|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 |
Przyczajenie
|
Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy
witam,
czy ktoś nie jedzie na obóz do Bułgarii ? w terminie 5 lipca do 16 ? i do hotelu Kotva ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2072 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2073 |
Przyczajenie
|
Zarezerwowałam dzisiaj obóz z ok-tours'a do hotelu Villa Enea
![]() jadę 14.07-24.07! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2074 |
Raczkowanie
|
Też mam już zarezerwowany hotel villa enea 28.06-08.07 wyjazd z Bydgoszczy.. jak ktoś sie zdecyduje to pisać..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2075 |
Raczkowanie
|
ja też jade w pierwszym turnusie do Enea ze Szczecina
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2076 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2077 |
Raczkowanie
|
monix07 i UsagiSchirley jak fajnie, że ktoś tu jest kto jedzie w tym terminie.. ja raczej będę sama.. ile macie lat..?
losemymind w zeszłe wakacje byłam w Lloret i wróce tam tylko na studencki. Teraz chcę spróbować czegoś nowego. Mam rocznikowo 18 lat, a jak skończe to pojadę do Lloret skorzystać w 100 % z jego uroków bez żadnych opiekunów itd.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2078 |
Raczkowanie
|
Jejku ja właśnie chciałam jechać bardzo do Loret ale niestety z mojego miasta nie było wyjazdu no i niestety byłam zdana na Bułgarie albo Włochy.
Jestem tylko ciekawa tego hotelu bo nie ma go w internecie. Ale już sie zapisałam nie ma odwrotu ![]() Mam rocznikowo 17 i co prawda jadę z koleżanką no ale zobaczymy jak to tam będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2079 |
Raczkowanie
|
wydaje mi się, że w Lloret jest ładniej i bardziej taki egzotyczny klimat palmy i te wszystkie skałki nocą.. no ale coż nie chcę jechać drugi raz w to samo miejsce na obóz młodzieżowy.. kiedyś odwiedzę Lloret na studenckim..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2080 |
Przyczajenie
|
W ok-toursie podają, że jest 2 gwiazdkowy, ale sprawdzałam na włoskiej stronie to piszą, że jedno ;x
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2081 |
Raczkowanie
|
Tak mi też się wydaje że Lloret o wiele lepsze jest, fajniejsze atrakcje po drodze no ale Rimini może nie okaże się gorsze
![]() A wy ile lat macie dziewczyny? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2082 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2083 |
Przyczajenie
|
Witajcie kochane
![]() Jestem tu nowa ![]() Jedziemy z Opola. Jedzie ktoś z Almatura wtedy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2084 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, ja już zarezerwowałam obóz w OK tours 06.07-16.07 do Rimini, Villa Enea! Jak wtedy tam jedziecie to piszcie. (: Będe wyjeżdżała z Katowic, i jadę sama, to by było fajnie z kimś się zapoznać zanim pojadę.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2085 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2086 |
Raczkowanie
|
BUT RIMINI - moja opinia
![]() czytałam tu kilka pytań dot. obozu do Rimini i tak się składa że byłam tam rok temu z BUT'em. Jeśli chodzi o kadre...młodzi ludzie ok 18-25 lat więc wydawałoby się że powinno być dużo luzu... a w rzeczywistości było tak, że oni zabierali nam %% ( że niby niedozwolone, tylko szkoda że później sami chodzili na***ani ![]() no i denerwujące było liczenie i ciągłe zbiórki...przed i po każdym wyjściu liczyli nas po parenaście razy (bo nie mogli się doliczyć) szczególnie irytujące było to w klubach, bo nawet w trakcie imprezy mieliśmy zbiórke która często trwała nawet 30 min (pijani "wychowawcy" którym ciągle myliło się ilu nas jest) no i troche wstyd jak tak się stoi przed klubem w dwuszeregu przez taki czas ![]() byłam w hotelu Buenos Aires i powiem tak: wszędzie blisko, jedzenie beznadziejne ( no ale nikt nie chorował, a powiem szczerze że nie zależało mi na dobrym jedzeniu, tylko na dobrej zabawie ![]() i jeśli ktoś ma problemy ze snem to odradzam ten hotel....śrenio co jakieś 20 minut 10 metrów od hotelu przejeżdża pociąg towarowy a hotel oddzielony jest od torów tylko takim wysokim żywopłotem... Za hotelem wyznaczone było miejsce do palenia, które już pierwszego dnia wyznaczył nasz kierownik, a jeśli chodzi o picie to nie było z tym problemów o ile nie działo się to w hotelu (było kilka przypałów) no i żeby nie widział tego nikt z kadry (chociaż zazwyczaj udawali że nic nie widzą) Codziennie już od 2 dnia pobytu przy posiłkach kierownik wyczytywał osoby które mają kare (tego wieczoru o 22 musieli byc już w pokoju i zakaz wyjścia na impreze) zazwyczaj było to ok 5 osób (kary np za: przyłapanie na mieście na paleniu lub piciu, to samo w pokojach, przyłapanie na przebywaniu na plaży wieczorem chociaż i tak wszyscy tam właśnie pili, ale chodziło o to żeby kierownik nie zauważył nikogo przy wchodzeniu lub wracaniu z plaży bo było to zabronione, kara była też np za spóźnienie się na jakąkolwiek zbiórkę) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2087 |
Przyczajenie
|
Dominika czy nie był przypadkiem jednym z Twoich wychowawców ziomek o imieniu Adam? a drugi chyba Piotrek miał na imię? ;D i w jakim terminie byłaś może się spotkaliśmy ;d
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2088 |
Raczkowanie
|
Ile trzeba wpłacić zaliczki w ok -tours?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2089 |
Przyczajenie
|
Hmmm... Mam pytanie. Co sądziecie o obozie z Gro-toura (oczywiście Włochy- Rimini : D)? Bo jestem już prawie zdecydowana, tylko, że właśnie przeczytałam, że Buenos Aires jest słaby i jedzenie też marne -,- W ogóle to jakie macie doświadczenia z tym biurem? Przede wszystkim: jest dużo luzu? Na jakie wycieczki fakultatywne warto jechać (San Marino, Aquafan, Wenecja, Florencja+Piza, Rzym)? Myślę o ostatnich dwóch. Zastanawiam się czy jechanie samotnie jest dobrym pomysłem. Swoją drogą, wsiadam w Gdańsku, więc pewnie będę miała miejsc do wyboru do koloru : OOO Ale jednak mam obawy, że będą straszni ludzie. Jakieś same przychlasty i co ja wtedy zrobię : D?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2090 |
Raczkowanie
|
UsagiSchirley Ja wpłacałam 400 zł ale im sie szybciej zapiszesz tym mniej płacisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2091 |
Przyczajenie
|
Jakie są Wasze opinie na temat biura BUT ?
Jak jest z autokarami itp. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2092 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a jesli chodzi o termin...ja byłam chyba na przedostatnim turnusie...wyjazd miałam jakoś około 8 sierpnia ![]() Edytowane przez Dominikaaaaaa Czas edycji: 2011-03-02 o 19:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2093 |
Raczkowanie
|
hej ; ) zobaczyłam ze dziś weszła oferta z BUT-A i jestem mega happy ; )
http://www.but.waw.pl/obozy/index.ph...rta_opis&id=23 jedzie ktoś z was .? ; ) ja wsiadam w Krakowie ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2094 |
Przyczajenie
|
jesli chodzi o biuro (dla mnie to kadra i te *******y) powiem tak, luzluzluz /przynajmniej w rimini/ wszytsko zalezy od kadry, ja miałam naprawdę świetną , można było się z nimi dogadać i ogolnie miałam wrażenie ,że 'róbcie co chcecie tylko sie nie pozabijajcie' , bez większych problemow było szczerze polecam! w jakim sensie a autokarami? bo z dojazdem jest tak ,że jadą dwa autokary jeden jest z warszawy a drugi zabiera ludzi po drodze zaczynając od gdańska (dalej nie pamiętam jakie stacje ,ale jest ich ok5/6) i wszyscy którzy nie są z miast na trasie 'zbiorczej' mają podstawione busy do siebie do miasta. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2095 |
Przyczajenie
|
właśnie też się zastanawiam nad ofertą z BUTa http://www.but.waw.pl/obozy/index.ph...rta_opis&id=23
zapowiada się niezły melanż ;D jak coś ja wsiadam w Warszawie ;p |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2096 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2097 |
Przyczajenie
|
Chodziło mi o to czy nie ma żadnych problemów z tymi autokarami ?
![]() Bo czytałam opinie na internecie i negatywne raczej są. Edytowane przez MM_ Czas edycji: 2011-03-05 o 17:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2098 |
Raczkowanie
|
No własnie mnie też ciekawi jak z tymi autokarami bo w sumie do Włoch jest tak z 18 godzin na bide..
Pamietam że jak do Bułgari jechałam to były wygodne siedzenia i na Ukraine też . ; ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2099 |
Przyczajenie
|
Ok postanowione, jade z BUTa do hotelu Bacco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2100 |
Raczkowanie
|
Ja jadę z BUT-A 3.08 bo niesty nie dam rady wcześniej ; (
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.