Odchudzanie czas zacząć - część IV. - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-06, 09:51   #3841
dirtyy
Wtajemniczenie

Dot.: Odchudzanie czas zacząć - część IV.

drugie śniadanko
banan, kiwi, mandarynka wymieszane ze słonecznikiem, wiórkami kokosowymi, mieszanką orzechów (laskowe, ziemne, migdal i rodzynki) + kapka olejku pomarańczowego
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN5314 [640x480].jpg (46,0 KB, 21 załadowań)
Stary 2011-03-06, 09:53   #3842
dirtyy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
witam
piszecie o delektowaniu się jedzeniem. cóż, ja tak nie umiem, bo wolę oszczędzać czas. przy śniadaniu czytam notatki, obiad jem zazwyczaj przed kompem, itp. nie miałabym czasu jeść 20minut, czy ile tam trzeba i nic wtedy nie robić.
a ja wręcz marzę o chwili dla siebie i taką chwilą dla mnie, przyjemnością jest właśnie jedzenie
Stary 2011-03-06, 10:23   #3843
samaraNW
Zakorzenienie

chyba sobie kupię hula hop, bo wkurzają mnie moje boczki.

u mnie już od tygodnia pełno osób ćwiczy na dworze. szkoda, że ja nie mam z kim - albo chudzi, albo leniwi
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 10:29   #3844
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2
Konto usunięte

Byłam na imperezie...never again

Promyczku jak fajnie, ze doszlas do takich wniosków te 57 wcale Ci nie są potrzebne
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 10:31   #3845
samaraNW
Zakorzenienie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25542854]Byłam na imperezie...never again

Promyczku jak fajnie, ze doszlas do takich wniosków te 57 wcale Ci nie są potrzebne[/QUOTE]

czyżby kac męczył?
Stary 2011-03-06, 10:36   #3846
Konto usunięte

Cytat:
czyżby kac męczył?
Nieeee lipa straszna była. Czułam, że do towarzystwa nie pasuje
d45d073d235b2c61bfba836ad9283865b35be1e1_67da090142ca2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 10:48   #3847
joasia_sia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dirtyy Pokaż wiadomość
hmmmm to może przy okazji się pokuszę przy następnych zakupach
kupiłam właśnie w Biedronce łososia wędzonego w plastrach, raz nie zawsze mega ochota niech stracę te zlotowki hehe
No, ja też go lubię bardzo.
Porównywałam ceny i nie wypada aż tak drogo w porównaniu z innymi, bo w paczce jest 150g, a w standardowej 100g.
Lubię dodać pokrojonego w paseczki do omleta

Cytat:
Napisane przez domisia1944 Pokaż wiadomość
Kurde ja chyba powinnam odejsc z tego forum
Ostatnio w ogole dieta mi nie idzie
dlaczego to takie trudne ... albo dla mnie za trudne ...
No coś Ty, Domisiu.
Każdy ma lepsze i gorsze dni. Może dziś to jest akurat ten gorszy na dietę, ale jutro już będzie ok?

Cytat:
Napisane przez laisla Pokaż wiadomość
No to mamy podobnie bo ja też dostrzegam, że delikatnie mówiąc psuje mi jakość i radość życia to, że dręczy każdy dodatkowy gram choć obiektywnie widzę, że gruba to z pewnością nie jestem, a wciąż dążę do jakiejś tam swojej wizji gdy niby z chwilą gdy do niej już dotrę to wszystkie troski się skończą. Wiem już że się nie skończą, a może być odwrotnie Co do jakości to raczej jedzenie jest wartościowe, tak myślę przynajmniej, śmieciowych zapychaczy wcale nie kupuję, grzechy zdarzają się przy okazji imprez i wizyt u znajomych, których akurat zimą faktycznie nie brakowało
Tylko że ja już jestem zmęczona tym stresowaniem się 1kg w te czy we wte. Odbiera mi to masę radości i spokoju i dojrzewam do tego, żeby jakoś postawić sobie samej granicę w takim choro-obsesyjnym myśleniu. Życie takie piękne, słońce za oknem i ciepłe powietrze na twarzy, a ja durnotami się przejmuję

Cytat:
Napisane przez Promyczek Nadziei Pokaż wiadomość
Cześć Kochane
Tak siedzę teraz popijam kawkę i doszłam do wniosku,że ja wcale nie muszę ważyć tych 57kg,że 63 mi w zupełności wystarczy to i tak będzie o 10kg mniej niż w zeszłe wakacje muszę w końcu na nowo otworzyć się na świat, a nie zamykać we własnym "chorym" świecie niestety... Idzie wiosna czas na zmiany
Promyczku, jesteś moją idolką.
Bardzo, bardzo dobrze mi zrobił Twój post
Cieszę się, że idziesz w stronę samoakceptacji, a nie chorego myślenia.

A ja miałam wczoraj cudny wieczór
Koncert był po prostu genialny, przetańczyłam cały od pierwszej piosenki do ostatniej. Było naprawdę niesamowicie, lubię taką pozytywną energię

Potem jeszcze tańce z klubie i humor mi się na koniec poprawił, bo jakiś chłopak na oko z 7 lat młodszy ode mnie zaczął dookoła mnie chodzić i zaprosił do tańca. Czasem złoszczę się na swój młody wygląd, ale z wiekiem jakby coraz mniej

A teraz spiłam już kawkę, jestem po pysznym śniadaniu i chyba wrócę do łóżka odespać trochę noc, bo wstałam wcześniej i jestem z lekka nieprzytomna. A do tego głowa mnie boli, bo dostałam wreszcie @

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
drugie śniadanko
banan, kiwi, mandarynka wymieszane ze słonecznikiem, wiórkami kokosowymi, mieszanką orzechów (laskowe, ziemne, migdal i rodzynki) + kapka olejku pomarańczowego
Ale apetycznie wygląda

Cytat:
a ja wręcz marzę o chwili dla siebie i taką chwilą dla mnie, przyjemnością jest właśnie jedzenie
Ja też staram się wypracować takie podejście - na razie pracuję nad tym, żeby nie jeść przy komputerze. Jedzenia przy czytaniu już się na szczęście oduczyłam. Mnie jest jakoś trudno z tym delektowaniem się posiłkami - chociaż tak bym chciała bardzo, bo faktycznie mam wtedy więcej przyjemności z jedzenia i mniej zjadam - bo ja w ogóle jestem raczej szybka - szybko chodzę, mówię, gryzę
Kiedyś próbowałam nastawić sobie budzik na 20 minut, żeby wiedzieć, ile to jest i spróbowałam spędzić tyle jedząc, ale to trudne jest jak diabli.
joasia_sia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-06, 14:21   #3848
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć Kochane
Tak siedzę teraz popijam kawkę i doszłam do wniosku,że ja wcale nie muszę ważyć tych 57kg,że 63 mi w zupełności wystarczy to i tak będzie o 10kg mniej niż w zeszłe wakacje muszę w końcu na nowo otworzyć się na świat, a nie zamykać we własnym "chorym" świecie niestety... Idzie wiosna czas na zmiany
cieszę się, że tak na to patrzysz..tak trzymaj
Cytat:
oj dziewczynki hehe, nie takie lata praktyki znowu, ale nauczyłam się cieszyć jedzeniem a nie traktować jako zapychacz bo jestem głodna lub czas na posiłek, nie czuję się wtedy jak balon, nie wstaję z wypchanym brzuchem jest mi jakby lżej, spróbujcie
ooooooooo to jak w tesco jest tańszy to muszę sprawdzić następnym razem
właśnie pochłonęłam śniadanko bułka z ziarnami z łososiem udekorowana pietruszką chyba zakochałam się w łososiu
co do pracy to hmmmmmm nadal tam jestem na płatnych dniach, ale umowy nie mam, mimo, że juz zabrali ode mnie wszystkie potrzebne dokumenty szefowa chce widzieć konkretnie jak obsługuję klientkę, a że sama jest tam tylko godzinę lub 2 z przerwami to chyba trudno jej będzie no zobaczymy przynajmniej mam co robić, nie siedzę w domu i nie nudzę się, a tam jem kiedy chcę, bo czasem pusto i nic się nie robi, więc posiłki wpadają równo co 3 godziny co nierzadko w pracy po prostu nie jest możliwe
A to dobrze, że płacą, niech jeszcze umowę podpiszą I jakoś się nie stresujesz tą pracą jak widzę, to też dobrze

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25542988]Nieeee lipa straszna była. Czułam, że do towarzystwa nie pasuje[/QUOTE]
To faktycznie niefajnie męczyć się na takiej imprezie
Cytat:
Napisane przez joasia_sia Pokaż wiadomość
No, ja też go lubię bardzo.
Porównywałam ceny i nie wypada aż tak drogo w porównaniu z innymi, bo w paczce jest 150g, a w standardowej 100g.
Lubię dodać pokrojonego w paseczki do omleta..(...)
Tylko że ja już jestem zmęczona tym stresowaniem się 1kg w te czy we wte. Odbiera mi to masę radości i spokoju i dojrzewam do tego, żeby jakoś postawić sobie samej granicę w takim choro-obsesyjnym myśleniu. Życie takie piękne, słońce za oknem i ciepłe powietrze na twarzy, a ja durnotami się przejmuję
Ten w tesco ma 200g za 6zł, tylko nie jest w plastrach a w kawałkach, jakby do sałatki..na kanapki, do jajecznicy też się nadaje, jednak jakieś ruloniki czy coś takiego to nie zrobisz..
A mi się wydaje że już niestety tak zostanie, że bedzie mnie martwić ten nadprogramowy kg bo nawet jeśli inni tego nie widzą to ja tak No i właśnie dzisiaj pierwszy raz po tym nieszczęsnym tłustym czwartku weszłam na wagę i jest kg więcej od jednego przegięcia, bo reszta dni była wzorowa. Załamać się można, że tak od razu wchodzi jedno, nawet większe wykroczenie w biodra

Samara, dla mnie ta chwila (powiedzmy umownie kwadrans) dla siebie przy stole to z pewnością nie jest stracony czas zresztą mam takie wrażenie, coraz silniejsze, że gdy robię kilka rzeczy naraz, w pędzie, to zdarza się, że niczego nie robię wtedy dobrze (to wrzucane mechanicznie jedzenie) poza tym, czas jakoś zbyt szybko przecieka przez palce. Niby chcesz go oszczędzić a paradoksalnie ucieka tak szybko
laisla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 14:58   #3849
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
cieszę się, że tak na to patrzysz..tak trzymaj

A to dobrze, że płacą, niech jeszcze umowę podpiszą I jakoś się nie stresujesz tą pracą jak widzę, to też dobrze

To faktycznie niefajnie męczyć się na takiej imprezie

Ten w tesco ma 200g za 6zł, tylko nie jest w plastrach a w kawałkach, jakby do sałatki..na kanapki, do jajecznicy też się nadaje, jednak jakieś ruloniki czy coś takiego to nie zrobisz..
A mi się wydaje że już niestety tak zostanie, że bedzie mnie martwić ten nadprogramowy kg bo nawet jeśli inni tego nie widzą to ja tak No i właśnie dzisiaj pierwszy raz po tym nieszczęsnym tłustym czwartku weszłam na wagę i jest kg więcej od jednego przegięcia, bo reszta dni była wzorowa. Załamać się można, że tak od razu wchodzi jedno, nawet większe wykroczenie w biodra

Samara, dla mnie ta chwila (powiedzmy umownie kwadrans) dla siebie przy stole to z pewnością nie jest stracony czas zresztą mam takie wrażenie, coraz silniejsze, że gdy robię kilka rzeczy naraz, w pędzie, to zdarza się, że niczego nie robię wtedy dobrze (to wrzucane mechanicznie jedzenie) poza tym, czas jakoś zbyt szybko przecieka przez palce. Niby chcesz go oszczędzić a paradoksalnie ucieka tak szybko
wiadomo, każdy jest inny. dla mnie doba jest za krótka za mało jest czasu na przyjemności. ja ogólnie taka trochę nadpobudliwa jestem i muszę robić kilka rzeczy na raz
Stary 2011-03-06, 15:25   #3850
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
wiadomo, każdy jest inny. dla mnie doba jest za krótka za mało jest czasu na przyjemności. ja ogólnie taka trochę nadpobudliwa jestem i muszę robić kilka rzeczy na raz
Tylko Ty pewnie jeszcze nie masz wrażenia, że nawet nie wiesz kiedy minęło ostatnie 20 lat bo..nie masz jeszcze tylu a ja niemal dwa razy tyle więc już jakieś obserwacje co zrobić aby czas zatrzymać trzeba poczynić
Stary 2011-03-06, 16:36   #3851
amadziaz
Zadomowienie

A no właśnie, czy hulahop jest dobre na boczki?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-06, 16:40   #3852
domisia1944
Zadomowienie

GG do domisia1944

Ja tam kręce hula i hop bo nie jest to jakieś męczące wieć zawsze te pare min .
Po dluzszym czasie pewnie jest dobre .

domisia1944 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 17:03   #3853
dev123
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez amadziaz Pokaż wiadomość
A no właśnie, czy hulahop jest dobre na boczki?
Jeśli wykonuje się je systematycznie to tak.

dev123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 17:32   #3854
frais
Rozeznanie

Ja to na Vacu Fitt chadzam... Witam dukanowo...

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

A ja wczoraj na imprezie byłam (w ramach uczty) , babski comber, ubawilam się świetnie...
Babski comber to coś w rodzaju karczmy piwnej tylko że karczma jest tylko w męskim wydaniu, a comber - damskim, to śląski zwyczaj, z Górnego Śląska, jest jeszcze biesiada piwna, na tej z kolei jest towarzystwo mieszane... Generalnie się na niej trochę je, piwo pije (u nas było po jednym na głowę, resztę trzeba było kupić, mnie to jedno wystarczało, miałam kolę light ze sobą..
tańczy , słucha skeczy, muzyki, bierze udział w konkursach, słowem - jest wesoło... __________________
będzie 63 - 62 (60???)
Od 26 lutego trwa faza III
frais jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 18:04   #3855
Promyczek Nadziei
Zakorzenienie

Hey
Dziękuje wam za te miłe słowa. Wiele do mnie znaczą
Muszę coś z sobą zrobić naprawdę, chciałabym aby wróciło mi myślenie z wakacji kiedy dieta była tylko dodatkiem i jak kg leciały to fajnie a jak nie. wtedy widać było,że jestem szczęsliwa a teraz staje się ceniem człowieka którym byłam. Koniec z tym! Czas na zmiany!
Promyczek Nadziei jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 18:15   #3856
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Hey
Muszę coś z sobą zrobić naprawdę, chciałabym aby wróciło mi myślenie z wakacji kiedy dieta była tylko dodatkiem i jak kg leciały to fajnie a jak nie. wtedy widać było,że jestem szczęsliwa a teraz staje się ceniem człowieka którym byłam. Koniec z tym! Czas na zmiany!
trzymam za słowo może teraz, jak przyjdzie wiosna, to promyczkowa radość z życia powróci
Stary 2011-03-06, 18:18   #3857
frais
Rozeznanie

Cytat:
Hey
Drogi Promyczku, zastoje i spowolnienie wagi na dukanie są normalką, organizm przecież musi się dostosować do nowych wymiarów, trzymaj się w diecie i nie załamuj, a będzie dobrze!
będzie 63 - 62 (60???)
Stary 2011-03-06, 18:26   #3858
Promyczek Nadziei
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frais Pokaż wiadomość
Drogi Promyczku, zastoje i spowolnienie wagi na dukanie są normalką, organizm przecież musi się dostosować do nowych wymiarów, trzymaj się w diecie i nie załamuj, a będzie dobrze!
Ja nie jestem na dukanie niestety nie mam dobrego zdania o tej diecie i za żadne skarby bym na nią nie przeszła

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Cytat:
trzymam za słowo może teraz, jak przyjdzie wiosna, to promyczkowa radość z życia powróci
Ja też siebie trzymam za słowo
Stary 2011-03-06, 18:30   #3859
frais
Rozeznanie

Cytat:
Ja nie jestem na dukanie niestety nie mam dobrego zdania o tej diecie i za żadne skarby bym na nią nie przeszła

---------- Dopisano o 19:25 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:25 ----------

Promyczku, nie będę Cię namawiała, bo każdy ma swoje zdanie na ten temat, ja wiem, że na diecie 1200, 1000 kalorii chudłam niemrawo, byłam osłabiona, miałam mega cienie pod oczami i na nic siły i chodziłam ciągle głodna, a teraz tryskam energią, wyglądam dużo korzystnie, mam 22 kg w plery , mocne włosy i paznokcie, czego nie mogłam stwierdzić na poprzednich dietach no i najważniejsze - nie chodzę głodna. Ale zastoje wagi są normalką na każdej diecie, organizm musi po prostu zaakceptować nowe wymiary no i zimą też się gorzej chudnie...
będzie 63 - 62 (60???)

Edytowane przez frais
Czas edycji: 2011-03-06 o 18:34
Stary 2011-03-06, 18:49   #3860
Promyczek Nadziei
Zakorzenienie

Cytat:
Promyczku, nie będę Cię namawiała, bo każdy ma swoje zdanie na ten temat, ja wiem, że na diecie 1200, 1000 kalorii chudłam niemrawo, byłam osłabiona, miałam mega cienie pod oczami i na nic siły i chodziłam ciągle głodna, a teraz tryskam energią, wyglądam dużo korzystnie, mam 22 kg w plery , mocne włosy i paznokcie, czego nie mogłam stwierdzić na poprzednich dietach no i najważniejsze - nie chodzę głodna. Ale zastoje wagi są normalką na każdej diecie, organizm musi po prostu zaakceptować nowe wymiary no i zimą też się gorzej chudnie...
I tak bym się nie dała namówić przeczytałam ksiązkę pana dukana cała i wiem,że to nie jest dieta dla mnie. ja uwielbiam owoce i warzywa i niestety na samym białku bym nie dała rady wyżyć a zreszta dla kazdej z nas inna dieta jest dobra a u mnie problemem nie jest to ze pomimo diety waga stoi. tylko problem jest to ze raz jem ładnie a pozniej robie reset i nie umiem wrócic i pojawia sie też wiele innych problemów w które nie chce sie jakoś tutaj wgłębiać...
Stary 2011-03-06, 19:06   #3861
frais
Rozeznanie

Cytat:
I tak bym się nie dała namówić przeczytałam ksiązkę pana dukana cała i wiem,że to nie jest dieta dla mnie. ja uwielbiam owoce i warzywa i niestety na samym białku bym nie dała rady wyżyć a zreszta dla kazdej z nas inna dieta jest dobra a u mnie problemem nie jest to ze pomimo diety waga stoi. tylko problem jest to ze raz jem ładnie a pozniej robie reset i nie umiem wrócic i pojawia sie też wiele innych problemów w które nie chce sie jakoś tutaj wgłębiać...
Każdy dobiera sobie dietę do swoich potrzeb i możliwości... byle tylko w niej wytrwać...
Czego Ci życzę z całego serducha...
będzie 63 - 62 (60???)
Stary 2011-03-06, 19:26   #3862
Promyczek Nadziei
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy dobiera sobie dietę do swoich potrzeb i możliwości... byle tylko w niej wytrwać...
Czego Ci życzę z całego serducha...
Dziękuje Ja Tobie także życzę wytrwałości aby osiągnąć wymarzoną wagę
Stary 2011-03-06, 19:38   #3863
frais
Rozeznanie

to wypijmy wirtualnie z anasze powodzenie w gibieniu kg,a teraz mykam, papatki...
będzie 63 - 62 (60???)
Stary 2011-03-06, 20:26   #3864
laisla
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to na Vacu Fitt chadzam... Witam dukanowo...

---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ----------

A ja wczoraj na imprezie byłam (w ramach uczty) , babski comber, ubawilam się świetnie...
Babski comber to coś w rodzaju karczmy piwnej tylko że karczma jest tylko w męskim wydaniu, a comber - damskim, to śląski zwyczaj, z Górnego Śląska, jest jeszcze biesiada piwna, na tej z kolei jest towarzystwo mieszane... Generalnie się na niej trochę je, piwo pije (u nas było po jednym na głowę, resztę trzeba było kupić, mnie to jedno wystarczało, miałam kolę light ze sobą..
tańczy , słucha skeczy, muzyki, bierze udział w konkursach, słowem - jest wesoło... __________________
To się można ciekawych rzeczy tutaj dowiedzieć
Cytat:
Powróci powróci i nam się będzie udzielać

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ----------

Jak tam nastroje przed poniedziałkiem?
Stary 2011-03-06, 21:03   #3865
Konto usunięte

Cytat:
A ja miałam wczoraj cudny wieczór
Koncert był po prostu genialny, przetańczyłam cały od pierwszej piosenki do ostatniej. Było naprawdę niesamowicie, lubię taką pozytywną energię

Potem jeszcze tańce z klubie i humor mi się na koniec poprawił, bo jakiś chłopak na oko z 7 lat młodszy ode mnie zaczął dookoła mnie chodzić i zaprosił do tańca. Czasem złoszczę się na swój młody wygląd, ale z wiekiem jakby coraz mniej
I bardzo dobrze, że wypad udany. Oby tej pozytywnej energii starczyło na calutki tydzień
A młodsi faceci wcale nie są źli i nic tylko sie cieszyć, że wyglądasz na mniej niż w dowodzie

Cytat:

Ciekawe...szkoda, że na Górny Śląsk daleko

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Cytat:

Jak tam nastroje przed poniedziałkiem?
Nowy tydzień - nowe możliwości zaczynamy dietę od nowa. Chociaż Dzień Kobiet sie zbliża to pewnie grzeszek wpadnie
Stary 2011-03-06, 21:53   #3866
joasia_sia
Raczkowanie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25557918]I bardzo dobrze, że wypad udany. Oby tej pozytywnej energii starczyło na calutki tydzień
A młodsi faceci wcale nie są źli i nic tylko sie cieszyć, że wyglądasz na mniej niż w dowodzie

[/QUOTE]

Tak, miałam bardzo fajny weekend i też mam nadzieję, że na poweekendowej energii pociągnę ten tydzień.
Szczególnie, że będzie nieco krótszy, bo wzięłam urlop na czwartek i piątek. W czwartek przyjeżdża do mnie mama i będzie zakupowe szaleństwo plus kino i zapewne jakiś obiad na mieście A potem ja jadę do rodziców, więc będę miała całe 4 dni błogiej przyjemności

Właśnie skończyłam oglądać Jak zostać królem Tyle nagród to bym nie dała temu filmowi, ale miło się oglądało. Pozytywny
Stary 2011-03-06, 22:47   #3867
laisla
Zakorzenienie

[1=d45d073d235b2c61bfba836 ad9283865b35be1e1_67da090 142ca2;25557918]

Nowy tydzień - nowe możliwości zaczynamy dietę od nowa. Chociaż Dzień Kobiet sie zbliża to pewnie grzeszek wpadnie[/QUOTE]
No tak, prawda, dzień kobiet..ja już odpuszczam grzeszenie, patrzę na miesiące pod kontem..ile szykuje się imprez i okazji do złamania diety, a marzec w miarę przyzwoicie wygląda..w kwietniu święta, maj ok..i tak dalej. Najlepiej zamknąć się w domu i jeść swoje twarożki
Cytat:
Tak, miałam bardzo fajny weekend i też mam nadzieję, że na poweekendowej energii pociągnę ten tydzień.
Szczególnie, że będzie nieco krótszy, bo wzięłam urlop na czwartek i piątek. W czwartek przyjeżdża do mnie mama i będzie zakupowe szaleństwo plus kino i zapewne jakiś obiad na mieście A potem ja jadę do rodziców, więc będę miała całe 4 dni błogiej przyjemności

Właśnie skończyłam oglądać Jak zostać królem Tyle nagród to bym nie dała temu filmowi, ale miło się oglądało. Pozytywny
To rzeczywiście fajna końcówka tygodnia Ci się szykuje Nie wiem, jakoś ten film mnie nie pociąga szczególnie, ale to tylko na podstawie usłyszanych recenzji stwierdzam
Stary 2011-03-07, 06:31   #3868
joasia_sia
Raczkowanie

Cytat:

To rzeczywiście fajna końcówka tygodnia Ci się szykuje Nie wiem, jakoś ten film mnie nie pociąga szczególnie, ale to tylko na podstawie usłyszanych recenzji stwierdzam
Wg mnie to nie jest żaden przełom sztuki filmowej, który by zasługiwał na takie achy i ochy, jakie zbiera zewsząd. Po prostu miły i przyjemny film, takie trochę "familijny" - motywujący

Za oknem błękitne niebo i słońce, a ja już na nogach po bossskim śniadaniu - omlet posmarowany masłem orzechowym i rozgniecionym bananem, a do tego surówka z marchewki i jabłka

A doopa rośnie

Miłego poniedziałku!
Stary 2011-03-07, 07:11   #3869
dirtyy
Wtajemniczenie

hej laski oto moje śniadanko bułka wieloziarnista z mega dużą ilością łososia + ..... INKA KARMELOWA pyyyyyyyycha szczególnie zalana mleczkiem
przyszedł @ zważyłam się więc dziś z tej okazji a tu ... zamiast więcej to .... 0,3 mniej haha , no cóż
w Dzień Kobiet mój tata ma urodziny, nie wiem może malusi cukierek zjem, a w sobote mama znów ma imieniny i będzie wspólna impreza rodzinna eh zostanę wystawiona na próbę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN5315 [640x480].jpg (62,4 KB, 15 załadowań)

Edytowane przez dirtyy
Czas edycji: 2011-03-07 o 07:13
dirtyy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 07:54   #3870
Aniap23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez OneSweetTaste Pokaż wiadomość
czy ja wiem, czy pms można nazwać okazją za to dzisiaj było w miarę grzecznie, bez słodyczy i coli
Mialam na mysli tlusty czwartek

Cytat:
No to muszę poszukać tej inki a poza realem jeszcze gdzieś znajdę?
Mi moje pączki nie poszły w cycki, cud jakiś musiałby się stać
Ja kupuje w carrefour, ale pewnie w kazdym markecie bedzie

Cytat:
Cześć Kochane
Oj jak milo sie to czyta Promyczku

Cytat:
piszecie o delektowaniu się jedzeniem. cóż, ja tak nie umiem, bo wolę oszczędzać czas. przy śniadaniu czytam notatki, obiad jem zazwyczaj przed kompem, itp. nie miałabym czasu jeść 20minut, czy ile tam trzeba i nic wtedy nie robić.
A ja uwielbiam uwielbiam gotowac i potem delektowac sie tym jedzeniem. Dlatego schudnac nie moge bo ciagle wymyslam rozne niestworzone historie (nie zawsze dietetyczne)

Cytat:
No tak, prawda, dzień kobiet..ja już odpuszczam grzeszenie, patrzę na miesiące pod kontem..ile szykuje się imprez i okazji do złamania diety, a marzec w miarę przyzwoicie wygląda..w kwietniu święta, maj ok..i tak dalej. Najlepiej zamknąć się w domu i jeść swoje twarożki
Niby tak ale co to za zycie?? No i kto by nas ogladal jak juz bedziemy piekne i szczuple ?

Cytat:
hej laski oto moje śniadanko bułka wieloziarnista z mega dużą ilością łososia + ..... INKA KARMELOWA pyyyyyyyycha szczególnie zalana mleczkiem
przyszedł @ zważyłam się więc dziś z tej okazji a tu ... zamiast więcej to .... 0,3 mniej haha , no cóż
w Dzień Kobiet mój tata ma urodziny, nie wiem może malusi cukierek zjem, a w sobote mama znów ma imieniny i będzie wspólna impreza rodzinna eh zostanę wystawiona na próbę
No kochana gratuluje spadku i widze ze sie skusilaś na inke
Aniap23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości