|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
Nadia cudna ![]() Jak ja bym chciała zobaczyć wszystkie nasze dzieciątka na żywo ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Ferrou a jak nikt nie podbije to zapłaci prowizje Cytat:
świetne są buciki w daichmanie(chyba źle napisałam) z serii elephant Cytat:
co do Kubusia to jednak go do końca pewnie nie wyleczyli i dlatego wraca kaszel i katar ![]() Ferrou jakie tam są zdjęcia ![]() ![]() Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2011-03-06 o 09:53 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1742 | |||
Wtajemniczenie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Cytat:
![]() Cytat:
mi się wydaje, że wtedy stopa dziecka bardziej się męczy. ja czekam z zakupem, az mała zacznie chodzić na tyle,żeby chciała po dworze chodzić, bo jak w sobote z nią byłam na dworze to stała przy ławce, ale isc sie bała, chciała na czworaka ![]() Cytat:
![]() ![]() blog mi się podoba ![]() ![]() ![]() Ferrou ja chce taką kreskę jak w tym czwartym makijażu !!!! i co mam zrobić, żeby po kilku godzinach ona mi się w kąciku oka nie rozmazywała, ja mam z tym problem ![]()
![]() |
#1743 |
Wtajemniczenie
|
Minka on chodzi ale przy czymś jeszcze nie sam a nie wiem co mu teraz mam założyć na nóżki na dwór jak założe kurteczkę,przecież jest za zimno żeby wyszedł w tych skarpetkowych,nie?co Wy zakładacie?
Ferrou patrzę na Twoją fryzurę i zastanawiam się czy sie tak nie ściąć,bo nie przypadła mi do gustu ta moja nowa fryzura ![]() chyba chciałąbym coś zamówić z tej serii Dziewczyny pamiętacie może jak się nazywała ta stronka ze szkołą rodzenia on-line?? Edytowane przez tylkooliwka Czas edycji: 2011-03-06 o 10:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dodałam do ulubionych ![]() Cytat:
![]() ![]() Tosia i Amelka wielkie brawa ![]() Nadinka śliczna dziewczynka ![]() ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- Rany Ferrou ale z Ciebie laska! ---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Oliwka moja jak pisałam też butów nie ma,ale czekam jeszcze z kupnem.Zakładam na dwór rajstopki i na to albo ma kozaczki takie z futerka albo grubsze skarpetki z frotki.
![]() |
#1745 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Michaś też na co dzień ciągle ze mną a jak byliśmy w gościach to do wszystkich chętnie szedł... Ferrou fajny blog, jak ja Ci talentu zazdroszczę... Kompletnie nie potrafię się malować a tak bym chciała podkreślić oczy bo wszyscy mówią że mam duże ![]() Nockę tez mam w plecy, nie pomógł nurofen, camilia i dentinox. Michas spał od 1 z nami (nie licząc godz w łóżeczku) i się wiercił, płakał, stękał... No i ma zaczerwienione i spuchnięte górne dziąsełko, nie wiem jak dolne bo nie daje zajrzeć. Pobudka o 6.30 Prawie nie spałam ![]()
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
ferrou super blog!
zobaczysz ile bedziesz miala gosci!!!! jestem pod wrazeniem!
![]() |
#1747 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Dziękuję w imieniu Nadii za Wasze miłe słowa! ![]() No rozrabiaka z niej niezła,ale.. i tak ją kocham ![]() Ferrou,ale z Ciebie zdolniacha!Byłam,oglądała m..pozazdrościć umiejętności ![]() ![]()
#1748 |
Zakorzenienie
|
lindsey tu nie chodzi o to ze na codzien jest dziecko z matka bo przeciez u mnie jest tak samo, ale chodzi o to ze jak chcial ja ktos wziac jak byla mala i tak dalej to tamta madra zawsze mowila nie nie nie chodz do mamusi i ma teraz dziecko wyjca.
---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- gratulacje dla wszystkich chodzacych maluszkow no i oczywiscie wszystkie dzieciaczki sa sliczne! moja mama wczoraj kupila mlodej jakies 3 pary butkow, zobaczymy co to za butki jak dzisiaj do nas przyjda.
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
Ferrou blog super, bardzo mi się podoba, a makijaże robią wrażenie
![]() u nas tych bucików elepfant( tak się pisze?)jest bardzo mało w deichmanie;/ musze chyba do łodzi się wybrać, ale jakoś nic mi się nie podoba. Oglądałam na stronie deichmana ale mało jest;/ Nie wiem co temu mojemu dziecku jest, gorączki już nie ma, katar też jakby przeszedł. Może to od zębów, ale nie moge jej zobaczyć bo gryzie od razu;/ Anakazar jaką czapke kupiłaś Nince na wiosne? Zosia chodzi jeszcze w zimowej, ale ona taka cieńsza troche. Musze jej jakąś kupić tylko nie wiem co;/ ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Nadia sliczna i jaka duża się wydaje ![]()
#1750 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Mam jakiś spadek formy, spałam tylko z 5 godzin, jeszcze z piżamy się nie przebrałam. Do tego boli mnie albo wątroba albo żołądek. Wypiłam rano kawę i boli jak diabli. W piątek w pracy po kawie miałam tak samo. Nie wiem, czy to ta kawa, a może to stres... Cytat:
Może spróbuj pospać trochę w dzień jak Kubuś zaśnie. Gratuluję słusznie podjętej decyzji ![]() Blog wygląda bardzo profesjonalnie. Super!
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ Edytowane przez dusiaka Czas edycji: 2011-03-06 o 10:54 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1751 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ferrou - jest super Jak kogoś to pocieszy to też nie spałam w nocy. Tż poszedł zresetować dane z kolegami (jeden przyjechał z irlandii) i ... to niestety choć dla mnie zabawne nie nadaje się do opisu na forum ogólnym. Nie wiem kto nas czyta. Czy przypadkiem była żona Tż nie zagląda do nas bo ona bardzo się interesuje naszym zyciem
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
Sara taką ma Nina
http://allegro.pl/hm-hello-kitty-new...489769516.html
#1754 |
Zakorzenienie
|
Ana moja dziś była w tej bluzie i bezrękawniku,mam taki do kompletu się biedna zgrzała
![]() Ferrou super blog będę czytała ![]() W relau byłam obkupiłam małą w słoiki i pieluchy mam spokój .
#1755 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale to będzie głupio wyglądało,mam taką fajną kurtkę pikowaną reeboka,wygląda jak puchowa a na nóżkach kapciochy? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() szkoła rodzenia to chyba to: http://szkola-rodzenia.pieluszki.pl/ ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaka u nas dzisiaj pogoda. Szkoda gadać. Bylismy tylko na krótkim spacerze tak wieje że temp. odczuwalna jest gorsza jak przy mrozach po -10. Tragedia
![]() |
#1758 | ||||
Raczkowanie
|
Słodki miał Danielek torcik i widzę ma taką dmuchawę z kulkami jak mój
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A dziś z rana relaksowałam się w wannie jak Kleopatra w wodzie pełnej mleka haha ![]() ![]() Cytat:
Cynamonkowa - Nadia ma uroczą fryzurkę ![]() Ferrou - ja również będę korzystać z Twoich porad na blogu ![]() Przyjemnej niedzieli ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1759 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczne zakłdać ten zestaw co opisałaś,jak cieplej to kamizelke odstawię. Cytat:
No,ale przecież teraz jeszcze śpiworek syrki zakrywa.Chyba,że już chodzisz bez? Cytat:
Kerastase jak dla mnie w ogóle nie jest warty swojej ceny,jednak wiem,że są dziewczyny,które sobie chwalą. Mi z tych profesjonalnych serii podpasił Loreal absolut ![]() ![]()
![]() |
#1760 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
ja mala zawsze kocem przykrywam bo nigdy spiworka nie zakladalam , wiec tylko koc, kurcze ania to u ciebie dzisiaj cieplusio musi byc, u nas troche wiatr kijowy jest, ja swoja dopiero przelozylam niedawno w troszke lzejszy kombinezon taki na polarze tez ale cienszy i pod tym ma albo body na krotki i jakas bluze albo body na dlugi i rajstopy i na nozkach dwie pary skarpet mimo tych butkow od kombinezonu. Czape nadal ma zimową.
![]() |
#1762 |
Rozeznanie
|
mam teraz wszystko co związane z domem i utrzymaniem nas na swojej jednej głowie, albo inaczej- ze swojej jednej pensji. Do tego Ola i kolejny dzień rzadkich kup. Dochodzi jeszcze temat zamiany mieszkania na coś większego, czyli wydatek (kredyt) na resztę mojego (tylko mojego) życia. Jakoś tak to wszystko, no prawie wszystko, nie napawa optymizmem :-(
Właśnie znowu musze Olę przewinąć, trzecia kupa ![]()
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Kiedyś robiłam maseczki z naturalnych składników ale za leniwa jestem na to wszystko ![]() Cytat:
![]() ![]() zmykamy powłóczyć się po Bielsku ![]()
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
moja tez juz dzisiaj 3 zrobila.
Dusiaczku glowa do gory jakos to bedzie! silna babka jestes dasz rade. A Tz sie rozglada za praca czy na razie jeszcze z Olusią zostaje? Dobrze, ze masz taka pensje za ktora utrzymujesz rodzine , to juz swiadczy o tym ze jestes super kobitka!
![]() |
#1765 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Krzysiek mówi, że szuka pracy, ale chyba się nie spieszy. Ostatnio mi powiedział, że przecież robi coś bardzo ważnego, zajmuje się naszą córką. Trudno się nie zgodzić, tylko, że odjęcie nam jedenj pensji to nie jest w kij dmuchał ![]() Chyba jestem zmęczona byciem babą z jajami. ![]()
![]() ![]() 02.04.2010 Marriage is a relationship in which one person is always right, and the other is a husband ![]() Dzienniki budowy: http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol http://www.anatol.mojabudowa.pl/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ana ja też jakoś przeoczyłam jak pisałaś o tych kosmetykach do włosów. Mogła byś mi coś polecić do włosów przetłuszczających się. Ja musze prawie codziennie myć bo inaczej masakra jest;/
![]() |
#1767 |
Zakorzenienie
|
dusiaczku wiem o co ci chodzi, ja juz chyba przywyklam do tego liczenia wlasnie i nawet mi to nie przeszkadza. Pewnie ze byloby cudnie jedziemy gdzies tam? no i wsiadamy i jedziemy a tu nie bo wszystko musimy liczyc i to bardzo dokladnie ale mam nadzieje ze kiedys nam sie to skonczy.
O na tvnie zmierzch bedzie w piatek, nie przepadam w sumie za takimi filmami ale nie powiem, ten mi jakos przypadl do gustu wiec na pewno obejrzę. Na 16 przychodza moi rodzice do malej z okazji wczorajszych imienin, pierwszy raz ojciec przyjdzie, bo zawsze cos wypadalo, piec im sie popsul w te mrozy najwieksze;/ albo byl przeziebiony albo cos.... ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- anakazar i kupila twoja mama ta zabawke z Lidla? U nas malej nieraz i godzina schodzi na zabawie tym, oczywiscie nie kuma nic ale przeklada sobie te kuleczki i poki co tym sie zajmuje. Fajna sprawa. Raczki cwiczy.
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Dusiaka , nie każdy tak ma że nie musi liczyć i pisać na kartce, ja też zapisuje i liczę , pocieszam się że kiedyś wygram w totka ![]() Nadia słodziutka ![]() Ferrou świetny ![]() ![]() Martuko , tak mi się przypomniało propo masy do tortu bez mleka, śmietany , możesz ugotować budyń na mleku kokosowym,sojowym lub kozim i utrzeć z margaryną będzie krem karpatkowy Mam też w którymś przepisie masy z budyniu gotowanym na soku owocowym i też utarty z margaryną U nas też dzisiaj zimnota wieje ,że mało łba nie urwie i przez to tak zimno. Co do nauki pływania to zgodzę się że nigdy nie jest za późno na naukę , jednak ja to nie wiem czy przezwyciężę obrzydzenie przed wejściem do basenu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 | |
Zakorzenienie
|
cynamonkowa - NAdia wygląda prześlicznie
![]() ![]() Darusiaaaa - JA całkowicie zapomniała o imieninach Oliwki. Dziękuję za życzenia i oczywiście wszystkiego co najlepsze dla Twojej Oliwki z okazji imienin i ostatniej miesięcznej rocznicy. Cytat:
A ja dzisiaj obudziłam sie rano i mam jakąś wysypkę na brzuchu. swędzi to i są to takie krostki czerwone. Nie wiem co to. Muszę jutro poszukać jakiegoś dermatologa. ![]()
![]() |
#1770 | |
Zakorzenienie
|
Pop szkoda czasu do dermatologa a i tak moze nic nie wymyśleć. Kup wapno albo jakąś Calrytynę albo Zyrtek i poczekaj 2-3 dni. Moze to reakcja na jakieś detergenty a moze ospa wietrzna (o ile nie miałaś). Zwykle wyskakuje w pierwszym momencie na brzuchu.
A u nas nie obchodzi się imienin tylko urodziny ![]() Ja dzisiaj idę na uroczyste zakończenie kursu a później mamy małą imprezkę z niespodzianką ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:34.