|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6
Akurat wyżej wymienieni się nie nadają do urabiania, taka rodzina
![]() Kandydatów nie brakuje, ale kogo nie poznam to jakiś wariat ![]() ![]()
|
#3632 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz.6
Dostałam ananasa!!! Jest boski, najpiękniejszy srebrny beads!!!!!
Magi, dzięki ![]() Fotki tragedia bo wiadomo pora dnia, zrobię później lepsze. |
|
|
|
#3633 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja cały czas mówiłam, że jeżyk jest najpiękniejszy i na dodatek super wyważony, więc nie pokazuje łapek. Martwi mnie, że od piątku "zachorowałam" na srebrnego beadsa pandory, ale nie napiszę jakiego, aby innych nie kusić
|
|
|
|
|
#3634 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam wariatki
Coś jakoś w miarę cicho tu dzisiaj, aż dziwne![]() nina90, bucik super Filozofka888, śliczna Pandorka Ja bym dodała chyba coś z fioletem tam, np. wymienione przez Ciebie trójkąty![]() VLS, fajny ten ananas Aczkolwiek nie chciałabym go mieć na swojej bransoletce A Trolle jak zwykle cudneMiramar, napisz na jakiego chorujesz, bo ja nie wiem, jakiego sobie teraz wymyślić W sumie powinnam kupić klipsy teraz, no ale sama już nie wiem![]() Idę pogadać z bratem, może mi się uda go na coś naciągnąć Pandorowego Bo jakoś charmsy mi przeszły zupełnie, mimo to, że chcę ich jeszcze dużo, to jakoś nie nosze swojej bransoletki już chyba od miesiąca Sama nie wiem czemu, chyba mam takie coś, jak VLS![]() A tak w ogóle, to dzisiaj doznałam lekkiego szoku po tym, jak moja nauczycielka od matematyki zaczepiła mnie i zaczęła komentować moją Pandorę Nawet wiedziała, ile kosztuje bransoletka i korale I się tak nimi zachwycała, że myślałam, że padnę, a najlepsze było to, że na murano mówiła, uwaga uwaga: kolorowe kulki
|
#3635 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3636 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja choruję na bezludną wyspę ale jak oglądałam w Arkadach to morze było granatowe a ja chcę takie błękitne jak w necie i katalogu
|
|
#3637 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hehehe nie będziesz mogła pisać bo będzie przeszkadzać, ale wymyśliła! zazdrośnica A za opuszczenie charmsików należą się ostre baty
|
|
|
|
|
#3638 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie muszę nawet urabiać, mój ojczulek jak co roku w przeddzień święta zadzwonił z życzeniami i pytaniem gdzie ma podrzucić kopertę z tradycyjnym "tulipankiem" w środku . Od TŻ będzie pewnie prawdziwy tulipanek, bo jesteśmy na lekkim, finansowym odwyku
|
|
|
|
|
#3639 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja swoje noszę od początku i faktycznie mam ją nadal dość sztywną, ale nie wiem czy to na prawdę ich zasługa...Cytat:
a ten Twój zestaw bardzo przypomina mój wymarzony wakacyjny (brak mi jeszcze walizeczki)
|
||
|
|
|
#3640 |
|
Wtajemniczenie
|
Ninko, nie ja będę przeszkadzać, tylko korale mi będą przeszkadzać
A zazdrościć to mi na pewno zazdrości, bo kiedyś nosiła jakieś podróby charmsów, a jak zobaczyła moje z Apartu, to przestałą nosić swoje Ale ona uwielbia wszelkie błyskotki, czasami się poobwiesza jak choinka A za charmsy nie bij, na pewno do nich wrócę, ale póki co mi się przejadły, więc muszę od nich odpocząć ![]() Eee, mój brat stwierdził, że Pandorowy piesek wygląda jak świnka... A ja chciałam, żeby mi go kupił... No nic, jeszcze jutro go będę namawiać, może na coś innego się zgodzi
|
#3641 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3643 |
|
Raczkowanie
|
Witam ponownie!
![]() Dzisiaj napisałam do salonu Yes w Bydgoszczy o promocje i nową kolekcję i tak mi odpisali "Promocja z kolekcji Pandora będzie 26.05(Dzień Matki), a nowości powinny dotrzeć do nas za ok 2 miesiące" To co mam robić przez te 2 miesiące Właśnie zaczęłam zastanawiać się nad inwestycją w trolle
|
|
|
|
#3644 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A co do Trolli, to powiem (napiszę ) tylko trzy słowa:KUP KUP KUP
|
|
#3645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I tak muszę czekać![]() |
|
|
|
|
#3646 |
|
Wtajemniczenie
|
To mam całe dwa tygodnie na uzbieranie sporej sumki na promocję budę i lotkę
. Buda przechodzi mi, ale lotka nie.A ananas jest prześliczny, dzięki Martini go zauważyłam, inaczej ominąłby mnie taki koral![]() A co chodzi z tą bezludną wyspą? To jakiś koralik? Aaaa już widzę, ta palma... Do ananasa, walizeczki i muszelki jak ulał
Edytowane przez veryluckystar Czas edycji: 2011-03-07 o 19:25 |
|
|
|
#3647 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
eee
ja żyje ![]() kurcze dziewczyny ostatnio nawet nie mam was czasu normalnie nadrobić, tylko podglądam te cuda
|
|
#3649 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi się, że będzie z nimi tak jak z Pandorą, decyzja raczej spontaniczna, bo zawsze jak coś zaplanuję, to nie wychodzi![]() Ja żeby kupić Trolle też muszę jechać do Warszawy, tak samo jest z Pandorą czy charmsami z Apartu czy Yes'a, bo w moim wsio-mieście nie potrafią otworzyć normalnego salonu jubilerskiego Chociaż może to i lepiej, bo wtedy musiałabym chyba w takim salonie mieszkać![]() Zresztą po Trolle będę musiała się wybrać do Wola Parku, bo ten stojaczek w Promenadzie to jakaś porażka jest... Same malutkie egzemplarze tam mają, jedyny ładny Troll (mówię o murano ) jaki tam widziałam to czarny diamentowy, a reszta pewnie poniżej 2 gram wagi...
|
|
#3650 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, a jak już się zdecyduję na te trolle to będę wiedziała gdzie uderzyć
|
|
|
|
|
#3651 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pamiętam, że w gimnazjum i liceum też miałam takie, co zwracały uwagę na różne świecidełka, ubrania, buty, itd., a teraz na studiach to ledwo nas prowadzący zauważają nie wspominając o tym co nosimy na nadgarstkachUwielbiam Twoje kompozycje ![]() A ja ogarnęłam swoje konto z rachunkami i wszystkimi innymi opłatami i niestety nie starczy ani na bazę do charmsów, ani nawet na jednego smutnego charmsika jeśli chcę jeść
Edytowane przez Ariada Czas edycji: 2011-03-07 o 19:42 |
||
|
|
|
#3652 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Stoisko Trolli jest jeszcze w Reducie i ostatnio była informacja, że ma być też w Targówku, ale nie wiem, czy w końcu jest, czy nie ma Dziewczyny kupują Trolle w sumie tylko w Wola Parku. No a ta gablotka w Promenadzie to tak jak pisałam, stoi, bo stoi i nic więcej, Jak ostatnio poszłam tam obejrzeć nową kolekcję, to zobaczyłam tylko gablotkę, w której były te same korale, co miesiąc temu, a nowej kolekcji nie było wcale, mimo to, że na każdym innym Trollowisku już dawno była...Ariada, nauczycielka fajna tylko pod względem biżuterii, bo tak ogólnie to nikt jej nie lubi A jak już masz paznokcie pomalowane, to lepiej się przed nią schować, bo od razu zauważy i zapyta, czy chcę mieć zachowanie obniżone No i jeszcze nie potrafi wcale wytłumaczyć niczego z matmy i lubi nas wyzywać od różnych wariatów i innych ,ale to już taki typ człowieka
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2011-03-07 o 19:43 |
|
|
|
|
#3653 |
|
Wtajemniczenie
|
Paulina a wiec to taki typ
nie znosiłam tego czepialstwa o paznokcie i ubiór. Jakby miało to jakiś wpływ na to jak się uczymy...
|
|
|
|
#3654 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki Ariada
.Zobaczysz, bo w przeciągu najbliższych kilku miesięcy mam zamiar nabyć większą branso Trollową i Pandorową, aby móc nosić wypełnioną . Ale to muszę odpocząć trochę od koralików . Przypuszczam, że jak przez 2 miesięcy nie kupię żadnego korala to mnóstwo kasy mi się pojawi i będę mogła zaszaleć w maju
|
|
|
|
#3655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3656 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj byłam w Reducie na Trollowisku i na prawdę chciałam tam zostawić trochę kasy, tylko że nie było na co
![]() Wszystkie murano, które mi się podobają były wielkości ziarnka grochu (czyt. poniżej 2 g) komplenie nie pasujące do tych, które posiadam, sreberka też wyglądały jak opiłki. Przygarnęłam w końcu szczęśliwego smoka i pojechałam do pracy
|
#3657 |
|
Wtajemniczenie
|
Nawet Frencha nie możecie mieć? Ja mam Frencha od 7 klasy podstawówki (tak, tak za moich czasów było 8 klas
).Szczęśliwy smok na pewno nie jest na ziarenko . Jest enormous . Koniecznie pokaż swoją kompozycję
|
|
|
|
#3658 |
|
Wtajemniczenie
|
VLS to ja sobie kupiłam bransoletkę z 3cm zapasem i lata mi jak szalona na nadgarstku,a przy stanie mojego konta to będzie ok dopiero za rok
no chyba, że TŻ znajdzie sobie pracę i odkryje w sobie chęci do robienia mi częstszych prezentów![]() Paulina to u mnie paznokci się strasznie czepiała nauczycielka z gimnazjum, która uczyła geografii i też miała swoje humorki tak, że ciężko było ją zrozumieć ![]() W ogóle to miałam nadzieję, że listonosz przyniesie mi moje zamówienie z chico, ale niestety nie było go dziś. Może zrobi mi prezent na dzień kobiet?
|
|
|
|
#3659 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Frencha robiłam sobie całą drugą klasę praktycznie, ale już nie mogę na niego patrzeć, bo mi się przejadł Więc zostają mi tylko odżywki i lakiery cieliste No ale od czerwca już będę miała luzik, potem w liceum wyczuję sytuację i mam nadzieję, że tam już nie będą tak strasznie na to zwracać uwagi![]() Ariada, moja od geografii też się czepia jak zobaczy pomalowane paznokcie. Ostatnio się uczepiła jednej koleżanki i ciągle jej zwraca uwagę, jak ta założy spódnice czy koronkową bluzkę... Nie wiem co jej się stało, kiedyś nie przywiązywała do tego uwagi
Świat należy do tych, którzy widzą jego potencjał. Edytowane przez paulina95 Czas edycji: 2011-03-07 o 19:56 |
|
|
|
|
#3660 |
|
Zadomowienie
|
a w Promenadzie to w ktorym to miejscu? musze sobie poogladac na zywo i w spokoju.
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:09.

Moje uzależnienie:

ja swoje noszę od początku i faktycznie mam ją nadal dość sztywną, ale nie wiem czy to na prawdę ich zasługa...
To co mam robić przez te 2 miesiące
go zauważyłam, inaczej ominąłby mnie taki koral
Chociaż może to i lepiej, bo wtedy musiałabym chyba w takim salonie mieszkać
nie znosiłam tego czepialstwa o paznokcie i ubiór. Jakby miało to jakiś wpływ na to jak się uczymy...