|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3061 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
jakie plany dziewczyny na ostatki?
![]()
#3062 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice cz. XIV - zima przyszła drogie Panie, więc zacznijmy plotkowanie;)
ja dziś jadę na koncert
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3063 |
Zakorzenienie
|
zadnych
![]() ![]() co do cuku to u mnie go bardzo malo idzie ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3064 |
Zakorzenienie
|
mnie i TZta znajomi wyciagali na impreze ale zostajemy w domu bo siostra sie jutro wyprowadza z narzeczonym i spedzimy razem z nimi i z mama wieczor...
to udanego weekendu dziewczyny ![]()
#3065 |
Zakorzenienie
|
Żadne
![]() tŻ w pracy wróci ok 20 więc spędzimy przed tv oglądając nowy program na polsacie ![]()
#3066 | |
Zakorzenienie
|
ide dzis z tz na duza impreze urodzinową jego kumpla z technikum. najpierw domowka a potem wyjscie do klubu. tż wniebowzięty bo zaproszona jest cala jego klasa z technikum (okolo 20 chłopów) i mowi ze ciekawy co sie u nich pozmienialo ![]() ---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
ostro ![]() ![]() nie wiem od kiedy przestalam slodzic (pewnie x lat temu podczas diety ![]() ![]()
![]() |
#3067 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:12 ---------- Ja z TŻtem chyba zostanę w domu, bo oczywiście nie ma kierowcy żeby pojechać gdzieś do klubu... ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3068 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj idę na imprezę, wczoraj też byłam
![]()
#3069 |
Wtajemniczenie
|
Ja spędzam dzień przy książkach, a później przyjedzie tż
![]() A tak przy okazji....cześć dziewczyny ![]()
#3070 |
Zakorzenienie
|
A to dzis sa ostatkiiii?
![]() Ja sie wlasnie wybieram na koncert...poezji spiewanej ![]() ide, bo moj kolega gra i spiewa, mam nadzieje, ze wytrzymam i nie bede sie za glosno krecic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3071 |
Zadomowienie
|
Ja dziś wróciłam do Krk i później wybieram się na imprezę
![]() Właśnie się zastanawiam, co ubrać ![]() http://darcangel.wrzuta.pl/audio/5GY..._sypial_z_mama Strasznie mnie wciągnęła ta piosenka :P
![]() |
#3072 |
Zakorzenienie
|
witajcie ja wlasnie wrocilam od rodzicow, zrobilismy zakupy mamie, maz dal kobieta w mojej i swojej rodzinie kwiatka i bombonieke na dzien kobiet, mama sie strasznie ucieszyla
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3073 |
Zadomowienie
|
Ale jestem wymęczona po wczoraj :P Cały dzień nie ruszam się z domu i łażę w piżamie
![]() Kto dzisiaj do mnie napisał? Mój ex ![]() ![]() ![]() ![]() Dostałam też przedtem smsa od tego faceta, z którym widziałam się tydzień temu 'Co porabiasz dziś wieczorem? Może wpadniesz do mnie? Zrelaksujesz się, na pewno będzie milutko' ![]() Aaa jutro jest wymiana towaru na wiosenny w moim ulubionym lumpku i postanowiłam, że poświęcę się, wstanę wcześnie rano i pójdę na dostawę ![]() http://w569.wrzuta.pl/audio/8r65ZWad...-_caesia_ruben a dziś tego słucham ![]()
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2011-03-06 o 19:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#3074 |
Zakorzenienie
|
A ja niedawno wróciłam z biegania
![]() Pokonuję coraz większe odległości ![]() W sobotę byłam u mojej babuni ![]() A dzisiaj się lenię (poza bieganiem ![]() ![]()
#3075 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale miałam dziś zdarzenie.....
szok po prostu. Wybrałam sie dzis po chusteczki higieniczne do sklepiku obok takiego podejrzanego dosc osiedla. Zazwyczaj sptkac tam mozna pijaków, porozrzucane butelki etc.. gdzieś tam w pobliżu ponoc jakas melina jest. No niewazne.. Idę sobie i widze leżacego faceta na ziemi obok jakiegoś ogrodzenia. Pierwsze skojarzenie-pijany pewnie, bo zazwyczaj tam własnie pod zywopłotem sobie leżą po popijawie. Weszłam wiec do sklepu nie zwracajac uwagi na to, że koles tak jakby dziwnie poruszął ręką w moim kierunku (albo mi sie tak tylko wydawało). Szłam tylko po chusteczki, wiec za chwilke wróciłam.. W miedzyczasie usłyszałam sygnał pogotowia. Okazało sie, że ponoc ten mezczyzna zasłabł. Nawet nie wyobrazacie sobie, co ja wtedy poczułam.. Jechałam za tą karetką, bo akurat szpital do ktorego wieźli tego dziadka był po drodze do mojego domu. Przepraszałam go w duchu, że nie pomogłam i dziekowałam Bogu, że ktos jednak zadzwonił. Nawet nie wiecie, jak mi z tym teraz źle... Rozmawiałąm z grupką gapiów, ktorzy zebrqali sie przy karetce(dziwne, bo gdy mijałam tego faceta nie było w ogole nigdzie ludzi, poza jedna parą ktora zmierzała na parkingu do samochodu-to pewnie oni zadzwonili po pomoc). Powiedzieli mi, że mezczyzna prawdopodobnie zasłabł, ale nic nie wiedza... Spytacie pewnie, czemu nie podeszłam od razu... otóż bałam sie. Wokol zero ludzi, podejrzana okolica, już nieraz pijacy mnie tam zaczepiali na parkingu obok tego ogrodzenia, przy ktorym lezał ten pan.. Eh... ![]()
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2011-03-06 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3076 |
Zakorzenienie
|
Hej Wszystkim!
Sweet, ja też bym się bała, nie wiem czy bym podeszła. Serio. |
![]() ![]() |
![]() |
#3077 |
Zakorzenienie
|
Ja też nie wiem co zrobiłabym w takiej sytuacji
#3078 |
Zadomowienie
|
Ja również. Co innego jakbyś była z kimś, a tak to sama, w nieciekawej okolicy, wiadomo, że poczucie strachu się wtedy zwiększa.
Byłam dziś na tej dostawie w lumpku i powiem Wam, że nigdy nie widziałam takich cyrków ![]() ![]() Zrobiłam zdjęcia moich łowów ![]() 1. http://img855.imageshack.us/img855/4041/torba.jpg torba Accessorize (kolor na pierwszym zdjęciu taki, jak w rzeczywistości :P 2. http://img714.imageshack.us/img714/9310/p3073555.jpg sukienka AX Paris ![]() 3. http://img843.imageshack.us/img843/1999/sukienkav.jpg koronkowa, pudrowa sukienka New Look (nowa z metkami ![]() 4. http://img847.imageshack.us/img847/7882/p3073561.jpg groszkowa sukienka Atmosphere 5. http://img222.imageshack.us/img222/2894/paszcz.jpg wiosenny płaszczyk Jane Norman ![]() A teraz planuję odwyk od lumpeksów i ogólnie zakupów, bo mi się już rzeczy w szafach nie mieszczą ![]()
osłoń mnie zielenią jestem jesienne nagie drzewo z zimna drżę Edytowane przez Janis_ Czas edycji: 2011-03-07 o 21:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#3079 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() TŻ napisał mi smsa, że jedzie na pogotowie, nie odbiera, nie odpisuje, martwie się ![]() uff, już wszystko wiem, nie dzieje się nic strasznego. ![]() wczoraj przez moją kuzynkę zaczęłam grać w the sims3, ależ to jest pożeracz czasu, zapomniałam już! Edytowane przez hoppipolla Czas edycji: 2011-03-07 o 21:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3080 |
Zakorzenienie
|
Janis, sukienka AX Paris swieeetna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3081 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Głowa do góry, na pewno zaraz się odezwie ![]() Dzięki ![]() Zastanawiałam się, czy ją wziąć, bo na wieszaku nie wyglądała zbyt atrakcyjnie, ale gdy ją przymierzyłam, to od razu zmieniłam zdanie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3082 |
Zakorzenienie
|
Janis, sukienka w groszki i AX Paris cudowne
![]() osz Ty to masz szczescie na prawde ![]()
#3083 |
Zakorzenienie
|
Sweet, jesteś kobietą, masz prawo się bać, wiadomo, że silny facet sobie poradzi jak na przykład schyli się, a tu pijany człowiek go złapie czy coś, ale my to raczej nie mamy szans.
Powiem Ci, że u mnie na osiedlu jest taki facet, koło 45 lat, alkoholik, chory na cukrzycę. Przy spadku cukru ludzie czasami zachowują się właśnie tak jak pijani, mój tata go zna, mówił mi kiedyś, że nawet jego kumple ,,z ławeczki" nie odróżniają kiedy to choroba się odzywa, a kiedy przepicie. Więc nawet przy swoich mógłby usnąć , oni uznaliby , że śpi, a on mógłby już zapadać w śpiączkę czy coś. Słyszałam też, że są złodzieje, którzy wykorzystują przechodniów w taki sposób, że w ustronnym miejscu udają , że mdleją, albo leżą i czekają, a jak ktoś podejdzie to drugi wyskakuje i kradnie torebkę, albo podobne podstępy ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:03 ---------- Takie czasy, przez głupków , oszustów i podejrzanych typów potem boimy się pomóc, a pomocy może oczekiwać porządny, potrzebujący człowiek. Tak jest ze wszystkim, ludzie klęczący pod kościołami i cmentarzami czasami okazują się być nieźle zarabiającymi na tym wyłudzaczami,wiedząc to człowiek się zastanowi czy sięgnąć do portfela, tak samo przez podszywających się pod fundacje spada zaufanie do tych organizacji. Wybieranie kasy z puszek WOŚP i tak dalej... ![]()
![]() |
#3084 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny... mimo wszystko źle mi trochę z tym i gdyby cofnąć czas nie zachowałabym się już tak samo...
Coca, masz rację.. Takie czasy dziwne. Pewnie z tego wynika moje zachowanie-bałam sie itd... ale intuicja podpowiadała mi, ze ten człowiek potrzebuje mojej pomocy... Nie wiem w sumie na 100% czy nie był pijany... nie chcialam juz tam wypytywac ludzi. Ważne, ze udzielono mu pomocy. Janis- pieronico jedna, ty to masz oko ![]() swietne te ciuszki, ale pewnie sama nie znalazłabym nic dla sibeie w tych lumpkach, co ty, bo ty to taka kruszynka, pewnie jakies xs nosisz (z tego, co widze to ciuszki maleńkie kupujesz)... stad pewnie taki wybor duzy... Najbardziej podoba mi sie płaszczyk. Przydałby mi sie taki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3085 |
Zakorzenienie
|
Wiesz Sweet, intuicja intuicją, ale po pierwsze trzeba dbać o własne bezpieczeństwo.
Kolega opowiedział mi ostatnio historię znajomej. Wydarzyło się to kilka-kilkanaście dni temu. Jechała z chłopakiem samochodem miała go odwieźć gdzieś za miasto, ona prowadziła, po drodze widziała na ulicy psa(była na wsi, zwierze pewnie spuszczone uciekło) ominęła go, zawiozła chłopa, zostawiła gdzie miała, gdy wracała zaczęło robić się ślisko i ciemno. Trasa powrotna była taka sama, znowu zobaczyła tego psa, dużej rasy. Odbiła na sąsiedni pas, wpadła w poślizg, abs zaczął jej rzucać tyłem samochodu, przekoziołkowała i wylądowała podwoziem na drzewie, tak się zatrzymała. Jej nic prawie nie było(jak na taki wypadek), ale w miejscu gdzie siedziałby jej chłopak było ogromne wgniecenie na wysokości głowy, metal itd. Auto do kasacji. Kolega skwitował to tak , że to kobieca troskliwość i lekkomyślność nią kierowała i mogła mieć opłakane skutki. ![]()
![]() |
#3086 |
Zadomowienie
|
Jeśli boicie się same podejść zawsze można wejść do najbliższego sklepu/domu i zapytać czy znają tą osobę/poprosić o pomoc, można też zadzwonić na 112 i powiedzieć jak wygląda sytuacja, jeśli nie jesteście pewne czy dana osoba jest chora czy pijana to wyślą chociaż straż miejską.
Niestety w takich sytuacjach działa zasada społecznego dowodu słuszności, nikt nie pomaga to co ja będę się wychylać(nie mam tu sweet na myśli, bo była sama, ale bywa tak, że tłum mija kogoś leżącego i zero reakcji). Nie świadczy to o znieczulicy, ale warto z tym walczyć. Też miałam sytuację-1 listopada, wieczór, na cmentarzu pełno ludzi, stoi mała dziewczynka i płacze, widać, że jest przestraszona, kilka osób przeszło i nic. Na szczęście udało mi się z TŻ znaleźć jej rodziców. |
![]() ![]() |
![]() |
#3087 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() janis fajne te sukieneczki i plaszczyk ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3088 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem wściekła
![]() Wyobraźcie sobie, że miałam iść do lekarza ale nie pójdę bo... popsuły mi się drzwi i nie mogę ich zamknąć ![]() ![]() Chyba mnie krew zaleje ![]()
#3089 |
Zakorzenienie
|
Ja od TŻta dostałam perfumy
![]() Kwiatki też się znalazły, tata się wykazał ![]()
![]() |
#3090 |
Zakorzenienie
|
Laski jutro jest Dzien Mezczyzny
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.