Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-07, 19:14   #2761
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Aguś, ochraniacz miałam kupić razem z łóżeczkiem za kilka tyg., ale te poziomki były silniejsze!

Zresztą ja mam taką słabieńką wolę w tej ciąży...

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:14   #2762
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
jak kto nikt nie lubi rozowego
Twój toróz?? ja to mam dopeiro szlafrok różowy taki wrecz fuksjowy wiec mi sie podoba Twoj
Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Grazin, to połóż się i odpocznij. To chyba normalne że czasami brzuch twardnieje
no niby normalne ale mnie stresuje jak tak czesto.
Cytat:
Napisane przez gusiagatko Pokaż wiadomość

Może poleż troszkę, odpocznij.
leżę
Cytat:
Napisane przez Dziewczonka Pokaż wiadomość
Jak to cały czas masz twardy brzuch, w ogóle nie odpuszcza?
no nie tak cały czas bez przerw, ale ciągle mi twardnieje. i mały sie tak wypina ze juz sama nie wiem czy to dziecko czy brzuch jak kamień... ech stresy stresy mnie dopadaja przez takie głupotki...
Stary 2011-03-07, 19:15   #2763
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Paulizia Pokaż wiadomość
Dziewczonko sliczna ta Twoja Alunia... czy ona sobie ssie paluszek?
Dziewczonka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:15   #2764
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Siasiek, ja chcę herbę pomarańczową

vege!
Stary 2011-03-07, 19:19   #2765
Grazin
Zakorzenienie

GG do Grazin

myslicie zeby łyknąć no spę?
Stary 2011-03-07, 19:21   #2766
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczynki dziękuję za ciepłe komentarze dla mojej Aluni

Siasieczku coś tam gin wspominał, że ma oczy otwarte, ale które to zdjęcie to ja nie wiem...
Tak mi się właśnie wydawało, że na pierwszym i na trzecim na otwarte. Na drugim zamknięte Wyraźne masz te fotki.
Cytat:
Napisane przez mary poziomkowa Pokaż wiadomość
Siasiek, ja chcę herbę pomarańczową
Zrobiłam trzy, tą pomarańczową, miętkę i zwykłą bo się zdecydować nie mogłam

I know we have our problems
But we're not the only ones
It's not about you, it's not about me
It's not about anger
It's more about the loneliness we feel
Siasiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:23   #2767
MoniaK
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grazin Pokaż wiadomość
no spa nie zaszkodzi

Ja też się idę położyć i namówię małża na masaż stóp niech się przyda do czegoś

Miłego wieczoru kochane
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:24   #2768
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Jak Ci to aż tak dokucza to jasne, ja łykam zawsze jak mnie coś tam boli Dr mi chciał tą mocniejszą przepisywać ale stwierdziłam, że zwykła jest ok.

It's not about anger
Stary 2011-03-07, 19:26   #2769
bzyczka1
Zakorzenienie

Aguś na pewno mam rację bo sama dzisiaj sprawdzałam, upewniałam się co do daty, bo chcę zakupić te czerwone z myszką Miki albo Mini (czy jak tam one się zwały) z białymi rękawkami

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:28   #2770
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
A ja wlasnie...spalam! po czym obudzilam sie i wciagnelam dwie miseczki lodow waniliowych, ale kupilam takie pyyyszzzzniaste, ze nie moge skonczyc jesc..... ZATRZYMAJCIE MNIE!!!!!!1
Dziewczonka ale sliczna dziewczynka, jeju od razu polecialam po swoje zdjecia , uwielbiam te 3D, super i jeszcze za darmo, ale super, gratuluje
Antropia nie przejmuj sie rodzina, ja jestem juz od dawna uznana za najbardziej pyskata w rodznie bo zawsze mowie glosno jak sie z czyms nie zgadzam, bo uwazam, ze tak powinno byc a nie mozna pozwolic ludziom wejsc sobie na glowe.
eweska nie kus mnie juz wiecej tym swoim blogiem, bo od razu mam ochote kupic jakies kosmetyki! normalnie wciaga ten twoj blog straszliwie, a zdjecia tych fotografow z twoim makijazem to na zlecenie do jakis magazynow robisz?
princi przeciez ja z Toba pisalam dzisiaj...halooooo moja italiano bambino a podomka super, taka cieniutka, ja mam taki grubasny szlafrok i nie wiem gdzie mi sie zmiesci, w sensie w jakiej torbie?!?!

aga pe czas do piatku zleci szybko zobaczysz, najwazniejsze, ze mozes zmiec kontakt z nami my ci juz ten czas uprzyjemnimy
matall ja uzywam laktacydu tutejszego i chyba po porodzie tez moze byc? co myslisz? jest neutralny tez i bezzapachowy...

gusiagatko dziekuje
mimbi a gdzie zdjecia Tropikalnego Lasu?!??!!?
Siasku kochany!! ja tez naprawde i rozplakac bez powodu sie potrafie (ostatnio mialam takiego smuta w metrze!!!) a i zirytowac w sekundzie(najczesciej pada na mojego TZta ostatnio sie poplakalam, ze nie dam racy z dzidzia(tu pisalam na forum) a dzisiaj rano dlatego, ze sobie pomyslalam, ze wszystkim dziewczynom sie snia dzieciaczki a mnie nie sni sie Zosienka jeszcze.... wiec widzisz nie jestes sama glowa do gory, niedlugo koniec i dzieciaczki beda z nami

Aliczka jak sie dobrze przyjrzec to ja juz mam tak ze dwie wyprawki moge sie podzielic.
moj TZ zaraz idzie na squosha a ja sie musze psychicznie nastawic na powrot dso pracy jutro tak na wszelki wypadek
Mary a ty juz nie wij tego gniazda tylkko sobie odpocznij !! i ciuchow nie musisz mi krasc oddam troche dobroczynnie bo niedlugo mi sie nigdzie nie zmieszcza
eweska zapomnialam napisac...kapiel??!?!?! zazdroszcze wannyyy...ja chce wannneeeee, moze sie do wanienki Zosienki zmieszcze
eeej anula ale nasz dietetyk MARY zaleza lody bo dzialaja przeciw celulitowi, wiec jedz spokojnnie
Cytat:
Aguś, ochraniacz miałam kupić razem z łóżeczkiem za kilka tyg., ale te poziomki były silniejsze!

Zresztą ja mam taką słabieńką wolę w tej ciąży...
no i dobrze
Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Aguś na pewno mam rację bo sama dzisiaj sprawdzałam, upewniałam się co do daty, bo chcę zakupić te czerwone z myszką Miki albo Mini (czy jak tam one się zwały) z białymi rękawkami
kurcze nie ma to tamto, w czwartek jade znow :P
Stary 2011-03-07, 19:30   #2771
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

principessina to nie daj się kochana chorobie i walcz u mnie już lepiej a dziadkowi nic nie powiedziałam takiego złego....czepił się mojego tż że mu konkretnie nie powiedział kiedy do niego przyjdzie a ja tylko powiedziałam, że jak będzie miał czas to będzie, bo nawet teraz grafiku przy sobie nie ma i nie ma jak sprawdzić....a dziadek, że mu się nie chce, i ze jak nie ma ochoty to może powiedzieć....nie mógł zrozumieć, że po prostu nie potrafił mu konkretnie odpowiedzieć na to pytanie... i to podobno takie straszne było według mojej mamy...bo w ogóle nie powinnam się odzywać...

anula_81 ja zawze siedziałąm cichutko, dlatego wszyscy są w szoku...ale nie uważam żebym odzywała się niepotrzebnie....mój tz nauczył mnie pewności siebie i zawze mi powtarza, żebym nie dala sobą pomiatać...to zaczęłam się bronić i jego

Grazin ja bym łykneła....własnie miałam napisać, żebyś sobie nospę wzięła...moja gin mi zawsze powtarza, że jakby coś to nospa i mam się nie bać brać....na szczęście nie musiałam jak na razie....prócz tych ataków bólu w nocy....ale jak się okazało to były plecy

a ja robię galaretkę kolorową będzie jutro zbitą śmietaną i czekoladą

Edytowane przez antropia
Czas edycji: 2011-03-07 o 19:31
antropia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:31   #2772
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Pewnie, że sobie łyknij, nie zaszkodzi a może pomoże
ja ostatnio powiedziałam ginowi, że ograniczam sobie nospę jak nie mam skurczy za dużo, to powiedział, że bezsensu robie - powinno się ją brac systematycznie - wtedy brzuszek nie twardnieje
Stary 2011-03-07, 19:32   #2773
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry!

Przyznaję, że nie nadrobiłam całości, przeleciałam foty i kilka postów, więc czekam na opiernicz Ciuszki urocze! Oczywiście Anuli jak zwykle ukradłabym wszystko

Trochę mi odwaliło, powiem szczerze, bo latam, wszystkich poganiam, wiję gniazdo i latam z rozczochranym włosem. Gdyby nie zmęczenie i spuchnięte łydki, to szorowałabym właśnie łazienkę.

Jednak nie kupujemy wykładziny do sypialni, zostają kafle, które są latwiejsze do utrzymania w czystości. Kupimy dwa mniejsze dywaniki i tyle. Zmywara czeka na zamontowanie, dodatkowo zamieszkał z nami KARNISZ i mam pierwsze firanki w mieszkaniu

Oczywiście przypadeczkiem wpadłam do Ikei Oprócz firanek, kupiłam śliczny ochraniacz do łóżeczka! W poziomki, biedronki i listki Nie widziałam go wcześniej i planowałam kupić gładki biały, ale kiedy ujrzałam ten, to nie wytrzymałam napięcia no i do towarzystwa biedronkom i małej Poziomeczce-Haneczce kupiłam te robale

Grazin, Ty się nie martw, że nie dostałaś butelek Avent od lekarza! Te wszystkie Aventy rozdawane za darmochę, albo w korzystnych cenach na allegro zawierają BPA. Firma musi się jakoś ich pozbyć, bo w sklepach i aptekach od dawna zabroniona sprzedaż butelek z BPA.

Sama dostałam jedną, jeśli będę stosować, to tylko do chłodnych napojów.

Dobra, idę coś wchłonąć i oderwać sobie nogi, bo bolą
Poziomeczki, biedroneczki, lalala
Fajnusie

antropia No właśnie, byłam do tyłu, więc mnie wzięło i teraz jestem do przodu
(tylko niech już wreszcie przyjdzie zwrot podatku, żeby uzupełnić dziurę budżetową domową... )

Grazin Spoko, mój zbudyniały mózg wybrał ostatnio body z różowymi myszkami dla Edzika i dopiero jak wyszłam ze sklepu, to do mnie dotarło
A ja nawet nie lubię różu i sama go nie noszę!
A co do brzucha - poleż, odpocznij, weź no-spa i się nie denerwuj.
Byłaś dziś na wizycie i z Sebusiem wszystko w porządku

anula Ja się właśnie nie znam...
HALO? KTÓRA SIĘ ZNA NA KOSMETYKACH??
JAKIE MYDŁO DO BRONCHILDY PO PORODZIE?? (poza Białym Jeleniem, bo to wiem, że można)
CZY LACTACYD SIĘ NADAJE??

Ale mnie siostra wkurzyła
Wdech, wydech...

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:34   #2774
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
Pewnie, że sobie łyknij, nie zaszkodzi a może pomoże
ja ostatnio powiedziałam ginowi, że ograniczam sobie nospę jak nie mam skurczy za dużo, to powiedział, że bezsensu robie - powinno się ją brac systematycznie - wtedy brzuszek nie twardnieje
3 razy dziennie podobno... tak mi gin powiedziała
Stary 2011-03-07, 19:35   #2775
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
principessina to nie daj się kochana chorobie i walcz u mnie już lepiej a dziadkowi nic nie powiedziałam takiego złego....czepił się mojego tż że mu konkretnie nie powiedział kiedy do niego przyjdzie a ja tylko powiedziałam, że jak będzie miał czas to będzie, bo nawet teraz grafiku przy sobie nie ma i nie ma jak sprawdzić....a dziadek, że mu się nie chce, i ze jak nie ma ochoty to może powiedzieć....nie mógł zrozumieć, że po prostu nie potrafił mu konkretnie odpowiedzieć na to pytanie... i to podobno takie straszne było według mojej mamy...bo w ogóle nie powinnam się odzywać...

anula_81 ja zawze siedziałąm cichutko, dlatego wszyscy są w szoku...ale nie uważam żebym odzywała się niepotrzebnie....mój tz nauczył mnie pewności siebie i zawze mi powtarza, żebym nie dala sobą pomiatać...to zaczęłam się bronić i jego

Grazin ja bym łykneła....własnie miałam napisać, żebyś sobie nospę wzięła...moja gin mi zawsze powtarza, że jakby coś to nospa i mam się nie bać brać....na szczęście nie musiałam jak na razie....prócz tych ataków bólu w nocy....ale jak się okazało to były plecy

a ja robię galaretkę kolorową będzie jutro zbitą śmietaną i czekoladą

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Poziomeczki, biedroneczki, lalala
Fajnusie

antropia No właśnie, byłam do tyłu, więc mnie wzięło i teraz jestem do przodu
(tylko niech już wreszcie przyjdzie zwrot podatku, żeby uzupełnić dziurę budżetową domową... )

Grazin Spoko, mój zbudyniały mózg wybrał ostatnio body z różowymi myszkami dla Edzika i dopiero jak wyszłam ze sklepu, to do mnie dotarło
A ja nawet nie lubię różu i sama go nie noszę!
A co do brzucha - poleż, odpocznij, weź no-spa i się nie denerwuj.
Byłaś dziś na wizycie i z Sebusiem wszystko w porządku

anula Ja się właśnie nie znam...
JAKIE MYDŁO DO BRONCHILDY PO PORODZIE?? (poza Białym Jeleniem, bo to wiem, że można)

Ale mnie siostra wkurzyła
Wdech, wydech...
ja kupuje tantum rosa
i lactacydu uzywam
Stary 2011-03-07, 19:35   #2776
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
kurcze nie ma to tamto, w czwartek jade znow :P
O tą gazetkę Wam chodzi z tymi bodziakami kolorowymi?
To pisze od 7 czyli dzisiaj.

http://www.biedronka.pl/oferta/inspi...dniowe/wiosna/

It's not about anger
Stary 2011-03-07, 19:38   #2777
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Grazin, zastanawia mnie, czemu tak Cie boli. A załatwiasz się regularnie? Może faktycznie Sebuś tam leży krzyżem i się rozpycha? W ostateczności weź tę No-spę i poleż trochę na lewym boczku

Czytałaś, co Ci napisałam o tych darmowych albo promocyjnych butelkach Avent?

---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Matall, może być Lactacyd, ja będę go stosować. Zresztą stosuję na co dzień [teraz zamiennie z tym z Lidla]

vege!
Stary 2011-03-07, 19:38   #2778
Lolka1212
Zadomowienie

Kochane, ale wam dobrze z tymi zakupami.. tyle cudeniek nawklejałyście!

Dziewczonka jaki buziolek słodki twojej Niuni Ssa sobie kciuka Alunia, tak? Jejku.. przekochana! Rozczulaj mnie taki zdjęcia

Cytat:
Lolka... pojawil sie...!!!! O mamo
Pauliza nic nie chcę zdradzac, ale poczekaj na 6 czy 7 odcinek uśmiałam się z tego Davida, czy Briana, czy jak mu tak jak nigdy Więcej nic nie mówię.. obiecuję!

Wrzuciłam kilka swoich (i syneczka) fotek do albumu.. chciałam sie brzuszkiem pochwalić, ale mało widać..
Stary 2011-03-07, 19:38   #2779
moria44
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka_pe25 Pokaż wiadomość
hej laseczki, ja od rana w szpitalu
Hej laseczko Leżysz z jakimiś fajnymi ciężarówkami?

Cytat:
Napisane przez eweska Pokaż wiadomość
Kochana ja pewnie będe miała podobnie ustalony termin jeśli chłopaki sie nie pospieszą to w połowie kwietnia będzie cc.
A wizytę będę miała 22 marca więc pewnie się czegoś więcej na ten temat dowiem.
eweska my to od początku łeb w łeb idziemy. Nie zdziwiłabym się gdybyśmy urodziły tego samego dnia

Cytat:
(...) slabo nam, mdlejemy , deprecha ale do sklepu lecimy chocby nas mieli zbierac po drodze
hehhe, oj tak Ja musiałam kupić oliwkę Babydream bo przecież nie odpuszczę sobie smarowania tylko dlatego, że się słabo czuję, w życiu A jeszcze na domiar złego rwa kulszowa mnie złapała i człapałam jak paralityk

Cytat:
Napisane przez andziot Pokaż wiadomość
taki w folii ten ser ???????????
ja ostatnio też tam zaglądam i mężu śmieje się ze mnie że reklamom uległam
si, si taki płaski prostokąt

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Od wczoraj mam problemy z nogami, bola mnie i miesnie i kosci od kolan w dol, juz sama nie wiem czy to od obciazenia czy brakuje mi witamin. Wzielam ciepla kapiel ale nic nie pomaga. Boje sie stawac na nogi.
Czy ktoras zna na to jakis sposob?
martynka u mnie to samo Kolana to mnie tak bolą, że czasem jak wstaję to się boję, że mi się rozpękną. Mięśnie i stopy też mnie bolą, niestety sposobu na te dolegliwości nie mam, jednego dnia lepiej drugiego gorzej, staram się za dużo nie chodzić a gdy leżę to nogi trzymam trochę wyżej na poduszcze.

Cytat:
Napisane przez Lolka1212 Pokaż wiadomość
Moria kochana, zycze Ci, aby wszytskie dolegliwości szybko przeszły i poczuła się jak nowonarodzona , nie jak wrak !
Dzięki! Mam nadzieję, że jutro się obudzę, tak jak piszesz jak nowonarodzona

Cytat:
Napisane przez martynka89 Pokaż wiadomość
Wstawiam fotki mojego brzucha.
Koncowka 23 tyg.
Ale szczuplak z Ciebie Ja taki brzusio miałam chyba w 10 tygodniu

Cytat:
Napisane przez Kwiatecek Pokaż wiadomość
Niewiem jak wam ale mi sie coraz gorzej spi, chodzi, naprade czuje sie jak slon, ale 11 kg do przodu jednak robi swoje, jeszcze te zebra, kregoslup, jeszce jakies piersi sie zrobily wrazliwe,ze nie moge w biustonoszu wytrzymac.
Kwiatecku no my tu mamy dziś dzień narzekania na bóle, nocne pobudki, słoniowatość, omdlenia,depresje i inne więc całkowicie Ciebie rozumiem

Cytat:
Napisane przez Siasiek Pokaż wiadomość
Dziewczyny ale ja to tak z niczego potrafię się rozpłakać, a później nie potrafię przestać, bo to mi się przypomni tamto mi do głowy przyjdzie i tak siedzę i ryczę. A najgorsze jest to, że zdarza mi się to jak Tż siedzi w domu. Jak jestem sama z młodym to nie ale jak Tż tak patrzy na mnie z takim politowaniem to mi się gorzej robi...
No kurcze jakbym siebie słyszała!! Działam w identycznym systemie TŻ mnie albo wkurza albo rozczula. A w ogóle to dziś w Ikeii siedzę, jem pyszny obiadek i mi się przypomniało jak to się z TŻ'tem dowiedzieliśmy, że IV to nasza jedyna szansa na biologiczne dziecko i słuchaj zryczałam się nad talerzem ze schaboszczakiem a później mi się aż śmiać z siebie zachciało, bo co jak co ale w ciąży jestem, Iguśka niedługo z nami będzie a ja już sobie lepszego powodu do płaczu znaleźć nie mogłam

Cytat:
Oczywiście przypadeczkiem wpadłam do Ikei Oprócz firanek, kupiłam śliczny ochraniacz do łóżeczka! W poziomki, biedronki i listki Nie widziałam go wcześniej i planowałam kupić gładki biały, ale kiedy ujrzałam ten, to nie wytrzymałam napięcia
poziomkowa a moria to pisała kilka tygodni temu o tym ochraniaczu Też mi się bardzo podoba ale do nas ta zieleń nie pasuje, bardziej błękit by się przydał

God couldn’t be everywhere, so he created mothers

moria44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:38   #2780
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Siaśku, to ja zaraz jestem na pomarańczową! Tylko czy ona aby nie wystygnie

vege!
Stary 2011-03-07, 19:40   #2781
JanuszAgnieszka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
JanuszAgnieszka ty mi zaraz musisz napisać gdzie kupiliście to idealne łóżeczko! Musze powoli zacząć się za nim rozglądać

-
kupilismy je na allegro od tego sprzedawcy http://allegro.pl/lozeczko-szuflada-...480915806.html teraz widze, ze ma drozsze lozeczka i nie ma naszego z misiem, ale jest podobne jakosc wykonania nie jest idealna, ale nam zupelnie wystarczy i mysle, ze na pewno sie sprawdzi

Teraz czekamy na Karolinkę - 27/40
JanuszAgnieszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:40   #2782
Dziewczonka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
3 razy dziennie podobno... tak mi gin powiedziała
Ja w najgorszych momentach brałam 3x2tabl., teraz 2x2 tabl.

Dziewczyny ja chcę już wiosnę , chcę wyprac ciuszki dla niuńki i wysuszyc na dworze, a nie kisic w domu
Stary 2011-03-07, 19:40   #2783
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:

ale na stronie gdzie sa bodziaki jest napisane, że oferta ważna od 10...
ja się zakochałam w tych bodziakach
Stary 2011-03-07, 19:40   #2784
Siasiek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Lactacyd jest ok. No i skoro go teraz używasz to go nie zmieniaj po porodzie. A tak na marginesie to niektórzy lekarze i położne twierdzą, że niczym specjalnym nie trzeba przemywać byle by było czysto i tak się zagoi.

It's not about anger
Stary 2011-03-07, 19:40   #2785
anula_81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
eeej anula ale nasz dietetyk MARY zaleza lody bo dzialaja przeciw celulitowi, wiec jedz spokojnnie
Agus!! racja...ide po kolejna porcje w takim razie... w koncu musze zaufac naszemu naczelnemu dietetykowi
antropia no i dobrze, powoli sie naucza, ze tez potrafisz sie bronic zobaczysz i nie kus galaretka bo mi tez sie zachcialo...jeju jaki ja zachciol ja jestem ostatnio, masakra!
siasiek ja tez chce pomaranczowa herbatke!
mary znam to, moje zakupy tez mnie dzisiaj zaskoczyly ciaza to nie przelewki!
dziewczonka a nie na drugim zdjeciu ma otwarte oczka? moj jak ja bylam tez mowil, ze dzidzia otwierala oczka, bo ju otwieraja od 28 tygodnia

jeju a ja sie tego wozka chyba nie doczekam do piatku noooo!!!
a jutro ma przyjsc ta poducha do przewijaka w krowki!!!!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:41   #2786
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Moria, to czemu nie pisałaś dużymi drukowanymi czerwonymi literami?! Przeoczyłam, ale w porę w Ikei wyczułam ją instynktownie

vege!
Stary 2011-03-07, 19:42   #2787
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

tak od dzis, ale przy bodach napisali, ze os 10.03
Cytat:
Agus!! racja...ide po kolejna porcje w takim razie... w koncu musze zaufac naszemu naczelnemu dietetykowi
antropia no i dobrze, powoli sie naucza, ze tez potrafisz sie bronic zobaczysz i nie kus galaretka bo mi tez sie zachcialo...jeju jaki ja zachciol ja jestem ostatnio, masakra!
siasiek ja tez chce pomaranczowa herbatke!
mary znam to, moje zakupy tez mnie dzisiaj zaskoczyly ciaza to nie przelewki!
dziewczonka a nie na drugim zdjeciu ma otwarte oczka? moj jak ja bylam tez mowil, ze dzidzia otwierala oczka, bo ju otwieraja od 28 tygodnia

jeju a ja sie tego wozka chyba nie doczekam do piatku noooo!!!
a jutro ma przyjsc ta poducha do przewijaka w krowki!!!!

dobrze, ide poprasowac ciuszki OLEŃKI

Edytowane przez agus87
Czas edycji: 2011-03-07 o 19:45
agus87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:43   #2788
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Anula, zachcianek kulinarnych nie mam zbyt wielu, więc nadrabiam zachciankami kosmetyczno-dzieciowymi

vege!
Stary 2011-03-07, 19:47   #2789
eweska
Moderatoreska

No jak poszłam do wanny to się baby rozpisały

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
jak kto nikt nie lubi rozowego eweska moglabys mnie na rozowo wypacykowac i bylabym happy
jakbym miała córcię to bym na różowo jej nie ubierała, nie wiem czemu ale nie znoszę różu, jedynie na polikach, ale taki brudny róż

Cytat:
Eweska... wlasnie sobie kukam na te kosmetyki! Naprawde takie dobre??? No bo kosztuja grosze... cienie 1.50
Kochana podobno bardzo dobre i taniutkie, na wizażu na forum pytania do wizażystki można o nich poczytać, pełno jest w necie, na blogach info o tych kosmetykach. Z tego co wyczytałam to seria studio jest troszkę droższa ale lepsza od tych kosmetyków za 1,50funciaka.
Ja zamawiam już kolejne kosmetyki, mniej innym bazę pod makijaż i paletkę do brwi i kilka rzeczy z NYX też dobra firma dostępna w UK troszkę droższa od ELF.
Ja dokładnie jeszcze nie mogę opisać tych produktów bo to moje pierwsze rzeczy z ELF i jeszcze nie przetestowane, ale jak za ta cenę to super wygladają, no i super opakowania

Cytat:

Ewesko, KUSICIELKO ELFOWA! Ja mam tylko paletkę do brwi z Elfa, ale jestem zachwycona! A makijaż oczywiście MILION DOLARÓW
Teraz zamawiam paletkę do brwi Dziękuję

Cytat:
eweska nie kus mnie juz wiecej tym swoim blogiem, bo od razu mam ochote kupic jakies kosmetyki! normalnie wciaga ten twoj blog straszliwie, a zdjecia tych fotografow z twoim makijazem to na zlecenie do jakis magazynow robisz?

eweska zapomnialam napisac...kapiel??!?!?! zazdroszcze wannyyy...ja chce wannneeeee, moze sie do wanienki Zosienki zmieszcze
Hehehe dobra nie kuszę bo jeszcze bana będziecie chciały na mojego bloga

Co do sesji zdjęciowych to nie były to zdjęcia do magazynów, nie te progi na moje nogi :P To były sesje zlecane przez modelki, które chciały poszerzyć swoje portfolio

Moria dzisiaj o tym samym pomyślałam, że jeszcze tego samego dnia urodzimy i będziemy sobie smsy z porodówki pisać

Edytowane przez eweska
Czas edycji: 2011-03-07 o 19:49
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:48   #2790
andziot
Zakorzenienie

Dziewczonka śliczna buziuchna, jak oglądam takie fotki to się rozklejam, bo te nasze dzieci już takie duże i takie prawdziwe się robia a jeszcze siedzą w tych naszych brzuszkach i nie można ich poprzytulać

principessina ja skomentuje Twój szlafrok bardzo ładny
zdrówka kochana, bo już starczy tego chorowania (jakie rymy)

eweska eweska się leni !!!!!!!!!!!!!!! trzeba w komin zapisać bravo kochana, tak trzymać

mary poziomkowa a pokaż ten ochraniacz w biedronki, bo ja też takiego nie widziałam i miałam zamiar kupić biały ....
robale fajne

co do ryczenia,
to ja bije chyba rekordy
byliśmy dziś na tych zajęciach dla dzieci
no i one rozpoczynają się tak, że się siada w kółku i śpiewa i wita się z każdym dzieckiem
taka krótka piosenka z wplecionym imieniem dziecka każdego po kolei
"witaj Zosiu, witaj Zosiu, jak się masz
wszyscy Cie lubimy, wszyscy Cue lubimy,
bądź wśród nas"
no i ja na tym prawie się poryczałam
łzy ledwo powstrzymałam bo obciach na maxa .....

padnięta jestem, bo dziś te zajęcia bardzo intensywne były
dużo się nabiegałam
Zosia uchachana

teraz czekamy na pizze
i mężul jedzie do tej Łodzi

Zochna nie chce zasnąć

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości