką twarz.. powiedzieć dziękuje, przepraszam... w przypadku mojej dyr jest to nierealne. To już moja 3 praca ale z takim traktowaniem spotykam się po raz 1. Żeby ciężarnej kobiecie robić awanture o spóźnienie z powodu badań lekarskich ciążowych i kazać jej to odpracowywać to naprawdę trzeba nie mieć sumienia... albo jak zasuwałam po 10-12 godz przez 3 tygodnie z rzedu i jeszcze bezczelnie przyszła do mnie i powiedziała, że ma nadzieję, że w weekend też bede oceniała wnioski.. na co mówię do niej "ze nie wiem jak dam radę, gdyż w piatek mam do 21 szkołe a w sobote do 15" to ona do mnie, że mimo wszystko ma nadzieje, że tak sobie będę umiała zorganizować czas, że jednak pooceniam to było na początku grudnia. Ehhhh szkoda języka strzępic. Jednak reasumując dyrektorem, kierownikiem, managerem się bywa a człowiekiem powinno się być zawsze !! Amen

andziot dobrze, ze wszystko mineło !! pospałas chyba za wszystkie czasy widzę, że owieczka poszła w odstawke ??

aguś, Ty też się nie przeforsuj !!

Paulizia, biale michałki ? To musi byc meeeega pyyyyyyycha Zakupy rewelacja !! Kiedy zaczynacie skręcanie??

Princi, mary - też pamietam te ksiażeczki, tylko wydaje mi się, że miały mniejszy format aniżeli A4? i chyba z tyłu na okładce było tez napisane poczytaj mi mamo? mam sentyment do czasów szczeniackich, podobnie jak Wy chcę się zaopatrzyć w to nowe wydanie
Mary Twoj stan zcellulitowanego wieloryba brzmi przefajnie... rozumiem, ze to z łaciny wzięte

Aliczko, bajkowo sobie mieszkacie będzie gdzie maleństwo miało szaleć a z tymi pierogami jesteś niemożliwa moze załóż jakąś własną dz.gosp bo teraz domowe pierogi mają wziecie !!

moria, ja własnie oglądałam kiedyś program o wózkach w marketach i bakteriach na nich........ od tego czasu zawsze noszę w torebce jakiś żelowy płyn przeciwbaktryjny. bleeeeeee na sama mysl robi mi się niedobrze jak sobie przypomne co tam wózki w sobie kryją

anulka, zrób zdjęcie leżaczka Prooooszę
do kiedy będziesz pracowała ??

Anulinko, Agus, Paulizia,
ja tez nie mogę na siebie w lustrze patrzec! Po prostu mam do siebie OBRZYDZENIE !!

mary, paulizia, tez mam fisia na drewno i to takie naturalne, 100%
z mezem pół roku o kuchnie się kłociłam bo wiadomo - drewniana 2 x tyle kosztuje a po drugie on chciał taką typowo nowoczesną.. no ale ugiał sie i mam swoją wymarzoną, drewnianą, klasyczną kuchnie

Kochane dziewczynki, dziękuje za kciuki za TŻetowego dzidzię.
Cała rodzina pełni przy nim wartę 24/24... mojego meza pora wypadła od godz. 13. Babcia tak zarządziła i nie ma gadania
Chodzi o to, ze jakieś rureczki ma dziadziuś podłączone a on gra chojraka i chce je sobie wyciągać
A babcia, tak na marginesie, operatywna kobietka, ponad 70 lat na karku a ciagle pracuje jako główna księgowa w b. duzej firmie.

Gabrysia 27.05.2011, godz. 3.10
Twój pierwszy krzyk...

Edytowane przez ddaaiissyy
Czas edycji: 2011-03-05 o 11:46
ddaaiissyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 11:45   #2140
mary poziomkowa
Zakorzenienie

No oczywiście, że przez farby

Zytus, przecież z takim byłabym martwa

vege!
Stary 2011-03-05, 11:47   #2141
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

mary 200/200 ?????????? Moze popsuł sie ciśnieniomierz? Boze, az takie ???????? jak sie czujesz ??? Nie boli Cie głowa, nie jest Ci słabo ?? Zmierz jeszcze raz..

