![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
Obozy MAJORKA, IBIZA, MALTA 2011 - Steja
Witam
![]() ![]() Zainteresowały mnie tegoroczne oferty obozów młodzieżowych biura podróży Steja na Majorkę, Maltę i Ibizę - szczególnie skłaniam się ku Majorce ![]() ![]() ![]() ![]() Moje główne pytanie jest więc takie: czy ktoś z was ma zamiar jechać na któryś z wymienionych wyżej obozów? Poboczne ![]() ![]() Pytanie kompletnie niezwiązane z tematem, ale nie widzę sensu zakładania kolejnego wątku ![]() Dzięki za odpowiedzi ![]() Edit: nie wiem, czy jednak nie jestem bardziej zainteresowana Maltą ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Responsive95 Czas edycji: 2011-03-01 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Obozy MAJORKA, IBIZA, MALTA 2011 - Steja
A ja wybieram Ibize z tych trzech
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
ja chciałabym albo na ibizę albo na majorkę ? a ty ?
fajnie byłoby z kimś jechac ;* ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
skłaniałabym się jednak ku Majorce
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja jade w tym roku na Majorke ze Steji razem z kuzynką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
oo, a można wiedzieć jaki termin?
![]() ![]() słyszałyście może jakieś opinie o tym biurze? w sumie są na wizażu, ale trochę negatywnych też można znaleźć ![]()
![]() Edytowane przez Responsive95 Czas edycji: 2011-03-06 o 20:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Też zastanawiam się nad Ibizą ze Steji. Byłam już w Hiszpanii ale ta wyspa jest kusząca ![]() ![]() I skąd jesteście? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez aguedaaa Czas edycji: 2011-03-06 o 23:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() zastanawiam się nad tym terminem od 11 lipca ;p. chociaż w sumie może bym się na 3.07 też wyrobiła, bo ogłoszenie zakwalifikowanych jest 1 lipca, czyli 2 lipca by się zaniosło oryginał i jest git ![]()
![]() Edytowane przez Responsive95 Czas edycji: 2011-03-07 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja zarezerwowałam już na 3.07 bo ten termin jako jedyny mi pasuje... Więc.. jakbyś też się na ten zdecydowała to może się spotkamy..? ![]() PS. Mogłabym zapytać się jak masz na imię? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Witam, ja w tym roku wybieram się na Ibize i jest to mój dziewiczy rejs na to najbardziej imprezowe miejsce na Ziemi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() byłaś w Lloret? ee, ja też byłam w Hiszpanii w zeszłym roku i nie załapałam się na imprezę ;/. Od nas osoby z młodzieżowego mogły chodzić tylko do Tropicsa, a tam strasznie patrzyli na wiek .. podobno na jakimś poprzednim turnusie była taka akcja, że laska kończyła właśnie 16 i musieli mieć zgodę szefa, czy ją mogą wpuścić i wpuścili ją dopiero o północy, bo dopiero wtedy miała to upragnione 16 ![]() może też ten 3.07 zarezerwuję to się spotkamy ![]() btw. miło mi Cię poznać, jestem Magda ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Macie racje Ibiza to głośna i imprezowa wyspa..............;/
I dlatego tam jade!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chce jechać w pierwszym terminie jede z krakowa Majorka też jest napewno świetna ale jednak Ibiza do mnie bardziej przemawia. Pzeczytałęm już chyba wszystkie fora o Ibizie i z odpowiedzialnością wybieram IBIZE ![]() ![]() PS. Też jest to mój ,,dziewiczy rejs,, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Responsive95;255711 40]to fajnie
![]() ![]() byłaś w Lloret? ee, ja też byłam w Hiszpanii w zeszłym roku i nie załapałam się na imprezę ;/. Od nas osoby z młodzieżowego mogły chodzić tylko do Tropicsa, a tam strasznie patrzyli na wiek .. podobno na jakimś poprzednim turnusie była taka akcja, że laska kończyła właśnie 16 i musieli mieć zgodę szefa, czy ją mogą wpuścić i wpuścili ją dopiero o północy, bo dopiero wtedy miała to upragnione 16 ![]() może też ten 3.07 zarezerwuję to się spotkamy ![]() btw. miło mi Cię poznać, jestem Magda ![]() Ja byłam akurat w Blanes ale to niedaleko Lloret ![]() ![]() ![]() ![]() A z tą dziewczyną to już z leksza przesada.. Co to za ochroniarze czy ktokolwiek kto tym kierował.. Śmiech na sali normalnie xD Nie wiem jeszcze skąd jadę bo jestem z Koła z raczej nie znajdzie się tyle osób żebym stąd jechała.. A Ty skąd jedziesz? Oczywiście jadę sama na ślepo i jak zwykle poznam ludzi dopiero na miejscu. Ale fajnie by było znać kogoś ( nawet z internetu ![]() ![]() Ja jestem Agata - również miło mi Cię poznać ![]() Edytowane przez aguedaaa Czas edycji: 2011-03-07 o 17:01 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oo, mam jedną koleżankę z Koła ![]() ![]() co do znajomości to ja tak samo (na ślepo) ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() W poprzednich latach jeździłam na obozy i z reguły ludzie byli z okolic więc można było kogoś spotkać parę razy.. Pierwszy raz jadę tak, że każdy może być z innej części Polski ![]() ![]() A powiesz może jeszcze coś o sobie? Jak chcesz oczywiście, ale w końcu mamy się poznać, czyż nie? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja w sumie ostatnio nie poznałam z bliższej okolicy nikogo, bo takie dwie koleżanki to mieszkają ok. 320 km od mojej miejscowości, a inna tak ze 230 km, ale i tak nie zawsze trzeba się spotykać, można najwyżej na facebooku popisać ![]() ![]() co do klubów, to w wątku z 2010 czytałam, co zresztą nie jest dziwne, że wszystko zależy od klubów i ochrony, więc może cię wpuszczą ![]() hmm... co ja bym mogła o sobie powiedzieć ... ![]() kocham podróżować. lubię sport (szczególnie rajdy - to też przecież sport ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Przyczajenie
|
hej, agata tu kinga, ja tez jade na ibize
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Przyczajenie
|
Też jade na ibize a skąd jedziesz Agata i w jakim terminie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Chwila, uno momento
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Raczkowanie
|
Ja już troszkę siedzę w tym świecie klubowym i powiem szczerze, że Ibiza już się we mnie rodziła od pewnego czasu. Co prawda to nie jest to co samodzielny wypad, ale od czegoś trzeba zacząc przygodę z tą wyspą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Zadomowienie
|
jak do Cb pisałam to chodziło mi o Sricer1 i Wojtasa
![]() ---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Teraz ja o sobie.. To tak: Baaardzo lubię zwierzęta wszelakie ( mam psa i mysz), trochę rysuję (niektórzy nawet ośmielają się mówić że nieźle mi to wychodzi ;x) ale sama nie umiem i nie lubię tego oceniać; poznawać nowych ludzi też lubię.. szczególnie z różnych stron świata przez internet ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czytanie.. tylko jak mam czas i coś naprawdę mnie zainteresuje.. (lektury czytam niby ale raczej z przymusu - wiadomo ![]() ![]() Czasami lubię robić obrazki krzyżykami.. często zaczynam nowe i dopiero jeden zrobiłam tak do końca.. ale jakbym miała czas to bym wszystkie zrobiła ![]() ![]() Ostatnio zrobiłam sobie nawet kolczyki decoupage ![]() To z takich robótek w domu... A sport: w lato rolki, rower ale wszystko dla rekreacji.. Nic wyczynowo. Muzyka: rock Pływać nie umiem ale jakbym się miała topić to bym chyba odkryła w sobie talent ![]() A fotografią interesujesz pod kątem profesjonalnym czy po prostu lubisz robić zdjęcia? Ja mam tylko swój aparat cyfrowy i staram się nim robić jak najlepsze zdjęcia ale wiadomo że nie można od takiego aparatu dużo wymagać.. Już chyba sporo napisałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() lubię anglika. hiszpański też mi się podoba, ale jak na razie nauczyłam się bardzoooo niewiele (podstawowe słowa, ogólny zarys zdań, dni tygodnia, liczby 0-10) ![]() ![]() zawsze chciałam spróbować decoupage. kolczyki szczególnie ładne są. fotografia: po prostu lubię robić zdjęcia. aparat w miarę dobry, ale ja się nim raczej bawię niż robię coś profesjonalnego ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hiszpański - ładny język i Hiszpanie z reguły nie umieją dobrze angielskiego ( z moich doświadczeń) ![]() ![]() Ja w gimnazjum już mam 2 języki obowiązkowe (nowa podstawa ![]() i tylko 2 osoby z mojej klasy na ruska chodzą ale wszyscy co poszli na niemiecki żałują.. i lekcje są fajne więc nie mam co narzekać że zostaję dłużej nieraz od reszty klasy przez to ![]() Ja z decoupage dopiero zaczynam ale myślę że co jakiś czas coś mi się uda zrobić ![]() Najważniejsze to lubić robić zdjęcia ![]() PS. Kiedy rezerwujesz miejsce? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jakby co to ja też na fb, nk jestem ![]() Czyli rezerwujesz na 03.07 tak? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.