|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4411 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.VI
dzień dobry
![]() no nie mogłam się powstrzymać i musiałam wejść choć na chwilę na wizaż ![]() Alessandra, wszystko się ułoży, to pewnie jakiś kryzys, nie zamartwiaj się wiem, że jest ci ciężko, ale bądź dobrej myśli
|
#4412 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Czekoladowa1;255609 73]dzień dobry
![]() no nie mogłam się powstrzymać i musiałam wejść choć na chwilę na wizaż no trzymamy kciuki! mnie wczoraj nie było na wizaż,gdyż miałam weekend z tż em popiliśmy,i jego wczoraj cały dzień męczył kac co do mojej pielęgnacji do dziś malować się nie będę..nie robię tego codziennie w środę jadę na zakupy kosmetyczne do rossmana z okazji dnia kobiet |
|
|
|
#4413 |
|
Zadomowienie
|
caate fajnie ze jest wszystko ok
alessandra bedzie dobrze, zawsze sa jakies gorsze i lepsze dni w zwiazku, my tez takie mamy, ja tez mam czasami wszystkiego dosyc, najchetniej bym sie spakowala i jak najdalej od niego ale to mija i pozniej jest wszystko tak jak bylo, jest dobrze.
|
|
#4414 |
|
Zakorzenienie
|
hej Piekne
![]() dzis MUSZE zmalowac ten makijaz na konkurs, bo nigdy tego nie zrobie ![]() ale najpierw musze jechac do hurtowni fryzjerskiej i pomalowac paznokcie
|
#4416 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Właśnie popisakałam włosy seboradinem. Niezbyt miły zapach, ale jak ma pomagać, to będe używać regularnie ![]() Muszę kupić jakiś balsam do ust. W avonie był świetny z lini liv bitanicals, ale niestety już wycofali Używam kremu uniwersalnego z ori w takim małym pudełeczku, ale trzeba go bardzo często nakładać, a tamtem był niezastąpiony!Dziś chyba pomaluje paznokcie na jakiś ostry kolor Mam 2 takie lakiery i jeszcze nigdy się ni eodważyłam ich użyć Ciekawe jak poradze sobie z malowaniem takimi koloram.Życzę dziewczyny milego dnia
|
|
|
|
#4417 |
|
Zadomowienie
|
Dzień Dobry
![]() Ja właśnie pomalowałam sobie paznokcie ale na taki spokojny jasny kolor.. ![]() Alessandra trzymaj się!!! Na pewno wszystko wam się ułoży!
|
|
#4418 |
|
CABIN CREW
|
dzień dobry..
ale tu pusto ostatnio....
|
|
#4419 | |||
|
Wtajemniczenie
|
dokładnie. ale myśle że to przejściowe
![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
|||
|
|
|
#4420 |
|
Rozeznanie
|
Kitka przejrzałam wątek, pędzle cudo...
Dzisiaj pierwszy raz zrobiłam pelling kawowy. Jesli nię będę miała żadnej reakcji alergicznej to będę go stosować (mam bardzo wrażliwą skórę). Jak narazie jestem bardzo zadowolona z efektów
|
|
|
|
#4421 | ||
|
CABIN CREW
|
Cytat:
![]() Cytat:
aaa... oceniłam twój makijaż oczywiście na 5
|
|
|
#4422 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A z czym robisz? ja z oliwką bambino ![]()
|
|
|
#4423 |
|
Zadomowienie
|
witam kochane
ja robie porzadki na dworzu pomalu wiosenne, ale mamy pracy ![]() Dzisiaj takieeee sloneczkooooooo duuuuzeeeee aż sie chce robic Moje raczki i paznokcie oczywiscie juz maja dosyc mamy jeszcze balagan po budowie.Znow bede miala zniszczone.... Jutro dzien kobiet a ja zarzyczylam sobie nie kwiatka ale ksiazke jakas z biedronki Pewnie nie bede miala teraz duzo czasu na czytanie ale chce zaczac.... Agusiownik Ty chyba kupujesz z biedronki ksiazki ? ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- A dziewczynki wykonczylam jedwab z joanny i teraz po jutrze jade na zakupy wiec kupie chyba ten z BIOSILKA , kiedys go uzywalam![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Monia a jak sie robi ten peeling kawowy?
|
|
#4424 |
|
Zadomowienie
|
_blondyneczka
w zależności ile potrzebujesz kawy na Twoje ciało ( ja tak około 2, 3 łyżki...jeżeli mam mało to dosypuję) mieszam z oliwką bambino, ale można też z żelem pod prysznic, masuję całe ciało, spłukuję i koniecznie na koniec smaruję się balsamem skóra jest gładziutka i miękka (można dodac jeszcze łyżkę soli, ale ja osobiście nie dodaje bo może podrażnic skórę) A co do porządków wiosennych to ja myłam dzisiaj okna, ale były brudne a teraz takie ładne czyściutkie i słoneczko pięknie świeci![]()
PM 2013 zapuszczam włosy ... 51cm cel-> 70 cm Edytowane przez 91moniaa161 Czas edycji: 2011-03-07 o 13:09 |
|
|
|
#4425 |
|
Rozeznanie
|
ja dodałam cynamon i żel pod prysznic
|
|
|
|
#4426 |
|
Zadomowienie
|
oooo a kawa taka zwykla, moze byc PRIMA hahaha ?
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- dziewczynki pije z ktoras z Was skrzyp? ja mam zamiar teraz zrobic przerwe w piciu pokrzywy i zaczac skrzyp bo trzeba robie po 3 miesiacach przerwe miesieczna w piciu pokrzywy tak? wiec na ten czas moglabym pic skrzyp. Kupie sobie po jutrze na zakupach---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- troche o pokrzywie... - efekty: oczyszczenie organizmuy z toksyn, wygladzenie cery, wzmocnienie włosów i ich szybszy porost. Pokrzywa może również wpływać łagodząco na przetłuszczające się włosy, ale wiekszy efekt w tym przypadku będa miały płukanki z pokrzywy - dawkowanie: 1-2 kubki dziennie, wg uznania. Dawki podawane na opakowaniach pokrzywy (typu 4 kubki dziennie) to dawki lecznicze, w przypadku picia pokrzywy na oczyszczenie cery, organizmu i wzmocnienie włosów wystarczy 1-2 pokrzywy dziennie. Na począku, w przypadku duzych problemow z cera i włosami możemy zacząć od 2 kubków dziennie, a po unormowaniu się sytuacji można przerzucic się na 1 kubek dziennie. - zaparzanie: najlepiej pok przykryciem, trzymac przez 15-20 minut, aby napar naciągnął. - możliwa jest lubiana przez wiele osób tzw. SKRZYPOKRZYWA (czyli 1 torebka pokrzywy i 1 torebka skrzypu do kubka). - do pokrzywy można dodawać np. sok albo cukier aby poprawić jej smak. Najlepiej jest pić pokrzywe niesłodzoną, ale nie każdemu to smakuje. Niektóre Pijaczki Pokrzywy dodają do pokrzywy np. ekspresową herbatkę z żurawiny, maliny, itp. - przy 1 kubku pokrzywy dziennie należy pić pokrzywę przez 3 miesiące, potem zrobić 1 miesiąc przerwy - dobrze jest zażywać dodatkowo kompleks witamin z grupy B - pokrzywa może być moczopędna - to indywidualna sprawa, ale jak zaczynacie pić pokrzywę, to niekoniecznie pierwszy kubek przed wyjściem na autobus - lepiej w wolny dzień, abyście mogły ocenić jak na Was działa. Porada jednej z Pijaczek Pokrzywy: pić dużo dodatkowych płynów, ok. 2 litrów dziennie, aby się nie odwodnić. - efekty uboczne typu wypryski - tu zdania sa podzielone, pokrzywa oczyszcza bowiem organizm z toksyn i niektóre Pijaczki zaobserwowały powstawanie wyprysków, które w miarę oczyszczania się organizmu znikają. Inne nie. Ale należy się z tym liczyć. Róznie to bywa - niektóre dziewczyny przez pierwsze tygodnie miały wypryski, które z czasem zniknęły. Jeśli jednak przez wiele tygodni wypryski się utrzymują i cera się pogarsza, zamiast stopniowo oczyszczać - to może jednak lepiej zrezygnowac z pokrzywy. - w czasie picia pokrzywy nie można brać dodatkowych suplementów o takich samych właściwościach(np. Vitapil, Skrzypovita, itd.). Mozna zażywać np. tran. Chodzi o to, aby zminimalizować ryzyko przedawkowania witamin i innych składników, a suplementy w tabletach zawierają często wyciąg z pokrzywy lub witaminy takie jakie zawiera pokrzywa. - jaką pokrzywę pić? Można zarówno własnoręcznie przez siebie zebraną (byle z dala od dróg czy autostrad) albo kupioną w torebkach w sklepie. Jeśli ktoś nie ma w pobliżu rosnących dziko pokrzyw, to niech pije pokrzywę w torebkach.
|
|
#4427 |
|
Zakorzenienie
|
zmalowalam makijaz, mozecie glosowac
nie jest tak jak chcialam, ale znam siebie i wiem, ze nie zmaluje drugiego, wiec wstawiam to co mam ![]() widze, ze duzo nie napisalyscie wiec szybko przeczytam
|
#4428 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Dziękuję Wam bardzo dziewczyny, to chyba dzięki Wam tak szybko wyzdrowiałam Pomęczyło mnie trochę ale już przeszło... ponad dwa kg mniej za dwa dni więc trzeba nadrobić, co robię od wczorajszego popołudnia Talullah świetne zakupy! Alessandra dzięki kłótniom możemy się lepiej poznać, nie ma tego złego... będzie dobrze Czekoladowa, caate cieszę się że i Wam się ułożyło ![]() Ja wyprostowałam dziś swoje włosy, bo niestety po tym "podcięciu ostatnim" warkocz na noc się nie sprawdza bo pół włosów wychodzi i rano była tragedia, pół wywiniętych, pół prostych, więc miałam czas to ogarnęłam prostownicą, ale źle się czułam w takich ulizanych :P Wiem że obiecywałam zdjęcie grzywki wstawić ale na każdej focie wychodzę jak kretyn ;p więc na razie mam tylko takie moich włosów:
|
|
#4429 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4430 |
|
Zadomowienie
|
_blondyneczka_ obojętne
ja mam akurat kawę gold byle by parzona była ![]() LetMeBeYourFantasy_ cynamon pewnie nadaje fajny zapach
|
|
#4431 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4432 |
|
Zadomowienie
|
caate Twój link u mnie nie działa
a chciałam zagłosowac
|
|
#4433 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja dziś chciałam kupić tą odrzywkę bingo, ale niestety nie było a że jeszcze przez niecały tydzień jestem w rodzinnej miejscowości, to bede musiała się bez niej obejść, aż nie wróce do Bydgoszczy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4434 |
|
Zadomowienie
|
loluska ładne masz włoski!
|
|
#4435 |
|
Zakorzenienie
|
loluska piękne długie włoski masz
|
|
|
|
#4436 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję
rosną, rosną ale wolę je w naturalnym "nieładzie" niż takie wyprostowane
Edytowane przez loluska Czas edycji: 2011-03-07 o 14:22 |
|
|
|
#4437 | ||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4438 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- Cytat:
![]() świetne są
RAZEM PIĘKNIEJEMY ![]() ZAPRASZAM!! https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post22578006 zapraszam do ogladania i komentowania ![]() https://wizaz.pl/akcje/rossmann/rossmanniaczki/marzec-profil-263172.html |
||
|
|
|
#4439 |
|
Zakorzenienie
|
link poprawiony, dziekuje dziewczyny
![]() Kasiu, tez glosuje ![]() ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:27 ---------- lolusko, wlosy super ale skad ta bluzka
|
#4440 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:41.

popiliśmy,i jego wczoraj cały dzień męczył kac
co do mojej pielęgnacji do dziś malować się nie będę..nie robię tego codziennie 

mamy jeszcze balagan po budowie.Znow bede miala zniszczone.... Jutro dzien kobiet a ja zarzyczylam sobie nie kwiatka ale ksiazke jakas z biedronki 
a chciałam zagłosowac