|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Ciezko powiedziec, bo inna sytuacja by byla gdybysmy mieszkali bez rodzicow, kompletnie sami, a tak mamy tylko maly pokoik...sprzatam go ja, piore ja (rzeczy tzta czasem pierze i prasuje jego ojciec tez, a to dlatego ze w lazience jest kosz na brudy i tz tam wrzuca swoje ubrania, ja moje trzymam oddzielnie i gdy nadchodzi czas prania to piore swoje rzeczy i wygrzebuje tez z tego kosza rzeczy tzta, chyba ze tesciu wczesniej zrobi pranie i jego rzeczy tez wypierze), prasuje ja, na zakupy najczesciej chodze ja, ale czasem tz mi towarzyszy - niesie siatki do domu..., gotujemy razem, albo czasem ja, a czasem tz, myje garki po nas ja... wg tzta mozna z tym poczekac, ja wole posprzatac od razu niz zostawiac zachlewiona kuchnie, tz czesto robi mi herbate wieczor - o to tez burczy ze robi herbate, i robi mi jeszcze sniadania w niedziele... no i tak to mniej wiecej wyglada... tz tez technicznymi rzeczami sie zajmuje w domu i myje samochody (trudno zebym robila to ja - zwlaszcza techniczne rzeczy), no i teraz ma jeszcze zalatwic pare papierkow z urzedu o co wiecznie jest wojna bo ja nic nie robie... z tego to mi wyglada ze wzielam se lesera a nie partnera...
|
|
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XXVI
Samba no to nieźle. Prawda jest taka, że roboty z tymi technicznymi rzeczami nie ma tak dużo prawda?? Bo przecież nie psuje ci się coś raz w tygodniu czy częściej, tak samo jeśli chodzi o mycie samochodu. Jeśli by mi mąż robił herbatę i przy tym marudził, to na bank kolejny raz już sama bym ją sobie zrobił. Bo albo się coś robi dla kogoś innego z przyjemności albo już lepiej nie robić
Myślę, ze czeka was rozmowa, albo naprawdę na razie nic nie rób i pokaż mu jak to wtedy będzie wyglądało.
|
|
|
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym od technicznych rzeczy mamy tez w domu tescia takze na prawde nie ma zbyt wiele roboty...Tylko ze on jeszcze ciagle cos wymysla np buduje frezarke, ostatnio bylismy na spotkaniu z Włochami (ja oczywiscie tez musialam byc chociaz skonczylam prace o 18, o 18.30 bylam w domu a spotkanie bylo na 20 i jeszcze trzeba bylo dojechac..nie chcialo mi sie tam jechac, ale pojechalam bo bardzo mu zalezalo i zas by bylo ze go nie wspieram) bo chce z nimi nawiazac wspolprace w sprawie projektowania, i chce zrobic prototyp kolektora... takze on sie bardziej udziela "zawodowo"...chociaz na chwile obecna nie zarabia duzo wiecej ode mnie... no ale ma do mnie pretensje ze ja sie nie udzielam, a ja uwazam ze i tak udalo mi sie dostac dosc dobrze platna prace i na razie to nie mam sensu szukac niczego innego bo i tak wiecej nie zarobie... takie mamy realia, a poza tym ktos musi sie zajac tez przyziemnymi rzeczami jak pranie i gotowanie bo samo sie nie zrobi... on ma dobry zawod i predyspozycje do tego by robic cos jeszcze po godzinach... ale ja nie wiem kiedy bym miala robic cos jeszcze... doba ma tylko 24 h |
|
|
|
|
#694 |
|
Zakorzenienie
|
Atomufka i Agatek
wszytskiego dobrego spełnienia marzeń i samych radosnych chwil i usmiechu na codzień życzymy Wam obie z Natusią ![]() Samba przykro czytac to co piszesz.... no ale cóż lepiej tak niż masz sie dołować, moze jeszcze pogadajcie na spokojnie... Madzia czekam na fotke z nowym kolorem
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt nie przejawia checi do rozmowy... nawet nie wiem co on tam robi... jak wstalam to zrobilam sobie sniadanko, jemu nie... moja mama chciala mu robic ale jej powiedzialam ze w koncu jest moja matka a po kims musialam to nierobstwo odziedziczyc w koncu poszla do niego i pytala czy sobie zrobi cos do jedzenia czy mu zrobic i sobie zrobil i spowrotem zamknal sie do pokoju normalnie jest zabawnie hehe najgorsze jest to ze musze z nim jechac do jego domu, bo stad mam za daleko do pracy...samochodem ani pociagiem nie oplaca sie dojezdzac... mam pociag o 5.30, a jeszcze w bielsku bym musiala dojechac na dworzec, a potem w dabrowie z dworca do pracy... i tak nie wiem czy na 8 bym zdazyla a samochodem niestety poszlabym z torbami..
|
|
|
|
|
#696 |
|
Zakorzenienie
|
samba a może idź i pogadajcie??
Anika fotkę postaram się potem wkleić, jak mąż mi zrobi
|
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Anika wklejam zdjęcia, ale jak zwykle kolor przekłamany, bo widać jakbym miała czarne a mam ciemny brąz. Nasz aparat ma już .... 8 lat więc też kijowe zdjęcia wychodzą.
|
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sambuś rozmowa, rozmowa... bo inaczej to nie wiem... Dziewuszki, dycham już jak głupia... może przejdzie, bo gorączki jako takiej nie mam: 37,2
|
|
|
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu zdrówka. A na studiach jesteś w mieście, czy wyjeżdżasz?? ja się niby studiami wprawiłam, bo 5 lat byłam 130 km dalej i potem 2 lata w Holandii.
|
|
|
|
#700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i teraz mieszkamy z moimi ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- Wstawiłam przepis na pączki w k. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#701 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Kasia - trzymam kciuki!!! Ty już pewnie po, pochwal się jak wrócisz!!!
Cytat:
No fajna była Ale fantazję w torturowaniu ludzi mieli ułańską![]() Wkurzająca była tylko pani przewodnik, która nas poganiała co chwilę, i nie można było sobie w spokoju zdjęć zrobić. Jak się wprowadzicie, pojawią się w domku Wasze rzeczy to dopiero po domowemu się zrobi! Cytat:
Samba - przykro mi to czytać, na pewno musicie pogadać, pytanie tylko jak długo Ci tż zamierza wypominać "nierobotność" i co on przez to rozumie. Wiesz co? Spisałabym na kartce co Ty robisz w domu a co on i ile czasu co zajmuje. Jak nie dociera do niego wersja słowna, to może pisana dotrze????? Cytat:
Cytat:
|
|
#702 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Anika podkręciłaś nam napięcie na forum swoją nieobecnością Marta India bardzo podoba mi się szafa, fajne ma kolory Atomufko witajcie i wszystkiego naj ![]() Madzia kolor fajny, ale ja wolę Cię w blondzie ![]() Samba mam nadzieję, że mąż pójdzie po rozum do głowy, choć chłopy to skomplikowane stworzonka, nawet jak nabroją to potrafią tak obrócić sytuację, żeby to kobieta czuła się winna. Może rzeczywiście spisz na kartce to co robisz, bo skoro nie ma chęci na rozmowę to może chociaż w formie pisemnej niech oceni, że do góry brzuchem to Ty nie leżysz ![]() Agatek 100 lat
|
|
#703 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja juz pierwsza nie zamierzam wyciagac reki... on nabroil to niech sie tlumaczy... i tak za chwile musimy odbyc 1,5 h podroz powrotna w 1 samochodzie... nie wiem jak dam rade...
Cytat:
Cytat:
Cytat:
no chyba mu spisze i mu powiesze na scianie zeby sie zastanowil nastepnym razem 3 razy zanim znowu z czyms takim wystrzeli... ale na razie sie gniewam ![]() ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Madzia ładny kolorek ale mi sie jako blondynka bardziej podobalas tak ladnie Ci rozswietlalo twarz...pomysl nad powrotem do blondu ![]() A w ogole ostatnio ogladalam zdjecia slubne Aniki i tez mi sie bardziej podobala w blondzie... tak delikatnie i pieknie wygladala
|
|||
|
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No
|
|
|
|
|
#705 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#706 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie w łóżku to już strasznie kaszle... tzn. jak leże.
Wzięłam takie tabletki na kaszel, ciut lepiej ale zobaczę jak dalej... ehhh |
|
|
|
#707 |
|
Wtajemniczenie
|
powysyłałam zaproszenia na fb dziewczynom z K.
|
|
|
|
#708 |
|
Zakorzenienie
|
madzia mi sie bardziej podobalas w blondzie
i w dlugich wloskachtak kobieco wygladalas a teraz jak taka dziewczyneczka nie obraz sie oczywiscie ![]() fajnie, ale..
|
|
|
|
#709 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się właśnie wolę w ciemnych i mąż też mnie woli w ciemnych. Poza tym blond za bardzo niszczył włosy i szkoda mi ich.
![]() dla porównania blond i moje Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-03-06 o 18:01 |
|
|
|
#710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Samba mam nadzieję, że mąż pójdzie po rozum do głowy. Naprawde, chyba najlepiej jeśli powiesisz w pokoju w jakimś widocznym miejscu kartkę i wpisuj na nią wszystko co zrobisz. Jak mąż nie widzi wypranych i wyprasowanych rzeczy, to może zobaczy to co napiszesz. |
|
|
|
|
#711 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurdeee a miałam się uczyć w tym tygodniu... bo w zeszłym pisałam pracę ehhhhW ogóle to nie wiem jak ja będę spała, jak właśnie leżeć nie mogę grrr
|
|
|
|
|
#712 |
|
Zakorzenienie
|
oo i znalazłam zdjęcie z HOlandii (rok temu robione - jejku jak wtedy było ciepło już). Miałam też ciemne. Kolor bursztyn z castinga. Dodam, ze jak to farba na początku też był prawie czarny a po kilku dniach zjaśniał
|
|
|
|
#713 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#714 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#715 |
|
Zakorzenienie
|
nadal zostaje przy blondzie
|
|
|
|
#716 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#717 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu dziękuję. Jak zakładam opaskę to praktycznie tak samo wyglądam jak wtedy co miałam kucyka
A włsoki pewnie za jakiś czas mi znowu zjaśnieją. Bo po 2 tygodniach to ja mam takie właśnie jak na tym zdjęciu z HOlandii. Zawsze najpierw mi ciemne prawie czarne wychodzą a z każdym myciem coraz jaśniejsze
|
|
|
|
#718 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja muszę męża pomolestować, zeby poprawił mi kolor, bo mam jeszcze stare pasemka i z nich kolor spłukuje się najszybciej. To pracowity tydzień cię czeka
|
|
|
|
|
#720 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu dokładnie. Poza tym kobieta zmienną i jest i nie może non stop wyglądać tak samo
ja np. co miesiąc farbuje się innym odcieniem farby heheRosi o jakim ścięciu myślisz?? oo i tu jeszcze sobie zrobiłam przed chwilą w opasce. Mąz kazał przekazać "ciemne, ciemne i jeszcze raz ciemne " i że mi więcej zdjęć nie zrobi Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2011-03-06 o 20:04 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.

Myślę, ze czeka was rozmowa, albo naprawdę na razie nic nie rób i pokaż mu jak to wtedy będzie wyglądało.
poza tym od technicznych rzeczy mamy tez w domu tescia takze na prawde nie ma zbyt wiele roboty...
nikt nie przejawia checi do rozmowy... nawet nie wiem co on tam robi... jak wstalam to zrobilam sobie sniadanko, jemu nie... moja mama chciala mu robic ale jej powiedzialam ze w koncu jest moja matka a po kims musialam to nierobstwo odziedziczyc 

może przejdzie, bo gorączki jako takiej nie mam: 37,2