|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4381 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
no baa..
![]() ogólnie brak mi czasu na forumki, ale szukająć czegoś w necie jakieś 4 dni temu, zobaczyłam forum pw. "Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek".. jak?.. powiedz.. jak?? mozna je było zepchnąć w otchłań zapomnienia?? czytałam, płakałam ze śmiechu, i kopiowałam co lepsze zdania na skype, tłumacząć na angielski nawet ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- no, dokładnie ![]() ![]() za to faktycznie, zołza pierwszej wody, bo co najgorsze, miodem smarowana, i każdy w pierwszym odruchu ![]() ![]() ![]() ![]() zła na siebie jestem ![]() właśnei zobaczyłam, ile w moim poście "niebieskich słów", i chyba copywriterem zostanę, sądząc po zdolności do używania tagów ![]() Edytowane przez ellachris Czas edycji: 2011-03-06 o 19:16 Powód: :D :D :D |
![]() ![]() |
![]() |
#4382 |
Wtajemniczenie
|
a ja właśnie wróciłam z selgrosa
![]() i mam tyyyle pyszności mniam mniam Teść kupił 6kg ogórków kiszonych i teraz chodzi za nami i gada co chwilę żeby ogórki jeść bo się zepsują przecież ![]()
![]() |
#4383 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4384 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4385 |
Zadomowienie
|
ellachris - ja akurat lubię ten wątek, bo pomimo, że miewamy różne poglądy, to są tu one wyrażane w sposób kulturalny - bez niepotrzebnych złośliwości
![]() jiuna... no to mi dobrze tymi ogórkami zrobiłaś... ślinianki przeszły na tryb wzmożonej produkcji ![]() acha... Kasza... wrzucę zdjęcie mojego inkubatora jutro albo pojutrze, bo mam pożyczony komuś aparat a mój telefon robi słabe zdjęcia i jeszcze wyjde grubo... ![]() lecę się kąpać i luli, bo się dzisiaj obudziłam o szóstej rano i już nie mogłam przez bolące gardło zasnąć ![]() ![]() -------- właśnie zdałam sobie sprawę z kontrastu tego, co napisałam "to są tu one wyrażane w sposób kulturalny" a tych wszystkich wsadów o strzelbach, posmaku korzennym czy leniwych indianach ![]() ![]() ![]()
Miłość jest jak wędlina: jest salami i jest mortadela... ![]() Carlos Ruiz Zafón Edytowane przez kurczak Wolf Czas edycji: 2011-03-06 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4386 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
z czystym sumieniem: jesteście świetne!! dobrej nocy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4387 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4388 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
heloł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4389 |
Wtajemniczenie
|
heloll
![]() ja zakupilam zbiorcze opakowanie rodzynek w czekoladzie, promocja byla ![]() czestuje ![]() elllachris ja przygarne wszystkie owocki ![]()
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2011-03-06 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4390 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kawa plujka ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do kanapowców - to bardzo kulturalni panowie, skromni, no i nigdy nie zabierają głosu niepytani ![]() Trzymaj się,Kurczakowcu i nie choruj. Nie wolno Ci i tyle ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja dziś byłam na rodzinnej imprezie (4urodziny bratanka), bardzo wesoło, łącznie trójka małych rozrabiaków (jedno szczerbate coraz bardziej, biedak bez 5 zębów wygląda uroczo, ale niewygodnie mu się je ![]() ![]() TŻ przez przestawienie się na strefę czasową dla Jamajki (Eva, to przez Ciebie!) na imprezie był markotny, a o 20 już padał na pyszczek ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-03-06 o 23:16 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4391 |
okrutnica jakaś... |
zjadłabym coś słodkiego
|
![]() ![]() |
![]() |
#4392 |
Raczkowanie
|
"może przemawia przeze mnie brak doświadczenia", ale stare baby to mi sie zawsze kłótliwe, złośliwe i "wcześniespaćchodzące " widziały
![]() a w ogóle, to wątek się bardzo gastromomiczny zrobił.. a ja jadam tylko jeden posiłek dziennie.. znaczy zaczynam rano, kończę przed snem.. około 2 zwykle ![]() ![]() pyszne forum ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- właśnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4393 |
Wtajemniczenie
|
#4394 |
Marudziara
|
Witajcie wieczornie
![]() ![]() ![]() ![]() Kobietki moje drogie macie może jakieś pomysły na nowe ![]() ![]() ![]() ![]()
#4395 |
Raczkowanie
|
pyszności
![]() przyniosłam kawałek tortu z urodzinek mojej córeczki.. uchował się tylko dlatego, że calutką sobotę byłam w warszawie ![]() nadstawiać talerzyki.. własne albo papierowe, bo od 3 miesięcy mam niepodłączoną zmywarkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4396 |
okrutnica jakaś... |
hehe, głodnemu chleb na myśli
![]() ![]() mniam mniam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4397 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Twarda babka jeteś jak wytrzymałaś tyle stron. Cytat:
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4398 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ci powiem ostatnio ta lampa pozostawia wiele do zyczenia... baaa tez sie chetnie dowiem skad te nowe korzenne strzelby?
![]() |
#4399 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() a takie tam.. jest ich w moim życiu "od groma" ![]() ![]() ![]() a tak, Evę też poznałam/poczytałam.. i wiem jedno, z doświadczenia: wbrew obiegowym opiniom, Arabowie i muslimusy nei lubią usłużnych i wiernopoddańczych, ale te "z jajami i charakterkiem", które jednak znają religię i kulturę, i potrafią pokazać facetowi, że jest dupkiem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4400 |
Nie depcze krokusów
|
ellachris - witaj
![]() Jakie Araby? Ogiery, tak? ![]()
![]() |
#4401 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() witaj.. oplułam monitor przez Ciebie.. nie wiem, czy ogiery.. qrcze, nie sprawdzałam, ale może? kto wie? ![]() ![]() ![]() ![]() witaj, witaj.. ![]() Edytowane przez ellachris Czas edycji: 2011-03-06 o 23:17 Powód: wybuch opętańczego śmiechu :D |
![]() ![]() |
![]() |
#4402 |
Nie depcze krokusów
|
Widzę, że przeczytałaś dyskusję o smakach i smaczkach
![]()
![]() |
#4403 |
Raczkowanie
|
ja to już chyba wszystko przeczytałam
![]() dobrej dla wszystkich ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4404 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
![]()
Dzień Dobry Poniedziałkowo
![]() ![]() ![]() i gimnastyka poranna ![]() Nowy tydzień się zaczyna (no mnie się w Sobotę jak zwykle zaczął, ale to szczegół). Witam się z kawą i resztką Panettone, co to go od Świąt Bożego Narodzenia skończyć nie mogę... tak bardzo lubię słodkie ![]() Witaj Ella ![]() Z racji tego, że jestem zagoniona, to Was niestety w całości nie nadrobię ![]() Kurczak, ja też chętna na oględziny Inkubatora ![]() ![]() Badymka, co Ty to pijesz? Jaki skrzyp? Skąd masz? Dzinek, marzniesz tam? ![]() Olla, młodości Ty, ja rocznik sprzedwojenny a wygląd mam przedpotopowy.... Malla, Aga i Seph zaświadczą jakby co, nie? Malla, wszystkiego najlepszego z okazji imienin ![]() Aga, ja się mogę tą resztką Panettone z Tobą podzielić, w sumie to kawą też się z Tobą mogę podzielić... a nawet kobito podzielę się z Tobą moją kolekcją ![]() ![]() Mandra, ja znam świetną sałatkę (jednej Wizażanki zresztą), pewnie Ty też ją znasz, ale uważam, że ta jest naprawdę super. Zaraz poszukam i wkleję Ci przepis i zdjęcie, może inne dziewczyny też coś fajnego dadzą ![]() Seph, jak po wyczerpującym weekendzie? Słyszysz tupot białych mew? ![]() A sio! Po-szły! Psiekrwie!!! ![]() Kasza ![]() Jiuna.... powiedz Ty mi kobito, po kiego licha Ci 6kg ogórków kiszonych??? ![]() ![]()
![]() |
#4405 |
Zakorzenienie
|
Witam w poniedziałkowy poranek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4406 |
ForceIsStrongInThisOne...
|
![]()
Hejka MWW
![]() ![]() Ja już drugą kawę ![]() Sałatka Igi - z tuńczykiem, czerwoną fasolą i ogórkiem kiszonym - według Evy ID: porcja dla dwóch osób na dwa dni ![]() Składniki: * 5 łyżek ugotowanego na sypko ryżu * pół puszki tuńczyka w oleju, odciśniętego * 1 jajko na twardo, * 2 ogórki konserwowe, niezbyt kwaśne * pół puszki czerwonej fasoli, * kilka łyżek majonezu, Wykonanie: Ryż i tuńczyk łączę w salaterce, dodaję pokrojone w kostkę jajko i pokrojone drobno ogórki, mieszam, następnie dodaję fasolę. Do smaku czarny pieprz. Stopniowo daję majonez lekko mieszając. SMACZNEGO ![]()
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2011-03-07 o 06:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#4407 |
Zakorzenienie
|
Jestem.
Miałam najazd gości w weekend i popracowałam kulinarnie. dzielę się przepisem na szybką sałatkę -Paczka ravioli lub tortellini(z mięsem lub serem lub grzybami, cokolwiek)ugotować wg przepisu -puszka kukurydzy -szynka konserwowa nie wiem ile może 20dkg? w kawałku, pokroic w kosteczkę -ser żółty w kawałku pokroic w kosteczkę -sos Knorr koperkowy wymieszać z majonezem i jogurtem naturalnym polać ,wymieszac i już Słoneczko wychodzi ale mnie coś gnaty bolą. Czy wielka prezentacja kurczakowo- brzuszkowa to już dzisiaj? No i zaczynamy kolejny tydzień.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4408 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() witaj Eva; jasne, że możesz.. "ella" to z racji tego, że chris brzmi jakoś tak męsko ![]() ![]() ![]() jak rozkminię to forum, to sprawdzę, czy można nick podmienić czy co.. pewnie nie |-( .. wypiłam kawę i lecę z małą do przedszkolka.. ale wrócę.. niestety ![]() ps. może się przy was gotować nauczę? ![]() ![]() kawa dla wszystkich.. pączki i ciacha jak zwykle w drodze powrotnej kupię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4409 |
Zadomowienie
|
dzień dobry rozgadane staruchy
![]() ![]() ellachris witaj ![]() ![]() Eva litości! pobudka o tej porze?? ![]() ![]() ![]() Malla najlepszego! ![]() co do sałatek - znam mnóstwo, zależy co kto lubi. 1. kapusta pekińska, wędlina/ser żółty/kurczak, cebulka/pieczarki marynowane, ogórek konserwowy, kukurydza/groszek, oliwki, majonez zmieszany z jogurtem nat., sos sałatkowy ziołowy lub przyprawić dowolnymi ulubionymi przyprawami. oczywiście składniki można dawać wg gustu, posiadania itp., ja podałam przykladowe składniki, z których na sałatkę zazwyczaj wybieram 4-5 (np. kapustę łączę z kurczakiem, oliwkami, ogórkiem kons i pieczarkami lub z wędliną, cebulką, ogórkiem, groszkiem/kukurydzą - zależy co kto lubi). 2. ryż (1 torebka), tuńczyk w sosie własnym (1 puszka), ananas (puszka), kukurydza (puszka), majonez. (to przepis z wizażu, robiłam i mi smakuje). 3. kukurydza (puszka), cebula (1 lub 2 małe), jajka (szt. 4), słoik selera marynowanego, wędlina lub ser żółty, majonez wymieszany z jogurtem nat. lub kefirem. 4. szybka mieszanka: jajka, ananas, ser żółty, wędlina, kukurydza, majonez/jogurt. do tego na wierzch może być szczypiorek, rzeżucha bądź kiełki ![]()
#4410 |
Wtajemniczenie
|
dobry....
ja dziś jadę na maraton po urzędach :/ już się cieszę jak nie wiem co....
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:01.