|
|
#2011 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]
Cytat:
Fryzjerki wiedzą, że do nich się czasami chodzi na terapię ![]() Cytat:
Ja bym zrobiła tak: ![]() Wg mnie nie powinnaś się z nim nawet przyjaźnić, bo to strasznie żałosny typek, nie chciałabym mieć takich kolegów. Cytat:
Więc o jakim odcięciu mowa?
|
|||
|
|
|
#2012 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2013 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydawało mi się, że to z nim byłam mega hiper szczęśliwa.. nie mam porównania. Ale jak mam poznać kogoś idąc z kumpelą na kawę czy piwo ? a imprezy? bardzo okazyjnie, wczoraj zmusiłam się żeby iść. Zabawy się kończą, idzie post i trzeba zrezygnować. Masz ci babo placek. ---------- Dopisano o 15:56 ---------- Poprzedni post napisano o 15:54 ---------- Cytat:
Wysłałam mu tylko raz smsa o śmierci kuzyna + raz zadzwoniłam.. wtedy gdy mnie wyśmiał. W ciągu miesiąca milczenia dwa wyskoki to dużo? nie sądzę ![]() Dwa razy tylko był kontakt a codziennie przeżywam to rozstanie jak mrówka okres..
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-05 o 15:57 |
||
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już po pierwszym rozstaniu, jak tu przyszłaś, to pisałaś o tej dziewczynie, że mówiła, że on u niej cały czas był... Jak Ci pisałam, że wątpię, żeby on te 3 tygodnie spędził w celibacie, to myślałam właśnie o niej i okazało się, że to prawda. Skoro ja przez internet się domyśliłam, to jak to się stało, że Ty nie? Nie łudzisz się czasem za bardzo? Wydaje mi się, że masz trochę przekłamany ogląd rzeczywistości jeśli chodzi o tego gościa. Poza tym, skoro imponują mu takie dziewczyny, a opisałaś wulgarną lumpiarę, to chyba świadczy o nim, więc po co on Ci w ogóle był? |
|
|
|
|
#2015 |
|
Rozeznanie
|
zjedzmnie:
chyba mamy tego samego eksa hehe albo o podobnym porozstaniowym guście
|
|
|
|
#2016 |
|
Zakorzenienie
|
A te smsy o winie wczoraj? To nie jest kontakt?
|
|
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam taki w**** na wsyztskich facetow ze przysiegam ze gdybym mogla to wzielabym spluwe i rozwalila wszystkich na mojej drodze
|
|
|
|
#2018 |
|
Nie depcze krokusów
|
zjedzmniebejbe - tu nie chodzi o szukanie kogoś. Ktoś się sam znajdzie, tylko musisz dać mu szansę. Musisz uleczyć swoje serce, robiąc coś, poznając nowych ludzi, ucząc się na nowo zdrowych relacji, także przyjaźni.
Ja po rozstaniach jestem jak harpia i rzucam się na facetów, rozrywając ich na strzępy. Zakalec był klinem. Wiesz, boję się, że jak tylko jakiś facet okaże Ci zainteresowanie, spodobasz mu się, to się od niego uzależnisz jak do byłego. A tymczasem musisz teraz poznawać dużo osób, bawić się, uczyć. Rozwijać istniejące znajomości.
|
|
#2019 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Ale on napisał pierwszy, ja tylko będąc % odpisałam.
Wiem, % to nie usprawiedliwienie, ale na jednym smsie się skończyło. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Oh, ah. A jak przyszło co do czego to wyszczekana smarkula, przez 30 min taki monolog mi walnęła tak nawijała że mogłaby spokojnie mecze piłkarskie komentować. ED: po co mi on był? .. no.. bo on nie był taki, wiesz.. gdyby był podobny jak ona to pewnie bym zrozumiała. Ale on ? dobrze wychowany, dżentelmen z dobrej rodziny, głowa na karku, optymista, kulturalny. Albo dobrze się krył albo miał dwie maski. ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Cytat:
Chyba mnie znacie lepiej niż ja sama siebie. Aż taka jestem przewidywalna? ![]() ![]() Problem w tym, że ja zawsze szybko się angażuję a potem cierpię przez to. Jak jakiś facet jest zainteresowany to zaraz póki co jakoś odpycha mnie od facetów.. każdy jest pewnie taki sam jak tamten burak. Zakalec.. klinem? Myślałam że to była big love.. : o -> zakochiwanie się i takie tam, a nie zaciskanie dziur kitem słabej jakości..
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-05 o 16:22 |
|||||
|
|
|
#2020 |
|
Nie depcze krokusów
|
zjedzmnie - tylko się cieszyć, że będą razem i nie będą truli innym. A to, co sobie zrobili, kiedyś do nich wróci i ich zniszczy. A Ty już będziesz wtedy mieć to gdzieś...
Był wstępnie klinem, ale zakochałam się szybko. Teraz żałuję.
|
|
#2021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No kurde mać, co w niej było takiego że on będąc ze mną pisał z nią.. ewidentnie coś go do niej ciągnęło. Może to, że nie dała sobie w kasze dmuchać. Ale z drugiej strony to ona często robiła za wycieraczkę. Nie rozumiem. Malla - jesteś bogatsza o nowe doświadczenia. 8 miesięcy to nie mało, jak ktoś się angażuje całym sobą. Więc.. jeśli mogłabyś cofnąć czas 9 mies. wcześniej - uciekałabyś od spotkania z nim? wiedząc co będzie za X miesięcy?
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-05 o 16:26 |
|
|
|
|
#2022 |
|
Zakorzenienie
|
nie probuj rozumiec facetow bo nic z tego dobrego nie wyniknie
|
|
|
|
#2023 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
( )
|
|
|
#2024 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Jakby był coś wart, to by olał takie zachowanie i był z Tobą. Gdyby do mnie jakiś przybrudzony dżolo wydzwaniał i pierniczył mi głupoty, to bym mu grzecznie kazała spadać a nie ukrywała to przed swoim chłopakiem i kręciła na boku.Cytat:
Cytat:
Ten sam, który Cię wyzywał, obrażał, kazał się leczyć psychicznie, awanturował się tak, że chciałaś uciekać a on Ci nie pozwalał?Czy to już o jakimś innym gościu mowa? ![]() No szczerze mówiąc, to dość kiepsko... Edytowane przez Fubizka Czas edycji: 2011-03-05 o 16:30 |
||||||
|
|
|
#2025 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nasuwa mi sie w związku z tym problemem jedno pytanie, bo nie rozumiem dlaczego nie lubisz samej siebie ![]() fajna z Ciebie laska i na prawdę nie rozumiem czemu ejstes wobec siebie taka krytyczna mój ex był wstepnie na chwile a został prawie 2 lata ....ale nie żałuję
|
|
|
#2027 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, ja myśle, że ona i Twoi znajomi są osobami obiektywnymi i oni stoją z boku i patrzą bez jakiś "większych" emocji na Wasz związek. Może dostrzegają COŚ, czego Ty nie widzisz, bo jesteś bardzo zakochana...? A mnie ten szurnięty siatkarz męczy. Chyba mu powiem, żeby mnie w końcu zostawił w spokoju Cytat:
Pogo Wiem. Teraz, po tym, co mi napisał przeczytałam cały rozdział "Dziejów (...)". Nie, nie pokaże mu, że jestem taka kiepska jak on! Pokaże mu, że jestem zaje***tą dziewczyną, która osiąga życiowe cele, a on może sobie te swoje pijackie wróżby sprzed dwóch tygodni wsadzić w tyłek (upił się, pokłócił ze mną i powiedział mi, że ja nic w życiu nie osiągne (...); dla przypomnienia) Co Ty znowu wymyślasz?! Jaki znowu klin?! Nie mów, że żałujesz. Nabyłaś dzięki temu wszystkiemu nowych doświadczeń... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2011-03-05 o 16:39 |
||
|
|
|
#2028 | ||
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
Cytat:
Rozbił mnie na atomy, zrobił to, czego nie udało się eksowi po 8 latach. Długo przekonywał, że można mnie kochać, że jestem czegoś warta, po czym z dnia na dzień po prostu ze mnie zrezygnował, burząc całą moją wartość, którą przy nim na powrót budowałam. Wróciła do mnie anoreksja, która była moim koszmarem przez część życia. To już nie jest zwykłe niejedzenie ze smutku. Idę dziś na imprezę.
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To wszystko się łączy. Nie lubię siebie ->nie patrzę w lustro->źle wyglądam->jestem przez to niepewna i nieśmiała->nikogo nie poznaję->siedzę w domu-> a w domu chłopa nie poznam-> idę do zakonu->umieram Ja tak siebie widzę w przyszłości.
|
|
#2030 |
|
Rozeznanie
|
Eh..ja mam dość facetów... ostatnio spotykałam się z pewnym cudownym chłopakiem...po pewnym czasie powiedział, że chyba powinniśmy w to dalej nie brnąć..bo on ma teraz dużo pracy i nie może mi poświęcić tyle czasu ile by chciał... i lepiej teraz to zakończyć niż ktoś się w to zaangażuje..tylko szkoda, że ja się zaangażowałam
( To jest moje klin klinem :| Kolejne rozczarowanie... ALe ja nie umiem o nim zapomnieć :\
|
|
|
|
#2031 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zjedzmniebejbe - moja bliska kumpela miała taki przypadek, tylko że facet zostawił ją dla takiej plującej, pijącej, palącej, zdradzającej go, tłuczącej wręcz byłej. Kumpela się wyleczyła, znalazła cudownego faceta, a tamten? Chyba nie wytrzymał kolejnej zdrady. Kwestia czasu ![]() Dziewczyny, idę zaraz na zakupy sobie humor poprawić Jutro mieliśmy spędzić cały dzień i noc razem, ale cóż... chyba w związku z zaistniałą sytuacją to odwołane ![]() A co do wychodzenia i poznawania ludzi - polecam. Mnie facet chciał odciąć od znajomych, nie dałam się i teraz nie żałuję, bo mam tyle kontaktów że wybierać i przebierać w spotkaniach i imprezach Wyłaźcie jak najwięcej i jak najczęściej i dostrzegajcie facetów, którzy gapią się na Was jak na cuda, poprawia to niesamowicie samoocenę Moja mama twierdzi że z tym facetem jest coś bardzo nie tak. Że ma coś nie równo pod sufitem - ciężko to wyjaśnić w kilku zdaniach, ale jego zachowania, huśtawki emocjonalne... Przede wszystkim moi znajomi widzą jak on na mnie krzyczał, krzyczy... Awantury były nieziemskie, chociaż kiedyś dawno nawet nie podnosił głosu, bo wiedział jak bardzo boję się krzyku (dzieciństwo). Mój najlepszy przyjaciel i bliska koleżanka, z którą się dzielimy wszystkim o facetach twierdzą oboje (chociaż nie konsultowali się ze sobą), że on mnie zdradzał (nie tak stale, tylko dorywczo), a ja głupia mu wierzę pomimo to we wszystkie tłumaczenia, bo wydają się sensowne. Zresztą tutaj na wizażu też często się czyta, że powinno się wierzyć raczej facetowi... Eh. Edytowane przez solideja Czas edycji: 2011-03-05 o 16:42 |
|
|
|
|
#2032 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale czarował, starał się, obiecywał różowe baranki, rozkochał w sobie i zostawił
|
|
|
#2033 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapeszyłam znowu pisze ![]() Cytat:
Edytowane przez xXCinderellaXx5 Czas edycji: 2011-03-05 o 16:46 |
||
|
|
|
#2034 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Fubizka :
Cytat:
Dla człowieka który kiedyś cały czas słyszał dźwięk smsa i czuł pozytywne wibracje gdy był wyciszony jeden sms w ciągu miesiąca to jak poić Jezusa żółcią z octem. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() btw miałaś się uczyć. [/quote] Cytat:
Cytat:
![]() Wszystkich ustawiasz do pionu to siebie tymbardziej. Już, do kuchni - jeść! A na imprezie wyszalej się!
plecaczkiem: 7250 km Edytowane przez zjedzmniebejbe Czas edycji: 2011-03-05 o 16:46 |
||||||
|
|
|
#2035 | |
|
Rozeznanie
|
Dobrze że na pisaniu się kończy
tera czekamy na serenady pod oknami![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ---------- Cytat:
![]() Szalej póki młoda jesteś
|
|
|
#2036 |
|
Zadomowienie
|
Haha , weź mnie nawet nie strasz
On do wszystkiego jest zdolny :P
|
#2037 | ||
|
Zakorzenienie
|
A ja oglądałam właśnie zdjęcia znajomej na fb i ma takie, że ją typ perfidnie za biust trzyma a ta się szczerzy do zdjęcia i ten podpis "Miłość jest prawdziwa..." . Aż mi moje obwisłe cycki bardziej opadły...
---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- Wariat! A jaki ma znak zodiakalny? Cytat:
Jedyne co ma "troche" fajnego to wzrost i buty. Ale jest strasznie ciemny, pisze mi tak daremnie... Nie chce go! No pouczyłam się trochu... Cytat:
|
||
|
|
|
#2038 | ||||
|
Nie depcze krokusów
|
Dlaczego nie lubisz siebie?
Cytat:
siedzę w domu -> uczę się -> poza naukę robię to co lubię z ludźmi, których lubię -> oddaję się pracy w zawodzie -> po pracy odreagowuję na swój ulubiony sposób -> otaczam się ludźmi, którym mogę zaufać -> cieszę się życiem Cytat:
Cytat:
Zjadłam dziś muffinka gruszkowego, którego dostałam wczoraj od Wizażanki. Smaczny był. I to będzie tyle na dziś. Cytat:
A to palnęłaś. Nie zdziwię się, jak będę najstarsza w całym klubie
Geralt solennie obiecał sobie nie turbować się. Edytowane przez Malla Czas edycji: 2011-03-05 o 16:55 |
||||
|
|
|
#2039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czekaj czekaj , już coś wczoraj pisał , że jego życie beze mnie nie ma sensu Kto wie , może za niedługo będzie mnie straszył
|
|
#2040 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:01 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Ważne jest to na ile lat się czujesz, a nie to ile masz ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ---------- Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

paznokcie mam gdzies mmimo ze granatowy lakier z nich zdarłam z nerwów
Fryzjerki wiedzą, że do nich się czasami chodzi na terapię 
A co Wy byście zrobily na moim miejscu?
Więc o jakim odcięciu mowa?

)

Jaki znowu klin?!