|
|
#3151 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXIV
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Co do ost. zdania- humor z South Parku- który b. lubię zresztą Rejcz, ten kawał jest denny, tylko obrzydliwy i już. Na dodatek łatwo go spalić Cytat:
A ja od zeszłego wtorku 2 kg mniej- woda ma ze mnie ujść, kiedy przyjdzie @, liczę, że wtedy będzie w porzo- czyli poniżej 55. ---------- Dopisano o 17:17 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ---------- cheba już nie chcę Chloe
|
|
#3152 |
|
Zakorzenienie
|
kochane, widziałyście w dzien dobry tvn "zachcianki bogatych"
perfumy za 700 000 zł i cała kolekcja cudności właścicielką tej kolekcji jest prodziekan z Poznania ![]() http://dziendobrytvn.plejada.pl/28,4...sci_detal.html
|
#3153 | |
|
never say no to panda
|
Cytat:
![]() ciekawa jestem, jak to Imperial Majesty pachnie... chociaż po nutach wielkiego dzieła się spodziewać nie można - wolałabym limitowany 2l flachon Afgana ![]() aaaa... i jeszcze - zastanawiam się, jaką częścią całej kolekcji były te flachony na stole (w sumie nie tak dużo tego było)*edit - a pozaperfumowo - czy tylko mi się tak wydaje, czy Rusin rzeczywiście robi z siebie (jest?) totalną idiotkę?
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2011-03-07 o 17:58 |
|
|
|
|
#3154 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Polly - przykro mi ![]() ![]() Od dziś mam urlop
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3155 |
|
Zakorzenienie
|
No jak który- pani z chartem
Ja może będę mieć od jutra- jak Wojtek wyjedzie do Lublina...ale czy wyjedzie??? Ciągle ma jakieć castingi, a chciałabym pobyć sama
|
#3156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3158 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś na drugi obiad - woń trupka
![]() Madzik - ratuluję urlopu Pin - dalej w kącie ? wylazuj dzief szyno
|
|
|
|
#3159 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Na kurzy zad...! Cytat:
A ja "szczelam" na zawołanie kciukiem lewej ręki A w młodości zakładałam lewą nogę za głowę Cytat:
Więc teraz ciapam na całe ryło ![]() Cytat:
![]() Nom ---------- Dopisano o 18:51 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- |
|||||
|
|
|
#3160 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie - zapomniałam o "naczynkowym Naturalisie" - dla mnie na razie tylko dobry - choć przoduje w rankingu - ale moze efekt u mnie utrudniony przez wylinkę o ogólny kwasowy rozpiździel na twarzy
Kameno - ja cierpię tak co miech bo mi szkodzą hormony i dlatemu od lat nie zażywam- choć bóle i rzeź niewiniątek piknie niwelowały - fefnasty lekarz już próbuje dojść co to mi sie dzieje - bo kończy sie krwotokami czesto, miaąłm zawsze L4 nie mogłam isc do pracy, nie mogłam nawet siedzieć z powodu upływu krwi nic poza domniemaną endometriozą nie wymyślili jeszcze - każdy śpiewa ze na to pomagajo ino hormony , ale samodzielnie postanowiłąm po omacku czegoś spróbować - jem Oeparol Femina - i albo to zbieg okolicznosci albo po raz pierwszy miałąm jakoś lżej nie wiem czy to ma zwiazek - ale Oeparol to skład, który i tak kobitkom służy - będę obserwować - choć coś mi podpowiada ze to przypadekpisze, bo mnie to uniemożliwia normalne funkcjonoanie -a to nie "przelewki" nomen omen Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-07 o 19:07 |
|
|
|
#3161 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() O całe 2 i 3/4 za dużo ![]() Cytat:
Też zapomniałaś o kurczaku w szafce? ![]() A ja wszystkimi paluchami umiem! Cytat:
--- Jak tam Frakcja Chudnąca?
|
|||
|
|
|
#3162 | |||
|
Zakorzenienie
|
wolę nie wiedzieć gdzie lepiej wetknąć fajkę
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja mam fantastyczną fryzjerkę, nie zamienię na inną. Z mopa potrafi zrobić fryzurę, która się układa Cytat:
Dla dziecka pewnie za serowe były.ma się nieźle dopychając się omletem z pomidorkiem
|
|
#3163 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiedziałam ze będzie gut Cytat:
Cytat:
![]()
|
|||
|
|
|
#3164 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
oeparol też biorę, ale czy pomaga nie wiem, a i biorę tylko przez dwa pierwsze tygodnie, bo powoduje skurcze macicy i jak by się zaszło to niedopsz, ale może na @ dopsz ![]() już po i ja trzymam, bo kocio bidny strasznie i taki trochę fizycznie "niedorozwinięty" z biedy za dziecka i teraz takie przejścia A kofany niemożliwie, żywe złotonic nie muf dziś poległam
|
|
|
#3165 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3166 | ||
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się, świetny jest
No wszystkimi to ja też umiem, żadna sztuka, phiphi Ale mi chodzi o to, że ja mam taki czarownicujący lewy kciuk wypierdzielisty w kosmos ( ), który może to robić bez przerwy (!!!) ) jest nie do zajechania i zawsze gotowy do akcji Cytat:
Obioma nogamy od razu ![]() Cytat:
Że niby ja JUŻ nie mogę, hę? ![]() No wbij ją, wbij! Po co szpila, najlepiej kołek od razu. |
||
|
|
|
#3167 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() --- Piękna piosenka |
||
|
|
|
#3168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
|
#3169 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3170 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3172 |
|
Zakorzenienie
|
Też się cieszę
[QUOTE=Szara Róża;25573739 A ja "szczelam" na zawołanie kciukiem lewej ręki A w młodości zakładałam lewą nogę za głowę [/QUOTE] Jeśli wtedy nie paliłaś, to na marne ![]() Nie doczytałeś- od wtorku 2 kg mniej To i ja- straznie mi żal takich stworzeń- miałam pieska z padaczką
|
#3173 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tysz sie pośmieję, a co
|
#3174 |
|
Zakorzenienie
|
vesenko - helpunku !!!!!
mam listę zakupów - retinol 4% liposomy 6% które - na stronie kilka nazw jakieś ceramid 6 + pochodna hydroksyproliny mleczko pszczele 4% hialuron 4% ftóry? mało, wielocząsteczkowy - jest ino 1% czy 4% całości mazi 1%entowego to tyla co mam użyć? nmf 1% co to takiego? EDIT: już wiem - wezmę z mazideł tam jest jaśniej hydrolat różany 40% olej śliwkowy 5% olej brzoskwiniowy 15% Q10 1% baza 20% i 1. kupować na zsk czy na mazidłach składniki ? czy bez znaczenia? 2. na zsk nie ma mleczka więc juz wstrzymany proceder no ale moze lada dzień będzie 3. nie rozumiem kilku (pogrubionych) składników bo mają na stronach różne/ dwojakie nazwy 4. czy mogę zamiast brzoskwiniowego oleju użyć czegoś do "trądzikowej" np jojoba albo inny czy ten brzoskwiniowy jest istotny (konsystencja itp) się nie upieram reszta taka sama zostaje ![]() ale z czego wy śmiechujecie się ? chyba spoważniałąm w tych recepturach mazidlanych - nie kumam czaczy ![]() NMF - kojarzył mis ię dotą tylko z Nocnym Maratonem Filmowym Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-03-07 o 20:20 |
|
|
|
#3175 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie łoki Nom, pół biedy ![]() A wiesz co ja chcę? Nie wolno gryxiu i już ! ![]() To dawaj teraz! ![]() Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3177 | |
|
Nindżopesz
|
Wróciłam
Cała i zdrowa, myślałam, że mnie będą trzymać i badać tydzień a tu hop siup. W USG im zupełnie co innego wyszło - w sensie wagi etc. no i cholestazy też niet. Tylko wydałam kasę na taksówkę bo się z torbą jak gupia woziłam, myślałam, że trzeba wszystko przy sobie mieć. I z TŻtem się pokłóciłam bo dzwonię do niego żeby po mnie wpadł torbiszcze odwieźć nach hause ale nie, on będzie w domu siedział i mi obiad robił. Ja pitole z tymi jego obiadami, klapki na oczy i tylko obiad, mięso, mięso, mięso. Rzygam mięsem, nie bede jeść i jusz!!! Cytat:
Kotów jest mi zawsze bardziej żal niż ludzi...
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3178 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
a ja się nie śmieję
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te liposomy hialuronowy zamiast mleczka pszczelego możesz dać więcej hialuronowego brzoskwiniowy możesz zamienić, nie ma problemu z zsk mam większość składników za wyjątkiem Q10 i nmf, które są do kupienia w mazidłach
|
|
#3180 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
olać Tżeta jestes na wizazu zuruck - i jestes zdrowa i dziecko też - cza to uczcić |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:49.

Ale racja, Wy nie z wawy to nie pomożecie...
A tak na serio to nie stosuję się do niej ściśle,bo bym za dużo normalnie schudła 

(w sumie nie tak dużo tego było)
? wylazuj dzief szyno
mnie się wydaje ,że ja nie używałam tego słowa.
Choć wg niego nie mam ale dla świętego spokoju - czyj niby spokój ma zapewnić szpital? 
pozostaje mieć nadzieję, że uzupełnią magazyn
nie wiem czy to ma zwiazek - ale Oeparol to skład, który i tak kobitkom służy - będę obserwować - choć coś mi podpowiada ze to przypadek

najdłuższe włosy na czerepie wogle, miałam kiedyś za cycki
Dla dziecka pewnie za serowe były.
Na szczęście zgodziła się ją przyjąć. Okazało się, że to rzeczywiście tyle woskowiny się nazbierało

), który może to robić bez przerwy (!!!) 
Po co szpila, najlepiej kołek od razu.