|
|
#151 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: roznosci
Cytat:
---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Nic nie znalazlam. |
|
|
|
|
|
#152 |
|
Zakorzenienie
|
drogi Jamesie
![]() wymieniamy się? tylko jeszcze zastanawiam się, czy ew za maskarę MUFE coś jeszcze znajdziesz? i na pewno nie masz tego nowego fluidu, bo cały czas wisi na tym targowisku...
|
|
|
|
|
#153 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Za MUFE niestety nic nie widze.
|
|
|
|
|
|
#157 |
|
Zakorzenienie
|
Clarins Blush Prodige Illuminating Cheek
bo mi sie rozu zachciało
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#158 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zainteresowala mnie paletka Tartan. Nie pamietam jednak zupelnie swatchy, wiec musialabym zerknac do sieci pozniej. Dopiero wstalam .
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#162 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;25549252]Najbardziej roze i blot. Nie mam jednak sprecyzowanej listy. Wymienie sie za to, co mi sie spodoba.[/QUOTE]posiadam 2 wkłady do paletki: well dressed, springsheen.
|
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;25546987]Kod to oczywiscie 9R01. Wypuszczono tylko jedna partie najjasniejszych azjatyckich podkladow. Wszystkie te odcienie maja date z 2009 roku.
Zainteresowala mnie paletka Tartan. Nie pamietam jednak zupelnie swatchy, wiec musialabym zerknac do sieci pozniej. Dopiero wstalam .[/QUOTE]kod cienia A30 fluidline A80 kredka AB9
|
|
|
|
|
#165 |
|
Konto usunięte
|
A co podoba Ci sie u mnie?
Dziekuje. Chcialabym jeszcze dodac, ze paczke moge nadac dopiero w srode (mam problemy z noga i ciezko mi sie chodzi; na poczte mam kawalek). W srode musze byc na miescie, wiec wysle z Poczty Glownej. Jesli Ci to nie przeszkadza to zapraszam na PW. |
|
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
masz cudowny kramik i tak jak pisałam wcześniej podoba mi się bardzo dużo rzeczy:
- Guerlain, Parure Extreme - najjasniejszy dostepny kolor (linia azjatycka), odcien 31; kolor niestety wcale nie jest tak jasny jak oczekiwalam; ubytek to max 1% - Clarins, Cotton Flower Face Palette - wiosna 2010, kwiatki sie troche starly, ubytek to 5% - Givenchy Prisme Sun Mango - lato 2009, ubytek 5 %; dla bardzo jasnej skory nadaje sie na bronzer, dla cery jasnej, sredniej bedzie to po prostu puder - Clarins Blush Prodige Illuminating Cheek - kolor Soft Peach, nowa kolekcja, tylko testowany - Bobbi Brown Mauve Palette - Dior Moonlight - limitowanka, ubytek 5% - Dior piatki, Parisian Light - ubytek minimalny - Dior Stylish Move - Armani Code - edp, 50 ml z ubytkiem kilku psikow; niestety ostatnio po wiekszosci zapachow boli mnie glowa poza wątkiem mam jescze trochę rzeczy, pozbieram wszystko, co mogłoby Ci wpaść w oko, zrobie zdjęcia i wkleję Ci do wątku. Może coś Ci się spodoba.
|
|
#168 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
. Wystarczy nazwa kosmetyku i odcien. Sprawdze swatche w sieci.Nic dla siebie nie znalazlam w watku. Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2011-03-06 o 19:54 |
|
|
|
|
|
#170 |
|
Rozeznanie
|
nie mam wiele, ale moze cos u mnie za ktorys lakier do paznokci albo kawalek lush?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=513488
|
|
#171 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

.