Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-07, 10:49   #2581
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kochana moim zdaniem to twoja decyzja czy bedziesz miec butelki tej samej firmy czy nie
moim zdaniem to w niczym nie szkodzi
maluszek moze poprostu nie lubic danego smoczka z butelki, w tym rzecz wydaje mi sie
ale na poczatek nie daje sie dzieciaczkowi herbatek ( w niektorych przypadkach czasem kolek itpo itd)
wiec najwyzej sobie kupisz pozniej
juz sama nie wiem, to albo kupie jedną wiekszą jeszcze TT albo avent albo wstrzymam sie i zobaczymy jak to wyjdzie w praniu jak juz mały bedzie z nami
Stary 2011-03-07, 10:50   #2582
izunia233
Zadomowienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Grazin zobacz, jak kupiłam takie http://allegro.pl/avent-butelka-anty...476721783.html

03.05.2011 r Majeczka jest już z Nami

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
izunia233 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 10:52   #2583
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
No ja w końcu zasiadłam do kompa
Wywlekłam lampy na środek pokoju, kufer z kosmetykami i siedziałam nad makijażem na konkurs, ale już zrobiony i już jestem Makijaż można zobaczyć na rossmanomaniaczkach
Zaraz muszę się zabrać za jakieś porządki, ale takie codziennie, małe, muszę wyskoczyć do sklepu po cos do jedzonka, no i jakiś obiad muszę wykombinować :P

Ej ja też od lekarza nic nie dostałam to nie ferr inni coś dają a inni nic, będzie foch na mojego doktorka
poproszę o linka do makijażu

no włansie to nie fer przeciez płacimy za wizyte a moj to mi nawet broszurki zadnej nie dał. dzisiaj to skrzycze jak pójde

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Dokup jedną to zwykłą za 12 czy 13 zł bez systemu, tej rurki.
Nie wiesz czy dzidzik będzie miał kolki...a on też są dobre.
Nie ma co wydawać za dużo na początek.
Ja mam zwykle dwie z TT.

A majtory też mam te co podałaś i tylko to jedno opakowanie. Wystarczy
no własnie o to chodzi ze nie chce wydawac za duzo na poczatek a potem nie wykorzystac. nie lubie tak wyrzucac kasy w błoto.
dzięki moj Siasiu
jeszcze sobie nie kupuiłąm tydch podkładów na łóżko do szpitala ale w koncu tez zgłupiałam przy tym zamowieniu i nie wiedziłam co i jak z nimi. to są te same co pisze ze p-odkłądy do przewijania??
Stary 2011-03-07, 10:54   #2584
Paulizia
Wtajemniczenie

Grazin ja tez mam dwie zwykle TT i kupilam je w razie ''W'' do sciagania pokarmu jak bede wychodzic no i zeby miec w zapasie, bo zamierzam piersia karmic, a dzici karmione mlekiem matki rzadko miewaja kolki i zapracia.

Dziewczonko i czekam na ralacje!
Tez sie martwie co u Agi_pe... ja myslalam, ze jutro idzie? Nie odzywa sie od kilku dni...
Stary 2011-03-07, 10:54   #2585
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Eweska ale pięknie boszesz ty normalnie też bym tak chciała...zagłosowałam
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 10:58   #2586
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
jeszcze sobie nie kupuiłąm tydch podkładów na łóżko do szpitala ale w koncu tez zgłupiałam przy tym zamowieniu i nie wiedziłam co i jak z nimi. to są te same co pisze ze p-odkłądy do przewijania??
Ja też nie kupiłam i chyba już nie kupie. Chyba, że przy okazji te z rossmana. U nas w szpitalu jakoś konieczne to nie jest

Zapomniałam się przywitać.
Hehe ja ciągle leże w łóżku. Wczoraj miałam zły dzień, jakaś deprecha mnie złapała za głowę i nie chciała puścić...

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 10:58   #2587
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:

no włansie to nie fer przeciez płacimy za wizyte a moj to mi nawet broszurki zadnej nie dał. dzisiaj to skrzycze jak pójde

no własnie o to chodzi ze nie chce wydawac za duzo na poczatek a potem nie wykorzystac. nie lubie tak wyrzucac kasy w błoto.
dzięki moj Siasiu
Grazin ja dwa razy dostałam od mojego gina torbę z "gratisami", ale mógłby sobie darowac - mnóstwo ulotek, malutka próbka kremy na rozstępy, raz woda mineralna, a teraz jakieś mleko od 6-12miesięcy ważne do połowy marca Słyszałam, ze często te położne które przyjeżdzają do domu po porodzie przywozą butelki i różne gratisy

A podkłady moga służyc też do przewijania, ja na łóżko do szpitala kupiłam sobie takie zwykłe, bez rysuneczków

Edytowane przez Dziewczonka
Czas edycji: 2011-03-07 o 10:59
Stary 2011-03-07, 10:58   #2588
ania2631
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
Hej. Czy któraś z Was nie chodziła i nie zamierza chodzić do szkoły rodzenia? Bo ja to chyba już nie zdążę
Ja też nie będę chodziła do SR
Stary 2011-03-07, 11:02   #2589
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Ja też nie kupiłam i chyba już nie kupie. Chyba, że przy okazji te z rossmana. U nas w szpitalu jakoś konieczne to nie jest

Zapomniałam się przywitać.
Hehe ja ciągle leże w łóżku. Wczoraj miałam zły dzień, jakaś deprecha mnie złapała za głowę i nie chciała puścić...
sio deprecho sio....
pomogło?
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Grazin ja dwa razy dostałam od mojego gina torbę z "gratisami", ale mógłby sobie darowac - mnóstwo ulotek, malutka próbka kremy na rozstępy, raz woda mineralna, a teraz jakieś mleko od 6-12miesięcy ważne do połowy marca Słyszałam, ze często te położne które przyjeżdzają do domu po porodzie przywozą butelki i różne gratisy

A podkłady moga służyc też do przewijania, ja na łóżko do szpitala kupiłam sobie takie zwykłe, bez rysuneczków
to bardzo fajne gratisy hahah nie ma co:P
mleko na pewno wykorzystasz
moze do kawy sobie dodawaj haha

ewesko jestes boska
zagłosowałam
fajnie miec taki talent mozna tyle nagród zgarnąć.

ide umyć naczynia is ie po mału zbieram chyba bo jeszcze sobie pochodze po sklepach przed wizytą.
Stary 2011-03-07, 11:02   #2590
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Napisane przez izunia233 Pokaż wiadomość
Ja też te kupiłam tylko że 2 razy

Cytat:

Widziałam, że już znalazłaś Dziękuję Zaraz się pewnie jedynki zaczną sypać jak zwykle przy takich konkursach :d
A wziełam w nim udział bo pierwsze nagrody przyznaje jury

Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Eweska ale pięknie boszesz ty normalnie też bym tak chciała...zagłosowałam
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 11:06   #2591
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:

Widziałam, że już znalazłaś Dziękuję Zaraz się pewnie jedynki zaczną sypać jak zwykle przy takich konkursach :d

no zazdrosna konkurencja musi jedyneczki dać
jak jury to mysle ze zgarniesz pierwsza nagrode
tez bym chetnie wzieła udział w takim konkursie zeby cos wygrac ale przy takiej konkurencji to się mogę schować
Stary 2011-03-07, 11:10   #2592
izunia233
Zadomowienie

Cytat:
Ja też te kupiłam tylko że 2 razy

ja też chcę, ja też chcę, wrzuć linka to zagłosuję

url=http://pierwszezabki.pl] http://s2.pierwszezabki.pl/047/0471299c0.png?5880 [/url]
Stary 2011-03-07, 11:11   #2593
violisia
Zadomowienie

Czesc Mamusie

śliczne brzusie przez weekend sie pojawiły, i zdjecia pokoikow, a Eweska wymaitasz poprostu z twoim brzusiem uroczy i pokaznyyyy twoje babelki juz pewnie po 2,5kg maja co?
violisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 11:11   #2594
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Tja, a fotkę wrzucić zapomniałam
U nas w CH Targówek też są takie miejsca I bardzo je sobie chwalę

Cytat:
Napisane przez Martulka000 Pokaż wiadomość
A właśnie laseczki. Może będziecie wiedzieć jaki bank jest najlepszy ?? Inteligo, mBank czy ING na założenie konta? Bo musimy teściowej założyć jakieś takie konto w którym nie ma opłat za dużych. A my z TŻ się kompletnie nie znamy na tych sprawach. Może jakieś propozycje??
Sama z doświadczenia polecam mBank, korzystam od 13. roku życia

A jak chcesz, to tż zapytam, bo on pisze artykuły na portal finansowy i jest zorientowany w tym
Ale to bym Ci dopiero wieczorem napisała.

dorkabl W mBanku bezpłatne są jeszcze BZ WBK i CashForYou

Grazin Ja mam 5 par siatkowych i 10 jednorazówek. Jak nie zużyję, to zostaną do kolejnego malucha Albo komuś oddam.
Mam też dwie paczki podkładów Bella mama i 3 paczki megadużych podpasek.
A mam też takie podkłady ceratkowe, ale to raczej do łóżka małego, bo w szpitalu pani powiedziała, że oni zmienią pościel, jak się zabrudzi

A w ogóle to dzień dobry
Muszę zaraz z autkiem do lekarza jechać...
Dobrze, że chociaż ładna pogoda, to nie mam totalnej niechcicy. Gorzej, że potem pracę zaliczeniową muszę napisać

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 11:12   #2595
Camomile
Zadomowienie

Witam wszystkich z rana. U mnie tez slonecznie, blekitne niebo ...

Agus87, jaki fajny masz pepek i brzuch sie ladnie prezentuje.

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość

Camomile ja mysle, ze takiemu 5 miesiecznemu dziecku juz bedzie zle sie przeprowadzac... wydaje mi sie ze bedzie juz przyzwyczajone do spania z rodzicami w pokoju.
Paulizia, hmmm, no zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
Fakt, ze myslalam o dobru dziecka nastawiajac sie na tych kilka wspolnych miesiecy, ale tak naprawde czy to tak dobrze, zeby sie tak dlugo przyzwyczajalo, no i jesli chodzi o intymnosc z TZ bedzie lepiej jak szybciej bedziemy w sypialni sami

TheXanthippe, gratulacje ogromne i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
ja jeszcze nie spie
ogladalismy film z TZtem i rozmawialamm z moja naj psiapsiola przez Skype i ...przyleci do mnie jeszcze przed porodem bo mnie w ciazy nie widziala i na weekend 10 kwietnia przyleci, jejuuu jak sie ciesze!!! kupi mi ten monitor i nianie AngelCare i przywiezie tu do Norwegii! od razu mi sie humor poprawil

camomile mama przyleci gora na 2 tygodnie, wiem, ze nie wytrzymamyb razem dluzej. moj tz ma kilka dni wolnego ze mna po porodzie a potem macierzynski mamy rok z czego TZ musi wziac 10 tygodni, bo jak nie to przepadaja, z reguly bierze na koncu, badz podzielimy sie ostatnie 2-3 miesiace ze ja bede pracowac np 2 dni w tyg a on 3
Ale super, ze ci przyjaciolka przywiezie monitor.

No, dla mnie tez 2 tyg. z Mama to maks)).
Ale fajnie, ze mozecie sie z TZ dzielic macierzynskim.
Chyba Norwegia jest bardzo opiekunczym krajem pod tym wzgledem .

Cytat:
Napisane przez moria44 Pokaż wiadomość
na córcię to się zdążymy napatrzeć za jakieś 6 tygodni

Też wczoraj obejrzałam Bardzo fajny film, TŻ to się aż wzruszył na końcu jak dzidzię zobaczył
Juz za 6 tygodni!!!

Ja tez sie wzruszylam TZ tez ogladal z przejeciem.
Film super.
Moria, powodzenia na tym USG w srode, juz tylko 2 dni .

Dziewczonka, trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte .

Co do butelek to kompletnie sie nie znam, wiec sie nie wypowiadam

Dobra, dziewczyny, ide cos zjesc (mala kopie, wiec chyba tez glodna juz) a potem znikam sie pouczyc (za tydzien mam egzamin a jeszcze malo co ruszone... )

Edytowane przez Camomile
Czas edycji: 2011-03-07 o 11:13
Camomile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 11:19   #2596
eweska
Moderatoreska

Cytat:
no zazdrosna konkurencja musi jedyneczki dać
jak jury to mysle ze zgarniesz pierwsza nagrode
tez bym chetnie wzieła udział w takim konkursie zeby cos wygrac ale przy takiej konkurencji to się mogę schować
Zawsze można spróbować kochana, pamiętam Twoje czasy na mm i świetnie sobie radziłaś, więc pędzelki w łapki i do dzieła
Cytat:
Napisane przez violisia Pokaż wiadomość
Czesc Mamusie

śliczne brzusie przez weekend sie pojawiły, i zdjecia pokoikow, a Eweska wymaitasz poprostu z twoim brzusiem uroczy i pokaznyyyy twoje babelki juz pewnie po 2,5kg maja co?

Cytat:
ja też chcę, ja też chcę, wrzuć linka to zagłosuję
Nie wiem czy moge podać link ale jak coś to dodaję link do głównej galerii, a moje lico sobie znajdziesz https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...galeria-3.html

A właśnie był listonosz i przyniósł mi zamówione kosmetyki ELF :kupi: Będzie testowanie
Stary 2011-03-07, 11:21   #2597
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Hej dziewczynki
nie bede was nadrabiać bo mam mało czasu i ogólnie sporo stron do czytania najwyżej wymyślcie jakąś kare dla mnie

Weekend miałam fajny. Pojechałam z Tż do rodziny narzeczonego jego siostry. On lakierował traktor, ja siedziałam z siostra Tż i jej przyszła rodzina w domku. Ludzie mieszkają na wsi, kasy maja od groma, wiec i się powodzi. Pojadłam z własnej roboty wędlinkę, pasztet, na obiad rosołek, piersi z indyka, w niedziele pyzy z sosem i kaczka do tego doszly buleczki z marmolada i paczki, rowniez wlasnej roboty. A nawet jadlam torta bo przyszly teściu siostry Tż mial urodziny. Z mojej diety wyszly nici waga u gina w czwartek pokazywala 65kg, a w niedziele wazylam sie u nich to bylo 66,5

Siedziałam i jadłam
Mąż malowal za darmo ale dostalismy zwrot za paliwo (80km), 5workow ziemniakow, dwie duze glowki kapusty pekinskiej, kielbase i kaszanke wlasnej roboty, dwa woreczki mrożonych truskawek (jeden już zjadłam ) i jeszcze narzeczony siostry mojego męża przyjedzie mi wyprać dywany przed porodem

Malutka fikała caly czas, niestety w sobotę wieczorem dostałam bolesnych boli jak na @, trwało to ok. pol godziny. Juz myślałam zeby jechać do szpitala, wzięłam szybko magnez powiedziałam im jak sie czuje, położyłam sie (ale mi bylo glupio) no i przeszło. Jednak bardzo sie wystraszyłam
Dzisiaj od rana jestem w ruchu i co pol godziny musze usiasc bo nie daje rady. Boli mnie krzyż, nogi i biodra W nocy budzę sie często bo mi drętwieją łydki i tez bolą wszystkie kości w okolicy brzucha Jestem juz do niczego. Podziwiam Eweske, kochana jak Ty dajesz rade???????

Widzialam na naszym watku troche brzuszkow, pokoikow, tak szybko przelecialam. Sliczne wszystko Eve1603 nadal ma dziewczynke w brzuszku, z czego sie ogromnie ciesze!! (sprawdziłam na pierwszej stronie, nic sie nie zmienilo wiec domyślam sie ze jednak córeczka, niedowiarku )

Dzisiaj wpadnie kolezanka ze swoim 8miesiecznym synkiem Juz sie ich doczekac nie moge.

Ide na drugie sniadanko
Tż nie wzial telefonu do pracy Zeby mu sie to nie zdarzylo w dniu porodu
Nikosia

Edytowane przez 24kasia86
Czas edycji: 2011-03-07 o 11:24
24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 11:24   #2598
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
juz sama nie wiem, to albo kupie jedną wiekszą jeszcze TT albo avent albo wstrzymam sie i zobaczymy jak to wyjdzie w praniu jak juz mały bedzie z nami
dokladnie tak

Cytat:
Napisane przez Camomile Pokaż wiadomość
Witam wszystkich z rana. U mnie tez slonecznie, blekitne niebo ...

Agus87, jaki fajny masz pepek i brzuch sie ladnie prezentuje.

Paulizia, hmmm, no zobaczymy jak to wyjdzie w praniu.
Fakt, ze myslalam o dobru dziecka nastawiajac sie na tych kilka wspolnych miesiecy, ale tak naprawde czy to tak dobrze, zeby sie tak dlugo przyzwyczajalo, no i jesli chodzi o intymnosc z TZ bedzie lepiej jak szybciej bedziemy w sypialni sami

TheXanthippe, gratulacje ogromne i wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia

Ale super, ze ci przyjaciolka przywiezie monitor.

No, dla mnie tez 2 tyg. z Mama to maks)).
Ale fajnie, ze mozecie sie z TZ dzielic macierzynskim.
Chyba Norwegia jest bardzo opiekunczym krajem pod tym wzgledem .

Juz za 6 tygodni!!!

Ja tez sie wzruszylam TZ tez ogladal z przejeciem.
Film super.
Moria, powodzenia na tym USG w srode, juz tylko 2 dni .

Dziewczonka, trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte .

Co do butelek to kompletnie sie nie znam, wiec sie nie wypowiadam

Dobra, dziewczyny, ide cos zjesc (mala kopie, wiec chyba tez glodna juz) a potem znikam sie pouczyc (za tydzien mam egzamin a jeszcze malo co ruszone... )
dziekowac

Cytat:
Napisane przez 24kasia86 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
nie bede was nadrabiać bo mam mało czasu i ogólnie sporo stron do czytania najwyżej wymyślcie jakąś kare dla mnie

Weekend miałam fajny. Pojechałam z Tż do rodziny narzeczonego jego siostry. On lakierował traktor, ja siedziałam z siostra Tż i jej przyszła rodzina w domku. Ludzie mieszkają na wsi, kasy maja od groma, wiec i się powodzi. Pojadłam z własnej roboty wędlinkę, pasztet, na obiad rosołek, piersi z indyka, w niedziele pyzy z sosem i kaczka do tego doszly buleczki z marmolada i paczki, rowniez wlasnej roboty. A nawet jadlam torta bo przyszly teściu siostry Tż mial urodziny. Z mojej diety wyszly nici waga u gina w czwartek pokazywala 65kg, a w niedziele wazylam sie u nich to bylo 66,5

Siedziałam i jadłam
Mąż malowal za darmo ale dostalismy zwrot za paliwo (80km), 5workow ziemniakow, dwie duze glowki kapusty pekinskiej, kielbase i kaszanke wlasnej roboty, dwa woreczki mrożonych truskawek (jeden już zjadłam ) i jeszcze narzeczony siostry mojego męża przyjedzie mi wyprać dywany przed porodem

Malutka fikała caly czas, niestety w sobotę wieczorem dostałam bolesnych boli jak na @, trwało to ok. pol godziny. Juz myślałam zeby jechać do szpitala, wzięłam szybko magnez powiedziałam im jak sie czuje, położyłam sie (ale mi bylo glupio) no i przeszło. Jednak bardzo sie wystraszyłam
Dzisiaj od rana jestem w ruchu i co pol godziny musze usiasc bo nie daje rady. Boli mnie krzyż, nogi i biodra W nocy budzę sie często bo mi drętwieją łydki i tez bolą wszystkie kości w okolicy brzucha Jestem juz do niczego. Podziwiam Eweske, kochana jak Ty dajesz rade???????

Widzialam na naszym watku troche brzuszkow, pokoikow, tak szybko przelecialam. Sliczne wszystko Eve1603 nadal ma dziewczynke w brzuszku, z czego sie ogromnie ciesze!! (sprawdziłam na pierwszej stronie, nic sie nie zmienilo wiec domyślam sie ze jednak córeczka, niedowiarku )

Dzisiaj wpadnie kolezanka ze swoim 8miesiecznym synkiem Juz sie ich doczekac nie moge.

Ide na drugie sniadanko
Tż nie wzial telefonu do pracy Zeby mu sie do nie zdarzylo w dniu porodu
kochana to ale wam sie wyjazd udal
ja tez uwielbiam taka domowa wedlinke ahhh
ale kaczki neee, gesi neee :P
indyka tez nie bardzo hehe
moja waga narazie stoi, ale pewnie jutro albo pojutrze bedzie 2 + bo dalam czadu w weekend
fajnie, ze prezencikow jedzeniowych dostaliscie
Stary 2011-03-07, 11:26   #2599
izunia233
Zadomowienie

Eweska głosik oddany

Dobra uciekam coś porobić w domku, chyba za prasowanie się wezmę, ehh... ale mi się nie chce.

Stary 2011-03-07, 11:31   #2600
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Właśnie dostałam paczkę z rzeczami zamówionymi w tamtym tygodniu...kurczę już nie ma gdzie tego trzymac
Stary 2011-03-07, 11:33   #2601
zosiaaa
Zadomowienie

eweska makijaż , podoba mi się jeszcze bardziej niz ten co ostatnio pokazywałaś i zazdroszczę talentu, ja potrafię tylko dobrze użyć tuszu do rzęs i błyszczyka a o całej reszcie to lepiej nie mówić

zosiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 11:35   #2602
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Grazin Ja mam 5 par siatkowych i 10 jednorazówek. Jak nie zużyję, to zostaną do kolejnego malucha Albo komuś oddam.
Mam też dwie paczki podkładów Bella mama i 3 paczki megadużych podpasek.
A mam też takie podkłady ceratkowe, ale to raczej do łóżka małego, bo w szpitalu pani powiedziała, że oni zmienią pościel, jak się zabrudzi
łoooo
to pojechałaś z ilościa
Ola ile Ty zamierzasz w tym szpitalu siedziec??
przeciez nawet połozy nie zuzyjesz
albo mi si ewydaje bo jestem minimalistką pod tym względem
Cytat:
Zawsze można spróbować kochana, pamiętam Twoje czasy na mm i świetnie sobie radziłaś, więc pędzelki w łapki i do dzieła

przemyśle sprawę
musi mnie wena najść na cos inspirowanego naturą... hmmm

dzięki
Cytat:
Hej dziewczynki

co do kary to ja myśle ze klęczenie na grochu przez trzy godziny będzie wystarczające
hihi żarcik
to w sumie tylko dostaliscie fantów za to malowanie ze chyba bardziej sie to opłacało niż wynagrodzenie
Stary 2011-03-07, 11:47   #2603
dorkabl
Zadomowienie

eweska juz Cię szukam. Od nas nikt nie da Ci jedynki!

JanuszAgnieszka ty mi zaraz musisz napisać gdzie kupiliście to idealne łóżeczko! Musze powoli zacząć się za nim rozglądać

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Dziewczynki mam pytanie dla posiadaczek karty Ikea Family. Na taka kartę sa rabaty tylko na wybrane produkty, nie na wszystko? No i nie wspomnę o tej kawce i herbatce
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 11:49   #2604
agus87
Zakorzenienie

ewesko piąteczka ode mnie i oleńki :d
Stary 2011-03-07, 11:50   #2605
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
łoooo
to pojechałaś z ilościa

przemyśle sprawę

dzięki

co do kary to ja myśle ze klęczenie na grochu przez trzy godziny będzie wystarczające
hihi żarcik
to w sumie tylko dostaliscie fantów za to malowanie ze chyba bardziej sie to opłacało niż wynagrodzenie
No, ale to nie tylko do szpitala
Przecież potem w domu też muszę coś mieć Jak krocze będzie nacinane, to nie zagoi się w dwa dni

Co do podkładów poporodowych położna mówiła nam, że tego dużo schodzi i żeby wziąć dwie paczki do szpitala.
A majtki kupiłam najpierw jednorazowe, a potem siatkowe, bo podobno lepsze na początek (lepiej przepuszczają powietrze i szybciej się goi ).
A że za wszystko grosze wyszły, to mi nie szkoda

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 11:54   #2606
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

dobra moje drogie
proszę o trzymanie kciuków bo sie po mału zbieram do gina
po południu dam znać co i jak
Stary 2011-03-07, 11:54   #2607
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

Cytat:
dokladnie tak

dziekowac

kochana to ale wam sie wyjazd udal
ja tez uwielbiam taka domowa wedlinke ahhh
ale kaczki neee, gesi neee :P
indyka tez nie bardzo hehe
moja waga narazie stoi, ale pewnie jutro albo pojutrze bedzie 2 + bo dalam czadu w weekend
fajnie, ze prezencikow jedzeniowych dostaliscie
Cytat:
łoooo
to pojechałaś z ilościa

przemyśle sprawę

dzięki

hihi żarcik
aguś akurat piersi z indyka w panierce mi smakowaly ( Tz to nawet myslal ze sa z kurczaka) tez dalam czadu i troszku mnie sumienie gryzie ale pomysl buleczki z marmolada zrobione przez babcie 86letnia
grazin pewnie ze sie bardziej oplacalo niz kasa, tym bardziej ze Tż nic nie chcial a biedny lakierowal cala sobote od 8 do 21 ( z przerwami na posilki) i w niedziele od 7 do 12, a jak zajechalismy do Lodzi to jeszcze pojechal tam gdzie zawsze i pracowal do 21
Dzisiaj go ledwo dobudzilam do roboty, powiedzial ze nie ma sily i szybciej sie urwie... moze o 14 bedzie

pojadlam, zrobilam satalki warzywnej i mala fika mam ochote znowu na truskawki

tęskniłam za wami..................
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 11:56   #2608
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
No, ale to nie tylko do szpitala
Przecież potem w domu też muszę coś mieć Jak krocze będzie nacinane, to nie zagoi się w dwa dni

Co do podkładów poporodowych położna mówiła nam, że tego dużo schodzi i żeby wziąć dwie paczki do szpitala.
A majtki kupiłam najpierw jednorazowe, a potem siatkowe, bo podobno lepsze na początek (lepiej przepuszczają powietrze i szybciej się goi ).
A że za wszystko grosze wyszły, to mi nie szkoda
u nas podklady dają
Stary 2011-03-07, 11:56   #2609
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Eweska głosik oddany

Dobra uciekam coś porobić w domku, chyba za prasowanie się wezmę, ehh... ale mi się nie chce.

Cytat:
Hej dziewczynki

Siedziałam i jadłam

Ide na drugie sniadanko
Tż nie wzial telefonu do pracy Zeby mu sie to nie zdarzylo w dniu porodu
Kochana jakoś trzeba radę dać, ale powiem ci że ciąża jakoś specjalnie mi nie dokucza, czuję sie dobrze, czasami ciężko, kozaki mi nie chcą się dopinać bo nogi puchną, ale ogólnie jest dobrze

Ale pyszności dostaliście ze wsi, ja często w domku mam swojską wędlinkę, a to dlatego że rodzeństwo męża mieszka na wsi, a że ich ma aż 8 i dwóch braci tylko w mieście, a reszta na wsi, zawsze coś swojskiego wpadnie
Ja rosołu nie gotuję na kupnym mięsie, zawsze mam jakąś kurę, kaczkę w zamrażalce

Cytat:
Napisane przez zosiaaa Pokaż wiadomość
eweska makijaż , podoba mi się jeszcze bardziej niz ten co ostatnio pokazywałaś i zazdroszczę talentu, ja potrafię tylko dobrze użyć tuszu do rzęs i błyszczyka a o całej reszcie to lepiej nie mówić

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
eweska juz Cię szukam. Od nas nikt nie da Ci jedynki!

JanuszAgnieszka ty mi zaraz musisz napisać gdzie kupiliście to idealne łóżeczko! Musze powoli zacząć się za nim rozglądać

---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ----------

Dziewczynki mam pytanie dla posiadaczek karty Ikea Family. Na taka kartę sa rabaty tylko na wybrane produkty, nie na wszystko? No i nie wspomnę o tej kawce i herbatce

Cytat:
ewesko piąteczka ode mnie i oleńki :d

Byłam w sklepie, zaraz trzeba iść coś pichcić, dziś będzie spaghetti na obiadek, dawno nie było, bo mężul nie przepada to nie gotowałam, a teraz go nie ma to można zrobić
Stary 2011-03-07, 11:57   #2610
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
aguś akurat piersi z indyka w panierce mi smakowaly ( Tz to nawet myslal ze sa z kurczaka) tez dalam czadu i troszku mnie sumienie gryzie ale pomysl buleczki z marmolada zrobione przez babcie 86letnia
grazin pewnie ze sie bardziej oplacalo niz kasa, tym bardziej ze Tż nic nie chcial a biedny lakierowal cala sobote od 8 do 21 ( z przerwami na posilki) i w niedziele od 7 do 12, a jak zajechalismy do Lodzi to jeszcze pojechal tam gdzie zawsze i pracowal do 21
Dzisiaj go ledwo dobudzilam do roboty, powiedzial ze nie ma sily i szybciej sie urwie... moze o 14 bedzie

pojadlam, zrobilam satalki warzywnej i mala fika mam ochote znowu na truskawki

tęskniłam za wami..................
oo to w panierce bym zjadla
nie lubie tylko gotowanego

a truskawek w weekend zjadlam chyba z 60 dag
bo ze 3 paczuszki wciaglam
jedna dostalam od tesciowki a 2 kupil mi tz
i dzisiaj jak spotkam to tez kupie
imam ochote na jablka

spagetii tez bym wciagla
ewesko jak robisz?

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości