|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6
Cytat:
ale tak już jest jeśli rok się czegoś nie założy to już szansa niemal zerowa, że kiedykolwiek się założy... dlatego nieraz oddaję te ciuchy albo sprzedaje, a rodzina czasem mówi przecież to jeszcze dobre, wcale nie zniszczone heheh mówi się trudno. Raczej nie noszę rzeczy tak długo, żeby już nie nadawały się do użytku dla kogoś innego.
|
|
#3362 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6
Ja się wcale nie przywiązuję do ciuchów czy innych rzeczy. Nawet jak zaczęłam zbierać charmsy to przejrzałam całą biżuterię, którą miałam i większą połowę po prostu wyrzuciłam (to była sztuczna biżuteria
), a to, co było srebrne oddałam mamie i bratowej. Jednak z Pandorą jakoś bardziej się "związałam" i jakoś nie wyobrażam sobie, żebym miała ją zgubić. Jednak jak jakiś koral mi się przestanie podobać, to będę się zastanawiała nad jego sprzedaniem czy wymianą na inny Z charmsami jest tak, że każdy ma mieć jakieś przesłanie, więc może dlatego też nie kupuję wszystkich jak leci, tylko wybieram te, które coś dla mnie znaczą. O właśnie, muszę się pozbyć swojej wróżki, którą brat mi kupił przez pomyłkę, bo nie ma dla mnie żadnego znaczenie i nawet mi się nie bardzo podoba![]() Co do pudełeczek i torebek z salonów jubilerskich, to mam ich już całkiem sporo, ale pudełka biorę tylko dlatego, że nadal poszukuję odpowiedniej szkatułki, więc na razie trzymam biżu w tych pudełkach, a torebeczki oddaje mojej mamie, bo ona je lubi, nie wiem dlaczego ![]() O jeju, miałam to napisać dużo wcześniej, ale przed chwilą otrzymałam taką informację, że mało co nie padłam na zawał i musiało to do mnie dotrzeć Na szczęście jest to pozytywna informacja, chociaż ja się z tego wcale tak bardzo nie cieszę...
|
#3363 |
|
Raczkowanie
|
Witam!
Postanowiłam się ujawnić. Jestem już z wami dość długo i tak jak wy choruję na pandoro i trollomanię Sama jestem szczęśliwą posiadaczką bransoletki oksydowanej, 2 beadsów murano, srebrnego aniołka i motylka (emalia). Mam nadzieję że w związku z nadchodzącą nową okazją do zakupów moja dość skromna kolekcja się powiększy![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Ja już na walentynki widziałem tego srebrnego beadsa z kwiatkiem. Też byłam zdziwiona że w katalogach go nie było! Jest śliczny i chyba to będzie mój kolejny zakup! |
|
|
|
#3364 |
|
Konto usunięte
|
bibal78 - witamy w naszym gronie no i oczywiście nie odpowiadamy za wszystkie skutki związane z przebywaniem na tym forum
![]() a ja ostatnio widziałam panią w aptece, miała ok 45 lat i miała bransoletkę z harmsami Jak wbijała na kasę, to normalnie nie mogłam oderwać wzroku od jej bransoletki![]() ![]() próbowałam podpatrzeć co tam ciekawego ma
Edytowane przez 78ec78392a9e84b50fa9c61260c26510682869d7_6517570db0492 Czas edycji: 2011-03-06 o 16:43 |
|
|
|
#3365 |
|
Wtajemniczenie
|
bibal78, witamy
I podpisuję się pod tym, co napisała cymemont
|
#3366 |
|
Raczkowanie
|
Już za późno
Jestem całkowicie i niezaprzeczalnie zainfekowana! |
|
|
|
#3367 |
|
Konto usunięte
|
no to czekamy na foty foty foty
to pewnie znasz siłę naszej kuli
|
|
|
|
#3368 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli chodzi o nową kolekcję pandory to na angielskiej stronie wyczytałam, że kolekcja będzie dostępna poza UK od kwietnia. Jednak pewności ja nie mieć
, a strasznie się ślinie na widok matrioszki i wieeelu wielllu innych!---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ---------- Foty będą, ale pewnie we wtorek jak będę już miała nowe cudeńko |
|
|
|
#3369 |
|
Wtajemniczenie
|
Patrzcie, jakiego charmsa wymyślili w Yes: http://www.yes.pl/bizuteria/nowosc/44664-yes-charms-rekawica-AB-S-000-CZE-AVVG022
Na początku nie wiedziałam, co to jest Ja ich nie rozumiem, nie chcą Nam zrobić ładnego charmsa muffinki czy filiżanki z kawą, a jakieś takie gnioty to produkują
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
taka sobie kompozycja -wszystkie korale już mi się nie mieszczą na branso
wreszcie udało mi się zdublować murano
|
|
|
|
#3371 |
|
Wtajemniczenie
|
Spaza, cudo
|
#3372 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() u mnie raz świeci słońce a zaraz znów pada.. foch! chcemy wiosny! poza tym wiosna ma w tym roku więcej plusów - będzie można pokazywać nasz cudeńka całemu światu Piękna sowa |
|
|
|
|
#3373 |
|
Wtajemniczenie
|
spaza, sliczna masz tą bransoletkę
![]() Te murana w trójkąty sa moimi ulubionymi. One maja piekny kolor Moja przyjaciółka jak pisałam ma wisior z elementami do sprzedania, dziś ma mi wysłać fotkę. W tym jest podobno murano w kropki różowe więc wezme od niej odrazu. Bedę miała dwa ![]() Tym sposobem w miesiacu w ktorym mialam oszczedzać przyszło mi już posiadać o 2 elementy wiecej.. a jest dopiero 6.03 ![]() bibal78 - witamy
Edytowane przez Tinka* Czas edycji: 2011-03-06 o 17:38 |
|
|
|
#3374 |
|
Wtajemniczenie
|
Rozgrzeszenie nic nie pomaga nadal czuję się jak nienormalna
, że wydam na 2 korale ponad 500 zł. Ile za to można kupić A już wiem to dlatego, że już jutro do pracy, chliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip Jak ja to zniosę znowu
|
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- a tak wrcając do inspiracji bransoletkowych to ja jestem absolutnie zakochana w tej ![]() http://www.facebook.com/photo.php?fb...&id=1206067817 |
|
|
|
|
#3376 |
|
Raczkowanie
|
Spaza Bardzo ładna ta pandora. Moja będzie podobna tylko z niebieskimi elementami. Mam nadzieję że dam radę kupić te koraliki które podobają mi się najbardziej, ale są na liście już nieprodukowanych
|
|
|
|
#3377 |
|
Wtajemniczenie
|
nie nie ma złota
![]() co do bransoletki - to co, zbierasz juz na koronę?
|
|
#3378 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3379 |
|
Raczkowanie
|
A ta branso z facebooka jest super!!!! To kiedyś był mój Nr 1!
|
|
|
|
#3380 | |
|
Zakorzenienie
|
nie, resztki rozumku jeszcze mam
![]() ![]() Cytat:
![]() to jest właśnie mój nr 1 od początku ![]()
|
|
|
|
|
#3381 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec masz troche czasu
|
|
|
#3382 |
|
Raczkowanie
|
Veryluckystar Ja nie wiem czy to taki wielki problem żeby wydać 500 zł na 2 korale. Myślę że to bardzo racjonalna kwota!
Co za to kupisz? Kozaki z venezii na lato kosztują 467 zł a jak będziesz miała szczęście to ponosisz je może jeden sezon! A korale z pandory są niezniszczalne! Zawsze możesz je przekazać córce jako biżuterię rodową A jaka pamiątka!
|
|
|
|
#3383 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny,widać, że bibol78 to nasza krew
No VLS, nawet się nie zastanawiaj, tylko:KUP KUP KUP
|
#3384 |
|
Wtajemniczenie
|
Niby tak, ale mając dobre kilkanaście tys. zł w koralikach i charmsach a może i już kilka dziesiątek by się zebrało... to włącza się kac zakupowy i mam ochotę puknąć sobie w główkę
. Przez ostatni rok wydaję prawie wszystko na koraliki... Chyba zaczynam stwierdzać, że nadaję się do specjalisty bo chyba to normalne nie jest![]() Wiem, wiem, akurat mnie o takie słowa by nikt nie podejrzewał ![]() ![]()
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2011-03-06 o 18:09 |
|
|
|
#3385 |
|
Raczkowanie
|
VLS, moja znajoma, która ma imponującą kolekcję Pandory, jest psychiatrą i nie widzi w tym zadnego problemu zdrowotnego, a do tego jeszcze namawia na bransoletke wlasną córke
|
|
|
|
#3386 |
|
Wtajemniczenie
|
VLS, a Ty może jesteś chora, co? Mierzyłaś sobie gorączkę? Bo ja nie wierzę, że Ty takie rzeczy wypisujesz
|
#3387 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.facebook.com/photo.php?fb...t=o.6843624866
Vicki Beighley @Ranjeeb - these were a test product that have been discontinued. They were only tested in certain markets, such as Germany, Denmark, Belgium and France. They were discontinued in favor of the Pandora watch line. They are fairly expensive,... about $200 or so from my last check (depends on the value of the Euro). If you don't have a friend in those countries where they are available, I have seen them on Ebay Belgium. I have heard that there are some issues with these beads, with the result that they were not very well received (hence why discontinued) - they spin, they topple, they weigh alot so they go under the wrist, and beads tend to go underneath them. That said, I have also heard of ladies who love theirs. Hope this helps you. Nieeeeeeeeeeeeee Ja wiem ze to jest ciezkie, przekreca sie i w ogole badziew ale mi sie to podobaa... musze poszukać na ebaju...
|
|
#3388 |
|
Wtajemniczenie
|
No nie wiem potrzeba wydania kilkuset zł kilka razy w tygodniu po to żeby poprawić sobie humor i cieszyć się tym pół h to zaczyna mnie martwić
![]() Inna sprawa, że jeszcze same na tym forum napędzamy się jak Porsche
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2011-03-06 o 18:16 |
|
|
|
#3389 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#3390 |
|
Wtajemniczenie
|
bibol78, to było do VLS, ale do Ciebie też może być
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

ale tak już jest jeśli rok się czegoś nie założy to już szansa niemal zerowa, że kiedykolwiek się założy... dlatego nieraz oddaję te ciuchy albo sprzedaje, a rodzina czasem mówi przecież to jeszcze dobre, wcale nie zniszczone heheh mówi się trudno. Raczej nie noszę rzeczy tak długo, żeby już nie nadawały się do użytku dla kogoś innego.

Zawsze możesz je przekazać córce jako biżuterię rodową
Pisałam do nich a facebooku ale nic nie odpowiedzieli! Normalnie SKANDAL