|
|||||||
| Notka |
|
| Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy bedziesz na spotkaniu Wizazanek w Manchesterze 6/03/2011? | |||
| Tak, przybede z miła chęcią. |
|
8 | 80,00% |
| Nie, i nie pytajcie dlaczego. |
|
2 | 20,00% |
| Głosujący: 10. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Emigrantki z Chester, Liverpoolu i okolic
Agie* - a tam zaraz małomówna jesteś, ja tylko miałam jeden z tych dni kiedy nie mogłam sie nagadać.
Ech TZ mnie zrobił w ciuciu, bo oznajmił ze jednak mnie nie zawiezie do pracy i teraz pupa zimna spoznie sie i to godzine, i bede musiala zostac w pracy do 18 zeby nadrobic jeszcze tylko do szefa trzeba zadzwonic i uprzedzic (kocham takie rozmowy). dobrze ze remontuja droge u mnie pod bankiem to mam jakas wymowke ze autobusy sie spozniaja
|
|
#752 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
|
#753 |
|
Wtajemniczenie
|
milego dnia dziewczyny ja wlasnie wyslalam serie smsow do mamy z orange i sie zabieram w koncu do pracy.... heh w swietnym humorze mi sie zaczal tydzien! oby tak dalej
|
|
#754 |
|
Wtajemniczenie
|
Widze, ze ostro pracujecie
u mnie lepiej z zoladkiem zjadlam sobie jacket potato na lunch i minelo jak reka odjal. Jednak musze odespac moje wczorajsze szalenstwa i jak tylko wroce do domu to atakuje kolderke i wizaz
|
|
#755 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, ja padam twarza w klawiature! I tak caly dzien! nie wiem, co ma na to najwiekszy wplyw: wczorajsze drinkowanie (aczkolwiek ze wzgledu na znikoma ilosc alkoholu w owych drinkach moge raczej wykluczyc te opcje
), pozne pojscie spac (jak na mnie! ja zazwyczaj o godzinie 22 staram sie byc juz gotowa do snu ), czy pogoda- piekna coprawda, ale moze na cisnienie niskie da sie zwalic ![]() Potrzebuje sie doltenic!!!! jeszcze tylko 15 minut iii... ahhh, tesknie za swoim lozeczkiem!!!!!!!!!!
28/02/2015 Ola Edytowane przez anyolek Czas edycji: 2011-03-07 o 17:13 |
|
|
|
|
#757 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez tylko wyczekuje konca dniowki...
alez mi sie nie chce tu siedziec! na silownie tez jakos srednio mi sie chce, mam dzis lenia ! i juz! ![]() oczy mi sie kleja od jakies 13... nawet kawa nie pomogla... ale teraz zasypiam a jak dojade do domu to mi sie spac przestanie chciec ..
http://www.justitia33.blogspot.co.uk/ Edytowane przez justitia Czas edycji: 2011-03-07 o 17:22 |
|
|
|
|
#758 |
|
Zadomowienie
|
dokladnie!! A pozniej znow bede padala na twarz rano!
|
|
#759 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu a co Ty tak odliczasz w tym podpisie?
http://www.justitia33.blogspot.co.uk/ Edytowane przez justitia Czas edycji: 2011-03-07 o 17:48 Powód: literowka |
|
|
|
|
#760 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mnie sie juz dzien pracy skonczyl, ale musze czekac 40 minut na autobus, wiec wole w pracy powizazowac no wlasnie, co to takiego?
|
|
|
#761 |
|
Zadomowienie
|
nic takiego, niestety- bo nawet ten podpis mnie wystarczajaco nie motywuje
To kilogramy pozostale do zrzucenia
|
|
#762 | |
|
Wtajemniczenie
|
no, i wiedzialam ze tak bedzie
![]() na silownie nie pojechalam, bo okazalo sie ze moj Tz tez ma dzis lenia hahaha teraz jestem w domu i spac juz mi sie odechcialo ![]() ---------- Dopisano o 18:44 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Cytat:
przydaloby sie towarzystwo do odchudzania ![]() poprosilam kolezanke by zerknela nam za tym blokerem Ziaii, mowila ze widziala w jakiejs drogerii i jak jeszcze beda to nam kupi a jak nie to bede szukac sama
|
|
|
#763 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#764 |
|
Wtajemniczenie
|
kurde, my sie tez wybieramy gdzies na wakacje i jakos siebie w bikini nie wiedze hahaha
zmykam do asdy na zakupy ![]() milego wieczorku
|
|
#765 |
|
Wtajemniczenie
|
a co za bloker moje kochane potrzebuja??
mówic mi zaraz! ja kupuje polskie kosmetyki przez neta i mam pare sprawdzonych adresow wiec spowiadac sie czego wam potrzeba
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#766 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja dzis spedzilam dzien na zwiedzaniu Manchesteru, ciesze sie, ze ladnie sloneczko wyszlo i calkiem mi sie podobalo naprawde mialam ostatnio ciezkie tygodnie w pracy takze ten weekend i dwa dni wolnego bardzo mi byly potrzebne!
|
|
|
|
|
|
#767 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy tego moje kobiety szukają??
Bloker http://www.m-shop.eu/Ziaja_Anty_pers...WOSC-2682.html
|
|
#768 |
|
Raczkowanie
|
tak, to jest to
|
|
|
|
|
#769 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale moja siostra obleciala caly Wroclaw i tez go dostac nie moze!!Takze ja jestem chetna i bardzo dziekuje z gory, jesli ktoras z Was na niego trafi Luca- spowiadaj sie- z jakich sklepow korzystasz?!?! Bo ja tez chce! Jeszcze nigdy nie kupowalam, ale ktoras z dziewczyn polecala stronke Twoje kosmetyki w UK, czy Dobre kosmetyki w UK, jakos tak ![]() Ja kiedys dodalam sobie do 'ulubionych' M-Shop, natomiast jesli chodzi o angielskie marki, to ktos kiedys na innym forum polecal te stronke http://www.leguidesante.co.uk/, ponoc na wiele fajnych kosmetykow mozna trafic za nieduze pieniadze ![]() edit: wlasnie zauwazylam, ze ten bloker to na stronce M-kosmetykow znalazlas!!!!
28/02/2015 Ola Edytowane przez anyolek Czas edycji: 2011-03-07 o 21:00 |
|
|
|
|
|
#770 |
|
Wtajemniczenie
|
Aniu, ja kupowałam juz w:
m-shop.eu http://www.dobrekosmetyki.co.uk/ - tu kupuje najczesciej bo maja serie Ziaja Med, która mnie interesi http://www.twojekosmetyki.co.uk/catalog/index.php A to nowe twory: https://szminka.co.uk/ http://www.dlamamyidziecka.co.uk/
|
|
#771 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale chyba już lepiej, co? ![]() Cytat:
- jeszcze jakiś typ by się doczepił o takiej porze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Co do Blokera Ziaji - mogę zapytać u siebie w PL sklepie czy by nie mogli kilku sztuk sprowadzić - byłybyście zainteresowane? I dla Ani obiecana szczotka o której mówiłam w toalecie http://www.boots.com/en/Tangle-Teezer-Pink_1000439/ Jak wspominałam, wspaniale rozczesuje włosy, nie ciągnie i ogólnie cud, miód orzeszki. Ja mam tylko mały problem przez moje dość gęste włosy - szczotka nie rozczesuje wszystkich "warstw" włosów, więc i tak muszę po nią poprawiać zwykłą szczotką. Aha! I jest idealna do rozczesania mokrych włosów W ogóle dziewczyny dzięki Wam super mi się tydzień zaczął, o wiele bardziej pozytywnie ![]() Madzia, zazdroszczę wolnego, jeszcze przy takiej pogodzie, ehh
Edytowane przez joplin Czas edycji: 2011-03-07 o 21:16 |
||||||
|
|
|
|
#772 |
|
Zadomowienie
|
Jagodko (Rino?
)- ale numer!! Dzis orzegladalam nowe Cosmo i tam wlasnie bylo zdjecie tego cuda do wlosow i sie zastanawialam, czy to nie to przypadkiem ![]() Skoro polecasz, to trza sie znow bedzie wybrac na zakupy Wprawdzie pretekst sie zawsze znajdzie, ale ten jest umotywowany wizja posiadania piknych klaczkow Myslisz, ze jest lepszy od bodyshopowego grzebyczka????Magda- ja rowniez zazdraszczam! Chetnie bym sobie poleniuchowala ale jutro juz chyba do pracy, czy kolejne tournee po Manchesterze z kuzynem??
28/02/2015 Ola Edytowane przez anyolek Czas edycji: 2011-03-07 o 21:34 |
|
|
|
|
#773 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Nie jest może niezbędna do życia ale fajny z niej gadżet.
|
|
|
|
#774 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Aniu, mysle ze ta moja koleznka go znajdzie, wyprubujemy i najwyzej bedziemy zamawiac pozniej w sklepach albo na polskich stornach z polskimi kosmetykami ![]() w koncu jak przywioze z polski to i tak to wyjdzie taniej na poczatek ![]() ale jakbym nie znalazla to sie Madziu do Ciebie zglosze bys u siebie poszukala ;P a Jagoda jak obiecala tak do nas zaglada teraz znalazlam u mnie w Asdzie Glamour z kosmetykami Clinique!!!! ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- no, a jak wlosy w koncu zapuszcze to sie skusze na ten grzebien rowniez ![]() Aniu Ty masz do wymiany ten pedzelek co pokazywalas w toalecie????? bo widzialam u Ciebie na watku wymiankowym, to ten sam??
|
|
|
#775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Na Piccadilly w SPAR też widziałam jeszcze sporo Glamour z Clinique jakby ktoś chciał
|
|
|
|
#776 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i tak mi marudzil jak wzielam jeden, ze po co mi, co z tego ze to 2 funty ... przeciez nie potrzebuje...
http://www.justitia33.blogspot.co.uk/ Edytowane przez justitia Czas edycji: 2011-03-07 o 21:55 |
|
|
|
|
|
#777 | ||||
|
Rozeznanie
|
Mi dzis dzien dosyc szybko minal na kursie, nawet skonczylam pol godzinki wczesniej niz skonczylabym prace
Mam dzis popoludnie i wieczor bez TZta, bo on jeszcze jest w pracy (niedlugo wraca), nie musze sluchac marudzenia abym zrobila cos konstruktywnego, wiec z radoscia spedzam wieczor z Housem Juz doszlam do odcinka, gdzie pacjent wypluwa swoje pluco ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ten bloker ciekawie sie prezentuje. Czy ktoras z Was go uzywala? Bo ja juz chyba tez chce! Ania i Jagoda, Wy mnie zarazilyscie ta e-torebka! Zaczelam przegladac katalog - niektore z nich to prawdziwe cuda!!! Cytat:
Ale ja tak mam bardzo czesto - pograzam sie tak gleboko w swoim swiecie, ze nie poznaje ludzi dookola ![]() Cytat:
![]() Justyna, blyszczykowa krolowo ![]() A mi podczas naszego pobytu w Don Marco udalo sie wygrac dwie aukcje perfumowe |
||||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#778 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja kupiłam w sumie pięć . I jeszcze się czaję na tusz do rzęs, bo mi podpasował i chcę na zapas. Cytat:
![]() Skoro tak mówimy o tych ćwiczeniach to może faktycznie wybierzmy się na ten bieg dla cancer research? Zrobimy coś dobrego dla siebie i dla innych . Ha, mówiłyśmy, że etorebka rządzi ![]() Co do szczotki to ona jest zrobiona jakoś hiper-super-inaczej-niż-wszystkie . Ale ogólnie rzecz biorąc to ma miękkie, plastikowe ząbki o dwóch różnych długościach i super rozczesuje nawet najbardziej splątane włosy. Ooo, kolejne perfumy do kolekcji, pogratulować
Edytowane przez joplin Czas edycji: 2011-03-07 o 22:18 |
||
|
|
|
|
#779 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ---------- Agia* a moglabys przeslac zdjecia z wczoraj, jak nie problem? bo sie juz nie moge doczekac jak je zobacze
|
||
|
|
|
|
#780 |
|
Rozeznanie
|
Moje zdjecia wyszly naprawde fatalne, to wszystko przez ten aparat - telefonem mozna juz lepsze zrobic
Ale jak chcesz to moge tak czy siak podeslac, wyslij mi maila na pw ![]() Edit: Czy na stronie e-torebki jest jakas wyszukiwarka do wyszukania po nazwie? Edytowane przez Agia* Czas edycji: 2011-03-07 o 23:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Emigrantki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:30.

jeszcze tylko do szefa trzeba zadzwonic i uprzedzic (kocham takie rozmowy). dobrze ze remontuja droge u mnie pod bankiem to mam jakas wymowke ze autobusy sie spozniaja