Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-05, 15:53   #2011
Fubizka
Zakorzenienie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
nie mam sily sie nawet podniesc z lozkapaznokcie mam gdzies mmimo ze granatowy lakier z nich zdarłam z nerwów malam isc w pon do fryzzjera ale nie chce sie rozplakac na fotelu
No i co z tego? Ja 3 dni po rozstaniu poszłam do fryzjera i rozryczałam się na fotelu, nic strasznego się nie stało Fryzjerki wiedzą, że do nich się czasami chodzi na terapię
Cytat:
Napisane przez badthings Pokaż wiadomość
Oddałam mu juz jego rzeczy i nie wiem jak z prezentami, czy też wszystko pakować, zawieźć i oddać?
Spakuj wszystko w jakiś karton, schowaj i za jakiś czas, jak Ci przejdzie używaj dalej. Ja wszystko wywaliłam, było to niezwykle przyjemne, a teraz dzień w dzień tęskni za moimi szpileczkami
Cytat:
Napisane przez xXCinderellaXx5 Pokaż wiadomość
Narazie nie robię nic A co Wy byście zrobily na moim miejscu?
Ja bym zrobiła tak:
Wg mnie nie powinnaś się z nim nawet przyjaźnić, bo to strasznie żałosny typek, nie chciałabym mieć takich kolegów.
Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Heh, Tobie to dobrze.

Ja jednak dochodzę do wniosku i nie mogę się z Wami zgodzić.. że całkowite odcięcie się jest lepsze. Od miesiąca już cierpię zamiast wziąć się w garść, wolałabym stopniowo 'dawkować' odejście..
Ale o czym Ty mówisz, przecież Ty się z nim bez przerwy kontaktujesz? Więc o jakim odcięciu mowa?
Fubizka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 15:53   #2012
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
zjedzmniebejbe - chcesz, żeby wrócił, czy chcesz być kiedyś zdrowo szczęśliwa z kimś innym?

Jeśli chcesz kogoś poznać, to nie siedź w domu.
No własnie ? ;> Też mnie to zastanawia
Stary 2011-03-05, 15:56   #2013
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
zjedzmniebejbe - chcesz, żeby wrócił, czy chcesz być kiedyś zdrowo szczęśliwa z kimś innym?

Jeśli chcesz kogoś poznać, to nie siedź w domu.
Ale ja nie wiem co to znaczy być 'zdrowo szczęśliwym',
wydawało mi się, że to z nim byłam mega hiper szczęśliwa..
nie mam porównania.

Ale jak mam poznać kogoś idąc z kumpelą na kawę czy piwo ?
a imprezy? bardzo okazyjnie, wczoraj zmusiłam się żeby iść.
Zabawy się kończą, idzie post i trzeba zrezygnować.

Masz ci babo placek.

---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ----------

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość

Ale o czym Ty mówisz, przecież Ty się z nim bez przerwy kontaktujesz? Więc o jakim odcięciu mowa?
Przecież się z nim nie kontaktuje.
Wysłałam mu tylko raz smsa o śmierci kuzyna
+ raz zadzwoniłam.. wtedy gdy mnie wyśmiał.

W ciągu miesiąca milczenia dwa wyskoki to dużo?
nie sądzę
Dwa razy tylko był kontakt a codziennie przeżywam to rozstanie jak mrówka okres..

plecaczkiem: 7250 km

Edytowane przez zjedzmniebejbe
Czas edycji: 2011-03-05 o 15:57
zjedzmniebejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 15:57   #2014
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Pocieszam się tylko tym, że kiedyś, jeśli on wróci do swojej byłej przypomni sobie o mnie i pożałuje że ta miłość tak szybko się skończyła. Że kiedyś obudzi się rano i zatęskni.
Że widząc ją palącą wspomni o mnie. Widząc ją wiecznie w bluzie i dżinsach przypomni sobie mnie seksownych szpilkach i spódnicy. Że jak zacznie mu kląć jak szewc pomyśli o mnie jak o tej, która potrafiła się dobrze zachować. Albo wspomni 'nasze' chwile gdy ona zabroni mu iść z kolegami na piwo a ja pozwalałam mu chodzić. I można by tak wymieniać. Albo kiedy ona znowu go zdradzi. Może kiedyś będąc dalej z nią on wreszcie pożałuje i zatęskni...
Teraz to już nie ma znaczenia, ale zawsze wychwalał mnie, że jestem bardzo zadbana.. a ona tego nie robiła. Pluła, piła, paliła, łaziła cały czas w trampkach, nie dbała o siebie i zachowywała się jak facet. Takiej kobiety on potrzebuje? takiego babo-chłopa?
Chyba musi ją bardzo kochać, skoro wybaczył jej zdradę...
Już po pierwszym rozstaniu, jak tu przyszłaś, to pisałaś o tej dziewczynie, że mówiła, że on u niej cały czas był... Jak Ci pisałam, że wątpię, żeby on te 3 tygodnie spędził w celibacie, to myślałam właśnie o niej i okazało się, że to prawda. Skoro ja przez internet się domyśliłam, to jak to się stało, że Ty nie? Nie łudzisz się czasem za bardzo? Wydaje mi się, że masz trochę przekłamany ogląd rzeczywistości jeśli chodzi o tego gościa.

Poza tym, skoro imponują mu takie dziewczyny, a opisałaś wulgarną lumpiarę, to chyba świadczy o nim, więc po co on Ci w ogóle był?
Stary 2011-03-05, 15:58   #2015
martuska2o
Rozeznanie

zjedzmnie:
chyba mamy tego samego eksa hehe albo o podobnym porozstaniowym guście
martuska2o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 15:59   #2016
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Przecież się z nim nie kontaktuje.
Wysłałam mu tylko raz smsa o śmierci kuzyna
+ raz zadzwoniłam.. wtedy gdy mnie wyśmiał.

W ciągu miesiąca milczenia dwa wyskoki to dużo?
nie sądzę
Dwa razy tylko był kontakt a codziennie przeżywam to rozstanie jak mrówka okres..
A te smsy o winie wczoraj? To nie jest kontakt?
Stary 2011-03-05, 16:00   #2017
ckin2u
Zakorzenienie

ja mam taki w**** na wsyztskich facetow ze przysiegam ze gdybym mogla to wzielabym spluwe i rozwalila wszystkich na mojej drodze
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:05   #2018
Malla
Nie depcze krokusów

zjedzmniebejbe - tu nie chodzi o szukanie kogoś. Ktoś się sam znajdzie, tylko musisz dać mu szansę. Musisz uleczyć swoje serce, robiąc coś, poznając nowych ludzi, ucząc się na nowo zdrowych relacji, także przyjaźni.

Ja po rozstaniach jestem jak harpia i rzucam się na facetów, rozrywając ich na strzępy. Zakalec był klinem.

Wiesz, boję się, że jak tylko jakiś facet okaże Ci zainteresowanie, spodobasz mu się, to się od niego uzależnisz jak do byłego. A tymczasem musisz teraz poznawać dużo osób, bawić się, uczyć. Rozwijać istniejące znajomości.
Stary 2011-03-05, 16:18   #2019
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fubizka Pokaż wiadomość
A te smsy o winie wczoraj? To nie jest kontakt?
Ale on napisał pierwszy, ja tylko będąc % odpisałam.
Wiem, % to nie usprawiedliwienie, ale na jednym smsie się skończyło.

Cytat:
Chyba musi ją bardzo kochać, skoro wybaczył jej zdradę...
Tak na prawdę on się o tym dowiedział po rozstaniu z nią. Kochał, nie kochał.. nie wiem, ale coś musiało być między nimi że byli razem 3 lata. Nie mam słów na te laskę.. czy jej wybaczył? też nie wiem, zawsze mówił, że ją nienawidzi.

Cytat:
Jak Ci pisałam, że wątpię, żeby on te 3 tygodnie spędził w celibacie, to myślałam właśnie o niej i okazało się, że to prawda.
No tak, teraz już miesiąc a nie 3 tyg. Ona w ciągu tego miesiąca ciągle wydzwaniała i pisała, on do niej pewnie też. Bo przecież powiedział mi 'powiedz mi, po co pisałaś znowu do niej?' a ja rybka :'O mówię że nie miałam takiej potrzeby a on tylko 'też nie umiałem w to uwierzyć bo wydaje mi się że do niej nie pisałaś no cóż' <- co udowadnia, że on bardziej wierzy jej a nie mi, ona go okłamywała a ja nie. I to właśnie ona zasługuje na większe zaufanie niż ja ;]

Cytat:
Nie łudzisz się czasem za bardzo? Wydaje mi się, że masz trochę przekłamany ogląd rzeczywistości jeśli chodzi o tego gościa.
Za bardzo go idealizuje. Wiem..

Cytat:
Poza tym, skoro imponują mu takie dziewczyny, a opisałaś wulgarną lumpiarę, to chyba świadczy o nim, więc po co on Ci w ogóle był?
Bo ta lumpiara to wredne babsko, które wiecznie się wszędzie wpie*rda*la, mąci, kręci, robi z siebie biedną dziewczynkę. Ona tylko czekała na naszą kłótnie, żeby się do niego odezwać i płakać mu że jest choooora, że ma chyba raaaaaka i umiera i że on ma do niej przyjechać. Czekała aż między nami będzie źle żeby jęczeć mu że ona wyjedzie za granicę jak on do niej nie wróci. Była wyjątkowo sprytna i przebiegła, ciągle dzwoniła i skarżyła się, że ona biedna nie wie co robić bo straszne babsko (tzn JA~!) do niej pisze i ją obrażam, wyzywam i grożę.
Oh, ah.

A jak przyszło co do czego to wyszczekana smarkula, przez 30 min taki monolog mi walnęła tak nawijała że mogłaby spokojnie mecze piłkarskie komentować.

ED: po co mi on był? .. no.. bo on nie był taki, wiesz.. gdyby był podobny jak ona to pewnie bym zrozumiała. Ale on ? dobrze wychowany, dżentelmen z dobrej rodziny, głowa na karku, optymista, kulturalny. Albo dobrze się krył albo miał dwie maski.

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
zjedzmniebejbe - tu nie chodzi o szukanie kogoś. Ktoś się sam znajdzie, tylko musisz dać mu szansę. Musisz uleczyć swoje serce, robiąc coś, poznając nowych ludzi, ucząc się na nowo zdrowych relacji, także przyjaźni.

Ja po rozstaniach jestem jak harpia i rzucam się na facetów, rozrywając ich na strzępy. Zakalec był klinem.

Wiesz, boję się, że jak tylko jakiś facet okaże Ci zainteresowanie, spodobasz mu się, to się od niego uzależnisz jak do byłego. A tymczasem musisz teraz poznawać dużo osób, bawić się, uczyć. Rozwijać istniejące znajomości.

Chyba mnie znacie lepiej niż ja sama siebie.
Aż taka jestem przewidywalna?

Problem w tym, że ja zawsze szybko się angażuję a potem cierpię przez to. Jak jakiś facet jest zainteresowany to zaraz mimo że znam go godzinę.
póki co jakoś odpycha mnie od facetów.. każdy jest pewnie taki sam jak tamten burak.
Zakalec.. klinem? Myślałam że to była big love.. : o -> zakochiwanie się i takie tam, a nie zaciskanie dziur kitem słabej jakości..

Czas edycji: 2011-03-05 o 16:22
Stary 2011-03-05, 16:20   #2020
Malla
Nie depcze krokusów

zjedzmnie - tylko się cieszyć, że będą razem i nie będą truli innym. A to, co sobie zrobili, kiedyś do nich wróci i ich zniszczy. A Ty już będziesz wtedy mieć to gdzieś...

Był wstępnie klinem, ale zakochałam się szybko. Teraz żałuję.
Stary 2011-03-05, 16:25   #2021
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
zjedzmnie - tylko się cieszyć, że będą razem i nie będą truli innym. A to, co sobie zrobili, kiedyś do nich wróci i ich zniszczy. A Ty już będziesz wtedy mieć to gdzieś...

Mam nadzieję, że on kiedyś zrozumie że ta dziewczyna to jedna wielka pomyłka, nie pasują do siebie. Albo ona go ustawi do pionu albo się pozabijają. Może da się jej 'okiełznać' bo taaak ją kocha. I nawet na koniec świata za nią pojedzie.
No kurde mać, co w niej było takiego że on będąc ze mną pisał z nią.. ewidentnie coś go do niej ciągnęło. Może to, że nie dała sobie w kasze dmuchać. Ale z drugiej strony to ona często robiła za wycieraczkę. Nie rozumiem.

Malla - jesteś bogatsza o nowe doświadczenia. 8 miesięcy to nie mało, jak ktoś się angażuje całym sobą. Więc.. jeśli mogłabyś cofnąć czas 9 mies. wcześniej - uciekałabyś od spotkania z nim? wiedząc co będzie za X miesięcy?

Czas edycji: 2011-03-05 o 16:26
Stary 2011-03-05, 16:26   #2022
ckin2u
Zakorzenienie

nie probuj rozumiec facetow bo nic z tego dobrego nie wyniknie
ckin2u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:26   #2023
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
ja mam taki w**** na wsyztskich facetow ze przysiegam ze gdybym mogla to wzielabym spluwe i rozwalila wszystkich na mojej drodze
Pomysł nie głupi, ale ja proponuje w pierwszej kolejności wystrzelać wszystkich naszych eksów i może z tego grona, które zostanie każda z nas wynajdzie jakiś cudowny, wrażliwy, kochający, szanujący unikat ()
Stary 2011-03-05, 16:29   #2024
Fubizka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
Ej, zostaw trochę dla nas
Cytat:
Ale on napisał pierwszy, ja tylko będąc % odpisałam.
Wiem, % to nie usprawiedliwienie, ale na jednym smsie się skończyło.
Nieważne nawet kto pierwszy napisał, kontakt BYŁ.

Cytat:
co udowadnia, że on bardziej wierzy jej a nie mi, ona go okłamywała a ja nie. I to właśnie ona zasługuje na większe zaufanie niż ja ;]
No to powodzenia na nowej drodze życia

Cytat:
Bo ta lumpiara to wredne babsko, które wiecznie się wszędzie wpie*rda*la, mąci, kręci, robi z siebie biedną dziewczynkę. Ona tylko czekała na naszą kłótnie, żeby się do niego odezwać i płakać mu że jest choooora, że ma chyba raaaaaka i umiera i że on ma do niej przyjechać. Czekała aż między nami będzie źle żeby jęczeć mu że ona wyjedzie za granicę jak on do niej nie wróci. Była wyjątkowo sprytna i przebiegła, ciągle dzwoniła i skarżyła się, że ona biedna nie wie co robić bo straszne babsko (tzn JA~!) do niej pisze i ją obrażam, wyzywam i grożę.
Oh, ah.
Proszę Cię Jakby był coś wart, to by olał takie zachowanie i był z Tobą. Gdyby do mnie jakiś przybrudzony dżolo wydzwaniał i pierniczył mi głupoty, to bym mu grzecznie kazała spadać a nie ukrywała to przed swoim chłopakiem i kręciła na boku.
Cytat:
A jak przyszło co do czego to wyszczekana smarkula, przez 30 min taki monolog mi walnęła tak nawijała że mogłaby spokojnie mecze piłkarskie komentować.

Cytat:
ED: po co mi on był? .. no.. bo on nie był taki, wiesz.. gdyby był podobny jak ona to pewnie bym zrozumiała. Ale on ? dobrze wychowany, dżentelmen z dobrej rodziny, głowa na karku, optymista, kulturalny. Albo dobrze się krył albo miał dwie maski.
Ten sam, który Cię wyzywał, obrażał, kazał się leczyć psychicznie, awanturował się tak, że chciałaś uciekać a on Ci nie pozwalał?
Czy to już o jakimś innym gościu mowa?
No szczerze mówiąc, to dość kiepsko...

Edytowane przez Fubizka
Czas edycji: 2011-03-05 o 16:30
Stary 2011-03-05, 16:30   #2025
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Mam nadzieję, że on kiedyś zrozumie że ta dziewczyna to jedna wielka pomyłka, nie pasują do siebie. Albo ona go ustawi do pionu albo się pozabijają. Może da się jej 'okiełznać' bo taaak ją kocha. I nawet na koniec świata za nią pojedzie.
No kurde mać, co w niej było takiego że on będąc ze mną pisał z nią.. ewidentnie coś go do niej ciągnęło. Może to, że nie dała sobie w kasze dmuchać. Ale z drugiej strony to ona często robiła za wycieraczkę. Nie rozumiem.
Nie zastanawiaj się nad tym co go do niej ciągnęło, bo i tak tego nie zrozumiesz. Jeśli go kochasz/kochałaś to chyba chcesz jego szczęścia prawda? A jeśli ma być szczęśliwy z nią, niech będzie. Musisz bejbe zrozumieć, że to nie był ten jedyny.
Stary 2011-03-05, 16:32   #2026
d0lcevita
Zakorzenienie

Cytat:

Problem w tym, że ja zawsze szybko się angażuję a potem cierpię przez to. Jak jakiś facet jest zainteresowany to zaraz mimo że znam go godzinę.
bejbe,....no to jest problem
nasuwa mi sie w związku z tym problemem jedno pytanie, bo nie rozumiem dlaczego nie lubisz samej siebie
fajna z Ciebie laska i na prawdę nie rozumiem czemu ejstes wobec siebie taka krytyczna

Cytat:

mój ex był wstepnie na chwile a został prawie 2 lata ....ale nie żałuję
Stary 2011-03-05, 16:35   #2027
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość
Dziękuję. Rozmawialiśmy, tysiące razy. Tysiące razy obietnice, łzy i inne melodramaty (które szczerze powiedziawszy bardzo mnie męczą i denerwują) i zawsze się poprawia na trochę, a potem znowu coś. W swoim wątku pisałam o jego zaborczości - od tamtego czasu naprawdę się postarał, zajął swoimi studiami, pracą, zaczął się bardzo rozwijać na tym polu i wszystko miało być ok. Nie jest, nie wiem czemu. Wszystko jest problemem, a on się ciągle obraża. Wiem tylko że mnie kocha do szaleństwa, a ja... czasami sama już nie wiem po tym wszystkim. Do tego moja matka jest przeciwna temu związkowi, nie wspominając o tym że wszyscy moi znajomi też
Dlaczego Twoja mama nie akceptuje tego związku?

Wiesz, ja myśle, że ona i Twoi znajomi są osobami obiektywnymi i oni stoją z boku i patrzą bez jakiś "większych" emocji na Wasz związek. Może dostrzegają COŚ, czego Ty nie widzisz, bo jesteś bardzo zakochana...?

Cytat:
Pisal rano Teraz od kilku godzin mam spokój
A mnie ten szurnięty siatkarz męczy. Chyba mu powiem, żeby mnie w końcu zostawił w spokoju

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
W ogole slucham piosenek happysadu( z nim bylam na ich koncercie) i NIC.. nie wiaza mi sie one z zadnymi emocjami a dalej mi sie podobaja
Ale ja bym poszła na jakiś punkowy koncert.
Pogo

Cytat:
Lily - nie idź jego śladem i ucz się
Wiem. Teraz, po tym, co mi napisał przeczytałam cały rozdział "Dziejów (...)". Nie, nie pokaże mu, że jestem taka kiepska jak on! Pokaże mu, że jestem zaje***tą dziewczyną, która osiąga życiowe cele, a on może sobie te swoje pijackie wróżby sprzed dwóch tygodni wsadzić w tyłek (upił się, pokłócił ze mną i powiedział mi, że ja nic w życiu nie osiągne (...); dla przypomnienia)

Cytat:

Co Ty znowu wymyślasz?! Jaki znowu klin?!

Nie mów, że żałujesz. Nabyłaś dzięki temu wszystkiemu nowych doświadczeń...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-05 o 16:39
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:36   #2028
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
No kurde mać, co w niej było takiego że on będąc ze mną pisał z nią..
Widocznie zaspokaja jakieś jego pokręcone potrzeby. Może on lubi kimś poniewierać i być poniewieranym. To jest chore.
Cytat:
jeśli mogłabyś cofnąć czas 9 mies. wcześniej - uciekałabyś od spotkania z nim? wiedząc co będzie za X miesięcy?
Gdybym wiedziała, że mnie rzuci w taki sposób, to nie spotkałabym się z nim

Rozbił mnie na atomy, zrobił to, czego nie udało się eksowi po 8 latach. Długo przekonywał, że można mnie kochać, że jestem czegoś warta, po czym z dnia na dzień po prostu ze mnie zrezygnował, burząc całą moją wartość, którą przy nim na powrót budowałam.

Wróciła do mnie anoreksja, która była moim koszmarem przez część życia. To już nie jest zwykłe niejedzenie ze smutku.

Idę dziś na imprezę.
Stary 2011-03-05, 16:37   #2029
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
bejbe,....no to jest problem
nasuwa mi sie w związku z tym problemem jedno pytanie, bo nie rozumiem dlaczego nie lubisz samej siebie
fajna z Ciebie laska i na prawdę nie rozumiem czemu ejstes wobec siebie taka krytyczna
Jestem krytyczna bo nie lubię siebie.
To wszystko się łączy.
Nie lubię siebie ->nie patrzę w lustro->źle wyglądam->jestem przez to niepewna i nieśmiała->nikogo nie poznaję->siedzę w domu-> a w domu chłopa nie poznam-> idę do zakonu->umieram
Ja tak siebie widzę w przyszłości.

Stary 2011-03-05, 16:37   #2030
oleeencja
Rozeznanie

Eh..ja mam dość facetów... ostatnio spotykałam się z pewnym cudownym chłopakiem...po pewnym czasie powiedział, że chyba powinniśmy w to dalej nie brnąć..bo on ma teraz dużo pracy i nie może mi poświęcić tyle czasu ile by chciał... i lepiej teraz to zakończyć niż ktoś się w to zaangażuje..tylko szkoda, że ja się zaangażowałam ( To jest moje klin klinem :| Kolejne rozczarowanie... ALe ja nie umiem o nim zapomnieć :\
-pokonać swojego lenia
-być bardziej cierpliwa!

Myśl pozytywnie!
oleeencja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:37   #2031
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Ja jednak dochodzę do wniosku i nie mogę się z Wami zgodzić.. że całkowite odcięcie się jest lepsze. Od miesiąca już cierpię zamiast wziąć się w garść, wolałabym stopniowo 'dawkować' odejście..
Ja wolałabym chyba całkowite odcięcie, niż jego nagłe przeprosiny, łzy, prośby o kolejną szansę i że on się zmieni... Bo zamiast się odciąć to człowiek się tak buja

zjedzmniebejbe - moja bliska kumpela miała taki przypadek, tylko że facet zostawił ją dla takiej plującej, pijącej, palącej, zdradzającej go, tłuczącej wręcz byłej. Kumpela się wyleczyła, znalazła cudownego faceta, a tamten? Chyba nie wytrzymał kolejnej zdrady. Kwestia czasu

Dziewczyny, idę zaraz na zakupy sobie humor poprawić Jutro mieliśmy spędzić cały dzień i noc razem, ale cóż... chyba w związku z zaistniałą sytuacją to odwołane

A co do wychodzenia i poznawania ludzi - polecam. Mnie facet chciał odciąć od znajomych, nie dałam się i teraz nie żałuję, bo mam tyle kontaktów że wybierać i przebierać w spotkaniach i imprezach Wyłaźcie jak najwięcej i jak najczęściej i dostrzegajcie facetów, którzy gapią się na Was jak na cuda, poprawia to niesamowicie samoocenę

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Dlaczego Twoja mama nie akceptuje tego związku?

Wiesz, ja myśle, że ona i Twoi znajomi są osobami obiektywnymi i oni stoją z boku i patrzą bez jakiś "większych" emocji na Wasz związek. Może dostrzegają COŚ, czego Ty nie widzisz, bo jesteś bardzo zakochana...?
Moja mama twierdzi że z tym facetem jest coś bardzo nie tak. Że ma coś nie równo pod sufitem - ciężko to wyjaśnić w kilku zdaniach, ale jego zachowania, huśtawki emocjonalne... Przede wszystkim moi znajomi widzą jak on na mnie krzyczał, krzyczy... Awantury były nieziemskie, chociaż kiedyś dawno nawet nie podnosił głosu, bo wiedział jak bardzo boję się krzyku (dzieciństwo). Mój najlepszy przyjaciel i bliska koleżanka, z którą się dzielimy wszystkim o facetach twierdzą oboje (chociaż nie konsultowali się ze sobą), że on mnie zdradzał (nie tak stale, tylko dorywczo), a ja głupia mu wierzę pomimo to we wszystkie tłumaczenia, bo wydają się sensowne. Zresztą tutaj na wizażu też często się czyta, że powinno się wierzyć raczej facetowi... Eh.

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-03-05 o 16:42
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:37   #2032
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Napisane przez d0lcevita Pokaż wiadomość
mój ex był wstepnie na chwile a został prawie 2 lata ....ale nie żałuję
Mój eks też nie miał być na serio, bo młodszy, nie wyobrażałam go sobie jako swojego faceta Ale czarował, starał się, obiecywał różowe baranki, rozkochał w sobie i zostawił
Stary 2011-03-05, 16:43   #2033
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:

A mnie ten szurnięty siatkarz męczy. Chyba mu powiem, żeby mnie w końcu zostawił w spokoju

.
No i ch*j zapeszyłam znowu pisze

Cytat:
Napisane przez wypalona Pokaż wiadomość
Mój eks też nie miał być na serio, bo młodszy, nie wyobrażałam go sobie jako swojego faceta Ale czarował, starał się, obiecywał różowe baranki, rozkochał w sobie i zostawił
Mój latał za mną przez prawie pół roku żebym z nim była.. Tak sobie trwaliśmy prawie 3 lata aż mu sie nie znudziło i zaczął robić jakieś chore akcje

Edytowane przez xXCinderellaXx5
Czas edycji: 2011-03-05 o 16:46
xXCinderellaXx5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:44   #2034
zjedzmniebejbe
Zakorzenienie

Fubizka :

Cytat:
Nieważne nawet kto pierwszy napisał, kontakt BYŁ.
Był. Jeden sms.

Dla człowieka który kiedyś cały czas słyszał dźwięk smsa i czuł pozytywne wibracje gdy był wyciszony jeden sms w ciągu miesiąca to jak poić Jezusa żółcią z octem.

Cytat:
Ten sam, który Cię wyzywał, obrażał, kazał się leczyć psychicznie, awanturował się tak, że chciałaś uciekać a on Ci nie pozwalał?
Czy to już o jakimś innym gościu mowa?
No szczerze mówiąc, to dość kiepsko...

Tak, to dokładnie ten sam. Tylko że on bardzo długo był taki jak napisałam wyżej. Wychowany, dżentelmen itd. Dopiero potem z niego wylazło i przez to mówię że dość dobrze ukrywał maskę 'tyrana'

Cytat:
Nie zastanawiaj się nad tym co go do niej ciągnęło, bo i tak tego nie zrozumiesz. Jeśli go kochasz/kochałaś to chyba chcesz jego szczęścia prawda? A jeśli ma być szczęśliwy z nią, niech będzie. Musisz bejbe zrozumieć, że to nie był ten jedyny.
Teraz mu tylko życzę, żeby się udławił!

Cytat:

A fajny chociaż? mnie też molestuje kolega z liceum..
btw miałaś się uczyć.
[/quote]
Cytat:
Widocznie zaspokaja jakieś jego pokręcone potrzeby. Może on lubi kimś poniewierać i być poniewieranym. To jest chore.
Albo po prostu ją kocha..

Cytat:
Rozbił mnie na atomy, zrobił to, czego nie udało się eksowi po 8 latach. Długo przekonywał, że można mnie kochać, że jestem czegoś warta, po czym z dnia na dzień po prostu ze mnie zrezygnował, burząc całą moją wartość, którą przy nim na powrót budowałam.

Wróciła do mnie anoreksja, która była moim koszmarem przez część życia. To już nie jest zwykłe niejedzenie ze smutku.

Idę dziś na imprezę.
Mallllllko, trzymaj się! Poradzisz sobie, jesteś baba z jajami!
Wszystkich ustawiasz do pionu to siebie tymbardziej.
Już, do kuchni - jeść!
A na imprezie wyszalej się!

Czas edycji: 2011-03-05 o 16:46
Stary 2011-03-05, 16:47   #2035
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Dobrze że na pisaniu się kończy tera czekamy na serenady pod oknami

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:

Gdybym wiedziała, że mnie rzuci w taki sposób, to nie spotkałabym się z nim

Idę dziś na imprezę.
Czasu niestety cofnąć się nie da silna babka z Ciebie poradzisz sobie, a my Cię będziemy wspierać duchowo
Szalej póki młoda jesteś
Stary 2011-03-05, 16:48   #2036
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
Dobrze że na pisaniu się kończy tera czekamy na serenady pod oknami
Haha , weź mnie nawet nie strasz On do wszystkiego jest zdolny :P
Stary 2011-03-05, 16:52   #2037
lily92920
Zakorzenienie

A ja oglądałam właśnie zdjęcia znajomej na fb i ma takie, że ją typ perfidnie za biust trzyma a ta się szczerzy do zdjęcia i ten podpis "Miłość jest prawdziwa..." . Aż mi moje obwisłe cycki bardziej opadły...

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:

Wariat!

A jaki ma znak zodiakalny?

Cytat:

A fajny chociaż? mnie też molestuje kolega z liceum..
btw miałaś się uczyć.
Nie, nie fajny
Jedyne co ma "troche" fajnego to wzrost i buty. Ale jest strasznie ciemny, pisze mi tak daremnie... Nie chce go!

No pouczyłam się trochu...

Cytat:
Czekajmy na jego anonimy i pogróżki "Albo do mnie wrócisz, albo skocze z mostu..."
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:53   #2038
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Jestem krytyczna bo nie lubię siebie.
Dlaczego nie lubisz siebie?
Cytat:
siedzę w domu-> a w domu chłopa nie poznam-> idę do zakonu->umieram
Ja tak siebie widzę w przyszłości.
Zmień to na:
siedzę w domu -> uczę się -> poza naukę robię to co lubię z ludźmi, których lubię -> oddaję się pracy w zawodzie -> po pracy odreagowuję na swój ulubiony sposób -> otaczam się ludźmi, którym mogę zaufać -> cieszę się życiem
Cytat:
Napisane przez oleeencja Pokaż wiadomość
po pewnym czasie powiedział, że chyba powinniśmy w to dalej nie brnąć..bo on ma teraz dużo pracy i nie może mi poświęcić tyle czasu ile by chciał...
Nie lubię takich głupich wymówek.
Cytat:
Mallllllko, trzymaj się! Poradzisz sobie, jesteś baba z jajami!
Wszystkich ustawiasz do pionu to siebie tymbardziej.
Już, do kuchni - jeść!
A na imprezie wyszalej się!
Na dzień dzisiejszy wiem, że sama sobie nie poradzę. Boję się o siebie, bo robię rzeczy, jakich nigdy nie byłam w stanie. Czy już stałam się Czarnym Łabędziem?

Zjadłam dziś muffinka gruszkowego, którego dostałam wczoraj od Wizażanki. Smaczny był. I to będzie tyle na dziś.
Cytat:
Dokładnie tak. Pokazał mi nową jakość, udowodnił, że nie mam po co płakać za eksem. Po czym pokazał, że wszystko to nie miało sensu, a eks staje się przy nim aniołem.
Cytat:
Szalej póki młoda jesteś
A to palnęłaś. Nie zdziwię się, jak będę najstarsza w całym klubie

Edytowane przez Malla
Czas edycji: 2011-03-05 o 16:55
Malla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:57   #2039
xXCinderellaXx5
Zadomowienie

Cytat:
A ja oglądałam właśnie zdjęcia znajomej na fb i ma takie, że ją typ perfidnie za biust trzyma a ta się szczerzy do zdjęcia i ten podpis "Miłość jest prawdziwa..." . Aż mi moje obwisłe cycki bardziej opadły...

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Wariat!

A jaki ma znak zodiakalny?

Nie, nie fajny
Jedyne co ma "troche" fajnego to wzrost i buty. Ale jest strasznie ciemny, pisze mi tak daremnie... Nie chce go!

No pouczyłam się trochu...

Czekajmy na jego anonimy i pogróżki "Albo do mnie wrócisz, albo skocze z mostu..."
Woodnik
Czekaj czekaj , już coś wczoraj pisał , że jego życie beze mnie nie ma sensu Kto wie , może za niedługo będzie mnie straszył
Stary 2011-03-05, 17:02   #2040
wypalona
Rozeznanie

GG do wypalona

Cytat:
Mój latał za mną przez prawie pół roku żebym z nim była.. Tak sobie trwaliśmy prawie 3 lata aż mu sie nie znudziło i zaczął robić jakieś chore akcje
To podobnie jak u mnie po 5 miesiącach nabrałam się na te piękne słówka starania a po 3 latach pokazał mi czerwoną kartkę

---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ----------

Cytat:
Przynajmniej się pośmiejemy, więc jak by co nie zapomnij nagrać

---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ----------

Cytat:
A to palnęłaś. Nie zdziwię się, jak będę najstarsza w całym klubie
Ważne jest to na ile lat się czujesz, a nie to ile masz

---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości