|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4021 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy.Część VI
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4022 |
Zakorzenienie
|
a ja zaraz lece do sklepu i po ta nowa odzywke nivea diamond gloss co bunny tez ma
![]() ![]()
![]() |
#4023 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() wiem,wiem ![]() jeszcze wszystko sie ulozy ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4024 |
Zakorzenienie
|
Princeska
powodzenia ![]() blond bunny a czemu wycofali te Palette xxl? Już ich sie nie kupi nigdzie? Wiesz jaką to ma wodę i może wiesz jaki efekt daje na odroatach: http://www.palette.pl/nasze-produkty...0-biale-zloto/ Bo waham się między Garnierem 111 a tym. snowhitee ja zdecydowałam jak radziłaś że zrobię kurację Merzem, biorę go już 2 tygodnie, a jak w SuperPharm jest na niego promocja to może kupię w srode, o ile jeszcze bedzie bo do kiedy ta promocja? Dokupię 2 opakowania czyli akurat zrobię jak radzą 3 mce kuracji. Czyli sa nas 2 grupy farbujące w ten weekend za tydzień i następny za 2 tygodnie ![]() Ja się piszę jak już mówiłam na weekend 18-19-20 marca ![]() A ja za niedługo idę do weterynarza, zaszczepić na zakaźne i zważyć bo od 3 tyg sukę mam na diecie ![]() Edytowane przez Agatau88 Czas edycji: 2011-03-05 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4025 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry Blondaski
![]() wstawać wstawać ![]() ja się zdążyłam nieco ogarnąć, twarz zamrożonym ogórkiem wyczyścić, a Wy co? ![]() masaaaakra, mam krostkę na środku nosa, wyglądam jak rudolf ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4026 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz co ja nałożyłam tą farbę rozjaśniającą dzień po dniu tylko że za pierwszym razem robiłam Garnierem Super Jasny Blond 111 chyba taki miał numer ,on jest słabszy od E0( a to tylko dlatego że E0 nie było w sklepie ![]() Na naturalnych włosach napewno ładnie Ci chwyci ![]() możesz mieć rudy połysk, ale to wszystko naprawde zależy od włosów. Co do farbowania to na E0 jest ładnie opisane jak farbować włosy które nigdy nie były farbowane ![]() ![]() Załączyłam zdjęcia ![]() Jak spojrzę na pierwsze i ostatnie zdjęcie to aż nie potrafię uwierzyć że tak szybko to poszło ![]() Teraz 2 tygodnie przerwy i znów farbka rozjaśniająca ![]() Mam nadzieję, że im jaśniejsze włosy tym Garnierek E0 będzie lepiej chwytał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4027 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4028 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4029 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4030 | |
Zakorzenienie
|
zniknie zniknie, ale kiedy
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Znacie jakieś dobre korektory do gęby? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4031 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() xxl sa dostepne w innych panstwach, u nas nie i nie bedzie- pewnie sprzedaz byla zbyt niska... poza tym allegro sie rozbudowalo i latwiej dostac profesjonalne farby- kiedys w hurt. fryz mozna bylo kupowac tylko za okazaniem dyplomu fryzjerskiego, inne czasy... teraz zobaczylam ze delxe 100 platynowy blond tez wycofali o masakra... podklady leza w takim razie i zostal tylko 100 naturals... i e20...
blog blond bunny Edytowane przez blond bunny Czas edycji: 2011-03-05 o 11:30 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4032 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4033 | |
sentimental animal
|
Cytat:
![]() dzisiaj wieczorem rozjaśniam, zobaczymy jak wyjdzie, mam nadzieję, że nie będzie łaciato ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4034 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4035 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4036 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja wam polecam mleczną maske do włosów
uso professionale crema al latte "tutto". Naprawde bardzo skuteczna. ![]() Kiedyś kupowałam z pantene do włosów znoszczonych intensywna regeneracja ![]() Dała trochę na wyprubowanie i SUKCES. A tak sie sprzeciwiałam ze tylko pantene mi odpowiada. ![]() A cena nawet nie do porównania Pantene 150 ml cena ok 20 zł a uso to cena 24 zł za 1000 ml. ![]() Ja mam dość zniszczone włosy lata rozjaśniania i po tej masce ![]() Nakładam na umyte włoski chodzę sobie tek z 15 min i gotowe. Przedewszystkim włoski przestały wypadać. Aczkolwiek myśle że nienadaje sie dla osób które mają szybko przetłuszczające się włoski lub przyklapniente może obziążac . |
![]() ![]() |
![]() |
#4037 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() a na cienie pod oczami ja go czasem stosuje ![]() ale tu masz przykladowe: http://allegro.pl/vichy-dermablend-k...478749031.html http://allegro.pl/vichy-dermablend-k...483177953.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4038 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4039 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4040 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przedziałki we włosach trzeba robić co 5 mm i pod koniec farbowania włosy się masuje (bez wody) przez 5 min.. wręcz szarpie się za włosy żeby wydobyć glinkę z farby i oczyścić włos (???). Generalnie z tego co czytałam to faktycznie farba dba o włosy i jest jedna z delikatniejszych - kolor lśni a włosy są zdrowe a dziewczyny które mają inoa za sobą są nią zachwycone ale... Kolor bardzo szybko się wypłukuje więc odpada.. A wielka szkoda bo kolory są niesamowite :/ Zdecydowałam się na 90% na majirela.. Tylko Bunny zastanawiam się czy wziąć jako naturę 9 (bardzo jasny blond) czy 9.0 (głęboki bardzo jasny blond - ten nawet bardziej mi się podoba..) ?? Jak myślisz? (tutaj aukcja z paletą kolorów: http://allegro.pl/loreal-farba-majir...446564671.html) I na to chciałabym położyć - 9.1 i o.. tak chyba właśnie zrobię.. Myślisz, że tym sposobem uzyskam właśnie lodowy blond podobny do tego co Kitkulka ma w avatarku ?? Zastanawiam się tylko - jak ja potrzebuję całej tubki na same odrosty to skoro mam farbować całą głowę - to aby było równo wypadałoby chyba zakupić po 2 tubki obu odcieni ?? Przepraszam, że tak Ci zawracam głowe tymi pytaniami, ale chciałabym by wyszło ładnie.. Cytat:
http://www.palette.pl/uploads/pics/XXL_00a_02.jpg Edytowane przez Yattamanka Czas edycji: 2011-03-05 o 15:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4041 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobry korektor jest ten z loreala https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ja.html&next=1 na cienie pod oczami jest bardzo dobry i wcale nie rozswietla jak napisali ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() mam pytanie do Showhitee zadowolona jestes z tej farby martixa? jak kolor nic się nie zmywa itd? a kondycja włosów jest ok? cały czas się nad nią zastanawiam tak bardzo mi się u Ciebie podoba ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4043 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4044 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2011-03-05 o 12:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4045 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4047 |
Zakorzenienie
|
oj zle napisalam chcialam napisac, ze tani nie jest bo w rossie widzialam go za 42zł
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4048 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Laski widziałyście? http://lorealparis.pl/pielegnacja-wl...-objetosc.aspx ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4049 |
Zakorzenienie
|
HEJ DZIEWCZYNKI!
Agatko ja też się pisze na farbowanko 19/20 marzec ale jeszcze nie wiem czym ![]() ![]() ![]() lady kochana napisz mi jaki oks ma ten garnier i jaki ty masz naturalny kolorek i czy jesteś zadowolona z tej farbki jaki stan włosków po niej i oczywiście jaki efekt końcowy ona daje na Twoich włoskach?przepraszam ze tyle pytań ale mam doła z podjęciem decyzji czym teraz robić ![]() princesko trzymam kciuki za was i rozmowe z m..mą mam nadzieje że wszystko będzie jeszcze ok ![]() kitkulka ja też mam problem z tymi wyskakującymi gulami. ja na to mówię ,,boloki '' ![]() ![]() lecę dziewczynki sprzatać dalej chatke ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
![]() ![]() |
![]() |
#4050 |
Zakorzenienie
|
jestem juz i kupilam ta diamond gloss nivea
![]() ![]() ![]() co do tej elseve collagen to raczej nie urzekla mnie skladem z tego co pamietam bo mialam ja w swoich raczkach ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:48.