|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2162 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czekamy na letnie maluszki, mamusie i ich małe brzuszki! Lipiec- Sierpień 2011
Cytat:
dziś własnie położna w szpitalu nie mogła znaleźć tętna dziecka, ani tą małą maszynką ani tym od KTG, choć kopniaki aż było słychać i czuła ruchy młodej, dopiero na usg lekarz widział jak serce bije a i młoda jest głową do góry póki co
|
|
#2163 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() DaKaro - mam nadzieję, że spełniła oczekiwania.... Zanka - jak Ty się czujesz lepiej... spokojniej.... ![]() noi ukłon również w stronę moni83 za linki |
|
|
|
|
#2164 |
|
Zakorzenienie
|
tak już dobrze, choć teraz każda wizyta w łazience będzie mnie stresowała
nic mnie nie boli, po krwi ani śladu, może to właśnie z nadżerki, albo jakaś żyłka pękła czy coś... poleciało i cisza dziecka już nie podnoszę, zakupów też mąż zabronil dziś nawet posprzątał a mi kazał leżeć
|
#2165 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
....a ty bedziesz mogla poczuc sie troche jak krolewna...tylko szkoda ze nie mozesz swojego szkraba nosic ......ale nadrobicie jeszcze te czulosci ![]() a ja jak jakis dzikus rzucilam sie dzis na salate ze smietana do obiadu i....... cóż cala buzie mam w czerwonych kropkach... cholernego uczulenia mi brakowalo jeszcze... przemylam narazie twarz rumiankiem bo cóż innego moge zrobic taka cena za łakomstwo i pazerność ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- ale pustak... to i ja uciekam akurat dzis gala boksu jest wiec ide przed tv dobranockiiii
Złoty krążek mi wcisną na ręce.... ![]() A ja rosnę i rosnę latem, zimą na wiosnę ![]() Jeszcze tylko..... ![]() Ząbki Igorka Edytowane przez SweetAngel1984 Czas edycji: 2011-03-05 o 21:46 |
|
|
|
|
#2166 |
|
Zakorzenienie
|
bo w weekendy to zawsze jakoś tu u nas pusto na tym forum... chyba się wszystkie dziewczyny relaksem z rodzinką cieszą
|
#2167 |
|
Zadomowienie
|
dobry wieczor
![]() ja od 68 strony was musze nadrobic zaleglosci od piatku wieczorem poczytam chwile przed snem zanim malz przyjdzie - boks z tesciem ogladaja dzis tak ladnie bylo... wiosna wracam do zaleglosci dobrej nocki
Edytowane przez Kolina Czas edycji: 2011-03-06 o 00:38 |
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2169 |
|
Zadomowienie
|
Piszecie o badaniu tętna. Za każdym razem jak byłam u położnej, to bez problemu wyłapywała, pierwszym razem w 14 tygodniu, później w 16. Może jakiś słaby sprzęt mieli?
|
|
|
|
#2170 |
|
Zakorzenienie
|
Różne są detektory zależy jaki używają, ja miałam chyba robione ktg a nie detektorem, bo mialam takim krążkiem
|
|
|
|
#2171 |
|
Zadomowienie
|
Zanka, wiem co czujesz. Biedactwo
Ale tak to już jest. Czasami krwawimy i nie wiemy dlaczego. |
|
|
|
#2172 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z rana
znowu nie mogłam dzisiaj spaćblondynkapoznan Wszystkiego Najlepszego |
|
|
|
#2173 |
|
BAN stały
|
Wszystkiego najlepszego Blondynka ! Dziewczyny wicie co z nerola?? |
|
|
|
#2174 |
|
Zadomowienie
|
dzień dobry
Blodynkapoznan wszystkiego najlepszego Zanka- nie ma to jak pokrwawic troszeczkę i już się mężowie biorą do roboty a tak serio-to dobrze,że więcej krwi nie ma!Makobratek jak ja lubię takie zakupy Natka-ja też czuję pyk i uwypuklenia ![]() Madziulka wracaj szybko do zdrowia ![]() Lilka nic Ci sie nie dzieje po tej oliwce z Johnsona? mnie strasznie skóra swędzi ![]() życzę miłego dnia,my pewnie posiedzimy na zewnątrz bo wiosna u nas |
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie
![]() Zaraz zbieramy się z mężusiem na basen |
|
|
|
#2176 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() blondynkapoznan wszystkiego najlepszego ![]() Scio miłego pluskania ![]() Babonik czyli coraz bardziej utwierdzam się w tym, że to synuś daje o sobie znać A po oliwkce z Johnsona też miałam wysypkę i w ogole taką dziwna skóre jak babcia, jakaś pomarszczona i sucha :/ Jak przestałam to tydzień zajęło mi doprowadzenie jej do porządku... Bolą mnie nogi jak leże, w nocy myślałam że zjade... Najbardziej łydki, z czego to może być? Może brak czegoś? Któraś z Was spotkała się z czyms takim? Czym można to smarować? Pomóżcie ![]() U nas tez pięna pogoda ![]() Miłej niedzieli Edytowane przez Natka_ Czas edycji: 2011-03-06 o 09:14 |
|
|
|
#2178 |
|
Wtajemniczenie
|
witam się i ja w niedzielny poranek
blondynkawszystkiego najlepszego zanka to się strachu najadłaś wczoraj..biedactwo BABONIK u mnie też dzisiaj zapowiada się pięknie i wiosennie nie wiem, jak temperatura, ale slońce tak świeci, że ledwo widzę tekst na monitorzeja się dzisiaj wybieram do rodziców na obiadek i 2 turę pączków...moje rodzeństwo się zjeżdża to wesoło będzie - gwarno i głośno..pogadam sobie z bratową jak tam u niej ciążowe samopoczucie (jest w 12 tyg) miłego dnia wszystkim |
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
Natka nie też bolą nogi, jakieś obrzęki czy coś się robi
![]() Blondynka wszystkiego naj naj naj |
|
|
|
#2180 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Blondynka Wszystkiego najlepszego Ja wczoraj zasnęłam koło 24 bo moje wiercipiętki wariowały a teraz sobie chyba śpią...
|
#2181 | |||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Kochana
J&J lubi uczulać dlatego nie polecam dla niemowlaka.A może masz skurcze łydek? to wtedy magnez trzeba brać Cytat:
ja mam w domu wiele maści ale na każdej pisze że się stosuje wyłącznie jak lekarz zezwoli ![]() Cytat:
zjedz za mnie 2 pączki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:35 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#2182 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
choć dla mnie nie aż tak dobry, ale zależy z której strony spojrzeć otóż mama w szpitalu, tata w nocy ją przekonał, że zadzwoni po pogotowie swoją drogą dzwonił od 24.00 gdzieś a przyjechali dopiero przed 3.00 wzięli mamę, po wstępnych badaniach wyszła anemia, że niby coś w układzie pokarmowym uszkodzone i krwawiła wewnętrznie, przez co nabawiła się anemii ![]() skąd ból pleców nie wiadomo, ale może coś się wyjaśni dzisiaj boże ja nie wiem skąd takie rzeczy się mamie przytrafiają ona od 3 lat chyba z domu nie wychodzi, ma defibrylator-kardiowerter serca i boi się po prostu na szczęście kardiolog mamę zbadał i z sercem ok, ale widzicie nie może być tak, że człowiek zdrowy całkiem, jak nie urok to sraczka ehhh no i mam wątpliwości czy iść do szpitala dziś, u nas chyba ze 3 osoby zmarły na świńską grypę jakoś początkiem roku i do teraz są ograniczenia w odwiedzinach, a to wewnętrzny oddział to czymkolwiek mogę się zarazić, boję się iść w ciąży i nie wiem co robić
|
#2183 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamuśki
![]() u nas leci zanka współczuję przejść tez bym płakała ze strachu, dobrze że to nic poważnego.Mi też lekarz każe się oszczedzać i polegiwać ale odkąd siedzę w domu nei jest to łatwe, bo albo zajmuję się Filipem a on teraz zaczyna chodzić więc trzeba łazić za nim krok w krok bo wszędzie go pełno, a jak on śpi to ja nadrabiam i sprzątam, gotuję, robię pranie.. itd Gin mi ostatnio powiedział że mam się oszczędzać bo mój roczny synek ma jeszcze tatę, babcię, dziadka itd, a maluszek w brzuszku ma tylko mnie i mam teraz zadbać o niego... Co do kopniaków to ja głównie czuję po lewej stronie i poniżej pępka
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
Ale miałam ochotę na parówki Wysłałam męża do sklepu bo normalnie nie mogłam wytrzymać. Zjadłam aż 3 w szoku jestem ![]() Jutro idę na badania i wizytę do ginekologa mam nadzieję, że te moje próby wątrobowe są już dobre i nie będę musiała łykać już tyle proszków Jak mogę prosić o trzymanie kciuków za jutrzejszą wizytę ![]() Zanka nie martw się za bardzo, wszystko napewno będzie w porządku. Trzymam kciuki za twoją mamę , napewno szybko wyjdzie
Edytowane przez brunetka2000 Czas edycji: 2011-03-06 o 10:12 |
|
|
|
#2185 |
|
Zakorzenienie
|
blondynka naj naj
![]() a ja dziś się obudziłam przed 8 wyspana , normalnie grzech żeby to się w niedzielę zdarzało !!!! śniadanko zjedzone, potem mężuś obiadek zrobi i czekamy na gości miłej niedzieli mamusie
|
|
|
|
#2186 |
|
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Ja mam pytanko Czy któras z Was ma adapter do pasów bezpieczeństwa http://allegro.pl/clippasafe-adapter...471701635.htmlhttp://allegro.pl/besafe-adapter-do-...474606534.html U Nas też dzisiaj ładnie, ale mąż znowu zakatarzony
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
#2187 |
|
Zakorzenienie
|
Witam niedzielnie
![]() Blodynkapoznan, dołączam się z życzeniami - wszystkiego najlepszego ![]() Macie jakieś nowe wieści od Neroli? mam nadzieję że dobrze wszystko! wczoraj nie miałam nawet chwili żeby do was zajrzeć, wróciłam z pracy i zaraz pojechaliśmy do teściów, po powrocie prosto do koleżanki na imieniny, wróciliśmy bardzo późno a TŻ nad ranem do pracy pojechał jak niedługo nie zasnę to będzie cud a muszę trochę przygotować rzeczy na przyszły tydzień bo zanosi się zabiegany....teściowa wczoraj do mojej mamy z pytaniem czy już nad imieniem myśleli.... Babonik, pewnie że możemy sie umówić wcześniej (jeśli TŻ wpadnie do domu, bo tak coś wspominał, to go wezmę i wyślę na basen w czasie naszych ćwiczen ) może na te lody? jakoś się przez priv umówimy ![]() niedawno koleżanka mnie ostrzegała żebym wsuwała póki mogę bo niedługo mi się żołądek ściśnie i kurcze, chyba zaczyna mieć rację...wczoraj zjadłam trochę sałatki gyros i myślałam że pęknę.... ![]() zanka, dużo zdrowia dla mamy! no i dla Ciebie! brunetka ![]()
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2011-03-06 o 10:17 |
|
|
|
#2188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie posiadam chociaż uważam że to super sprawa, ale jeśli mój małż ma prawko a ja nie robię więcej niż 30 km dziennie ale nie codziennie i to głównie po mieście to myślę że nie będę kupować. Cytat:
Kochana strasznie mi przykro z powodu mamy, mam nadzieję że szybko w szpitalu zaradzą i pomogą a ja bym na Twoim miejscu nie ryzykowała jednak wizyty w szpitalu |
||
|
|
|
#2189 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyznam się szczerze, że zastanawiam się czy samemu sobie czegos takiego nie zrobić Bo to kwadratowe to nie jest skomplikowana konstrukcja Teściowa uszyła rogala do spania to moze i takie coś by zrobiła
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#2190 |
|
Zadomowienie
|
Witam Dziewczynki
Blondynka spełnienia marzeń i sto lat Zanka dla Ciebie i mamy dużo zdrowia Brunetka trzymam kciuki Wczoraj byliśmy u znajomych i wszyscy stwierdzili że nie mam takiego dużego brzucha a mnie wydaje sie wielki . Do tego czuje sie już taka przyciężka a co będzie w 9 miesiącu ![]() Dziś zaczynam 23tc ---------- Dopisano o 10:52 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Właśnie dziewczyny co z Nerolką ? Chyba Zmalowana ma z nią kontakt |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:36.

Wysłałam męża do sklepu bo normalnie nie mogłam wytrzymać. Zjadłam aż 3 w szoku jestem
mam nadzieję, że te moje próby wątrobowe są już dobre i nie będę musiała łykać już tyle proszków