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-03-05, 11:49   #2142
eweska
Moderatoreska

Ale się baby z rana rozpisały

My już wróciliśmy z synkiem
Rękawice kupione, karta pamieci do PSP również, bo już kupowaliśmy ją 1,5 roku
Weszłam do H&M i kupiłam synkowi bluzę i sobie kurtałkę na wiosnę Teraz nie dopinam jej w brzuchu, ale później będzie dobra bo w starą pewnie nie wejdę w tym roku za bardzo cycki mi urosły Bluzke taką fajną luźną zakupiłam i spodnie dresowe i dziś stwierdzam, że koniec zakupów na dobre 3 miesiące Oczywiście zakupów dla mnie :P

Moniqac ja z miłą chęcią bym się z Wami spotkała, ale nie mam jak dojechać do FH.
Oszczędzaj się przy sprzataniu po remoncie.
Aliczka zazdroszczę mieszkania w domku i takiego ogrodu

Dziewczyny ja jak sie nałażę i naschylam to też brzuch mi twardnieje i mam delikatne bóle jak na okres, dlatego staram sie oszczędzać, ale czasami nawet jak wyjdę na 5 minut z domku to już mi brzuchol twardnieje.

Dziś piękna pogoda, słonko świeci i cieplutko, ja chce już prawdziwą wiosnę
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 11:50   #2143
listopadowa80
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Na razie wpadłam na chwilkę dosłownie,
widzę że nerwy Mary są zszargane remontem (też nie znoszę). Kochana - ty się tak nie denerwuj, szkoda pompki

Anula - pochwal się bujaczkiem
Uwielbiam takie dzidziusiowe zakupy, normalnie sama cieszę się jak dziecko

Co do wyglądu - ja czasem też na siebie patrzeć nie mogę - głównie chodzi mi o nogi i tyłek. Natomiast moja pyzata obecnie twarz mogłaby już taka pozostać.

W 2 połowie marca są w Gdańsku organizowane takie targi http://brzuszekimaluszek.pl/o-targach,
ja sama nie wiem czy się wybiorę, ale może któraś z Was mieszka niedaleko i chciałaby się wybrać

To lecę. Pa
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 11:54   #2144
mary poziomkowa
Zakorzenienie

O, basta! Ciśnieniem chciałam podkreślić dramatyzm sytuacji [nie wierzę, że muszę to tłumaczyć ]

Dementuję jakobym miała 200/200 NAPRAWDĘ

Ciekawa, co by było, gdybym napisała milion na milion

Ddaaiissy, no łaciną pojechałam schorzenie takie... ciążowe

vege!
Stary 2011-03-05, 11:55   #2145
listopadowa80
Zakorzenienie

A jeszcze
Aliczka - przepiękna oaza spokoju. A ogród - normalnie jak z bajki
Strasznie chciałabym domek z ogródkiem

Eweska - masz bardzo oryginalne ściany. Odważne, ale gustowne wnętrze
Stary 2011-03-05, 11:55   #2146
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

Juz z samego rana piszecie?
Kurcze kto tu Was dogoni
Dzien dobry
Stary 2011-03-05, 11:58   #2147
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Listopadowa! No wreszcie ktoś mnie zrozumiał Ale wyobraź sobie beż zamieniający się w róż

Aż się boję wejść do sypialni teraz, mam traumę

---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ----------

Ewesko, poka, poka zakupy

vege!
Stary 2011-03-05, 11:59   #2148
Kwiatecek
Zadomowienie

GG do Kwiatecek

komp mi nawala, wiec malo sie udzielam ale to penie juz mowilam.
kupilam malemu dwie butelunie, jedna mala, druga duza, w pieski
no i monio ile wlasciwie smoczkow kupujecie na poczatek?
Stary 2011-03-05, 12:01   #2149
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Listopadowa! No wreszcie ktoś mnie zrozumiał Ale wyobraź sobie beż zamieniający się w róż

Aż się boję wejść do sypialni teraz, mam traumę

Bo tak to jest z tymi kolorami właśnie - w sklepie wydają się inne (oświetlenie inne), a w domu to już całkiem inna bajka.

No dobra muszę już lecieć, a paluchy przyrastają do klawiatury
Stary 2011-03-05, 12:13   #2150
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Kwiatecku, ja mam trzy, kupiłam TT Pure, 2 w zestawie, a teraz dostałam jeszcze identyczny pojedynczy

Listopadowa, no właśnie i to mnie boli... dobra, idę do sypialni. Zmierzę się z tym

vege!
Stary 2011-03-05, 12:23   #2151
the_sania
Wtajemniczenie

hejo
siedzę jeszcze w piżamie bo nie mam weny zabrać się za cokolwiek.. TŻ na studiach. Jakby już był Marcel, to bym się nie nudziła chociaż
Kurcze szkoda, że z Warmii i mazur nikogo nie ma, bo też bym chciała was na żywo obejrzeć
Pochwalę się, że 3noc z rzędu, jak nie wstaję na siusiu! Najgorsza była pierwsza, bo obudziłam się o zwykłej porze, ale uświadomiłam sobie, że tak naprawdę to nie chce mi się siusiu, więc po co wstawać. udało się zasnąć i dwie następne noce spokój

Mary jeśli chodzi o farby to chyba normalka ale mam nadzieję, że jak przyjdzie druga warstwa, to dasz radę i będzie lepiej

Ewesko no-spa i leż, żeby brzusio nie twardniał. A zakupów zazdroszczę jak cholera!

Agnieszka.M super , że wizyta udana. Antoś jest śliczny i jestem w szoku, że potrafi się jeszcze obracać huhu cyrkowiec dobrze, że uświadomiłaś nas, że uszkodzenie żebra jest możliwe...

Moniqac super, że remont się kończy, fotki pokażesz of course

Ddaaiissyy dużo zdrówka dla dziadka

edit: przyznam się bez bicia, że mam ponad 30stron zaległości, ale chciałabym wiedzieć, czy wiadomo co dzieje się z Taverney?

Marcelek 30.05.2011

Edytowane przez the_sania
Czas edycji: 2011-03-05 o 12:30
the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 12:33   #2152
ddaaiissyy
Zakorzenienie

GG do ddaaiissyy

eweska; to troszkę więcej odpoczynku! Naprawde bierzesz duuużo na siebie Pokaż zakupy wiesz, ja boję sie kupować rzeczy na "po ciąży" bo nie mam bladego pojęcia jak będę wyglądała.
A gdzie Ty mieszkasz? Może jakoś mogłaby któras z nas Cię zabrać. Fajniusio by było I oczywiście juniora równiez

mary poziomkowa, jak nas - baby w ciąży tak możesz stresować tym ciśnieniem ! Masz po dupce
a z kolorami to tak.. prawda - próbnik co innego na ścianie co innego przed wyjazdem na wakacje kupiliśmy z małżem farbe do kuchni, miała być delikatnie brzoskwiniowa. Podczas naszej nieobecności teść pomalował nią ściany i ku naszemu zaskoczeniu po powrocie zastalismy różowo landrynkowe ściany !! Wyobrażacie sobie jak to wygląda z ciemno-brązowymi meblami...
U rodziców w domu też mamy parę malowań za soba i robilismy tak, ze kupowalismy kilka maluuusich pojemniczków farb, malowaliśmy ściane w domu, czekaliśmy aż wyschnie i dopiero wówczas kupowaliśmy pełen litraż jaki należy

the_sania, zazdroszczę tego nie wstawania Oj to samej Ci sie troszkę nudzi.. Zrób sobie dzień dziecka i odpoczywaj z nami
Dziękuję

dzień doberek Kwiatecku
Buzi Listopadowa

Twój pierwszy krzyk...

Stary 2011-03-05, 12:35   #2153
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
no i monio ile wlasciwie smoczkow kupujecie na poczatek?
zero

Stary 2011-03-05, 12:36   #2154
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ddaaiissyy Pokaż wiadomość
moniqac; ja tez cholernie boję sie deprechy... może teraz ciut mniej, ale gdy do USG połówkowego miałam faze........ wiecie jaką.... to poważnie sie naprawde zastanawiałam czy nie iść do jakiejś psycholożki bo gdyby mój ówczesny stan miałby trwać 9 miechów.. to aż strach się bać co by było po porodzie.
A propos zarządzania ludźmi.. tym bardziej Monia masz mój szacun, że umiesz pokazać ludzką twarz.. powiedzieć dziękuje, przepraszam... w przypadku mojej dyr jest to nierealne. To już moja 3 praca ale z takim traktowaniem spotykam się po raz 1. Żeby ciężarnej kobiecie robić awanture o spóźnienie z powodu badań lekarskich ciążowych i kazać jej to odpracowywać to naprawdę trzeba nie mieć sumienia... albo jak zasuwałam po 10-12 godz przez 3 tygodnie z rzedu i jeszcze bezczelnie przyszła do mnie i powiedziała, że ma nadzieję, że w weekend też bede oceniała wnioski.. na co mówię do niej "ze nie wiem jak dam radę, gdyż w piatek mam do 21 szkołe a w sobote do 15" to ona do mnie, że mimo wszystko ma nadzieje, że tak sobie będę umiała zorganizować czas, że jednak pooceniam to było na początku grudnia. Ehhhh szkoda języka strzępic. Jednak reasumując dyrektorem, kierownikiem, managerem się bywa a człowiekiem powinno się być zawsze !! Amen

andziot dobrze, ze wszystko mineło !! pospałas chyba za wszystkie czasy widzę, że owieczka poszła w odstawke ??

aguś, Ty też się nie przeforsuj !!

Paulizia, biale michałki ? To musi byc meeeega pyyyyyyycha Zakupy rewelacja !! Kiedy zaczynacie skręcanie??

Princi, mary - też pamietam te ksiażeczki, tylko wydaje mi się, że miały mniejszy format aniżeli A4? i chyba z tyłu na okładce było tez napisane poczytaj mi mamo? mam sentyment do czasów szczeniackich, podobnie jak Wy chcę się zaopatrzyć w to nowe wydanie
Mary Twoj stan zcellulitowanego wieloryba brzmi przefajnie... rozumiem, ze to z łaciny wzięte

Aliczko, bajkowo sobie mieszkacie będzie gdzie maleństwo miało szaleć a z tymi pierogami jesteś niemożliwa moze załóż jakąś własną dz.gosp bo teraz domowe pierogi mają wziecie !!

moria, ja własnie oglądałam kiedyś program o wózkach w marketach i bakteriach na nich........ od tego czasu zawsze noszę w torebce jakiś żelowy płyn przeciwbaktryjny. bleeeeeee na sama mysl robi mi się niedobrze jak sobie przypomne co tam wózki w sobie kryją

anulka, zrób zdjęcie leżaczka Prooooszę
do kiedy będziesz pracowała ??

Anulinko, Agus, Paulizia,
ja tez nie mogę na siebie w lustrze patrzec! Po prostu mam do siebie OBRZYDZENIE !!

mary, paulizia, tez mam fisia na drewno i to takie naturalne, 100%
z mezem pół roku o kuchnie się kłociłam bo wiadomo - drewniana 2 x tyle kosztuje a po drugie on chciał taką typowo nowoczesną.. no ale ugiał sie i mam swoją wymarzoną, drewnianą, klasyczną kuchnie

Kochane dziewczynki, dziękuje za kciuki za TŻetowego dzidzię.
Cała rodzina pełni przy nim wartę 24/24... mojego meza pora wypadła od godz. 13. Babcia tak zarządziła i nie ma gadania
Chodzi o to, ze jakieś rureczki ma dziadziuś podłączone a on gra chojraka i chce je sobie wyciągać
A babcia, tak na marginesie, operatywna kobietka, ponad 70 lat na karku a ciagle pracuje jako główna księgowa w b. duzej firmie.
za pozno
znow mam skurcze
Stary 2011-03-05, 12:38   #2155
andziot
Zakorzenienie

Zosia śpi

Stary 2011-03-05, 12:40   #2156
the_sania
Wtajemniczenie

Ddaaissyy z wami zawsze będzie fajnie o kurczaki, to się zdziwiliście po przyjeździe !

Kwiatecek ja mam jeden smoczek lateksowy, jeden silikonowy

Andziot a czemu zero? pewnie z doświadczenia

Agus ale chyba nie rodzisz.................. .......

Marcelek 30.05.2011

the_sania jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 12:43   #2157
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
pisałam wcześniej że nie chce dawać smoczka,
zobaczymy
z Zośką dałam radę bez, może teraz też mi się uda

Stary 2011-03-05, 12:47   #2158
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez the_sania Pokaż wiadomość
Ddaaissyy z wami zawsze będzie fajnie o kurczaki, to się zdziwiliście po przyjeździe !

Kwiatecek ja mam jeden smoczek lateksowy, jeden silikonowy

Agus ale chyba nie rodzisz.................. .......
eee chyba nie

nie nie rodze, tpo sa skurcze przepowiadajace
teraz ich bede miala mnostwo
w koncu juz 33 tydzien

jak nie sa regularne i bolesne to jest okej
regularne nie sa, sa chwilami bolesne, ale nie zawsze
Stary 2011-03-05, 12:50   #2159
moniqac
Zadomowienie

daisy - amen amen - to do tego że trzeba być człowiekiem a ta kwoka u Ciebie to jakas durna baba. amen .

mary
- to zbudynieie - nie zapominaj , ale rzeczywiście tak to jest z tymi kolorami jak pisze listopadowa - masakra! ja własnie jadę dziś obczaić pokój małego bo na próbniku 'blue sky' był jaśniutki a wczoraj wydawał mi się ciemny nie wiem co zrobie jak będzie ciemny, w sumie panele mam prawie białe (takie maziane ), sufit biały ma być (nie wiem czemu też pomalowali na niebiesko ) i jak będa białe mebelki to może się rozjaśni. Cóż.
Za to kolor na przedpokój wyszedł super.
Nigdy nie wiesz na co sie trafi .

eweska - no Kochanaaaaa, przecież to jest jakby naturalne i oczywiste, że Cie (Was z juniorem) zabiorę - nie ma dwóch zdań .

jesli anulinka nie może 19 (nota bene mój Tata też Józef - dziei za przypomnienie ), to może 20.04? Ja mogę i 19 i 20 więc się dostosuję .

Kwiatecek, listopadowa dzień dobry .

the_saniuś pochwalę się fotkami - of kors .

pokaże Wam panel jaki kupiliśmy do łazienki - przegigant ale marzenie mojego TZta, więc uległam .

a ja piję kawkę, wszamałam rafaello od TZta (też mi kupił ), dwa jeżyki i czekam na zupkę jarzynową.
a byłam z siebie taka dumna że tak mało tyję w ciąży .

cóż, będzie dietka , jeśli nam na to starczy sił.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg łazienka.jpg (23,8 KB, 46 załadowań)

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-03-05 o 12:52
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 12:54   #2160
moniqac
Zadomowienie

eeeeeee.... nie widać całego panelu - dziś zrobię lepsze fotki.

i wiecie co - to strasznie fajne wiedziec jak maluch jest ułożony - ja jego główkę mam tuż pod prawą piersią i często czuję jak nią rusza, chyba najczęściej czuję... mogę ją sobie głaskać i miziać .

andziot :milczę: .

Mamusia Szymusia od 27.04.2011 .

Edytowane przez moniqac
Czas edycji: 2011-03-05 o 12:58
moniqac jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości