Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III - IV - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł następnego wątku??
Nasz autobus na porodówkę gna, wypatrujemy go każdego dnia, mamy III-IV 4 7,02%
Autobus na przystanku staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 5 8,77%
Autobus na porodówce staje, codziennie któraś z nas mamą zostaje, mamy III-IV 3 5,26%
Autobus do porodu gna, przybywają dzieciaczki każdego dnia, mamy III-IV 0 0%
Autobus do porodu gna, dzieciaczki rodzą się każdego dnia, mamy III-IV 13 22,81%
Nasz autobus gna do przodu coraz bliżej czas porodu, mamy III-IV 32 56,14%
Głosujący: 57. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-05, 14:53   #4231
Mirabilka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

coś się Castia dziś nie odzywa - może szykuje prezent

Dziewczyny też macie taki podły nastrój pod koniec - ja się kłócę ze wszystkimi oczywiście w moim mniemaniu z ich winy - ale bez kija nie podchodź - wkur..... mnie wszystko.

Edytowane przez Mirabilka
Czas edycji: 2011-03-05 o 14:56
Mirabilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 15:02   #4232
woszczyk
Raczkowanie

Dot.: Mamusie jak pączusie, miłością nadziane czekające na szczęśliwe rozwiązanie III

Cytat:
Napisane przez Mirabilka Pokaż wiadomość

Dziewczyny też macie taki podły nastrój pod koniec - ja się kłócę ze wszystkimi oczywiście w moim mniemaniu z ich winy - ale bez kija nie podchodź - wkur..... mnie wszystko.

Mnie teściowa dobija i teść tak samo. Próbuje siedzieć w pokoju sobie po cichu, odpocząć, mieć święty spokój a ta ciągle łazi i gada, i gada, i gada... I to takie pierdoły, że nawet nie wiem jak mam na to odpowiedzieć :|
Teść leniwy gad, talerza po sobie nie wyniesie po obiedzie. A ja muszę wszystkim ugotować, podać pod nos i posprzątać i krzywego dziękuję nie mam za to. Na dodatek jara te śmierdzące fajki i wielce obrażony jest jak mu mówię, że to śmierdzi i że nas truje.

Cholera mnie trafia, do wariatkowa trafię czy coś :/
woszczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 15:24   #4233
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

woszczyk ja mam to samo z teściem
nie dośc,ze pod nos podane nie jeszcze nie jee nad talerzem tylko w około i na podłodze wszystko i wstanie nawet nie powie dziękuję...
zawsze wszystkim tłucze,drze się, klnie niesamowicie,telewizor na cała parę.huk z tego,że mamy swój pokój jak nawet nie można posiedziec w spokoju...

sami to sami.Czasem tzreba się przemęczyć,bo nie ma wyjścia no ,ale ile można.Mój mi się ciągle dziwi,że ja do domu chcem jechać,zawsze po co?
a po to,że chociaż raz ktoś mi obiad ugotuje i nikt nie patrzy mi na ręce jak cos robię

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

mało tego przychodzi wiecznie pijany,pęka brzdęka,przewraca ,klnie,karze nam wypierdalać...
a teściowa pojechałą sobie do USA ,zostawiła dom i kłopoty i siedzi 13 lat i ma wylane.
wiecie zazdroszczę tym co siedzą po kilka osób w ciasnej kawalerce

Edytowane przez kampasiula
Czas edycji: 2011-03-05 o 15:27
kampasiula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 15:30   #4234
woszczyk
Raczkowanie

A ci tu są źli jak jadę do domu bo im nikt obiadku nie ugotuje i nie posprząta! No wyobraź sobie... A teść głuchy jak pień (przez własna głupotę...) więc tv na całą parę, ostatnio usłyszałam, że nic w domu nie robię. Odezwał się ten, który najwięcej robi... Jak jest sprzątanie jakies to wychodzi wściekły z domu albo siada na kanapie i jara pół paczki.

Ja nie wymagam od niego żeby mi gotował (nikt by nie zniósł codziennie tłustego schabowego i frytek...) ani prał. Ale troche szacunku by wypadało miec do cudzej roboty. Talerza nie wyniesie po sobie, po kims to już w ogóle. Jak mu koło dupy robia to też źle bo on by najchętniej poszedł znowu spać.

Albo mnie psychicznie tu wykończą albo zdążę sie wyprowadzić.

---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ----------

Cytat:
Napisane przez kampasiula Pokaż wiadomość
nie dośc,ze pod nos podane nie jeszcze nie jee nad talerzem tylko w około i na podłodze wszystko i wstanie nawet nie powie dziękuję...
zawsze wszystkim tłucze,drze się, klnie niesamowicie,telewizor na cała parę.huk z tego,że mamy swój pokój jak nawet nie można posiedziec w spokoju...

sami to sami.Czasem tzreba się przemęczyć,bo nie ma wyjścia no ,ale ile można.Mój mi się ciągle dziwi,że ja do domu chcem jechać,zawsze po co?
a po to,że chociaż raz ktoś mi obiad ugotuje i nikt nie patrzy mi na ręce jak cos robię

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

mało tego przychodzi wiecznie pijany,pęka brzdęka,przewraca ,klnie,karze nam wypierdalać...
a teściowa pojechałą sobie do USA ,zostawiła dom i kłopoty i siedzi 13 lat i ma wylane.
No widzisz, ten na trzeźwo nie jest wcale przyjemniejszy i jeszcze słucham tez kłótni hehe... Ale szczerze Ci współczuję.
Stary 2011-03-05, 15:31   #4235
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

woszczyk a może jakaś koalicja albo fan club teścia
będziemy wymieniac sie przepisami na obiadki

Stary 2011-03-05, 15:38   #4236
woszczyk
Raczkowanie

Ja Ci moge dac idealny przepis na obiad ;P

Schabowy z kościa usmażony w głębokim tłuszczu, do tego pół kilograma frytek tez oczywiście na głębokim tłuszczu ;P
Do tego papierochy.
Po tak przyrządzonym obiadku zainwestuj w dobry odświeżacz powietrza do łazienki i w duże okno, które będzie można szeroko otworzyć.

Zbierz talerze, posprzątaj, podaj czysta popielniczkę, zapalniczkę i papierosa, spytaj pana czy aby nie za cicho ma tv i zniknij ;P Nie zapomnij od czasu do czasu zapytać czy czegoś nie potrzebuje żeby nie czuł się zaniedbany ;P
Stary 2011-03-05, 15:41   #4237
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

a skąd klikasz??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-05, 15:46   #4238
woszczyk
Raczkowanie

Gdynia ;P

Swoją drogą, chyba zaraz będę wymiotować... Upsssssssss...

Edytowane przez woszczyk
Czas edycji: 2011-03-05 o 15:54
Stary 2011-03-05, 15:58   #4239
laseczkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Olusiaa_ Pokaż wiadomość
Jeju, ale jestem ciekawa fotek nowych maleństw...
oj ja też i to bardzo

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
A czy jest możliwe, ze się będzie do samego końca czuło ruchy dziecka?
wiesz co ja jak leżałam na patologi i te dwie dziewczyny rodziły to pytałam je i one mówiły że czują maleństwo i jego ruchy. jedna już była tak wykończona skurczami ze kazdy ruch malenkiej tez sprawial jej bol- przynajmniej tak nam mówiła ale biedaczka długo się męczyła a i tak skończyło się cc.
więc chyba można czuć dziecko do samego końca ...

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpri09kp5b04ypq.png

Kacper 18.04.2011

laseczkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:01   #4240
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:

odmeldowałam się przecież dzisiaj żeby nie było
bardzo mnie bolą pachwiny, ide do łazienki i z każdym ruchem cierpie, nie moge sie z lozka podniesc, wszystko mnie boli buuuuuu

mnie też wszystko wkurza i chyba ja wkurzam wszystkich dookoła, więc jest sympatycznie

woszczyk, kampasiula łojej współczuje wam naprawdę i podziwiam
oddaje wam pokłony

ja z teściami bym chyba nie wytrzymała pod jednym dachem dlatego po slubie zapierałam sie nogami i rekami zebysmy zostali na czas wykonczenia domu u mnie, chociaz ten dom jest obok tesciow i wszystko byłoby łatwiejsze. ale na szczescie TZ mnie zrozumiał i chwała mu za to
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:02   #4241
woszczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
oj ja też i to bardzo

wiesz co ja jak leżałam na patologi i te dwie dziewczyny rodziły to pytałam je i one mówiły że czują maleństwo i jego ruchy. jedna już była tak wykończona skurczami ze kazdy ruch malenkiej tez sprawial jej bol- przynajmniej tak nam mówiła ale biedaczka długo się męczyła a i tak skończyło się cc.

Mam nadzieję, że nowe mamuśki szybko wróca do formy i pochwalą nam się dzidziusiami

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-05, 16:04   #4242
aja1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woszczyk Pokaż wiadomość
Ja Ci moge dac idealny przepis na obiad ;P

Schabowy z kościa usmażony w głębokim tłuszczu, do tego pół kilograma frytek tez oczywiście na głębokim tłuszczu ;P
Do tego papierochy.
Po tak przyrządzonym obiadku zainwestuj w dobry odświeżacz powietrza do łazienki i w duże okno, które będzie można szeroko otworzyć.

Zbierz talerze, posprzątaj, podaj czysta popielniczkę, zapalniczkę i papierosa, spytaj pana czy aby nie za cicho ma tv i zniknij ;P Nie zapomnij od czasu do czasu zapytać czy czegoś nie potrzebuje żeby nie czuł się zaniedbany ;P

Matko ale mnie głowa bolała, w końcu wzięłam Apap. Troszku przeszło

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:05   #4243
prunelle
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Harrods Pokaż wiadomość
A ja już nie mam siły na to przeziębienie. Aż zaczynam się obawiać, czy lekarz dobrze mnie zbadał i czy to na pewno tylko przeziębienie. Ale chyba po prostu panikuję, bo ja nigdy nie choruję. Katar to katar, jakoś przeżyję, ale ten kaszel ... . Martwię się po prostu o Dzidziula, bo łapią mnie napady kaszlu i trzęsę tym moim maleństwem jak nie wiem co. Czy nic mu nie będzie??? Wczoraj, po całym dniu, to aż brzuch mnie od tego kasłania bolał i był napięty .
Harrods, jak miałam taki kaszel, to mi gin powiedziała, że dziecko jest dobrze w brzuchu chronione i nie trzeba się bardzo martwić, tylko mówiła, żeby właśnie trzymać brzuch i przysiadać najlepiej, żeby mniejsze napięcie było

Cytat:
Napisane przez Anessa Pokaż wiadomość
Chodzilo mi o Black Angel, ooo Aja juz napisala

Nie narzekam, nie narzekam

Dobre kawaly dziewczyny, widze, ze wam humorki dopisuja

Tak ostatnio wklejacie te brzusie to i ja moj wkleje z 32t+3d
fajna piłeczka

Cytat:
Napisane przez traicionera Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wielkie dzięki za kciuki, na szczęście z dzidzia wszystko oki, po drodze do szpitala zaczęła się ruszać i to mocno, łożysko się nie odkleja, bo lekarz sprawdził na usg. Okazało się po prostu, ze mi się w nocy zrobiło rozwarcie na 1 cm, szyjka się skróciła do 1 cm no i jest zgładzona i stad te krwawienie. Jeszcze Nadia się przesunęła w stronę kanału rodnego i mi napiera, pewnie stad te więzadła wczoraj. doktor mi powiedział, ze 23 to ja nie doczekam Ale mi nerw zszedł, aż się od razu megaglodna zrobiłam.

Wanilka, wielkie gratulacje, na raty rodziłaś, ale w końcu poszło, widać twoja Nadia wyrywna dziewczynka (oby moja jeszcze chwilkę poczekała).
nono, to już coraz bliżej dobrze, że wszystko ok!

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Anessa hahaha, czarniusieńki

Dziewczynki,Tż już dojeżdża,także zaraz będzie wielkie powitanie Będę mniej się teraz udzielac-z wiadomych względów Oczywiście jeśli trafię na porodówkę,to zaraz napiszę Eirene...

Trzymajcie się,buziaczki dla każdej z osobna!
bawcie się dobrze

prunelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:16   #4244
traicionera
Zakorzenienie

Współczuję wam dziewczyny tego mieszkania z tesciami, jak bym nie wyrobiła psychicznie. Zresztą moja mam w zyciu by na to nie pozwoliła, bo sama ma tarumatyczne przeżycia z tym zwiazane.
Leze sobie teraz, bo jak łażę to tak mi ta Nadia napiera
2016 rok -100
2015 rok -105
2014 rok-61
2013 rok-58
2012 rok-35

Komu komu, czyli książki do oddania
traicionera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:32   #4245
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

Cytat:
Gdynia ;P

.
ja mam do Gdyni 150 km często tam bywam
poza tym kilka lat studiów i stancja na Fikakowie i Karwinach
kocham te miasto !

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-05, 16:35   #4246
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

dziwewczyny wspolczuje tesciow dalteog wole spalac duzy kredyt i cisnac sie w 3 w 30m2

Cytat:
Czytałam, że prawo zapewni mi BEZPŁATNY poród rodzinny. A co mam zrobić jak w szpitalu sobie zażyczą, żeby zapłacić??
Może któraś juz kiedyś rodziła w Wejherowie, albo ma znajomą...
w nowym m jak mama jest napisaen ze moszesz zaskarzyc taki szpital ale chyba po fakcie jak juz przyjma ta kase??...

Cytat:
Napisane przez laseczkaa Pokaż wiadomość
kurcze to ja juz nie weim jak rozpoznam porod jesli mi wody ine chlusna, bo je sie ze beda sie saczyly a ja nie zalapie ze to wody...
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:40   #4247
Eirene1987
Zakorzenienie

nie mam czasu was nadrabiać dziś cały dzień latam szykuję zaraz mam
imrezkę z dziewczynkami

chciałam tylko wam wstawić zdjęcie Nadii Wanilka mi przesłała

Zdj_cie0185.jpg

Wanilia napisała że ciuszki mała ma szpitalne jak na wielkoluda i smiesznie w nich wygląda
A Wanilka gdyby nie ból krocza to w ogóle by nie czuła że rodziła I pozdrawia was oczywiście

Wreszcie z nami Oliwier 3.04.2011r.

Wreszcie wszyscy razem Marcel 7.01.2015 rok.

Eirene1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:43   #4248
kasiapruszkow
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Eirene1987 Pokaż wiadomość
Załącznik 3795916
Wanilia napisała że ciuszki mała ma szpitalne jak na wielkoluda i smiesznie w nich wygląda
A Wanilka gdyby nie ból krocza to w ogóle by nie czuła że rodziła I pozdrawia was oczywiście
eh slicznosci do schrupania, ale szpital mnei przeraza i bol krocza
kasiapruszkow jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 16:59   #4249
n.ik.a
Zadomowienie

Harrods kurcze kochana ja też umieram. Gorączka skoczyła do 37.7 pocę sie jak świnka. Wysłałam męża do apteki po ten syrop dla ciężarnych - jak nie pomoże wezmę apap i tyle. Najgorsze jest to, że kaszlę a każdy ruch klatki piersiowej sprawia, że przez to obolałe żebro wiję się z bólu

a ty kochana jak sobie radzisz z przeziębieniem

mam jeszcze do was pytanko, bo na to obite prez moją córcię żebro lekarz przepisał mi fastum - a na ulotce wyczytałam, że nie wolno go stosowac po 6 miesiącu ciąży i co ja mam robić

Kalinka 11.04.2011

Wybrałam pielęgnację ciała z marką Braun

"Celem życia jest:
w swojej małej jednostkowej duszy odbić jak najwięcej kosmosu"
(H. Elzenberg)

n.ik.a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 17:03   #4250
iweczka
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie teściowa dobija i teść tak samo. Próbuje siedzieć w pokoju sobie po cichu, odpocząć, mieć święty spokój a ta ciągle łazi i gada, i gada, i gada... I to takie pierdoły, że nawet nie wiem jak mam na to odpowiedzieć :|
Teść leniwy gad, talerza po sobie nie wyniesie po obiedzie. A ja muszę wszystkim ugotować, podać pod nos i posprzątać i krzywego dziękuję nie mam za to. Na dodatek jara te śmierdzące fajki i wielce obrażony jest jak mu mówię, że to śmierdzi i że nas truje.

Cholera mnie trafia, do wariatkowa trafię czy coś :/

woszczyk,
współczuje Ci bardzo!!!!
to juz przesada, ugotować, posprzatać i jeszcze mu nie pasi....

Cytat:

kampasiula, Twój teściu też nie lepszy...
naprawdę bardzo podziwiam Ciebie!!!!

Cytat:
imrezkę z dziewczynkami

Załącznik 3795916

ślicznotka!!!
czyli wanilce latwo poszło
iweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 17:07   #4251
Ewelqa1985
Zadomowienie

witajcie ja ledwo zywa wrocilam z uczleni zaraz was nadrobie a poki co Wanilia gratulacje wreszcie sie dziewczynka wykluła

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51268.png

Eliza 14.05.2014

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68194.png
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 17:12   #4252
izunia233
Zadomowienie

Cytat:

Poza tym, kupiłam wózek http://allegro.pl/show_item.php?item=1460504057#gallery

kolor jak na obrazku, szaro-błękitny
Chciałam zielono-szary ale mój małż stwierdził, że szary do zielonego pasuje jak świni siodło
Bardzo fajny ten wózeczek A widziałaś go na żywo?

Cytat:
Napisane przez aja1 Pokaż wiadomość
Jedyne co zostaje to wykłócić się o to, że wg prawa jest bezpłatny i że ich zaskarżysz.
Masz rację, tylko wiesz jak później będą Cię traktować na sali. To jest właśnie sprawiedliwość w naszej kochanej Polsce.

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 17:18   #4253
ego_ego
Wtajemniczenie

Cytat:
kochane Wanilka zrobiła prezent hehe
dostałam smsa:

"Hej Kochane Bus wczoraj ostro jeździł po Śląsku i o mnie też zahaczył. O 4.55 przyszła na świat nasza kruszynka Nadia 2820 i 52cm. Pozdrawiam"
jeju
GRATULUJĘ CÓRECZKI!!!!!
DZIELNA DZIEWCZYNKA

Cytat:
Napisane przez 87czarna Pokaż wiadomość
Anessa hahaha, czarniusieńki

Dziewczynki,Tż już dojeżdża,także zaraz będzie wielkie powitanie Będę mniej się teraz udzielac-z wiadomych względów Oczywiście jeśli trafię na porodówkę,to zaraz napiszę Eirene...

Trzymajcie się,buziaczki dla każdej z osobna!
nadrabiaj zaległości z tż Kochana
buziaczki

Cytat:
imrezkę z dziewczynkami

Załącznik 3795916

jaka ślicznotka

i ja też chcę taki szybki poród

nadrobiłam Was i idę się położyć, bo byliśmy na imieninach u dziadka i strasznie się objadłam, muszę poleżeć, żeby sadełko się zawiązało
zajrzę wieczorkiem
ego_ego jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 17:31   #4254
Castia
Wtajemniczenie

hmmm mam skurcze. ciekawe czy to przepowiadacze czy nie...
tylko zaczęło mnie i w krzyżu boleć a dotąd nie bolało...
no nic. autobus wolny?
jakby co polecę na miotle w końcu żem z rejonu czarownic

Nadia urocza
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 17:34   #4255
aja1
Zakorzenienie

Wanilka słodkości

Castia wsiadaj wolny

Mój Aniołek 30.12.2016
aja1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 17:36   #4256
becherovka 3
Raczkowanie

Wanilka - gratulacje!!!!

a ja dzis poszlam na zakupy - zimny wiatr ale slonko sliczne wiec co tam
nie dosc ze zaslablam po drodze i dobrze ze TZ byl ze mna i mnie trzymal to jeszcze w kazdym sklepie to samo:
- a dlugo jeszcze? jeszcze Pani nie urodila?
-no nie, jeszcze miesiac...
-miesiac? ale brzuch to ma pani olbrzymi, to duzy dzieciaczek bedzie...

wrrrr....
no dobra, z jednej strony to mile ze sie interesuja tym bardziej ze to sklepy w ktorych regularnie kupuje wiec mnie znaja ale z drugiej strony ledwo laze, wszystko mnie boli i mam dosc a tu ciagle komentarze

w ogole mam dzis spiacy dzien - po tym lazeniu przespalam kilka godzin, zrobilam pizze na obiad i juz znowu jestem tak niesamowicie zmeczona
i te obolale zebra...

no dobra - ponarzekalam sobie i juz mi lepiej
milego sobotniego wieczoru dziewczynki
Stary 2011-03-05, 18:06   #4257
marsylia
Wtajemniczenie

Cytat:

Mirabilka ja też jestem ciągle poddenerwowana - strasznie tego nie lubię i już ostatnio myślę, że to złe dla małego i dla niego staram się uspokająć. No i byle g... a ja mam łzy w oczach

Niesamowite jest to Waasze zachowanie w kierunku teściów... ja bym w życiu nie gotowała im... szczególnie w tak zaawansowanej ciąży, no chyba że by każdemu dwie rece ucielo, wtedy moglabym sie przelamac

Cytat:
a skąd klikasz??
Kampasiula jaki tekst jak na czacie...

Czarna naciesz się swoim facetem

Castia - czyżbyś była kolejna?? Jest już 19, więc pewnie byłby maluch z 6.03 bynajmniej nie w dzien tesciowej

A ja sie czuje coraz gorzej,,, i tak sobie mysle, wyslijcie mi na wszelki wypadek nr do dyzurki na pw

WYMIANKA
marsylia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-05, 18:13   #4258
87czarna
Zakorzenienie

Ja tylko na chwilkę...

Wanilia cudna ta Twoja córcia! Zdrówka Wam życzę

Castia przeczuwam,że teraz Twoja kolej,Bejbe!

Ja dzisiaj jakiś słaby apetyt mam. Brzuch nie boli i jak na razie jest ciiiiisza

Tż poprzywoził tysiące rzeczy dla malutkiej i pokoik coraz bardziej się zapełnia. Dobry Tatuś Stęskniłam się za nim,więc uciekam powoli,a Wam życzę miłego wieczoru

Z rana oczywiście wejdę zobaczyc,czy nie przybyło na naszym wątku kolejnego dzieciaczka Pa!

"Dziecko to taki sympatyczny początek człowieka"
87czarna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-05, 18:17   #4259
kampasiula
Zadomowienie

GG do kampasiula

śliczne maleństwoWanilka gratki

n.ik.a powrotu do zdrowia

dziewczyny nie denerwujcie sięzłośc piękności szkodzi

Stary 2011-03-05, 18:24   #4260
Ewelqa1985
Zadomowienie

kalinaa w tych syropkach sa male dawki etanolu przeliczone na wage dziecka wiec jak jej podasz nic sie nie podzieje oczywiscie sciśle wedlug wskazan pediatry a nie ulotki bo tam beda dawki dla doroslych lub wiekszych dzieciaczkow niz twoja corcia

http://suwaczki.maluchy.pl/li-51268.png

Eliza 14.05.2014

http://suwaczki.maluchy.pl/li-68194.png

Edytowane przez Ewelqa1985
Czas edycji: 2011-03-05 o 18:40
Ewelqa1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości