|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2461 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Cytat:
Zdążyliśmy zjeść mięsko i zaczął śnieg prószyć ![]() Cytat:
Cytat:
Mam stopy jak hobbit ![]() I łóżeczko i mieszkanko śliczne JanuszAgnieszka pokoik dla Darii też się świetnie prezentuje a te motylki są urocze, chyba też poszukam takich naklejek ![]() anula dasz radę! Naprawdę nie masz się czego obawiać Też czytam poradniki a tam wiadomo czasem tyle jest aspektów poruszonych, że człowiek ma wrażenie, że najpierw trzeba co najmniej dwuletnie studium z wychowania dziecka ukończyć a później się dopiero o dzidzie starać Poza tym mamy forum więc w razie jakiegoś problemu czy wątpliwości możemy się poradzić naszych kompanek doli i niedoli doświadczonych i mniej doświadczonych mam Aniu, ja tam nie mogę się już doczekać! Oglądam po raz enty ciuszki Igusi i kwiczę z radości
|
|
#2462 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Pauliziu high five
|
|
#2463 | |
|
Moderatoreska
|
Cytat:
A za jakiś czas możemy się zamienić na większe tylko kasy trzeba dozbierać na taką wymianę, bo mieszkanko własnościowe i do wiekszego pewnie będą chcieli dopłatę.Na wynajmowanym swego czau tez mieszkaliśmy przez 4 lata więc wiem jak to jest. "Chowo zdrowały" hahaha nowy słownik może na wątku utworzymy
|
|
|
|
|
#2464 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale ogolnie zauwazylam, ze trzeba isc np w 2 lub 3 kolory i dobierac podobne ksztalty do siebie
|
|
#2465 |
|
Wtajemniczenie
|
Pauliziu ja przeczytałam te "chowo zdrowały" i myślę sobie o co jej chodzi, przecież normalnie napisać chciała
![]() ![]() Ewesko nie będzie tak źle Chłopcy jeszcze mali są poza tym. A później na pewno zamieszkacie na większym na super-hiper-świetnych warunkach za grosze, bo przyjdzie taka reforma, że będą dawać mieszkania za darmo rodzinom z bliźniakami chłopakami o ! także bądź spokojna hyhy ![]() JanuszAgnieszka
|
|
#2466 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja akurat nie mam naklejek z motylkami tylko wycielam z pudelka po lampie i przykleiłam na tasme dla zobrazowania sobie jak by to wygladalo oczywiscie bede malowala takie motylki - te nie zostana ![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- nie ma za co jak urzadzalismy ogolnie mieszkanie to tez sie radzilam przede wszystkim dziewczyny o nicku sweetish ma duzo fajnych pomyslow i podpowiedziala mi kolory
|
|
#2467 |
|
Wtajemniczenie
|
Sania
Eweska mnie sie czesto zdarza pozamieniac poczatki wyrazow. Najulubiensze to: ''cula w poszcze'' - cola w puszce ''srak naptakal'' - ptak piiiiiiiii ![]() no i mam najnowszy ''chowo zdrowaly'' ![]() Co do zamiany to jeszcze macie troszke czasu wiec pieniazki sie uzbieraja A moze my za kilka lat bedziemy tez miec swoje wlasne mieszkank... kto wie? Musimy myslec pozytywnie!Moria Ja tez nie moge sie doczekac i w kolko powtarzam ''chce juz maj, chce juz maaaaaaaaaaaaaaaaaaj''
|
#2468 |
|
Zakorzenienie
|
moria kochana jestes, naprawde, nie wiem czmeu mnie dopadaja takie watpliwosci i stresy, ja w sumie ze wszystkim tak mam, z jednej strony tez sie nei moge na zosienke doczekac, wchodze do jej pokoiku, ukladam wszystko po 100 razy, zamawiam wszystkie potrzebne rzeczy, przygladam sie lozeczku, ale czuje sie jakas taka bezradna, boje sie czy wszystko z mala dobrze i co bedzie potem, wiem ze to glupie, ale czasem tak mam i dopadaja mnie takie nerwy i stresy i tak patrze na ten moj brzuch wydaje mi sie maly, znowu mnie to stresuje, potem cos mnie zaboli znowu stres. szkoda gadac, chyba juz taka niepewnosc jest wpisana w moj charakter. a moze to po prostu strach ze do pracy wracam chyba we wtorek juz
![]() musze dokupic ciuszkow, bo mowie wam tak dziwnie pokupowalam jakos bez planu, ze w sumie nei mam pojecia jak malutka bede ubierac, dzis taki dzien chyba wypadaloby mi sie do psychiatry wybrac dobrze ze mam was![]() paulizio powiem ci ze naprawde genialna ta posciel , nie moge sie napatrzec, i naprawde baldachim tez super. a twoj antos bedzie od razu spal w swoim pokoiku? Zosia u nas w sypialni najpierw, w sumie myslalam,z eby od razu spala w swoim pokoju, ale on jest po drugiej stronie meiszkania, dzieli nas garderoba i lazienka, wydaje mi sie ze to za daleko na poczatek. sama nie wiem. co do tych instynktow to ja nie wiem. w ogole chyba ten moj humor zwiazany z jakims slabym moim samopoczuciem dzisiejszym tchu nei moge zlapac, ciezko mi sie oddycha, spiaca jestem a spac nei moge. i maruda ze mnei TOTALNA, za co od razu przepraszam eweska a u mnei brakowalo miejsca w naszej malutkiej sypialence na lozeczko, musielismy sie pozbyc szafy dacie rade, , chlopcy tez, za to macie odnowione mieszkanie, a chlopcy beda mogli nacieszyc sie bliskscia mamy
|
|
|
|
#2469 |
|
Wtajemniczenie
|
Anulko tak, Antos bedzie mial osobny pokoik od poczatku. Ze wzgledu na warunki. U nas na szczescie od jednego do drugiego pokoju jest max 2 metry i sa naprzeciw siebie wiec przy otwartych drzwiach z niania damy rade
Poza tym prawdopodobnie wstawimy tam wygodny fotel lub wersalke, ktora mamy na dole. Jakos to bedzie i wyjdzie w tak zwanym ''praniu'' Posciel jest zachwycajaca... myslalam, ze tylko na zdjeciu tak bedzie wygladala, a po rozlozeniu naprawde nie odbiega od tego co bylo na fotce! I w dotyku wydaje mi sie milsza niz na poczatku... No i jak juz mowilam nie martw sie na zapas!!!! Stres szkodzi naszym dzieciom wiec musimy go zredukowac do minimum... nie masz wyjscia kochana, bedziesz musiala dac rade, bo Mala sama sobie nie poradzi! A kto ma wiedziec co jest najlepsze dla Twojej corci? No kto?
|
#2470 |
|
Zakorzenienie
|
ja chyba nawet z niania bym sie denerwowala, u nas ten pokoj jest tak daleko, no zobaczymy, na razie lozeczko stanelo w sypialni,a nianie tez chce kupic, ale pojecia nie mam jaka, u nas nie ma tej AngelCare niestety, a Ty jaka kupujesz?
I w ogole dziekuje ci za mile slowka, w takie dni zniechecenia potrzebne sa wiem, pewnie dam rade, musze tylko do wszystkiego podejsc na spokojnie i nie starac sie byc we wszystkim idealna i najlepsza, bo to chyba moja najwieksza wada
|
|
|
|
#2471 |
|
Zakorzenienie
|
ooo wlasnie wrocilam
dziewczyny ale sie nalazilam pojechalismy na obiad nad takie jeziorko, tam trzeba bylo dojsc prawie kilometr do restauracji, poszlismy, knajpa pelna, nie zapowiadalo sie by ktos opuscil wialo na zewntrz strasznie, ale pogoda piekna wrocilismy sie do auta i pojechalismy do miasta pozniej bylismy na cmentarzu, po miescie jeszcze lazilismy masakra jestem padnieta teraz ponadrabiam
|
|
|
|
#2472 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2473 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym polozne bardzo odradzaly j&j bo maja sklonnosci do uczulen a hipp jest bardzo polecany przez moje polozne i ogolnie w necie dziewczyny je sobie chwala Cytat:
w rozku - beciku glownie chodzi o to zeby dziecko mialo duzo ciasnoty, tak jak mialo 9 misiecy w brzuchu, a nie o to, zeby wygodnie nam je bylo rtrzymac, ale to jego drugi atut ![]() Cytat:
![]() pilkarz bedzie:d ja wczoraj jadlam lody niskokaloryczne ![]() w 2 lyzkach maja 60 kcal aby smietankoowo-czekoladowe rewelacjaaaaaaaaCytat:
Cytat:
![]() za chwile wrzuce fotke mojego brzucha, tylko tz mi zgra z kom ![]() przygotujcie sie na szok
|
|||||
|
|
|
#2474 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja właśnie kupiłam monitor + nianię model AC401 z dwiema płytkami sensorycznymi. Cytat:
Tak sobie myślałam, że wygodniej będzie przy łóżku, gdy dzidzia co 2,5-3h będzie się na jedzenie budzić no ale w sumie te kilka kroków dalej nie powinno robić różnicy. Sama już nie wiem, teraz będę myśleć przez Ciebie
|
|
#2475 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczonka
Agus Anulka ja dostalam AngelCare monitor oddechu z niania jak odchodzilam z pracy na macierzynski wiec korzystac bede z tego, ale widzialam jak dzialaja te nianie z kamerka, bo moi znajomi maja. 2 tygodnie mala byla z nimi, a potem przeniesli ja do drugiego pokoju. Swietny odbior jest wiec polecam Wiesz Anula ja tez obawiam sie okresu pologu.. nie, dlatego ze sobie rady nie dam, ale dlatego ze to jest bardzo trudny okres dla obojga rodzicow i ze bedziemy sie strasznie klocic, bo hormony, bo nerwy... dlatego tez nie zapraszalam mamy zeby moj maz mogl sie rownierz wykazac, bo to nasz okres i my musimy dac rade. Teraz mamy strasznie duzo czasu na myslenie ''jak to bedzie'', ale jak nasze dzieci sie urodza to zapomnimy o tego typu rozterkach, bo bedziemy musialy dzialac
|
#2476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2477 |
|
Wtajemniczenie
|
Moria ja po prostu nie mam wyjscia. Musialam wybrac ktoregos z mezczyzn mojego zycia no i nie moge tego duzego tak odstawic na bok
A na serio, jak juz pisalam, nie zmiesci nam sie lozeczko do sypialni. No i myslimy by wstawic wersalke do pokoju malego jakby mial naprawde zle noce, bo tak tez sie zdarza. Moj maz zaczyna niedlugo prace systemem dwu zmianowym cztery dni po 12 godzin i 4 dni wolnego. na rano i na noc i wiem, ze w te 4 dni jego sen tez jest wazny Poza tym jak juz pisalam Anuli, moi znajomi przeniesli coreczke po 2 tygodniach i sa bardzo zadowoleni. Narazie mysle, ze bedzie spal osobno, a jak sie urodzi to czy zostane z mezem w lozku czy bede spac na wersalce przy lozku malego to sie okaze od charakteru mojego syncia... z reszta wszystko sie okaze dopiero po porodzie jak to ak naprawde bedzie ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:16 ---------- Anula na angielskim eBayu okolo 70 funtow, w Polsce okolo 300 zl
|
#2478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paulizia Twój też boski!! ale z was szczesciary ![]() mam pytanie techniczne ![]() jak to sie robi żeby jak sie wstawia link nie było go widać? hmm chodzi mi o to jak np macie w podpisach imie swojego dziecka i mozna w niego klinkac i jest suwaczek?? ![]() wyjaśnijcie mi bo też chcce
|
|
#2479 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
I tez sie pod tym podpisuje, bo nie wiem jak to sie robi i chcialabym sie dowiedziec
|
|
#2480 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny znalazlam na brytyjskiej stronie ktore wysyla do Norwegii i razem z clem(oczywiscie w tym glupim kraju za wszystko clo trzeba placic....grrr) wyjdzie ok 450 zl! a w PL tez patrzylam takie ceny tego modelu....
to ta?? spojrzcie prosze? to chyba ten model co Moria zamawiala? a ty Paulizia jaki masz? moze jak zamowie, to poprawi mi sie nastroj, plus bede miala powod zeby mala szybciej do jej pokoju wytransportowac ![]() http://biit.no/Angelcare-AC401-Baby-.../dp/B0013FW5G8 a co do nerwow co bedzie.. Paulizio ja tez sie martwie o to czy nie bedziemy sie przypadkiem klocic, TZ sie oferuje bardzo do pomocy z dzieckiem, ale nie wiem czy tak bedzie wiemy jak jest, facet jak sie zaczyta w cos w necie albo oglada jakis rajd to swiata nie widzi, pomagac mi bedzie to wiem, ale boje sie tez ze bedziemy poirytowani i zli na siebie ciagle... moja mama przyleciec chce zaraz po porodzie, ale ze TZ przysluguje tydzien wolnego po porodzie, wiec mame dopiero po tym tygodniu sciagam
|
|
|
|
#2481 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Uff, dzisiaj od rana mialam faze na hamburgera
.Poszlismy wiec z TZ na lunch, piekna byla pogoda i wogole fajny dzien . Teraz bede go trawiiiiiic...![]() Cytat:
A kosmetyki - kupilam kilka z linii z nagietkiem dla niemowlaczkow Weledy, powachalam w sklepie i sie zakochalam .Ale jesli juz to wolalabym Nivee od J&J. Cytat:
http://www.amazon.co.uk/Kiddopotamus.../dp/B0006B4BVW Cytat:
![]() Cytat:
Bardzo ladna gama kolorystyczna (u mnie bedzie podobnie...) Cytat:
Cytat:
Moja Mama jest kochana, ale ma taki, hmm.... bardzo ingerujacy charakter. Zapowiedzialam jej, ze moze przyjechac pozniej, pierwsze tygodnie bedziemy tylko TZ, maluszka i ja. Nawet jak bedzie b. ciezko... Ciekawa jestem, jak inne emigranckie mamusie? Princi, Anula, do was przyjezdzaja Mamy na poczatku? ps. Tez zamierzam kupic ten monitor Angelcare. Fajnie, ze o tym piszecie Edytowane przez Camomile Czas edycji: 2011-03-06 o 18:28 |
||||||
|
|
|
#2482 |
|
Zakorzenienie
|
Camomile ja wlasnie pisalam TZ ma tydzien wolny w pracy zaraz po porodzie, przysluguje mu, wiec mama dopiero po tym tygodniu albo pozniej, ona bardzo chce i wiem ze jej pomoc jest nieoceniona, chce nam obiady gotowac itp i niby nei wtracac sie przy dziecku, ale ja ja znam i jest tez jak to napisalas bardzo ingerujaca, ale z drugiej strony wole ja chyba ja miec niz nie miec, bo nie mam tu nikogo tak naprawde kto moglby mi pomoc, tak na codzien, jesli bede se zle czula albo nie miala pojecia co robic
|
|
|
|
#2483 |
|
Wtajemniczenie
|
Anula mam identyczny wlasnie tylko mam problem z podlaczeniem, ale ja tlumok jestem jesli chodzi o takie rzeczy. Moze sie Morii uda to mi podpowie co i jak
Przez ten moj problem z podlaczeniem jakos dziwnie mi przyszlo do glowy, ze niania dziala tylko z tym monitorem oddechu, a pozniej jak sie odlaczy monitor oddechu to niania juz nie dziala, bo mi pipczy caly czas... ale nie wiem dokladnie... i prosze sie tym nie sugerowac, bo to moze dlatego, ze zle ja podlaczam. mimo ze mam ja w domu to nie mam cierpliwosci by ja podlaczyc, a tzetowi tez poki co nie chce sie gmerac tym bardziej, ze ma instrukcje po angielsku... len patentowany! Camomile nie ma co sie bac... jak sie urodza nasze maluszki to nie bedzie czasu na rozmyslania i strach tylko trzeba bedzie dzialac
|
#2484 |
|
Zakorzenienie
|
ale niestety nie mozna wyslac go do Norwegiii...grrrr.....chy ba kupie w PL i mamie dam jak bedzie jechac....
|
|
|
|
#2485 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Gdy dojdę do siebie po porodzie a mała nie będzie płakać całe noce, tylko w miarę regularnie budzić się na cycka to może tak jak Twoje znajoma po 2-4 tygodniach Iga będzie spać u siebie Cytat:
Cytat:
Niewidoczne linki Wpisujecie sobie jakieś słowo/słowa np. śliczna dzidzia. Następnie zaznaczacie myszką (lewym przyciskiem) to słowo/a tak jakbyście chciały je skopiować i na górze klikacie ikonkę planety ziemskiej z linkiem i tam wklejacie adres, który ma się wyświetlić po kliknięciu na to słowo/a aby wyświetlało się o tak: śliczna dzidzia
Edytowane przez moria44 Czas edycji: 2011-03-06 o 18:51 |
||||
|
|
|
#2486 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Cytat:
Czesto wysylaja za granice... Anula, na dlugo twoja Mama przyjedzie? Mojemu TZ tez przysluguja bodajze 2 tyg. tacierzynskiego, no a potem bede sama. Najwyzej bede meczyc dzieciate kolezanki przez telefon, zreszta one tez daly sobie jakos rade... Chociaz obawy mam. Powinnam pojsc w twoje slady i wziasc sie tez za lekture... poki jest jeszcze troche czasu. Kurcze, tak szybko chcecie maluszki przeniesc do ich wlasnych pokoikow? Ja sie nastawialam ze do kilku miesiecy niunia bedzie mieszkac w naszej sypialni... Edytowane przez Camomile Czas edycji: 2011-03-06 o 19:08 |
||
|
|
|
#2487 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj bede miala samotny wieczor
tz se wychodzi na "piwo"musze kupic dobre lody i zrobie popcorn i bede ogladac x factor a pozniej jakies romansidlo![]() uwagaaaa tadaaaaam 33 tydzien i mieszkanko mojej Oleńki oraz moje golonki - nogi |
|
|
|
#2488 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mary wklej to foto co Ci wyslalam smsem, niech no dziewuchy zobacza co za dziwo mnie w Toruniu spotkalo. Bo mnie sie kabla nie chce szukac od kompa. Poza tym bylam w sklepie Akpol Baby http://www.akpol.com.pl/ kupilam 1 rzecz i od razu dostalam karte stalego klienta - rabat 10% na produkty jakis tam firm (nie pamietam wszystkiego, a nei chce mi sie szukac, na pewno byla tam firma Tommee Tippiee), a do tego staly rabat naliczany przy kasie proporcjonalnie do ilosci zakupow od 5 do 10%. Poogladalam sobie niektore rzeczy i spisalam ceny, a nastepnie sprawdzilam z allegro. I wynika z tego jasno, ze allegro wcale nie jest takie super, co mnie zdziwilo bardzo, bo spodziewalam sie wiekszego zderzenia. I tak na przyklad kupilam ten recznik za 23 zlote, a na allegro jest niewiele tanszy http://allegro.pl/okrycie-kapielowe-...493053824.html (wzielam model z hipciem). Oczywiscie zakladajac ze kupilabym wiecej rzeczy u tego samego sprzedawcy - mialabym jedna oplate za przesylke, ale z kolei u zadnego sprzedawcy nie znajduje wszystkiego, co mnie interesuje, wiec i tak musze kupic jeszcze u kogos innego, czyli znowu zaplacic za przesylke i tak kolo sie zamyka. Wiec tak, jak kocham allegro, tak stwierdzam, ze rzeczy dla malej kupie w Akpolu - dla przykladu lozeczko Klupsia z szuflada i materacem kokos-gryka wychodzi taniej niz to samo lozeczko na allegro z gorszym materacem. Porownalam jeszcze ceny butelek i smoczkow TT, laktatora Avent, przewijaka i poscieli Klupsia i przescieradel i ze wszystkim wyglada podobnie. Troche sie na tym allegro zawiodlam. Pani w sklepie polecila mi posciel Amy, o ktorej wczesniej nie slyszalam - mowila, ze swietna jakosc i bardzo gruby i przyjemny ochraniacz na lozeczko. Tutaj macie jedna z aukcji, fajnie jest wykombinowana ta zyrafka na ochraniaczu z dluga szyja http://allegro.pl/amy-posciel-exclus...448033048.html W dotyku tez byla bardzo mila i zastanawiam sie nad nia. Ogolnie w sklepie trafilam na mila i kompetentna obsluge, wiec jak sie zabiore za kompletowanie mebelkow, poscieli i innych butelek, to na pewno tam zawitam. |
||||||
|
|
|
#2489 |
|
Zakorzenienie
|
the_sania jaki wielki brzuszek, myślę że królujesz jak na razie wśród tych pojedynczych
a reszta nadal szczuplutka eweska brzunio rzeczywiście wielgachny, ale już pewnie ze 4 kg dźwigasz, no i powiem Ci że brzuch rośnie, ale poza tym się nie powiększasz , naprawdę jesteście stworzone do rodzenia bliźniaków ( i jak pomyślę że jeszcze tak biegasz codziennie i tyle robisz to już w ogóle klękam przed Tobą na kolana mary poziomkowa gratuluję upragnionego beżu podziwiam za odwagę ![]() matallewar mamy te same narzuty ![]() agus87 ja właśnie kupuje Zosi śliniaki z ceratką pod spodem, bo inaczej przeciekają i nic nie dają ![]() do ulewania polecam jednak tetrę, bo czasem tego mało nie jest i sam śliniaczek nie da rady Dziewczonka nie martw się kochana tym kopaniem niziutko, moja mała też rzadko wypycha nogi (choć coraz częściej jej się zdarza) bardziej smyra rączkami co do tej pielęgnacji noworodka to uważam że to wszystko jest trochę przesadzone, kiedyś tyle bajerów nie było i dzieci też żyły , jak przemyjesz 70% spirytusem pępek a nie 96% to co ?????? nie odpadnie ???????? (ja słyszałam właśnie ze 70%) Paulizia heheh łóżeczko wygląda jak łóżeczko mojej Zosi kiedyś ![]() no i super to zdjęcie Antosia w brzuszku na tle pokoiku ![]() JanuszAgnieszka booooooooooskoooooooooo !!!!!!!!!!!!!!!! ![]() dobra, na razie tyle doczytam resztę później
|
|
|
|
#2490 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już nie mogę sie doczekać, tego "za tygodnia".. w sensie, że wszystko za tydzień ![]() ![]() Kochana siły w powrocie do pracy Ci życzę Pauliza, ale ślicznie łóżeczko się prezentuje z tą pościelą ![]() seee Antoś fajnie mieszka ![]() JanuszAgnieszka a u Ciebie jak dziewczeńsko Domyslam się, że z takim zmysłem to jesteś guru dla uczestniczek tego wątku domowego ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() śliczna piłaska Ja wróciłam ze spacerku z mężulkiem.. najpierw był obiadek w przemiłej knajpce, a później spacerek.. na którym ledwo się ruszałam po obrżarstwie heh Mąż testował na mnie apart w swojej komórce.. Jak zgramy zdjęcia wrzucę, żeby wam się z synkiem pokazać
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:22.

Zdążyliśmy zjeść mięsko i zaczął śnieg prószyć 

Mam stopy jak hobbit
a te motylki są urocze, chyba też poszukam takich naklejek 

Czekamy na Ciebie fasolko

rewelacjaaaaaaaa
dlatego tez nie zapraszalam mamy zeby moj maz mogl sie rownierz wykazac, bo to nasz okres i my musimy dac rade.