|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
|
|
|
|
#1982 |
|
Zakorzenienie
|
ckin2u masz rację, wszystko do d..
|
#1983 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1984 |
|
Zadomowienie
|
Hej, chyba dołączę do Waszego wątku dziewczyny... chociaż ja jestem chyba "w trakcie", chociaż jeszcze jakieś 2 dni temu myślałam, że już wyjdziemy jakoś na prostą. Odejść od faceta nie mogę, on nie może ode mnie i tak naprawdę rozchodzimy się, schodzimy, kłócimy i mamy nadzieję przez dobre chwile już od jakichś 2 miesięcy. I tylko ranimy się nawzajem. To mój pierwszy aż tak angażujący związek a facet potrafi być najcudowniejszy na świecie w okazyjnych chwilach gdy wszystko jest ok, tylko nie sprawdza się zupełnie w życiu codziennym. Miałam swój wątek ale od tego czasu wszystko się zmieniło milion razy
i teraz nie wiem czy to ciche dni czy już się rozstaliśmy, a i w tej sytuacji i w tej mi źle
|
|
|
|
#1985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozmawialiście już o tej chorej sytuacji? |
|
|
|
|
#1986 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć solideja
Dochodzę do wniosku, że zerwanie z facetem to jeden z najcięższych okresów w życiu.. nawet ta durna sesja nie była tak stresująca, ani matura, ani żadne inne wydarzenie. To jest silniejsze ode mnie, nie umiem go wywalić z tego gg..
|
#1987 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez nie umiem, wywalam i dodaje i tak w kolko, bez sensu w dodatku wszystko inne tez sie 'wali' ;/
|
|
|
|
#1988 | |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję. Rozmawialiśmy, tysiące razy. Tysiące razy obietnice, łzy i inne melodramaty (które szczerze powiedziawszy bardzo mnie męczą i denerwują) i zawsze się poprawia na trochę, a potem znowu coś. W swoim wątku pisałam o jego zaborczości - od tamtego czasu naprawdę się postarał, zajął swoimi studiami, pracą, zaczął się bardzo rozwijać na tym polu i wszystko miało być ok. Nie jest, nie wiem czemu. Wszystko jest problemem, a on się ciągle obraża. Wiem tylko że mnie kocha do szaleństwa, a ja... czasami sama już nie wiem po tym wszystkim. Do tego moja matka jest przeciwna temu związkowi, nie wspominając o tym że wszyscy moi znajomi też
![]() Cytat:
Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-05 o 14:42 |
|
|
|
|
#1989 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
Edytowane przez Connff Czas edycji: 2011-03-05 o 14:44 |
||
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jestem na niego wściekła a jednocześnie smutna.. i mam żal.. a chciałam z nim porozmawiać, pożegnać się. Teraz już nie będzie żadnej rozmowy.
|
|
#1991 |
|
Zadomowienie
|
Może przeciwni to za dużo powiedziane, bardziej jak u Ciebie - twierdzą, że bez niego wreszcie będę szczęśliwa i że ten związek to dla mnie tylko problem. Moi najbliżsi ciągle mi powtarzają że zasługuję na lepszego faceta, że z pozytywnej osoby stałam się kłębkiem nerwów. Nie dodałam na początku że facet potrafi mną strasznie manipulować...
|
|
|
|
#1992 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1993 |
|
Zakorzenienie
|
Napisał. Nie udało mu się...
Ide coś zrobić pożytecznego dla siebie i mojego otoczenia |
|
|
|
#1994 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1995 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1996 |
|
Zadomowienie
|
Co napisał ?
|
#1997 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lily - cóż, przykre to, ale jeszcze przed nim całe studia.
Dziewczyny, jeśli ktoś Was pogrąża, to co z nim robicie? Mnie Zakalec uskrzydlał, wszyscy mówili, że przy nim rozkwitałam i byłam lepsza.
|
|
#1998 | |
|
Zakorzenienie
|
a Twój dalej Cie męczy smsami?
---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ---------- Cytat:
Mi też to mówili. Że częściej się uśmiecham, jestem spokojniejsza, radośniejsza, lepiej się uczyłam. Ale to już minęło, a łzy dalej cisną się do oczu..
|
|
#1999 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2000 |
|
Zadomowienie
|
Pisal rano
Teraz od kilku godzin mam spokój
|
#2001 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#2002 |
|
Zakorzenienie
|
Heh, Tobie to dobrze.
Ja jednak dochodzę do wniosku i nie mogę się z Wami zgodzić.. że całkowite odcięcie się jest lepsze. Od miesiąca już cierpię zamiast wziąć się w garść, wolałabym stopniowo 'dawkować' odejście..
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-05 o 15:30 |
|
|
|
#2003 | |
|
Zakorzenienie
|
JA w ramach czegos pozytycznego siedze z oliwka na skorkach
.. W ogole slucham piosenek happysadu( z nim bylam na ich koncercie) i NIC.. nie wiaza mi sie one z zadnymi emocjami a dalej mi sie podobaja ![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ---------- Cytat:
Tez myslalam ze lepiej jak bedziemy w kontakcie i bedziemy przyjaciolmi.. ![]() A teraz przynamniej zapominam i on mnie nie dreczy .. Latwiej sie jest sie uwolnic i zaczac nowe zycie gdy sie wykasuje nr samemu nie odzywa itd..
|
|
|
#2004 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewnie gdyby nie ci faceci dalej siedziałabyś i płakała.. ![]() Znalazłaś kogoś wartego uwagi i Ci to pomogło. Tobie to dobrze.
|
|
#2005 |
|
Nie depcze krokusów
|
Lily - nie idź jego śladem i ucz się
|
|
#2006 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Randki mi pomogly.. najbardziej pomogl mi taki moj przyjaciel ktory swoja droga fajnie calowal (ale nic z tego nie bedzie)Nie jestem z nikim zwiazana uczuciowo i nawet powiem ze boje sie chyba juz zaufac..ale humor mam wysmienity ![]() Poznalam kilku fajnych kolesi i kazdy jest inny a z kazdym mi sie fajnie czas spedzalo.. No i pomogl mi brak kontaktu z eks i zmiana mieszkania i nowi ludzie z mieszkania..zalilam sie im duzo i powiedzieli ze tez poznam kogos lepszego ![]() No i kolezanki z grupy ktore mnie wsparly jak prawie sie poryczalam na korytarzu(powiedzialy ze i tak to sie juz od dawna sypalo..to prawda i jestem mloda a on nie jedyny)
Edytowane przez ilo16na Czas edycji: 2011-03-05 o 15:41 |
|
|
|
|
#2008 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na uczelni znam już, nikt ciekawy. Z innymi kierunkami nawet nie mam kontaktu żadnego, więc jak kogoś poznać? Nie da rady. Na imprezie wczoraj pogadałam z gościem ale to wszystko, exa poznałam przypadkowo na dworcu.. i wątpię żeby taki cud znowu się powtórzył. Ja już straciłam w ogóle nadzieję. Pocieszam się tylko tym, że kiedyś, jeśli on wróci do swojej byłej przypomni sobie o mnie i pożałuje że ta miłość tak szybko się skończyła. Że kiedyś obudzi się rano i zatęskni. Że widząc ją palącą wspomni o mnie. Widząc ją wiecznie w bluzie i dżinsach przypomni sobie mnie seksownych szpilkach i spódnicy. Że jak zacznie mu kląć jak szewc pomyśli o mnie jak o tej, która potrafiła się dobrze zachować. Albo wspomni 'nasze' chwile gdy ona zabroni mu iść z kolegami na piwo a ja pozwalałam mu chodzić. I można by tak wymieniać. Albo kiedy ona znowu go zdradzi. Może kiedyś będąc dalej z nią on wreszcie pożałuje i zatęskni... Teraz to już nie ma znaczenia, ale zawsze wychwalał mnie, że jestem bardzo zadbana.. a ona tego nie robiła. Pluła, piła, paliła, łaziła cały czas w trampkach, nie dbała o siebie i zachowywała się jak facet. Takiej kobiety on potrzebuje? takiego babo-chłopa?
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-05 o 15:46 |
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EHh nie mysl o tym dupku.. I cudem to on nie byl..byl pomylka(jak moj) JA w grupie (w szkole ) tez nie mam jak kogos poznam-szkola w ktorej jest 2 facetow uczniow i 2 nauczycieli mezczyzn ![]() Same baby ![]() A jakies imprezy?Jestes pewnie na akademii medycznej ktora wyprawia liczne imprezy studenckie(moja siostra na 1 z nich poznala meza..tez studiowala na medycznej) A meza poznala w ogole z innej bajki ale przyszedl laski wyrywac chyba
|
|
|
#2010 |
|
Nie depcze krokusów
|
zjedzmniebejbe - chcesz, żeby wrócił, czy chcesz być kiedyś zdrowo szczęśliwa z kimś innym?
Jeśli chcesz kogoś poznać, to nie siedź w domu.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:30.

.