|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Dziękuję Dziewczynki
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
saniu ale juz duzy brzuszek
super
|
#2343 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Gratuluję 30 tygodnia
|
|
#2344 |
|
Zadomowienie
|
Grazin - musiałam wyrzucić to chyba nie miejsce na to... pokaże Wam jak sie spotkamy
.saniuś też niedzielna . gratuluję kolejnego tygodnia .
|
|
|
|
#2345 |
|
Moderatoreska
|
Moniqac chyba sniło ci się :P
Gratuluję 32 tygodnia ![]() The Sania piękny brzucholek ![]() Ja tez dziś zrobiłam sesje brzuszkowi tzn. synal mamie fotę cyknął :P Nie przestraszcie się grubasa. Po tych fotach w całosci mniej wiecej widać jaki jest wielki. |
|
|
|
#2346 |
|
Wtajemniczenie
|
wczoraj jak spojrzałam na swoje zdjęcia, to stwierdziłam, że niewiele mi do Eweski brakuje
Grazin możesz mi na PW wysłac swój nr bo nie mam.Moniqac dziwię Ci się trochę, że do Londynu nie chciałaś. byłam tam tylko niecałe 3m-ce, ale zostałabym na stałe z chęcią, gdybym miała okazję gratuluję kolejnego tygodnia!Eve super, że córcia potwierdzona. Jak będzie urodą przypominać Olusia Twojego, to będzie z niej przepiękna Maya Anulinka zakochałam się w pokoju Zosi hihiDaisy kochanie rób foteczki częściej- świetna pamiątka później będzie, a swoją twarz zawsze możemy zamazać ja mam większość bez twarzy Lolka za dużo myślisz nad wózkiem ideału nie znajdziesz. zawsze jest jakieś ALE. aczkolwiek to, co komuś przeszkadza w danym modelu (opinie) dla Ciebie może zostać nawet niezauważone
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ze spraw osobistych to mam focha na tż! był wczoraj u mojej mamy i jej faceta na "flaszeczce" i zachcialo mu sie poźniej iść do baru, czemu sie kategorycznie sprzeciwiłam bo idzie na tydzień, i sie obraził i wrocil taki nawalony... spal w drugim pokoju dzieki bogu bojak tam rano weszłam to od samych oparów sie chyba nawaliłam. otworzyłam mu okno niech sie wietrzy haha i nie zamierzam sie do niego odzywac! ---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:33 ---------- ewesko ale duzy brzuszek!!! ja Cie ![]() super! ile masz juz w brzuszku ![]() dla mnie ciąża bliźniacza jednak jest dalej jakas magią ![]() ślicznie Ci w tej ciazy
|
|
#2348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jaki grubas?? Masz tam przecież 2 bobaski. Prześlicznie
|
|
#2349 | |
|
Wtajemniczenie
|
Grazin nie ma to jak opary po alkoholu haha - taka poranna świeżość
masz końcówkę nr 006, a powinna byc dla Ciebie 007 jak tak lubisz szpiegować itp Cytat:
ho ho mam wrażenie, że jest sporo większy od tego zdjęcia w białym golfie na fejsie nie mogę się doczekać, kiedy zobaczymy zdjęcie Twoich maluszków
|
|
|
#2350 | |||
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Nie wiem ile mam, dawno się nie mierzyłam, muszę poszukać centymetra bo po tym remoncie ---------- Dopisano o 10:39 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
Cytat:
Jest jest wiekszy, kiedyś była taka piłeczka a teraz zrobiła się wielka mega piłka :P |
|||
|
|
|
#2351 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moge byc wasza agentką oo6 do zadań specjalnych
|
|
#2352 |
|
Wtajemniczenie
|
tak pomyślałam, że skoro ja praktycznie całe dnie spędzam na wizażu to mogę też zgłosić się na dyżurującą.... do kogo udać się z wnioskiem ?
|
|
#2353 |
|
Zakorzenienie
|
haha nabór ogłaszała chyba aguś
|
#2354 |
|
Rozeznanie
|
Jak zwykle od rana aktywne,jak Wy to robicie??
Ja to nawet jak spac nie moge to z łóżka ciezko mi wyjsc.the_sania, brzuszek rewelacja eweska, a Twoj to normalnie wymiata |
|
|
|
#2355 |
|
Wtajemniczenie
|
Zytus ja od 8 na nogach, bo TŻ musiałam do szkoły odprawić
Dziś się podnosiłam na poduszce do góry i zaryłam głową o ścianę informuję, że moja dobra passa na nie-sikanie w nocy trwająca 3noce już się skończyła o 4 wstawałam, ale przez TŻ bo jemu udzieliło się siusianie w nocy i mnie zaraził tym chybabtw. ręka mojego TŻ po tym wypadku, jak wyjęliśmy ją z szyny
|
|
#2356 | ||
|
Zadomowienie
|
Witam was niedzielnie i słonecznie kochane
Moniqac no jak brzmi?? CUDOWNIE Gratulaski ![]() Cytat:
![]() Buziaki dla was, slicznie wyglądacie Marcelek zostaje? Czym przekonał Cię mąż? ![]() Cytat:
Ja jestem fanka twojego brzucholka od dawna.. i zawsze, wraz z aktualnymi zdjęciami wpadam w zachwyt ![]() ![]() No właśnie, Agus87 czy Moria?? Ja się już się głubie w zarządzie
|
||
|
|
|
#2357 | |
|
Zakorzenienie
|
no to miałaś nieeezłe przeboje z przeprowadzką ! można powiedzieć, że w tą i z powrotem i to taka duża odległość.. W ciągu 2 msc całe życie o 180 stopni Czyli rozumiem, że teraz jestes w swoim rodzinnym miescie ? Oj też bym tak chciała Cytat:
a ja mam pytanie.. bo wedle kalkulatora moja ciąża trwa 26 tygodni i 2 dni, czyli mogę przyjąć, że 27 tc. Czy to juz III trymestr w piątek rozpoczełam ??? Eweska, ale brzuuuusio Jak na blizniaki przystało I że Ty masz siłe i zdrowie z takim brzuszkiem tyyyyle rzeczy robić Niesamowita jestes
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Kochane! Ja zdechla jak pies, cala noc nie spalam, caly leb i nos mam zatkany i do tego nie wiem czemy tak mi serducho wali, ze sie podniesc boje, a mierzylam cisnienie i mam 90/50, dziwnie niskie, to serce nie lomocze jak jest wysokie cisnienie??
Maz poszedl garaz porzadkowac po tych ulewach, a ja chyba zaraz przysne, ilez razy w ciagu calej ciazy mam jeszcze chorowac ![]() ![]() eweska sliczny brzuszek!!! a ja tu narzekam, ze mnie krzyz boli, a Ty jeszcze jestes w stanie wszystko robic, gotowac, sprzatac ![]() the_sania no Twoj tez sie zaczyna pokazny robic, a jaka sexy pizamka Ja dawno nie robilam sobie fotki brzusia, myslalam ze dzis zrobie, ale leze w pizamie i wygladam jak monstrum, wiec chyba Was nie uracze swoim pieknym wygladem...
|
#2359 |
|
Wtajemniczenie
|
Lolka wiesz... powiem Ci; najbardziej zaważyło to, że już się przyzwyczaiłam mówić tak do brzuszka i dziwnie mi było zmienić.
Próbowałam Mikołaj, Piotr, ale nie szło... a najlepsze ostatnio: miałam olśnienie na kibelku, że imię Marcel jest całkiem ładne no i Marcel zostaje Daisy ja tak właśnie liczyłam jesteś w 27 tygodniu (masz skończony już 26tydzień), no i na większości stron jest info, że III trymestr zaczynasz od 27tygodniano w uda mi ostatnio trochę doszło i druga broda, co widać w albumie jak stoję przodem
|
|
#2360 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin, fochaj się na męża ! Masz rację ! Niech teraz kaja się przed Tobą, na zakupy zabiera i pyszny obiad gotuje dla żonki i Sebusia
![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Sania a w końcu zakwalifikowano zdarzenie Twojego męża jako wypadek w pracy ? Ja miałam byc Marcel
|
#2361 |
|
Wtajemniczenie
|
Daisy vel Marcelu
jeśli chodzi o ten wypadek to dupa, bo jest z jego winy, bo za szybko wcisnął pedał nogą i belka opadła mu na rękę, więc tak, jak powiedział mu bhpowiec i szefowa, z Zusu nic nie dostanie, a zwolnienie będzie płatne 80%, bo to wypadek z jego winy ![]() Princi sexy i wygodna piżamka ale Ci współczuję z tym chorowaniem
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2011-03-06 o 11:17 |
|
|
|
#2362 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale kto by się w tych kalkulatorach połapał?? Ja mam tyle dobrze, że mój kalkulator z netu dokładnie sprawdza się z tym co lekarz mówi, więc tak liczę i nie kombinuję sama ![]() Cytat:
A skoro inne imiona Ci nie pasowały do brzuszka, jest to ewidentny znak, że musi zostac Marcel
Edytowane przez Lolka1212 Czas edycji: 2011-03-06 o 11:20 |
||
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro mam wizyte o 14:30
![]() jakos mi wypadło z głowy i bedzier grubsze badanie usg. mam nadzieje ze wszystko dobrze. zawsze przed wizytą mam jakieś dziwne lęki
|
#2364 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja uważam, że tak czy owak, to był wypadek przy pracy, czyli płatne 100%. BHP- owcowi pewnie nie chciało się dokumentacji robić ( a trochę tego trzeba spisać ) , a szefowa boi się, że jej podniosą składkę na ubezpieczenie wypadkowe. Tak wygląda właśnie praca u prywaciarza , nie dość, że najniższe wynagrodzenie na liście, to potem, jak są jakieś kłopoty, to dostaniesz jałmużnę i łaskę Ci robią |
|
|
|
|
#2365 |
|
Zakorzenienie
|
the_sania; ja tez zgadzam sie ze słowami anulinki !!
moj tata też miał wypadek ze swojej głupoty.... i to mega głupoty - odruch bezwarunkowy... chciał zatrzymać stopą wielką duuuuża betonową rurę ważącą 3 tony !! która toczyła sie w stronę jego pracowników ! Podłozył stope bo chyba myślał, ze rura stanie Oczywiscie ze zostało zakwalifikowane jako wypadek.. miał zwolnienie płatne 100%, odszkodowania itd.. tyle, że u niego bardziej zagmatwane bo ostatecznie amputowano mu część zmiażdżonego palca, ale to jaki finał nie ma nic do rzeczy. Zanim doszło do amputacji (2 msc po wypadku) od początku miał 100% Chyba szefowa Twojego męża, troszkę nagina fakty dla własnej potrzeby.. Lolka, ja już sie pogubiłam w tym liczeniu ! jak będzie tak będzie tydzień w tą czy tydzień w tą... i tak w praktyce może wyjść całkiem inaczej
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Grazin ja tez mam zawsze jakies dzwine mysli przed wizyta u ginka, a jak teraz choruje to w ogole do 21szego marca znowu bede sie denerwowac czy wszystko ok....
Dziewczyny kupowalyscie rampersy, bo mam na nie ochote
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Saniu, Ewesko, wyglądacie ślicznie Ewesko, ja mam wrażenie, że Tobie tylko w brzuszek poszło, reszta bez zmian Moje Drogie, melduję z frontu, że BYŁAM W LEROY PO INNY KOLOR. Nie wytrzymałam napięcia, weszłam rano do pokoju, ciągle kolor nie taki, jakiś róż ciągle widziałam, czy coś. Wszyscy się na mnie obrazili, ale pojechałam, wybrałam, kupiłam, właśnie skończone malowanie i mam przepiękny beż- kawa z mlekiem na ścianie, idealny, taki, jak chciałam! Normalnie jak w z wybieraniem podkładu do ryja
|
|
|
|
#2368 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i mnie to dziwi, bo przecież większość wypadków w pracy może stać się z nieuwagi pracownika, ale przecież dostają 100% płatne, no bo chyba maszyny mało kiedy nawalają... Anulinko do kogo można się teraz udać o pomoc? boję się, że ten bhpowiec jest nakręcony przez szefową... edit: zwolnienie ma już wystawione i na SORZE nikt nie pytał, czy to było w pracy, więc jak teraz może zrobic żeby nie było 80% płatne?
Marcelek 30.05.2011 Edytowane przez the_sania Czas edycji: 2011-03-06 o 11:37 |
|
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2370 |
|
Wtajemniczenie
|
Grazin na wizycie na pewno będzie wszystko dobrze
Mary no to za***iś.cie ! ![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

02.08.2014

- czeka na Was w albumie 

Ja to nawet jak spac nie moge to z łóżka ciezko mi wyjsc.
o 4 wstawałam, ale przez TŻ bo jemu udzieliło się siusianie w nocy i mnie zaraził tym chyba
Czyli rozumiem, że teraz jestes w swoim rodzinnym miescie ? Oj też bym tak chciała 
Próbowałam Mikołaj, Piotr, ale nie szło... a najlepsze ostatnio: miałam olśnienie na kibelku, że imię Marcel jest całkiem ładne 
, nie dość, że najniższe wynagrodzenie na liście, to potem, jak są jakieś kłopoty, to dostaniesz jałmużnę i łaskę Ci robią