|
|
#3061 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
A nie możesz zadzwonić do US i zapytać?
|
|
#3062 |
|
Zakorzenienie
|
Niech mnie ktoś zaje*ie
![]() Normalnie zaraz ocipieje... |
|
|
|
#3063 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczcie: wł czar.jpg
|
#3064 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3065 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale kartkę zgubiłam. Chyyyba zlew można i płytę kuchenną też ale tylko albo gazową albo elektryczną - stawiam na gazową.Zresztą, wypełniaj na pałę, skseruj faktury i dołącz, jak coś będzie źle to Cię wezwą do skorygowania. |
|
|
|
|
#3066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3067 |
|
Nindżopesz
|
Ju, normalnie jak skrzydło kruka
Gucio jak zawsze uroczy a avatar |
|
|
|
#3069 | |
|
Zakorzenienie
|
Łi
Cytat:
Nie miałam odwagi dać swojego foto z bliska, to dałam z Gustafem ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- No....reakcja po rozjaśnianiu
|
|
#3071 |
|
Zakorzenienie
|
Nienawidzę się
![]() Idę do kąta. |
|
|
|
#3073 | |||||||||
|
BAN stały
|
Musisz zmienić podejście, bo wszystko zaczyna się w guofje
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
) ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
miny robię A co do nudzenia się sam ze sobą, to nie tak, ja się ze sobą bardzo rzadko nudzę (patrz: brak dostępu do sieciuni), ale czasami wolę jednak pobyć w towarzystwie, co by do reszty nie zdziczeć ![]() Cytat:
) ![]() Miałem właśnie pisać coś zupełnie odwrotnego, no ale dobra, pierwsza byłaś i się wcinał nie będę ![]() Cytat:
Ja to muszę czuć nóż na gardle, bat nad głową i karzący oddech sprawiedliwości na karku Jak ja kocham Twoje posty! --- Nie mam nic a nic humoru dzisiaj... jestem nędzną kupą tószczó ![]() Jak pachną Blue Jeans?
Edytowane przez gryx82 Czas edycji: 2011-03-06 o 22:28 |
|||||||||
|
|
|
#3074 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja mam całkiem odmienne zdanie na te temat, uważam mianowicie że jesteś niezywkle urokliwą i sympatyczną.............. ......................... ........................kupą tószczó
![]() no so, sam się prosisz ![]() nie można w ten sposób o sobie, nosz do licha cięzkiego , ja rozumiem że człowiek czasem ma doła ,sama miewam, ale jechać po sobie jak po łysej kobyle ,patrzeć w lustro i dzień po dniu powtarzać sobie jak bardzo się siebie nie lubi, to nie jest dobry sposób
|
|
#3075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gustaw, Ty i kieca ![]() boski av ![]() oć ciocia Flo przytuli ![]() Cytat:
kojarzę chyba syntetyczną cytrynę
|
|
|
#3076 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie- to nic trudnego
![]() Cytat:
|
|
#3077 |
|
Nindżopesz
|
Chyba nic z powyższych. Bo sam kolor fajny (bo jakże czarny miałby być niefajny
) ale w połączeniu z grzywką daje przytłaczający efekt - tak mi się wydaje.
|
|
|
|
#3078 |
|
Zakorzenienie
|
Niech se nędzna kupa tószczó przeczyta , co sama napisała poniżej ( cyt. )
i mnie nie w****ia. Poza tym szklanka soku warzywnego z kwaśnym jabłkiem zamiast drugiego sniadania i na pdwieczorek ![]() świeżo,lesiście, nieco wetiwerowo , z kwaskowa różą w tle, wyraziście dosyc, przynajmniej na mnie , właśnie dumam czy se kupic ,męskie oczywiśe.
|
#3079 | |||||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Nietopsz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jadam tylko śniadanio-obiad, obiado-kolację i kolację ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gryszard, melduj mnie tu co bedziesz jutro jadł na śniadanie?
![]() edit: Pamiętaj , od jutra zaczynamy , a raczej kończymy z pewnymi rzeczami... ja już się zawijam bo jutro raniusio wstaję wszystkim życzę dobrej nocy
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2011-03-06 o 23:08 |
||
|
|
|
#3081 | ||
|
BAN stały
|
NIC, hahaha!
Tzn. postanawiam przeprowadzić mały detoks na mym marnym cielsku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3082 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mnie się z tą czarna koncówka bardzo widzisz Spadam zaraz do solanki . ---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- [/COLOR] Cytat:
Od jutra proszę "jesc" sok warzywny na śniadanie, potem dopiero śniadanio-obiad, potem obiadokolację , potem soczek albo talerz surówki z odrobina oliwy, kolacji nie jesc, chyba ze maluci kawałeczek zimnego chudego mięsa ew. jajko na pół miekko czy twardo ( nie zmazone Cytat:
---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]() Pod prysznicem trza się relaksowac. np. pospiewaj sobie . , tylko nie jak ci na twarz leci ![]() Ja jeszcze bardzo bym chciała , poznac tajniki twojego detoksu
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-03-06 o 23:37 |
||||
|
|
|
#3083 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za słodkie, nawet dla mnie Cytat:
Mnie się podoba ten kolor ![]() Oj no Piniu, tak sama będziesz we koncie stała ![]() So Ty nie pofiesz ![]() Yhymy, tak więc <kaszle> musisz sobie jakąś .... yhymyh... no... żonę znaleźć... taką swoją... wiesz...no znaczy dla Ciebie ![]() Ja zaraz Cię przekonam - ![]() Ale dlaczego od razu qpą? ![]() Cytat:
Cytat:
Dlatego ja rzadko patrzę w lustro ![]() Cytat:
Ale Rozterko użycie słowa nędzna to już była przesada ... Cytat:
Cytat:
A ja muszę znów iść do laryngologa z dzieckiem Dziś wieczorem zauważyłam, że ma w uchu taką ciemną, gęstą wydzielinę. Najpierw myślałam, że to krew , ale to jednak wygląda, jakby jej się zebrało tyle woskowiny (tylko, że więcej niż zawsze? i to w tym uchu, co miała 1,5 miesiąca temu uraz ...), a i od jakichś 2 dni mówiła, że ją ucho kuje/boli, a jak po chwili pytałam mówiła, że już jej nie boli. Ale to za małe dziecko by jednoznacznie określić kiedy rzeczywiście ją boli, a kiedy tak tylko mówi Nie ma gorączki, ale ma ciągle katar, no i te ropiejące oczka parę dni temu, teraz już z oczami jest lepiej, ech... Może ja już jestem przewrażliwiona, no ale trzeba to sprawdzić jak najszybciej. Ciekawe na kiedy mnie jutro będą próbowali zapisać do laryngologa
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-03-06 o 23:55 |
|||||||
|
|
|
#3084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W fajne miejsca wpadasz- aha, i bym zapomniała, masz piękną fryzurę Trzymam kciuki za małą- a jak ma na imię przyszła znajoma Gucia?
|
|
#3085 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jeeee! ![]() Cytat:
My jakoś nie narzekamy Nie zauważyłam, żeby nadmiernie ciągnęła prąd - może dlatego, że ma klasę en. A+ ![]() Ołjesssss! ![]() Tjaaaaa, US uczy, bawi, wychowuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
( ) Cytat:
Sorry, ale nie ma już dla Cię nadziei Gryszardzie... ![]() |
|||||||
|
|
|
#3086 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro, że znowu coś Małej, buziak od cioci Flo i zdrówka życzę Cytat:
, ale mnie się podoba tak jak jest ![]() używam kompleksu na naczyńka solo tzn. bardzo uspokaja buraka pozostaje mieć nadzieję, że uzupełnią magazyn dzięki za podpowiedź
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2011-03-07 o 00:11 |
||
|
|
|
#3087 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Gryx, masz złote trzewiczki? Nie fiedziałam nawet ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ---------- Cytat:
Lecę spać, spokojnej nocy
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3088 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#3089 | |||||
|
BAN stały
|
Troszkę "przedramatyzowałem", bo aż tak źle nie jest (no przynajmniej zazwyczaj tak źle nie jest, czasem jest lepiej, czasem gorzej)
![]() Cytat:
A później ułożę se swoją, z pełnoziarnistym chlebem (przynajmniej kromka dziennie, bo umrę z żalu), warzywami i chudym białkiem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przepraszam, obiecuję się poprawić i bardzo żałuję za ten gówniażerski wybryk ![]() Cytat:
No jacha, że mam! Onegdaj z Łinterią przechodziliśmy fazę bling-bling ![]() Ale ciut za małe są, i dlatego przez te dwa lata miałem je chyba ze trzy razy na nogach (może je rozejść trzeba ) ![]() Nie... jak schudnę dużo, to mi się stopa zmniejszy, co nie? --- Matka mnie też podłamuje niusami (bo motywacja to dla mnie średnia), że "wnuk znajomych schudł 30kg/mój kuzyn z LO jest płaski jak deska/jego siostry to połowa została, tak schudła mimo wilczego apetytu, no ale ćwiczy ciągle"
|
|||||
|
|
|
#3090 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 01:27 ---------- Poprzedni post napisano o 01:21 ---------- Cytat:
, czesc widowni miałam wrażenie, nie wszystko kumała ![]() Na Mayday 2 , tez się bym wybrała
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:36.

Ale kartkę zgubiłam. Chyyyba zlew można i płytę kuchenną też ale tylko albo gazową albo elektryczną - stawiam na gazową.
Gucio jak zawsze uroczy a avatar 

Świat jest suy, bardzo suy...
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Gustaw, Ty i kieca 
) ale w połączeniu z grzywką daje przytłaczający efekt - tak mi się wydaje.

Nie zauważyłam, żeby nadmiernie ciągnęła prąd - może dlatego, że ma klasę en. A+