|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesuj± siê stylizacj± fryzur oraz stylingiem. Chcesz pog³êbiæ swoj± wiedzê, podzieliæ siê do¶wiadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
Jak przyci±æ d³ugie w³osy ch³opakowi? :)
Szukam i szukam ale nie mogê znale¼æ ¿adnej porady jak ci±æ, niby ju¿ kilka razy obcina³am w³osy, ale zastanawiam siê czy mo¿na jako¶ lepiej.
Teraz w³osy osobnik ma do ramion a dobrze by by³o by mia³ tak do linii brody ![]() A, w³osy s± równe, znaczy równo siê na dole koñcz±, nie ma grzywki czy innych. No i siê zastanawiam jak to zrobiæ, po prostu równo obci±æ wszystkie? Nie wyjdzie wtedy taka paziowata fryzura ![]() Czy mo¿e fryzjerki inaczej tn±, albo jaka¶ strona czy co¶, albo link do instrukcji jak ci±æ d³ugie w³osy u facetów?
![]() |
#2 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 337
|
Dot.: Jak przyci±æ d³ugie w³osy ch³opakowi? :)
A nie pro¶ciej (i bezpieczniej) i¶æ do fryzjera?
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 262
|
A zostaw mu takie, jakie s±. Im d³u¿sze facet ma w³osy, tym fajniejsze z niego ciacho
![]() ![]() ![]()
Nie wydajê pieniêdzy na g³upoty (tysiêczna para butów NIE JEST g³upot± ![]() Mi³o¶niczka butów wszelakich ![]() Podskakujê z Mel B. Joga ![]() Jem czekoladê a¿ uszy mi siê trzês±. ---------------------------- U¿ywasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 10
|
nie nie :P
---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ---------- Paszczurek666 haha ![]()
![]() |
#5 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 5
|
Najlepiej id¼ z nim do fryzjera albo kup jak±¶ maszynke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 020
|
nie obcinaj po prostu na prosto bo bedzie pazik potworek. Musia³abys na prosto a potem pod katem popazurkowac konce, tak jak siê bob wykancza. Ale za 15zl zrobia mu to fachowe nozyczki, wiec lepiej fryzjer. Poza tym.. szkoda. D³ugie zadbane w³osy u faceta to.. mmm...
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 247
|
pierwsza my¶l: jak?? we ¶nie
![]() a tak serio to na youtube jak wpiszesz crea clip to s± jakie¶ filmiki pokazuj±ce jak obcinaæ w³osy domowym sposobem. takiego urz±dzonka nie posiadam, ale pewnie prêdzej czy pó¼niej sobie sprawiê.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:58.