Obozy MAJORKA, IBIZA, MALTA 2011 - Steja - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-03-01, 18:20   #1
Responsive95
Zadomowienie

Obozy MAJORKA, IBIZA, MALTA 2011 - Steja

Witam . Nie widziałam takiego tematu, więc postanowiłam założyć. Wiem oczywiście, że jest "Obóz młodzieżowy 2011", ale jak dla mnie za mało sprecyzowany .

Zainteresowały mnie tegoroczne oferty obozów młodzieżowych biura podróży Steja na Majorkę, Maltę i Ibizę - szczególnie skłaniam się ku Majorce . Cena nie jest wygórowana jak na takie miejsca (Majorka od 2089 zł, Ibiza od 2069 zł, Malta od 2239 zł + do każdej oferty 70 euro za prom). Mama mi powiedziała, że bez sensu tłuc cię autokarem taki kawał (w zeszłym roku byłam autokarem w Lloret i jakoś mi to nie przeszkadzało, więc... eee tam ), ale jeśli już są jakieś obozy z przelotem samolotem, to zawsze z Warszawy (a może widziałyście jakieś z innych miast? - w domyśle Katowice ). Chyba więc nic nie pozostaje, jeśli nie autokar .
Moje główne pytanie jest więc takie: czy ktoś z was ma zamiar jechać na któryś z wymienionych wyżej obozów?
Poboczne : może ktoś z was był na którejś z tych wysp? jakie wrażenia? . o Majorce dużo dobrego wyczytałam na forum.
Pytanie kompletnie niezwiązane z tematem, ale nie widzę sensu zakładania kolejnego wątku : słyszeliście o jakichś obozach rowerowych (interesuje mnie Szwecja, Dania, Holandia itp.), gdzie jest ewentualny dojazd z Katowic albo okolicy? niestety wszystkie, które znajduję są od razu znad morza ;/. macie może jakąś opinie o takich obozach - byliście albo słyszeliście?

Dzięki za odpowiedzi .

Edit: nie wiem, czy jednak nie jestem bardziej zainteresowana Maltą . wynika to z faktu, że w programie obozu na Majorkę jest zwiedzanie Barcelony i Monte Carlo, a miałam okazję je "obejrzeć" w zeszłym roku podczas obozu w Lloter . chociaż w sumie to piękne miejsca, więc nie zaszkodzi znowu ich odwiedzić, to wolałabym odwiedzić miasta, w których wcześniej nie miałam okazji przebywać .

“It's the possibility of having a dream come true that makes life interesting.”
(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum

Edytowane przez Responsive95
Czas edycji: 2011-03-01 o 18:32
Responsive95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-03, 06:08   #2
Stricer1
Przyczajenie

Dot.: Obozy MAJORKA, IBIZA, MALTA 2011 - Steja

A ja wybieram Ibize z tych trzech
Stricer1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-05, 12:58   #3
kingaf1206
Przyczajenie

ja chciałabym albo na ibizę albo na majorkę ? a ty ?
fajnie byłoby z kimś jechac ;*
kingaf1206 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-06, 15:44   #4
Responsive95
Zadomowienie

skłaniałabym się jednak ku Majorce . Ibiza to bardzo imprezowa wyspa, a ja chciałabym też coś zobaczyć, a nie tylko chodzić do klubów, które na Majorce zresztą też są .

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum
Stary 2011-03-06, 16:57   #5
Biedronka0314
Raczkowanie

Ja jade w tym roku na Majorke ze Steji razem z kuzynką
Biedronka0314 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-06, 18:23   #6
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Biedronka0314 Pokaż wiadomość
Ja jade w tym roku na Majorke ze Steji razem z kuzynką
oo, a można wiedzieć jaki termin? . miło by było pojechać z kimś wcześniej poznanym .
słyszałyście może jakieś opinie o tym biurze? w sumie są na wizażu, ale trochę negatywnych też można znaleźć . btw. w jakim wieku jesteście i skąd jedziecie? ;]

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum

Czas edycji: 2011-03-06 o 20:49
Stary 2011-03-06, 18:45   #7
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cześć
Też zastanawiam się nad Ibizą ze Steji. Byłam już w Hiszpanii ale ta wyspa jest kusząca Chciałam się trochę rozeznać bo jechałabym sama. W jakich terminach jedziecie?
I skąd jesteście?
aguedaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-06, 20:44   #8
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aguedaaa Pokaż wiadomość
Cześć
Też zastanawiam się nad Ibizą ze Steji. Byłam już w Hiszpanii ale ta wyspa jest kusząca Chciałam się trochę rozeznać bo jechałabym sama. W jakich terminach jedziecie?
I skąd jesteście?
ja raczej, jak już zresztą pisałam, skłaniam się ku majorce, ale gadałam z kingaf1206 i ona jest bardziej zainteresowana ibizą, więc może napisz do niej pw . i wypowiem się (może nie będzie mi miała tego za złe ), że chciałaby jechać w pierwszym lub drugim terminie .

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum
Stary 2011-03-06, 21:03   #9
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
Napisane przez Responsive95 Pokaż wiadomość
ja raczej, jak już zresztą pisałam, skłaniam się ku majorce, ale gadałam z kingaf1206 i ona jest bardziej zainteresowana ibizą, więc może napisz do niej pw . i wypowiem się (może nie będzie mi miała tego za złe ), że chciałaby jechać w pierwszym lub drugim terminie .
Ja się ciągle zastanawiam między Ibizą a Majorką więc nie wiem jeszcze gdzie pojadę. Ibiza to była pierwsza myśl ale Majorka też coraz bardziej do mnie przemawia A Ty jaki termin wybierasz Responsive95?

Edytowane przez aguedaaa
Czas edycji: 2011-03-06 o 23:16
Stary 2011-03-07, 15:24   #10
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
Ja się ciągle zastanawiam między Ibizą a Majorką więc nie wiem jeszcze gdzie pojadę. Ibiza to była pierwsza myśl ale Majorka też coraz bardziej do mnie przemawia A Ty jaki termin wybierasz Responsive95?
ja też się zastanawiałam, ale jednak Majorka do mnie bardziej przemawia, bo jak już pisałam, Ibiza jest jak dla mnie za bardzo imprezowa - to będzie moje pierwsze wejście do klubu, bo dopiero kończę 16 . czytałam opinie kogoś, że jeśli nie masz 18 to lepiej jechać na Majorkę, a od 18 już na Ibizę . Co do terminu - nie jestem jeszcze pewna, jaki dokładny termin, ale na 99,9% w lipcu.
zastanawiam się nad tym terminem od 11 lipca ;p. chociaż w sumie może bym się na 3.07 też wyrobiła, bo ogłoszenie zakwalifikowanych jest 1 lipca, czyli 2 lipca by się zaniosło oryginał i jest git .

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum

Czas edycji: 2011-03-07 o 15:30
Stary 2011-03-07, 15:53   #11
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
ja też się zastanawiałam, ale jednak Majorka do mnie bardziej przemawia, bo jak już pisałam, Ibiza jest jak dla mnie za bardzo imprezowa - to będzie moje pierwsze wejście do klubu, bo dopiero kończę 16 . czytałam opinie kogoś, że jeśli nie masz 18 to lepiej jechać na Majorkę, a od 18 już na Ibizę . Co do terminu - nie jestem jeszcze pewna, jaki dokładny termin, ale na 99,9% w lipcu.
zastanawiam się nad tym terminem od 11 lipca ;p. chociaż w sumie może bym się na 3.07 też wyrobiła, bo ogłoszenie zakwalifikowanych jest 1 lipca, czyli 2 lipca by się zaniosło oryginał i jest git .
Też słyszałam że Ibiza jest głośna i imprezowa Chociaż pewnie Majorka też nie jest taka znowu spokojna Ja w tym roku dopiero 15 kończę więc nie wiem czy na Majorce załapałabym się na jakąś dyskotekę. Chociaż nawet w tamtym roku mając 14 mogłam pójśc do klubu w Hiszpanii.
Ja zarezerwowałam już na 3.07 bo ten termin jako jedyny mi pasuje...
Więc.. jakbyś też się na ten zdecydowała to może się spotkamy..?

PS. Mogłabym zapytać się jak masz na imię?
Stary 2011-03-07, 15:54   #12
Wojtas93
Raczkowanie

Witam, ja w tym roku wybieram się na Ibize i jest to mój dziewiczy rejs na to najbardziej imprezowe miejsce na Ziemi.
Wojtas93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 16:09   #13
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
Też słyszałam że Ibiza jest głośna i imprezowa Chociaż pewnie Majorka też nie jest taka znowu spokojna Ja w tym roku dopiero 15 kończę więc nie wiem czy na Majorce załapałabym się na jakąś dyskotekę. Chociaż nawet w tamtym roku mając 14 mogłam pójśc do klubu w Hiszpanii.
Ja zarezerwowałam już na 3.07 bo ten termin jako jedyny mi pasuje...
Więc.. jakbyś też się na ten zdecydowała to może się spotkamy..?

PS. Mogłabym zapytać się jak masz na imię?
to fajnie . no na pewno Majorka nie jest nie wiadomo jak spokojna, ale na pewno spokojniejsza niż Ibiza .
byłaś w Lloret? ee, ja też byłam w Hiszpanii w zeszłym roku i nie załapałam się na imprezę ;/. Od nas osoby z młodzieżowego mogły chodzić tylko do Tropicsa, a tam strasznie patrzyli na wiek .. podobno na jakimś poprzednim turnusie była taka akcja, że laska kończyła właśnie 16 i musieli mieć zgodę szefa, czy ją mogą wpuścić i wpuścili ją dopiero o północy, bo dopiero wtedy miała to upragnione 16 .
może też ten 3.07 zarezerwuję to się spotkamy . skąd jedziesz? ;>.
btw. miło mi Cię poznać, jestem Magda .

---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Wojtas93 Pokaż wiadomość
Witam, ja w tym roku wybieram się na Ibize i jest to mój dziewiczy rejs na to najbardziej imprezowe miejsce na Ziemi.
"dziewiczy rejs", hehe .

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum
Stary 2011-03-07, 16:44   #14
Stricer1
Przyczajenie

Macie racje Ibiza to głośna i imprezowa wyspa..............;/

I dlatego tam jade!!!!!!!!

Chce jechać w pierwszym terminie jede z krakowa

Majorka też jest napewno świetna ale jednak Ibiza do mnie bardziej przemawia. Pzeczytałęm już chyba wszystkie fora o Ibizie i z odpowiedzialnością wybieram IBIZE kto ze mną jedzie?

PS. Też jest to mój ,,dziewiczy rejs,,
Stary 2011-03-07, 16:48   #15
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

[QUOTE=Responsive95;255711 40]to fajnie . no na pewno Majorka nie jest nie wiadomo jak spokojna, ale na pewno spokojniejsza niż Ibiza .
byłaś w Lloret? ee, ja też byłam w Hiszpanii w zeszłym roku i nie załapałam się na imprezę ;/. Od nas osoby z młodzieżowego mogły chodzić tylko do Tropicsa, a tam strasznie patrzyli na wiek .. podobno na jakimś poprzednim turnusie była taka akcja, że laska kończyła właśnie 16 i musieli mieć zgodę szefa, czy ją mogą wpuścić i wpuścili ją dopiero o północy, bo dopiero wtedy miała to upragnione 16 .
może też ten 3.07 zarezerwuję to się spotkamy . skąd jedziesz? ;>.
btw. miło mi Cię poznać, jestem Magda .

Ja byłam akurat w Blanes ale to niedaleko Lloret Miałam wtedy 3 16-letnie koleżanki w pokoju, byłam najwyższa i wyglądałam podobnie do nich - może też mnie za 16-stkę wzięli Ale wydaje mi się, że wszystkim proponowali klub.. to chyba Arena była o ile pamiętam. W każdym bądź razie problemów z dostaniem się tam nie było.. A nie poszłam tam tylko dlatego że karnet na kilka dyskotek był za drogi (niby bardziej się opłacał przeliczając na pojedyncze wypady ) a że szkoda mi było kasy więc nie poszłam. Ale w hotelu też się dobrze bawiliśmy w nocy pomimo wrednych opiekunów za ścianą
A z tą dziewczyną to już z leksza przesada.. Co to za ochroniarze czy ktokolwiek kto tym kierował.. Śmiech na sali normalnie xD

Nie wiem jeszcze skąd jadę bo jestem z Koła z raczej nie znajdzie się tyle osób żebym stąd jechała.. A Ty skąd jedziesz?
Oczywiście jadę sama na ślepo i jak zwykle poznam ludzi dopiero na miejscu. Ale fajnie by było znać kogoś ( nawet z internetu ) wcześniej. Więc jeśli jechałabyś 3.07 to super !
Ja jestem Agata - również miło mi Cię poznać

Edytowane przez aguedaaa
Czas edycji: 2011-03-07 o 17:01

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-07, 17:26   #16
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
Ja byłam akurat w Blanes ale to niedaleko Lloret Miałam wtedy 3 16-letnie koleżanki w pokoju, byłam najwyższa i wyglądałam podobnie do nich - może też mnie za 16-stkę wzięli Ale wydaje mi się, że wszystkim proponowali klub.. to chyba Arena była o ile pamiętam. W każdym bądź razie problemów z dostaniem się tam nie było.. A nie poszłam tam tylko dlatego że karnet na kilka dyskotek był za drogi (niby bardziej się opłacał przeliczając na pojedyncze wypady ) a że szkoda mi było kasy więc nie poszłam. Ale w hotelu też się dobrze bawiliśmy w nocy pomimo wrednych opiekunów za ścianą
A z tą dziewczyną to już z leksza przesada.. Co to za ochroniarze czy ktokolwiek kto tym kierował.. Śmiech na sali normalnie xD

Nie wiem jeszcze skąd jadę bo jestem z Koła z raczej nie znajdzie się tyle osób żebym stąd jechała.. A Ty skąd jedziesz?
Oczywiście jadę sama na ślepo i jak zwykle poznam ludzi dopiero na miejscu. Ale fajnie by było znać kogoś ( nawet z internetu ) wcześniej. Więc jeśli jechałabyś 3.07 to super !
Ja jestem Agata - również miło mi Cię poznać
.
oo, mam jedną koleżankę z Koła . ja z Katowic bym jechała .
co do znajomości to ja tak samo (na ślepo) . w zeszłym roku sama pojechałam i super ludzi się poznało, ale fakt, że fajnie się z kimś wcześniej zaznajomić .

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum
Stary 2011-03-07, 17:52   #17
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
.
oo, mam jedną koleżankę z Koła . ja z Katowic bym jechała .
co do znajomości to ja tak samo (na ślepo) . w zeszłym roku sama pojechałam i super ludzi się poznało, ale fakt, że fajnie się z kimś wcześniej zaznajomić .
Taak? a skąd ją znasz? Może też ją kojarzę.
W poprzednich latach jeździłam na obozy i z reguły ludzie byli z okolic więc można było kogoś spotkać parę razy.. Pierwszy raz jadę tak, że każdy może być z innej części Polski Ale myślę, że tak fajniej nawet będzie
A powiesz może jeszcze coś o sobie? Jak chcesz oczywiście, ale w końcu mamy się poznać, czyż nie?
Stary 2011-03-07, 18:19   #18
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
Taak? a skąd ją znasz? Może też ją kojarzę.
W poprzednich latach jeździłam na obozy i z reguły ludzie byli z okolic więc można było kogoś spotkać parę razy.. Pierwszy raz jadę tak, że każdy może być z innej części Polski Ale myślę, że tak fajniej nawet będzie
A powiesz może jeszcze coś o sobie? Jak chcesz oczywiście, ale w końcu mamy się poznać, czyż nie?
znam ją z neta, ale ostatnio gadałyśmy chyba za 2 lata temu . Beata J. się zwie, żeby nie ujawniać nazwisk . jest ode mnie rok starsza.
ja w sumie ostatnio nie poznałam z bliższej okolicy nikogo, bo takie dwie koleżanki to mieszkają ok. 320 km od mojej miejscowości, a inna tak ze 230 km, ale i tak nie zawsze trzeba się spotykać, można najwyżej na facebooku popisać . watro poznawać nowych ludzi (szczególnie, że jestem trochę nieśmiała) .
co do klubów, to w wątku z 2010 czytałam, co zresztą nie jest dziwne, że wszystko zależy od klubów i ochrony, więc może cię wpuszczą .
hmm... co ja bym mogła o sobie powiedzieć ...
kocham podróżować. lubię sport (szczególnie rajdy - to też przecież sport - spacery, jazdę na rowerze, pływanie), góry, muzykę, fotografię, matmę, geografię, zwierzęta, kryminały (i inne książki też - byle nie lektury ), + telewizję i net, ale to chyba oczywiste. jak sobie coś przypomnę to napiszę, a teraz twoje kolej xD.

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum
Stary 2011-03-07, 18:25   #19
kingaf1206
Przyczajenie

hej, agata tu kinga, ja tez jade na ibize wysle ci moje gg
kingaf1206 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 18:50   #20
Stricer1
Przyczajenie

Też jade na ibize a skąd jedziesz Agata i w jakim terminie?
Stary 2011-03-07, 19:45   #21
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Chwila, uno momento Jeśli chodzi wam o mnie to ja się jednak na Majorkę zdecydowałam. Pisałam o tym z Responsive95 wyżej

Stary 2011-03-07, 19:46   #22
Wojtas93
Raczkowanie

Ja już troszkę siedzę w tym świecie klubowym i powiem szczerze, że Ibiza już się we mnie rodziła od pewnego czasu. Co prawda to nie jest to co samodzielny wypad, ale od czegoś trzeba zacząc przygodę z tą wyspą.
Wojtas93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-07, 19:51   #23
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kingaf1206 Pokaż wiadomość
hej, agata tu kinga, ja tez jade na ibize wysle ci moje gg
jak do Cb pisałam to chodziło mi o Sricer1 i Wojtasa .

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Wojtas93 Pokaż wiadomość
Ja już troszkę siedzę w tym świecie klubowym i powiem szczerze, że Ibiza już się we mnie rodziła od pewnego czasu. Co prawda to nie jest to co samodzielny wypad, ale od czegoś trzeba zacząc przygodę z tą wyspą.
więc widzimy, drodzy państwo, że Ibiza jest niezwykle imprezową wyspą . mnie tam tak bardzo nie ciągnie do imprez, więc Majorka jest w sam raz dla mnie, ale wiadomo, że dużo osób chce się wyszaleć . żałuję tylko, że w Lloret nie mogłam iść do żadnego klubu :/. ale cóż, takie jest życie ;p.

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum
Stary 2011-03-07, 20:21   #24
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
znam ją z neta, ale ostatnio gadałyśmy chyba za 2 lata temu . Beata J. się zwie, żeby nie ujawniać nazwisk . jest ode mnie rok starsza.
ja w sumie ostatnio nie poznałam z bliższej okolicy nikogo, bo takie dwie koleżanki to mieszkają ok. 320 km od mojej miejscowości, a inna tak ze 230 km, ale i tak nie zawsze trzeba się spotykać, można najwyżej na facebooku popisać . watro poznawać nowych ludzi (szczególnie, że jestem trochę nieśmiała) .
co do klubów, to w wątku z 2010 czytałam, co zresztą nie jest dziwne, że wszystko zależy od klubów i ochrony, więc może cię wpuszczą .
hmm... co ja bym mogła o sobie powiedzieć ...
kocham podróżować. lubię sport (szczególnie rajdy - to też przecież sport - spacery, jazdę na rowerze, pływanie), góry, muzykę, fotografię, matmę, geografię, zwierzęta, kryminały (i inne książki też - byle nie lektury ), + telewizję i net, ale to chyba oczywiste. jak sobie coś przypomnę to napiszę, a teraz twoje kolej xD.
Znam pewną Beatę J. ale mi się wydawało że chyba w Twoim wieku jest... Może to nie ta
Teraz ja o sobie.. To tak: Baaardzo lubię zwierzęta wszelakie ( mam psa i mysz), trochę rysuję (niektórzy nawet ośmielają się mówić że nieźle mi to wychodzi ;x) ale sama nie umiem i nie lubię tego oceniać; poznawać nowych ludzi też lubię.. szczególnie z różnych stron świata przez internet Angielski sobie można podszkolić albo poznać podstawy innego Z przedmiotów to tak: biologia (ze względu na zainteresowania), angielski, polski i plastyka .. rosyjski też fajny 2 razy w tygodniu mam zajęcia w szkole językowej metodą BLS
Czytanie.. tylko jak mam czas i coś naprawdę mnie zainteresuje.. (lektury czytam niby ale raczej z przymusu - wiadomo), filmy - też lubię, ale wykluczając westerny, i typu Władca Pierścieni
Czasami lubię robić obrazki krzyżykami.. często zaczynam nowe i dopiero jeden zrobiłam tak do końca.. ale jakbym miała czas to bym wszystkie zrobiła i kiedyś to się stanie
Ostatnio zrobiłam sobie nawet kolczyki decoupage ;p
To z takich robótek w domu...
A sport: w lato rolki, rower ale wszystko dla rekreacji.. Nic wyczynowo.
Muzyka: rock
Pływać nie umiem ale jakbym się miała topić to bym chyba odkryła w sobie talent
A fotografią interesujesz pod kątem profesjonalnym czy po prostu lubisz robić zdjęcia? Ja mam tylko swój aparat cyfrowy i staram się nim robić jak najlepsze zdjęcia ale wiadomo że nie można od takiego aparatu dużo wymagać..
Już chyba sporo napisałam Jakby co to pytaj.
Stary 2011-03-07, 20:30   #25
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
Znam pewną Beatę J. ale mi się wydawało że chyba w Twoim wieku jest... Może to nie ta
Teraz ja o sobie.. To tak: Baaardzo lubię zwierzęta wszelakie ( mam psa i mysz), trochę rysuję (niektórzy nawet ośmielają się mówić że nieźle mi to wychodzi ;x) ale sama nie umiem i nie lubię tego oceniać; poznawać nowych ludzi też lubię.. szczególnie z różnych stron świata przez internet Angielski sobie można podszkolić albo poznać podstawy innego Z przedmiotów to tak: biologia (ze względu na zainteresowania), angielski, polski i plastyka .. rosyjski też fajny 2 razy w tygodniu mam zajęcia w szkole językowej metodą BLS
Czytanie.. tylko jak mam czas i coś naprawdę mnie zainteresuje.. (lektury czytam niby ale raczej z przymusu - wiadomo), filmy - też lubię, ale wykluczając westerny, i typu Władca Pierścieni
Czasami lubię robić obrazki krzyżykami.. często zaczynam nowe i dopiero jeden zrobiłam tak do końca.. ale jakbym miała czas to bym wszystkie zrobiła i kiedyś to się stanie
Ostatnio zrobiłam sobie nawet kolczyki decoupage ;p
To z takich robótek w domu...
A sport: w lato rolki, rower ale wszystko dla rekreacji.. Nic wyczynowo.
Muzyka: rock
Pływać nie umiem ale jakbym się miała topić to bym chyba odkryła w sobie talent
A fotografią interesujesz pod kątem profesjonalnym czy po prostu lubisz robić zdjęcia? Ja mam tylko swój aparat cyfrowy i staram się nim robić jak najlepsze zdjęcia ale wiadomo że nie można od takiego aparatu dużo wymagać..
Już chyba sporo napisałam Jakby co to pytaj.
z pogrubionym definitywnie się zgadzam (czyt. mam tak samo) .
lubię anglika. hiszpański też mi się podoba, ale jak na razie nauczyłam się bardzoooo niewiele (podstawowe słowa, ogólny zarys zdań, dni tygodnia, liczby 0-10) . może pójdę na jakiś kurs w przyszłym roku. w gim. mam tylko jeden język i bardzo dobrze, bo klasa niżej już się załapała na niemca .
zawsze chciałam spróbować decoupage. kolczyki szczególnie ładne są.
fotografia: po prostu lubię robić zdjęcia. aparat w miarę dobry, ale ja się nim raczej bawię niż robię coś profesjonalnego .

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum
Stary 2011-03-07, 21:02   #26
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
z pogrubionym definitywnie się zgadzam (czyt. mam tak samo) .
lubię anglika. hiszpański też mi się podoba, ale jak na razie nauczyłam się bardzoooo niewiele (podstawowe słowa, ogólny zarys zdań, dni tygodnia, liczby 0-10) . może pójdę na jakiś kurs w przyszłym roku. w gim. mam tylko jeden język i bardzo dobrze, bo klasa niżej już się załapała na niemca .
zawsze chciałam spróbować decoupage. kolczyki szczególnie ładne są.
fotografia: po prostu lubię robić zdjęcia. aparat w miarę dobry, ale ja się nim raczej bawię niż robię coś profesjonalnego .

Hiszpański - ładny język i Hiszpanie z reguły nie umieją dobrze angielskiego ( z moich doświadczeń) sama umiem tylko parę rzeczy (pewnie mniej niż Ty)
Ja w gimnazjum już mam 2 języki obowiązkowe (nowa podstawa )
i tylko 2 osoby z mojej klasy na ruska chodzą ale wszyscy co poszli na niemiecki żałują.. i lekcje są fajne więc nie mam co narzekać że zostaję dłużej nieraz od reszty klasy przez to

Ja z decoupage dopiero zaczynam ale myślę że co jakiś czas coś mi się uda zrobić

Najważniejsze to lubić robić zdjęcia

PS. Kiedy rezerwujesz miejsce? Bo szkoda żeby się później okazało że nie ma i klapa..
Stary 2011-03-08, 15:02   #27
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
PS. Kiedy rezerwujesz miejsce? Bo szkoda żeby się później okazało że nie ma i klapa..
muszę jeszcze z rodzicami pogadać, ale jeśli już to jak najszybciej .

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum
Stary 2011-03-08, 18:31   #28
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
muszę jeszcze z rodzicami pogadać, ale jeśli już to jak najszybciej .
Oby były miejsca
Mam jeszcze takie pytanko.. istniejesz gdzieś w sieci żeby można było Cię zobaczyć? To tylko z czystej ciekawości, jak nie chcesz/nie masz nie musisz mi pokazywać
Stary 2011-03-08, 19:08   #29
Responsive95
Zadomowienie

Cytat:
Oby były miejsca
Mam jeszcze takie pytanko.. istniejesz gdzieś w sieci żeby można było Cię zobaczyć? To tylko z czystej ciekawości, jak nie chcesz/nie masz nie musisz mi pokazywać
oczywiście, że istnieję . i na fb, i na nk ;p. co prawda mam tylko zdjęcia w albumach u znajomych (na fb, na nk w ogóle żadnych nie mam xd), ale zawsze coś . jak zarezerwuję termin, (co mam nadzieję, że się stanie ), to wyślę Ci pw.

(Paulo Coelho)

türkçe öğreniyorum
Stary 2011-03-08, 19:26   #30
aguedaaa
Raczkowanie

GG do aguedaaa

Cytat:
oczywiście, że istnieję . i na fb, i na nk ;p. co prawda mam tylko zdjęcia w albumach u znajomych (na fb, na nk w ogóle żadnych nie mam xd), ale zawsze coś . jak zarezerwuję termin, (co mam nadzieję, że się stanie ), to wyślę Ci pw.
Oki
Jakby co to ja też na fb, nk jestem
Czyli rezerwujesz na 03.07 tak? Mam nadzieję że niedużo ludzi się tam pcha A rezerwujesz telefonicznie czy idziesz do biura?
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości