Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek - Strona 147 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-06, 19:14   #4381
ellachris
Raczkowanie

Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

no baa..
ogólnie brak mi czasu na forumki, ale szukająć czegoś w necie jakieś 4 dni temu, zobaczyłam forum pw. "Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek".. jak?.. powiedz.. jak?? mozna je było zepchnąć w otchłań zapomnienia?? czytałam, płakałam ze śmiechu, i kopiowałam co lepsze zdania na skype, tłumacząć na angielski nawet ale bez obaw, nalotu moich kochanych arabów nei będzie; nie mają pojęcia, skąd to, bo by się takie super babki jak Wy od nich już pewnie nei uwolniły

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

no, dokładnie ja to w ogóle jakoś mało używana jestem
za to faktycznie, zołza pierwszej wody, bo co najgorsze, miodem smarowana, i każdy w pierwszym odruchu , a potem się za wiadomą część ciała trzyma, fizycznie lub emocjonalnie się z bólu zwijając sorry, że wciąz na ten temat, ale jakoś wpadłam chyba w rytm: cukierek-pała .. znaczy nawet jak lubię, to i tak biedni faceci.. i ja też, bo potem kombinuję, co zrobić.. czy wyciągnąć rękę, czy dać czas na wylizanie ran i wznowienie polowania..

zła na siebie jestem

właśnei zobaczyłam, ile w moim poście "niebieskich słów", i chyba copywriterem zostanę, sądząc po zdolności do używania tagów

Edytowane przez ellachris
Czas edycji: 2011-03-06 o 19:16 Powód: :D :D :D
ellachris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:15   #4382
jiuna
Wtajemniczenie

a ja właśnie wróciłam z selgrosa
i mam tyyyle pyszności mniam mniam

Teść kupił 6kg ogórków kiszonych i teraz chodzi za nami i gada co chwilę żeby ogórki jeść bo się zepsują przecież
jiuna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:21   #4383
ellachris
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość

Teść kupił 6kg ogórków kiszonych i teraz chodzi za nami i gada co chwilę żeby ogórki jeść bo się zepsują przecież
witaj.. mogę sie na ogórka załapać? jestem wegetarianką, która nie znosi warzyw i owoców , ale kiszone lubię pasjami.. i kapuchę też na szczęście nie jestem ortodoksem, i bigos mojej mamy zawsze mnie do gara ściąga
Stary 2011-03-06, 19:22   #4384
badymka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jiuna Pokaż wiadomość

ogóreczki... a do tego kapustka kiszona ... A potem czekolada z orzechami
Stary 2011-03-06, 19:24   #4385
kurczak Wolf
Zadomowienie

ellachris - ja akurat lubię ten wątek, bo pomimo, że miewamy różne poglądy, to są tu one wyrażane w sposób kulturalny - bez niepotrzebnych złośliwości

jiuna... no to mi dobrze tymi ogórkami zrobiłaś... ślinianki przeszły na tryb wzmożonej produkcji

acha... Kasza... wrzucę zdjęcie mojego inkubatora jutro albo pojutrze, bo mam pożyczony komuś aparat a mój telefon robi słabe zdjęcia i jeszcze wyjde grubo...

lecę się kąpać i luli, bo się dzisiaj obudziłam o szóstej rano i już nie mogłam przez bolące gardło zasnąć Miłego wieczoru

--------
właśnie zdałam sobie sprawę z kontrastu tego, co napisałam "to są tu one wyrażane w sposób kulturalny" a tych wszystkich wsadów o strzelbach, posmaku korzennym czy leniwych indianach (że już nie wspomnę o zdjęciu z kolekcją "przyjaznych kanapowców" Noż kultura na miarę dzieł Sienkiewicza

Carlos Ruiz Zafón

Edytowane przez kurczak Wolf
Czas edycji: 2011-03-06 o 19:36
kurczak Wolf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 19:29   #4386
ellachris
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez badymka Pokaż wiadomość
ogóreczki... a do tego kapustka kiszona ... A potem czekolada z orzechami
boszeee.. mam siostrę

---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ----------

Cytat:
Napisane przez kurczak Wolf Pokaż wiadomość
ellachris - ja akurat lubię ten wątek, bo pomimo, że miewamy różne poglądy, to są tu one wyrażane w sposób kulturalny - bez niepotrzebnych złośliwości

jiuna... no to mi dobrze tymi ogórkami zrobiłaś... ślinianki przeszły na tryb wzmożonej produkcji

acha... Kasza... wrzucę zdjęcie mojego inkubatora jutro albo pojutrze, bo mam pożyczony komuś aparat a mój telefon robi słabe zdjęcia i jeszcze wyjde grubo...

lecę się kąpać i luli, bo się dzisiaj obudziłam o szóstej rano i już nie mogłam przez bolące gardło zasnąć Miłego wieczoru
dokładnie, Kurczaczku.. dlatego odważyłam się odezwać, bo każda z babek tutaj, pomimo, że czasami się tak bardzo między sobą różnicie, jest świetna.. przeczytałam jakieś 100 stron, i pomimo różnych zdań, nie było nie dość, że kłótni, to nawet jakeigoś pouczania.. i tłumaczenia, dlaczego "tak" byłoby lepiej..

z czystym sumieniem: jesteście świetne!!

dobrej nocy
Stary 2011-03-06, 20:18   #4387
jiuna
Wtajemniczenie

Cytat:
znam się na tym

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-06, 20:49   #4388
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

heloł

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 21:03   #4389
dzinek
Wtajemniczenie

heloll
ja zakupilam zbiorcze opakowanie rodzynek w czekoladzie, promocja byla za grosze
czestuje bo data przydatnosci do konca marca

elllachris ja przygarne wszystkie owocki oprocz kiwi

Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje,
szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje

Edytowane przez dzinek
Czas edycji: 2011-03-06 o 21:06
dzinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 21:03   #4390
Kasza Manna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ellachris Pokaż wiadomość
witajcie, Dziewczyny.. tfuu.. tfuu.. Babiny
przyjmiecie do swego grona zombie?

alkoholu nie pijam, ale jako wkupne cała masa słodyczy, kawa po turecku albo plujka, a dla herbaciarzy dilmah blackcurrant

no, Badymka.. współczuję.. to jeden z powodów, dla których nie trzymam facetow w domu
Zombie zawsze chętnie , od razu mi przypomniałaś, że już dawno (jakieś 2-3 tyg?) nie oglądałam filmów o zombiakach. Niewybaczalna strata

Kawa plujka przypominają mi się moje pierwsze studia .
Cytat:

--------
właśnie zdałam sobie sprawę z kontrastu tego, co napisałam "to są tu one wyrażane w sposób kulturalny" a tych wszystkich wsadów o strzelbach, posmaku korzennym czy leniwych indianach (że już nie wspomnę o zdjęciu z kolekcją "przyjaznych kanapowców" Noż kultura na miarę dzieł Sienkiewicza
Nie możemy pozwolić na to, żebyś wyszła grubo .

Co do kanapowców - to bardzo kulturalni panowie, skromni, no i nigdy nie zabierają głosu niepytani .

Trzymaj się,Kurczakowcu i nie choruj. Nie wolno Ci i tyle .
Cytat:
dokładnie, Kurczaczku.. dlatego odważyłam się odezwać, bo każda z babek tutaj, pomimo, że czasami się tak bardzo między sobą różnicie, jest świetna.. przeczytałam jakieś 100 stron, i pomimo różnych zdań, nie było nie dość, że kłótni, to nawet jakeigoś pouczania.. i tłumaczenia, dlaczego "tak" byłoby lepiej..

z czystym sumieniem: jesteście świetne!!

dobrej nocy
Nie jesteśmy świetne Jesteśmy po prostu stare .

Ja dziś byłam na rodzinnej imprezie (4urodziny bratanka), bardzo wesoło, łącznie trójka małych rozrabiaków (jedno szczerbate coraz bardziej, biedak bez 5 zębów wygląda uroczo, ale niewygodnie mu się je ). Torty i takie tam. Szkoda, że brat z rodziną za kilka dni wraca do domu, do "dzinkowej krainy" .

TŻ przez przestawienie się na strefę czasową dla Jamajki (Eva, to przez Ciebie!) na imprezie był markotny, a o 20 już padał na pyszczek ciekawe, jak sobie poradzi z nocnym wstawaniem i innymi atrakcjami, jak doczekamy się kiedyś potomka .

Edytowane przez Kasza Manna
Czas edycji: 2011-03-06 o 23:16
Kasza Manna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 21:12   #4391
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

zjadłabym coś słodkiego

Stary 2011-03-06, 21:13   #4392
ellachris
Raczkowanie

"może przemawia przeze mnie brak doświadczenia", ale stare baby to mi sie zawsze kłótliwe, złośliwe i "wcześniespaćchodzące " widziały

a w ogóle, to wątek się bardzo gastromomiczny zrobił.. a ja jadam tylko jeden posiłek dziennie.. znaczy zaczynam rano, kończę przed snem.. około 2 zwykle na szczęście nie widać tego; przy normalnej przemianei materii powinnam ważyć jakieś 160 kg

pyszne forum

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
zjadłabym coś słodkiego
właśnie
Stary 2011-03-06, 21:19   #4393
dzinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
zjadłabym coś słodkiego
no to dla was
rodzyneczki razy 2

Stary 2011-03-06, 21:27   #4394
mandragona
Marudziara

Witajcie wieczornie dziś zerwałam się troszkę z zajęć bo tęsknota za Tż wygrała a ze mogliśmy się spotkać to godzina wcześniej dobra Własnie pojechał do siebie a ja zdaję relację było bardzo fajnie naprawde chyba wiele zrozumiał z tej sytuacji o której pisałam kiedyś mam nadzieję że dobrze to na niego wpłynęło.

Kobietki moje drogie macie może jakieś pomysły na nowe tanie sałatki coś nowego i taniego na imieniny mojej mamy chciałabym zrobić bo ciągle tylko klasyczna warzywna, tuńczykowa czy chińska i pomysłów brak. Jeśli znacie coś taniego i dobrego sałatkowego Proszę o przepisy będzie niespodzianka dla mamy

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 21:28   #4395
ellachris
Raczkowanie

pyszności thx..
przyniosłam kawałek tortu z urodzinek mojej córeczki.. uchował się tylko dlatego, że calutką sobotę byłam w warszawie a w nocy nie miałam już siły nawet słodyczy jeść..

nadstawiać talerzyki.. własne albo papierowe, bo od 3 miesięcy mam niepodłączoną zmywarkę ech.. ten brak odpowiedniego rycerza na srebrnym koniu
Stary 2011-03-06, 21:29   #4396
agabil1
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:

właśnie
hehe, głodnemu chleb na myśli

Cytat:
Napisane przez dzinek Pokaż wiadomość
no to dla was
rodzyneczki razy 2
mniam mniam

Stary 2011-03-06, 22:20   #4397
olla74
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzinek Pokaż wiadomość
ale dzis pilam dobra kawke rano
mniam i zostaly mi wyprostowane wloski przez kreatorke kawy na poprawe nastroju
cos mi wczoraj nic nie wdpadlo w oko zobaczymy co dalej

Kurczak poczatkek szustego to co wyprawke zaczynasz zbierac, czy jaki plan dla kogucika
muuuuuuuuu??? no bez przesady dla niektorych facetow nie ma nikogo seksowniejszego niz kobieta w ciazy i nie tylko o rozmaiar biustu sie rozchodzi

pralki szukam i szukam i szukam i nic
No to dużą łazienkę masz

Cytat:
hmm.. trudne pytania zadajesz..
bo tak:
rocznik 1970, wygląd 1985, blond komórki mózgowe: nówka, zafoliowane.. hmm.. ale nie bezwypadkowe

jak widać, nawet w tak szacownym towarzystwie "posuniętych wiekiem" ja to istne zombie .. (z tego co ostatnio wyczytałam na forumku, to nie tylko "wiekiem" większość posunięta.. a mnie się faceci boją .. złośliwe psiapsióły mówią, że mam zbrzydnąć, zestarzeć się, nie ubierać się tak, jak się ubieram, nie być tak zołzowata, i że podobno któryś się odważy w końcu.. qrcze.. ostatniego wczoraj zdeptałam emocjonalnie i moralnie .. ) help!!

a w ogóle, to dzięki za powitanie mamy dużo wspólnego chyba, tylko że ja już większość Twoich problemów przerobiłam.. z racji wieku czytam was od kilku dni.. najpierw od początku forumka, jakieś 80 stron, dzisiaj od końca, do 112 chyba.. dalej nie dałam rady, wolałam wrócić na koniec i się zameldować
Witaj. Dobrze,że nie rocznik 1985, a wygląd 1970.

Twarda babka jeteś jak wytrzymałaś tyle stron.

Cytat:
no baa..
ogólnie brak mi czasu na forumki, ale szukająć czegoś w necie jakieś 4 dni temu, zobaczyłam forum pw. "Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek".. jak?.. powiedz.. jak?? mozna je było zepchnąć w otchłań zapomnienia?? czytałam, płakałam ze śmiechu, i kopiowałam co lepsze zdania na skype, tłumacząć na angielski nawet ale bez obaw, nalotu moich kochanych arabów nei będzie; nie mają pojęcia, skąd to, bo by się takie super babki jak Wy od nich już pewnie nei uwolniły

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ----------

no, dokładnie ja to w ogóle jakoś mało używana jestem
za to faktycznie, zołza pierwszej wody, bo co najgorsze, miodem smarowana, i każdy w pierwszym odruchu , a potem się za wiadomą część ciała trzyma, fizycznie lub emocjonalnie się z bólu zwijając sorry, że wciąz na ten temat, ale jakoś wpadłam chyba w rytm: cukierek-pała .. znaczy nawet jak lubię, to i tak biedni faceci.. i ja też, bo potem kombinuję, co zrobić.. czy wyciągnąć rękę, czy dać czas na wylizanie ran i wznowienie polowania..

zła na siebie jestem

właśnei zobaczyłam, ile w moim poście "niebieskich słów", i chyba copywriterem zostanę, sądząc po zdolności do używania tagów
Wyjaśnij jakie araby. Bo od arabów specjalistką jest ja na razie Eva.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-06, 22:30   #4398
dzinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Kasza Manna Pokaż wiadomość
Co do kanapowców - to bardzo kulturalni panowie, skromni, no i nigdy nie zabierają głosu niepytani .

brat z rodziną za kilka dni wraca do domu, do "dzinkowej krainy" .
co do Panow zgadzam sie w pelnej rozciaglosci
Ci powiem ostatnio ta lampa pozostawia wiele do zyczenia...

Cytat:
Napisane przez olla74 Pokaż wiadomość
No to dużą łazienkę masz
baaa

tez sie chetnie dowiem skad te nowe korzenne strzelby?

Stary 2011-03-06, 22:48   #4399
ellachris
Raczkowanie

witajcie
a takie tam.. jest ich w moim życiu "od groma" niektórzy wciąż w "arabii", a niektórzy w polszcze kilku głęboko zakorzenionych w moim sercu.. to a propos korzennych strzelb

a tak, Evę też poznałam/poczytałam..
i wiem jedno, z doświadczenia: wbrew obiegowym opiniom, Arabowie i muslimusy nei lubią usłużnych i wiernopoddańczych, ale te "z jajami i charakterkiem", które jednak znają religię i kulturę, i potrafią pokazać facetowi, że jest dupkiem...
Stary 2011-03-06, 22:54   #4400
Malla
Nie depcze krokusów

ellachris - witaj
Jakie Araby? Ogiery, tak?
Stary 2011-03-06, 23:14   #4401
ellachris
Raczkowanie

witaj..
oplułam monitor przez Ciebie..
nie wiem, czy ogiery.. qrcze, nie sprawdzałam, ale może? kto wie?

witaj, witaj..

Edytowane przez ellachris
Czas edycji: 2011-03-06 o 23:17 Powód: wybuch opętańczego śmiechu :D
Stary 2011-03-06, 23:34   #4402
Malla
Nie depcze krokusów

Widzę, że przeczytałaś dyskusję o smakach i smaczkach Ja już nie mam co smakować i nie powiem, że "zawsze jest czekolada", bo się dziwnie skojarzy...
Stary 2011-03-07, 00:15   #4403
ellachris
Raczkowanie

ja to już chyba wszystko przeczytałam chociaż cały wieczór dzisiaj e-booka.. a teraz byłam w parku z pusiatym, i powoli, bardzo powoli, idę spać ..
dobrej dla wszystkich
Stary 2011-03-07, 04:35   #4404
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID
Smile Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

Dzień Dobry Poniedziałkowo

POBUDKAAAAAAAAA!!!!
i gimnastyka poranna

Nowy tydzień się zaczyna (no mnie się w Sobotę jak zwykle zaczął, ale to szczegół).

Witam się z kawą i resztką Panettone, co to go od Świąt Bożego Narodzenia skończyć nie mogę... tak bardzo lubię słodkie

Witaj Ella mogę skrócić tego "chrisa"?

Z racji tego, że jestem zagoniona, to Was niestety w całości nie nadrobię no ale jadąc po kolei..

Kurczak, ja też chętna na oględziny Inkubatora musi, że pikny jest, a nie gruby.

Badymka, co Ty to pijesz? Jaki skrzyp? Skąd masz?

Dzinek, marzniesz tam? Chyba przeciągi macie nieziemskie, ha? Drzwi zamykaj!

Olla, młodości Ty, ja rocznik sprzedwojenny a wygląd mam przedpotopowy.... Malla, Aga i Seph zaświadczą jakby co, nie?

Malla, wszystkiego najlepszego z okazji imienin

Aga, ja się mogę tą resztką Panettone z Tobą podzielić, w sumie to kawą też się z Tobą mogę podzielić... a nawet kobito podzielę się z Tobą moją kolekcją nie dziękuj, bierz jak swoje

Mandra, ja znam świetną sałatkę (jednej Wizażanki zresztą), pewnie Ty też ją znasz, ale uważam, że ta jest naprawdę super.
Zaraz poszukam i wkleję Ci przepis i zdjęcie, może inne dziewczyny też coś fajnego dadzą

Seph, jak po wyczerpującym weekendzie? Słyszysz tupot białych mew?
A sio! Po-szły! Psiekrwie!!!

Kasza koniecznie weź ze sobą aparat bo chciałabym bardzo jak najwięcej Napletkowych zdjęć tu pooglądać, dobra?

Jiuna.... powiedz Ty mi kobito, po kiego licha Ci 6kg ogórków kiszonych???

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 06:28   #4405
mww
Zakorzenienie

GG do mww

Witam w poniedziałkowy poranek
mww jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 06:38   #4406
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID
Smile Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek

Hejka MWW miło Cię widzieć czego się ze mną napijesz?
Ja już drugą kawę

Sałatka Igi
- z tuńczykiem, czerwoną fasolą
i ogórkiem kiszonym -
według Evy ID:

porcja dla dwóch osób na dwa dni

Składniki:

* 5 łyżek ugotowanego na sypko ryżu
* pół puszki tuńczyka w oleju, odciśniętego
* 1 jajko na twardo,
* 2 ogórki konserwowe, niezbyt kwaśne
* pół puszki czerwonej fasoli,
* kilka łyżek majonezu,

Wykonanie:

Ryż i tuńczyk łączę w salaterce, dodaję pokrojone w kostkę jajko i pokrojone drobno ogórki, mieszam, następnie dodaję fasolę.
Do smaku czarny pieprz.
Stopniowo daję majonez lekko mieszając.

SMACZNEGO

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg salat 01.jpg (42,7 KB, 5 załadowań)

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2011-03-07 o 06:39
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 06:47   #4407
olla74
Zakorzenienie

Jestem.
Miałam najazd gości w weekend i popracowałam kulinarnie.
dzielę się przepisem na szybką sałatkę

-Paczka ravioli lub tortellini(z mięsem lub serem lub grzybami, cokolwiek)ugotować wg przepisu
-puszka kukurydzy
-szynka konserwowa nie wiem ile może 20dkg? w kawałku, pokroic w kosteczkę
-ser żółty w kawałku pokroic w kosteczkę
-sos Knorr koperkowy wymieszać z majonezem i jogurtem naturalnym
polać ,wymieszac i już

Słoneczko wychodzi ale mnie coś gnaty bolą.

Czy wielka prezentacja kurczakowo- brzuszkowa to już dzisiaj?

No i zaczynamy kolejny tydzień.

www.pustamiska.pl

Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta.

kosmetyki, buty
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611

oraz książeczki NOWE

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401
olla74 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 07:08   #4408
ellachris
Raczkowanie

witajcie
witaj Eva; jasne, że możesz.. "ella" to z racji tego, że chris brzmi jakoś tak męsko znaczy zagraniczniaki zwykle zadają "amerykańskie" pytanie: jesteś chris kobieta, czy chris mężczyzna jak ja znam ten system piątkowy

jak rozkminię to forum, to sprawdzę, czy można nick podmienić czy co.. pewnie nie |-( ..

wypiłam kawę i lecę z małą do przedszkolka..
ale wrócę.. niestety

ps. może się przy was gotować nauczę? to byłoby coś

kawa dla wszystkich.. pączki i ciacha jak zwykle w drodze powrotnej kupię
Stary 2011-03-07, 07:44   #4409
plastikowa biedronka
Zadomowienie

dzień dobry rozgadane staruchy padłam wczoraj przedwcześnie, w ogóle cały dzień zgodnie z planem spędziłam w pozycji siedząco - leżącej, ale za to dziś jestem wypoczęta i wyspana chyba za cały tydzień
ellachris witaj nie jestem słodyczowa, ale za to alkoholowa i kawowa jak najbardziej
Eva litości! pobudka o tej porze?? i do tego gimnastyka???? jedyną moją aktywnością o tej porze jest przewrót na drugi bok w łóżeczku
Malla najlepszego!

co do sałatek - znam mnóstwo, zależy co kto lubi.
1. kapusta pekińska, wędlina/ser żółty/kurczak, cebulka/pieczarki marynowane, ogórek konserwowy, kukurydza/groszek, oliwki, majonez zmieszany z jogurtem nat., sos sałatkowy ziołowy lub przyprawić dowolnymi ulubionymi przyprawami. oczywiście składniki można dawać wg gustu, posiadania itp., ja podałam przykladowe składniki, z których na sałatkę zazwyczaj wybieram 4-5 (np. kapustę łączę z kurczakiem, oliwkami, ogórkiem kons i pieczarkami lub z wędliną, cebulką, ogórkiem, groszkiem/kukurydzą - zależy co kto lubi).
2. ryż (1 torebka), tuńczyk w sosie własnym (1 puszka), ananas (puszka), kukurydza (puszka), majonez. (to przepis z wizażu, robiłam i mi smakuje).
3. kukurydza (puszka), cebula (1 lub 2 małe), jajka (szt. 4), słoik selera marynowanego, wędlina lub ser żółty, majonez wymieszany z jogurtem nat. lub kefirem.
4. szybka mieszanka: jajka, ananas, ser żółty, wędlina, kukurydza, majonez/jogurt.
do tego na wierzch może być szczypiorek, rzeżucha bądź kiełki

"... idź własną drogą ... bo w tym cały sens istnienia, żeby umieć żyć..."

plastikowa biedronka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 07:59   #4410
jiuna
Wtajemniczenie

dobry....
ja dziś jadę na maraton po urzędach :/
już się cieszę jak nie wiem co....
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości