Rozstanie z facetem - część 16 ;] - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-06, 12:12   #2191
antidotum89
Wtajemniczenie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 16 ;]

Cytat:
Napisane przez pandzio Pokaż wiadomość
ahh a ja czasem w takiej gorącej wodzie kąpana, muszę nabrać odpowiedniego dystansu

W ogóle to też tak macie czasem, że wiosna, która powoli przychodzi Was aż tak bardzo nie cieszy? Bo mi się ona kojarzy ze spacerami, i tym wszystkim co z byłym przeżyłam i jakoś słońce nie daje mi radości mimo że zimy mam serdecznie dosyć
tak jak widze ze slonce wychodzi,ludzie za rece chodza to mam ochote sie rzucic pod samochód
nie jestem tak silna jak myslalam

"Cause I may be bad but I'm perfectly good at it "

antidotum89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 12:13   #2192
solideja
Zadomowienie

Cześć dziewczyny, cieszę się że chociaż Wy dzisiaj w lepszym humorze Ja ledwo zwlekłam się z łóżka, a teraz jakoś nie podrodze mi do łazienki a o 15 podjeżdża ekhem, ten człowiek i nie wiem czego mam się spodziewać, próśb, błagań, płaczów i że się zmieni? Na własne życzenie sobie zepsułam niedzielę, ale jak tak z Wami piszę to mam większe wsparcie i determinację, żeby po raz kolejny nie włazić w to samo.

Cytat:
Napisane przez ckin2u Pokaż wiadomość
ja tez nic nie dostane
przykro mi..
Dziewczyny, zawsze pozostaje opcja że możemy sobie nawzajem wysłać

Cytat:
Napisane przez zjedzmniebejbe Pokaż wiadomość
Dzisiaj z tej okazji pójdę chyba na lody (sorbet - więc mniej kcal) z kuzynem
I bardzo pozytywnie!

Cytat:
W pewnym momencie złapaliśmy się za ręce, jednak było to dla nas dziwne i po przejściu parunastu metrów puściliśmy swoje łapki i schowaliśmy je do kieszeni.
Dziwne to wszystko... tak tak-ja go kocham... mija miesiąc od rozejścia się ehhh. M stwierdził, że za szybko się wtedy zeszliśmy. I co mnie cieszy to to, że on zdaje sobie sprawę z błędów popełnionych w tym związku tak jak i ja zdaję sobie sprawę ze swoich.
Może dać czasowi czas...
Eh, dlatego ja popieram całkowite zerwanie kontaktu, bo tak wynikają różne dziwne sytuacje. Spojrzenie, łapki, pocałunki, sugestie, troche słów za dużo... Ale może u Ciebie będzie lepiej

Cytat:
W ogóle to też tak macie czasem, że wiosna, która powoli przychodzi Was aż tak bardzo nie cieszy? Bo mi się ona kojarzy ze spacerami, i tym wszystkim co z byłym przeżyłam i jakoś słońce nie daje mi radości mimo że zimy mam serdecznie dosyć
Ja się będę spacerować z koleżankami, na co mi facet na długie spacery. A poza tym może i lepiej tak - do nauki!
solideja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 12:18   #2193
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Napisane przez kimi1000 Pokaż wiadomość
http://w630.wrzuta.pl/film/22zM3cT6o...oor_ft_pitbull
Co o tym myślicie? Nowy singiel J LO
Świetnie się przy nim tańczy, świetnie wygląda w teledysku.
Na co dzień słucham mocnego grania, ale do zabawy ten kawałek jest ok. Tylko ten hiphopowiec taki... tani.
Cytat:
ahh a ja czasem w takiej gorącej wodzie kąpana, muszę nabrać odpowiedniego dystansu
Dystans, spokój i niekierowanie się emocjami.
Cytat:
Mi właśnie daje siłę. Mogę pospacerować przez miasto, porozrzucać uśmiechy tu i tam...
Stary 2011-03-06, 12:21   #2194
pandzio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez solideja Pokaż wiadomość

Eh, dlatego ja popieram całkowite zerwanie kontaktu, bo tak wynikają różne dziwne sytuacje. Spojrzenie, łapki, pocałunki, sugestie, troche słów za dużo... Ale może u Ciebie będzie lepiej

Ja już sama nie wiem czego chcę... z jednej strony chciałabym, żeby to się jakoś poukładało, a z drugiej jeśli on nie będzie się starał po ewentualnym powrocie niczego naprawić to dziękuję bardzo za takie coś. Musiałabym czuć to, że jest pewien swojej decyzji a nie tak jak poprzednio w tym wypadku chcę, żeby po prostu pokazał, że jest mężczyzną a nie chłopcem.

ps. strasznie podoba mi się Twój avatar
pandzio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 12:23   #2195
antidotum89
Wtajemniczenie

strasznie Wam zazdroszcze ze niektórzy ex próbuja do Was wrócic

Stary 2011-03-06, 12:24   #2196
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antidotum89 Pokaż wiadomość
wspołczuje to ze ja widujesz siła rzeczy jeszcze Cie dołuje
Haha, mnie i tak nie przebije nikt

Mam sytuacje chyba najgorszą z Was wszystkich, ale jeszcze tylko 2 miesiące

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Wstałam chyba z trochę lepszym humorem, mimo 'wagi' dnia dzisiejszego.
Ładna pogoda, przespaceruję się w moich superhiper wysokich szpileczkach (coś a'la botki) do kościoła, a w kościele, jak to w kościele rozkmina nad sensem życia - jak zawsze zresztą.

Dzisiaj z tej okazji pójdę chyba na lody (sorbet - więc mniej kcal) z kuzynem
Czy Wy też w kościele nie myślicie o tym, co ksiądz gada tylko rozkminiacie eksów?

Ja dostałam propozycje wyjścia do galerii z mamą, ale chyba nie pójde.

Cytat:
Napisane przez ilo16na Pokaż wiadomość
Dzien wolny od plakania:NIEDZIELA..
ustanawiam ja..

Cytat:
Haha, mój PODOBNO tak...

Cytat:
Napisane przez ver_million Pokaż wiadomość
a u mnie przed chwila snieg jakis pruszyl, ale sloneczko tez jest
Wróc już z tej Syberii...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 12:26   #2197
juniorka89
Wtajemniczenie

Moje wczorajsze urodziny były strasznie dziwne

Qmpela zerwała ze swoim facetem po awanturze,że siedzi i pije ze mną piwo (pozostawię to bez komentarza),zadzwonił brat mojego ex,że jedzie do nas na piwo ze swoją dziewczyną stw.że fajnie,zawinęliśmy sie do exa na górę...

Już wiem dlaczego nie piję alkoholu w dużych ilościach !! Ludzie są tak żenujący,ze to głowa mała...

Mój ex sie tak natrąbił,ze jak usłyszałam wczoraj informacje na temat samej siebie to mi wszystko opadło...

Otóż dowiedziałam sie,że jestem na każde jego zawołanie i pstrykniecie palcami,że w czasie seksu z nim (UWAGA) potrafiłam dojść od 6-14 razy i pare innych ciekawostek których już niestety nie pamiętam xD

Co ciekawe....Eks namiętnie na moich oczach dostawiał sie do mojej qmpeli

Cyrk na kółkach jednym słowem....
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 12:26   #2198
pandzio
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość

Mi właśnie daje siłę. Mogę pospacerować przez miasto, porozrzucać uśmiechy tu i tam...
Jedyne miejsce, które teraz dałoby mi siłę to moja ukochana działka, lecz muszę jeszcze troszkę poczekać aż się ociepli, aby swobodnie spędzić tam kilka dni, bo warunki ekstremalne dość tam panują
Stary 2011-03-06, 12:27   #2199
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
Haha, mnie i tak nie przebije nikt

Mam sytuacje chyba najgorszą z Was wszystkich, ale jeszcze tylko 2 miesiące

tzn? chyba nie jestem w temacie

Stary 2011-03-06, 12:29   #2200
solideja
Zadomowienie

Cytat:
Ja dostałam propozycje wyjścia do galerii z mamą, ale chyba nie pójde.
Idź, może na otarcie łez mama zafunduje Ci jakąś ładną rzecz, moja zwykle nie może się wtedy powstrzymać

Cytat:
Może gdyby związek był dobry... to byłoby to ok. Ale jak związek nie był dobry i chyba w głębi serca chcesz już się uwolnić od czegoś co Cię niszczy, a ta druga osoba ciągle Ci nie daje to nie ma czego zazdrościć. Mnie to tylko coraz bardziej boli i wiem, że dzisiaj wszystko może się wydarzyć. Znowu mi tak nagada i do niego wrócę i za jakiś czas będę znowu Wam tutaj beczeć

pandzio - dzięki, ale ta panda jest smutna
Stary 2011-03-06, 12:32   #2201
pandzio
Raczkowanie

Cytat:
Mój nie próbuje, mój ma obecnie burdel w głowie i sam nie wie w którą stronę iść, a ja nie mogę go ciągnąć siłą...

---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:

pandzio - dzięki, ale ta panda jest smutna
Uwielbiam wszystkie pandy, nawet te smuuutne szkoda, że tak mało ich na świecie zostało, ale cóż poradzić na to, że nie chcą się rozmnażać
Stary 2011-03-06, 12:32   #2202
antidotum89
Wtajemniczenie

kur..;/ własnie znalazłam notke w telefonie która mi zostawił dokladnie rok zanim ze mna zerwał"kocham moja Pande"<tak mnie nazywał > i znowu sie rozryczałam

Stary 2011-03-06, 12:33   #2203
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny, cieszę się że chociaż Wy dzisiaj w lepszym humorze Ja ledwo zwlekłam się z łóżka, a teraz jakoś nie podrodze mi do łazienki a o 15 podjeżdża ekhem, ten człowiek i nie wiem czego mam się spodziewać, próśb, błagań, płaczów i że się zmieni? Na własne życzenie sobie zepsułam niedzielę, ale jak tak z Wami piszę to mam większe wsparcie i determinację, żeby po raz kolejny nie włazić w to samo.
Powiem Ci tyle: Posłuchaj rozumu! Skoro się coś pieprzy, jest Ci źle itd. to zakończ to w cholere! Mówie poważnie. Skończ to zanim on Cie skrzywdzi. U mnie w związku walić sie zaczęło od września, miałam milion okazji, by to zakończyć, a jednak dalej brnęłam w to z myślą, że sie poprawi. I poprawiło, ale na krótko. I wtedy on ni z gruchy ni z piertuchy mi dowalił tak, że do dzisiaj sie nie pozbierałam, choć minęło już podnad 3 miesiące...
Zrobisz, jak uważasz, ja Cie chce tylko ostrzec, uchronić

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
A ja ogólnie mam tak, że i dwie zimy i dwie wiosny z nim przeżyłam... I wspomnienia nie dają mi spokoju...
Tyle, że się pocieszam, że w końcu zrzuci się te grupe kurtki...

Cytat:
Ja czasem i niektórym też. Ale wiem, że gdyby on nagle zechciał wrócić, to byłabym w niezłej kropce, bo serce mówi co innego niż rozum...
Moja koleżanka z nim gadała o mnie i o nim, powiedział jej, że "to jest bardzo skomplikowana sytuacja..."

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-06 o 12:43
Stary 2011-03-06, 12:35   #2204
solideja
Zadomowienie

Cytat:
kur..;/ własnie znalazłam notke w telefonie która mi zostawił dokladnie rok zanim ze mna zerwał"kocham moja Pande"<tak mnie nazywał > i znowu sie rozryczałam
Skasuj, ja dopiero zaczęłam się uwalniać z poprzedniego związku, gdy przypadkiem wykasowałam wszystkie smsy, szczególnie ten, gdzie ex pisał, żebym tylko powiedziała, a on zrobi dla mnie wszystko. Ta, szkoda, że potem nie potrafił mi nawet w twarz powiedzieć, że to koniec, po prostu zniknął z mojego życia

Cytat:
Powiem Ci tyle: Posłuchaj rozumu! Skoro się coś pieprzy, jest Ci źle itd. to zakończ to w cholere! Mówie poważnie. Skończ to zanim on Cie skrzywdzi. U mnie w związku walić sie zaczęło od września, miałam milion okazji, by to zakończyć, a jednak dalej brnęłam w to z myślą, że sie poprawi. I poprawiło, ale na krótko. I wtedy on ni z gruchy ni z piertuchy mi dowalił tak, że do dzisiaj sie nie pozbierałam, choć minęło już podnad 3 miesiące...
Zrobisz, jak uważasz, ja Cie chce tylko ostrzec, uchronić
Ja wiem, że i Ty i mój rozum oboje macie rację, gdyby to było takie proste! Wali się, tak naprawdę zaczęło się psuć po pół roku związku i wszystko składało się na przemian z lepszych i gorszych momentów. Ja już z nim raz zerwałam, ale wróciliśmy do siebie... po tygodniu. Dzisiaj się nasłucham, że jesteśmy sobie przeznaczeni, że to jest TO i to uczucie jest wyjątkowe i on mnie przecież tak bardzo kocha, nadal chce żebym kiedyś została jego żoną... blablabla. Ja sobie z nim życia nie wyobrażam i tego się muszę trzymać, bo to by było bardzo trudne i przykre życie

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-03-06 o 12:38
Stary 2011-03-06, 12:36   #2205
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Skasuj, ja dopiero zaczęłam się uwalniać z poprzedniego związku, gdy przypadkiem wykasowałam wszystkie smsy, szczególnie ten, gdzie ex pisał, żebym tylko powiedziała, a on zrobi dla mnie wszystko. Ta, szkoda, że potem nie potrafił mi nawet w twarz powiedzieć, że to koniec, po prostu zniknął z mojego życia
skasowałam

Stary 2011-03-06, 12:39   #2206
solideja
Zadomowienie

Cytat:
skasowałam
I bardzo dobrze. Poczuj się teraz prawdziwie wolną od tego smsa kobietą

Za to ja właśnie dostałam smsa, że nie przyjedzie, mamy się spotkać na mieście. Musiał, musiał. W naszym miejscu umówił spotkanie ;/

Edytowane przez solideja
Czas edycji: 2011-03-06 o 12:40
Stary 2011-03-06, 12:40   #2207
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
Moje wczorajsze urodziny były strasznie dziwne

Qmpela zerwała ze swoim facetem po awanturze,że siedzi i pije ze mną piwo (pozostawię to bez komentarza),zadzwonił brat mojego ex,że jedzie do nas na piwo ze swoją dziewczyną stw.że fajnie,zawinęliśmy sie do exa na górę...

Już wiem dlaczego nie piję alkoholu w dużych ilościach !! Ludzie są tak żenujący,ze to głowa mała...

Mój ex sie tak natrąbił,ze jak usłyszałam wczoraj informacje na temat samej siebie to mi wszystko opadło...

Otóż dowiedziałam sie,że jestem na każde jego zawołanie i pstrykniecie palcami,że w czasie seksu z nim (UWAGA) potrafiłam dojść od 6-14 razy i pare innych ciekawostek których już niestety nie pamiętam xD

Co ciekawe....Eks namiętnie na moich oczach dostawiał sie do mojej qmpeli

Cyrk na kółkach jednym słowem....
Ach, Juniorka, widze, że nie tylko Twojemu durnemu eksowi jest bardzo odważnie po alkoholu
Jezu, niektórzy chyba nie powinni brać % do ust!!!

Cytat:
tzn? chyba nie jestem w temacie
Jesteśmy w jednej szkole (ba, w jednej klasie!)
Do tego mieszkamy blisko siebie...

Cytat:
Idź, może na otarcie łez mama zafunduje Ci jakąś ładną rzecz, moja zwykle nie może się wtedy powstrzymać
Dzisiaj ponoć z okazji Dnia Kobiet rozdają kwiaty i są rabaty w sklepach...

Zobacze jak z lekcjami się wyrobie
Stary 2011-03-06, 12:42   #2208
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
I bardzo dobrze. Poczuj się teraz prawdziwie wolną od tego smsa kobietą
nie potrafie chcialabym do niego napisac zeby wrócił, zeby dał nam szanse

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Ach, Juniorka, widze, że nie tylko Twojemu durnemu eksowi jest bardzo odważnie po alkoholu

Jesteśmy w jednej szkole (ba, w jednej klasie!)
Do tego mieszkamy blisko siebie...

Dzisiaj ponoć z okazji Dnia Kobiet rozdają kwiaty i są rabaty w sklepach...

Zobacze jak z lekcjami się wyrobie
to rezczywiscie nie za fajnie ja bym pewnie płakała za kazdym razem gdy bym go zobaczyła

Stary 2011-03-06, 12:42   #2209
pandzio
Raczkowanie

Cytat:
Wykasowanie wszystkich smsów, archiwum gg jest pierwszym krokiem do podniesienia się. Gdybym tego od razu nie zrobiła, to codziennie namiętnie czytałabym te wszystkie piękne słowa i ryczała w poduszkę. Jest teraz co jest, nie zmienisz tego. Może ja kontaktu nie urywałam, ale sentymentalne wiadomości puściłam z dymem, bo po co mi one...
Stary 2011-03-06, 12:43   #2210
solideja
Zadomowienie

Cytat:
nie potrafie chcialabym do niego napisac zeby wrócił, zeby dał nam szanse
Wiem, co czujesz, bo pomimo że teraz mam inną sytuację, to przechodziłam to z poprzednim exem. Ale nie napisałam, nie poniżyłam się, nie prosiłam już o nic, o to żeby mi chociaż napisał czy żyje, czy wszystko w porządku z nim i myślę, że dzięki temu przetrwałam. A na starą miłość, najlepsza jest nowa (tylko nie praktykuj tego tak jak ja)
Stary 2011-03-06, 12:45   #2211
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Wykasowanie wszystkich smsów, archiwum gg jest pierwszym krokiem do podniesienia się. Gdybym tego od razu nie zrobiła, to codziennie namiętnie czytałabym te wszystkie piękne słowa i ryczała w poduszkę. Jest teraz co jest, nie zmienisz tego. Może ja kontaktu nie urywałam, ale sentymentalne wiadomości puściłam z dymem, bo po co mi one...
wczoraj skasowałam wszystko. ale dzis przez przypadek znalazłam ta notke w telefonie pamietam jak ja pisal

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Wiem, co czujesz, bo pomimo że teraz mam inną sytuację, to przechodziłam to z poprzednim exem. Ale nie napisałam, nie poniżyłam się, nie prosiłam już o nic, o to żeby mi chociaż napisał czy żyje, czy wszystko w porządku z nim i myślę, że dzięki temu przetrwałam. A na starą miłość, najlepsza jest nowa (tylko nie praktykuj tego tak jak ja)
nowa? pewnie tak, tylko kiedy,kto, nie potrafiłabym szybko zaczac z kims nowego zwiazku, a do tego czasu chyba oszaleje

Stary 2011-03-06, 12:50   #2212
solideja
Zadomowienie

Cytat:
nowa? pewnie tak, tylko kiedy,kto, nie potrafiłabym szybko zaczac z kims nowego zwiazku, a do tego czasu chyba oszaleje
Zaczynać szybko nowy związek to też nie dobrze, lepiej jak człowiek najpierw sam do siebie dojdzie. Ale wiesz, wiosna wreszcie idzie, lato, trochę szaleństwa. Na pewno trafią się jacyś adoratorzy, którzy może chociaż trochę poprawią humor
Stary 2011-03-06, 12:52   #2213
pandzio
Raczkowanie

Cytat:
wczoraj skasowałam wszystko. ale dzis przez przypadek znalazłam ta notke w telefonie pamietam jak ja pisal

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

A kiedy to nie wiadomopo moim poprzednim związku musiałam czekać prawie rok. Hmmm w sumie nie czekałam, bo nikogo nie chciałam do siebie dopuścić, a exex już dawno mnie nie obchodził, więc nie siedział już w mojej głowie. Ale widzisz...prędzej czy później nadchodzi taki moment kiedy jesteś już gotowa przyjąć kogoś zupełnie innego, z całą pewnością lepszego
Stary 2011-03-06, 13:04   #2214
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, że i Ty i mój rozum oboje macie rację, gdyby to było takie proste! Wali się, tak naprawdę zaczęło się psuć po pół roku związku i wszystko składało się na przemian z lepszych i gorszych momentów. Ja już z nim raz zerwałam, ale wróciliśmy do siebie... po tygodniu. Dzisiaj się nasłucham, że jesteśmy sobie przeznaczeni, że to jest TO i to uczucie jest wyjątkowe i on mnie przecież tak bardzo kocha, nadal chce żebym kiedyś została jego żoną... blablabla. Ja sobie z nim życia nie wyobrażam i tego się muszę trzymać, bo to by było bardzo trudne i przykre życie
Przeczytaj sobie głośno to co pogrubiłam. Myśle, że skoro na tym etapie tak uważasz, to powinnaś to zakończyć. Ty nie jesteś z nim szczęśliwa, jesteś tylko przyzwyczajona...

Nie słuchaj tego, co on Ci mówi, chce Ci tylko namieszać w głowie! Dostaje od Ciebie wszystko, żeruje na Tobie, a to Ciebie tylko unieszczęśliwia...

Cytat:
to rezczywiscie nie za fajnie ja bym pewnie płakała za kazdym razem gdy bym go zobaczyła
E, idzie się przyzwyczaić. Myślałam, że nie dam rady. Teraz mam taki etap, że jak tylko go widze, to mam ochote mu przysrać czymś, choć wiem, że nie moge, bo wtedy zniże się do jego dennego poziomu...

Płakałam bite 3 tyg. W domu, w szkole, na ulicy, u znajomych, no wszędzie. Zapuściłam szkołe, leżałam tylko i gapiłam sie w sufit, wyłam nocami. Miałam "głupie" myśli. Płaszczyłam się przed nim, łaziłam za nim. Teraz tego żałuje. Zmarnowałam kupe czasu, a nic nie osiągnęłam.

Obecnie zdarza mi się płakać, najczęściej nocami.

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2011-03-06 o 13:05
Stary 2011-03-06, 13:06   #2215
ver_million
Rozeznanie

Cytat:

Wróc już z tej Syberii...
ale fajnie jest, wiatr tak fajnie wieje tzn ja slysze taki huk w domu, bo mieszkam na ostatnim pietrze i mam wentylacje wylozona jakas blacha i sie tak 'tlucze' ten wiatr, klimacik taki, wiecie...
pamietam jak wpadl kiedys tam jakis golab, tez byl niezly huk od trzepotu skrzydel, ale go uratowalam, administracja go wyciagnela... ale snieg to moglby nie padac, wole slonce i wiatr ;PP
Stary 2011-03-06, 13:08   #2216
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Lily mnie to wczoraj szczęka opadła jak to usłyszałam...
Mimo,że nie jesteśmy razem szmat czasu na każdej imprezie rodzinnej on po wypiciu gada o mnie i po co??
Mam tak na pieńku z jego rodziną,ze to poezja...No bo on taki biedny jest a ja zołza go zostawiłam
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 13:08   #2217
Connff
Zadomowienie

Cytat:
Ja niczego nie wykasowałam, bo wiedziałam, że później szlag by mnie trafił, że to za piękne wspomnienia. Po prostu postanowiłam, że nie będę czytać rozmów, smsów ani oglądać zdjęć. Jak po tygodniu od rozstania zaczęłam przeglądać zdjęcia, to skończyło się to takim histerycznym atakiem płaczu, że dla swojego dobra już więcej tam nie zajrzałam . Ale wykasować bym nie umiała.

Cytat:
Zaczynać szybko nowy związek to też nie dobrze, lepiej jak człowiek najpierw sam do siebie dojdzie. Ale wiesz, wiosna wreszcie idzie, lato, trochę szaleństwa. Na pewno trafią się jacyś adoratorzy, którzy może chociaż trochę poprawią humor
Początkowo sądziłam, że w ogóle nie dam sobie rady bez faceta w życiu. Pewnie takie przeświadczenie wzięło mi się z tego, że ponad 1/4 życia spędziłam z byłym, a wcześniej raczej też nie byłam zbyt długo singlem, chyba że w podstawówce . Ale jednak nie jest tak źle, nawet całkiem fajnie - po prostu inaczej.

No i... adoratorzy rzeczywiście świetnie poprawiają humor .
Connff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 13:08   #2218
ver_million
Rozeznanie

Cytat:

E, idzie się przyzwyczaić. Myślałam, że nie dam rady. Teraz mam taki etap, że jak tylko go widze, to mam ochote mu przysrać czymś, choć wiem, że nie moge, bo wtedy zniże się do jego dennego poziomu...

Płakałam bite 3 tyg. W domu, w szkole, na ulicy, u znajomych, no wszędzie. Zapuściłam szkołe, leżałam tylko i gapiłam sie w sufit, wyłam nocami. Miałam "głupie" myśli. Płaszczyłam się przed nim, łaziłam za nim. Teraz tego żałuje. Zmarnowałam kupe czasu, a nic nie osiągnęłam.

mam dokladnie tak samo, mam ochote mu tylko wrzucic jakims chamskim tekstem, jak to on czasem robi, zeby mi sprawic przykrosc, ale od poniedzialku koniec z takimi... pogrywkami... jest dla mnie... powietrzem
Stary 2011-03-06, 13:09   #2219
antidotum89
Wtajemniczenie

Cytat:
Przeczytaj sobie głośno to co pogrubiłam. Myśle, że skoro na tym etapie tak uważasz, to powinnaś to zakończyć. Ty nie jesteś z nim szczęśliwa, jesteś tylko przyzwyczajona...

Nie słuchaj tego, co on Ci mówi, chce Ci tylko namieszać w głowie! Dostaje od Ciebie wszystko, żeruje na Tobie, a to Ciebie tylko unieszczęśliwia...

głupie mysli?tzn?
od piatku siedze w pokoju, gapie sie w sciany, płacze, w zasadzie to tylko płacze mama wciska we mnie jedzenie a ja chowam i mowie ze zjadłam, dramat chciałabym wiedziec czy on chociaz troche teskni

Stary 2011-03-06, 13:14   #2220
Malla
Nie depcze krokusów

Cytat:
Musiałabym czuć to, że jest pewien swojej decyzji a nie tak jak poprzednio w tym wypadku chcę, żeby po prostu pokazał, że jest mężczyzną a nie chłopcem.
Daj mu czas, żeby się wykazał i żyj swoim życiem.
Cytat:
Tak, a najlepsze jest to, gdy potem rzucają znowu i wraca się na wątek w totalnej rozsypce
Cytat:
Nie daj się tak traktować...
Cytat:
Mimo,że nie jesteśmy razem szmat czasu na każdej imprezie rodzinnej on po wypiciu gada o mnie i po co??
Bo sobie na to pozwalasz specyfiką relacji z nim. A skąd wiesz, że gada, jak Cię tam nie ma?
Cytat:
Napisane przez Connff Pokaż wiadomość
Początkowo sądziłam, że w ogóle nie dam sobie rady bez faceta w życiu. Pewnie takie przeświadczenie wzięło mi się z tego, że ponad 1/4 życia spędziłam z byłym, a wcześniej raczej też nie byłam zbyt długo singlem, chyba że w podstawówce . Ale jednak nie jest tak źle, nawet całkiem fajnie - po prostu inaczej.
Mam tak samo...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości