|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Guerlain - kolorówka część IV
a dziekować pieknie się rozwija
polecam fajniejsza niż zapachy Desti kupiłaś tą szafkę z ikei, bo ja nad nią dumam? ---------- Dopisano o 19:15 ---------- Poprzedni post napisano o 19:13 ----------
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu Edytowane przez pingwin2 Czas edycji: 2011-03-06 o 18:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#3242 |
Zakorzenienie
|
Ja tam brokatu nie widze
![]() Pastele nie daja u mnie zadnego brokatu a Teint Rose tymbardziej ![]() Po prostu buzia slicznie i swiezo po nich wyglada ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3243 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3244 |
Zakorzenienie
|
oj dziewczyny, to źle z Wami
![]() ![]() a z tym wąchaniem kulek to muszę wypróbować ![]()
#3245 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;25556475]No to super
![]() Wybacz, ale teraz to calkowicie nie rozumiem twojej nieprzyjemnej odpowiedzi. CO ma do tego emotka "przewracajaca oczami" ![]() Poza tym jak dla mnie to ona bardziej "rozmysla" lub "zastanawia sie" niz wywraca oczami. Co opinia to opinia i nie widze powodu czepiania sie o takie skrajnosci, ale ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na szczęście części udało mi się pozbyć ![]() zapach kulek lubiłam ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3247 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() http://www.urbandictionary.com/defin...m=Rolls%20eyes http://www.usingenglish.com/referenc...your+eyes.html EOT |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3248 |
Zadomowienie
|
![]()
Hej dziewczyny od kiedy mam pszczółki guerlain mam na ich punkcie świra.
Doradźcie mi bo już sama nie wiem, mam możliwość kupić meteoryty Butterfly i Gold temptation.?? Oczywiście wszystkie recenzje w KWC przeczytałam chyba z milion razy i sama nie wiem ![]() Mam kuleczki pszczółki tak jak pisałam, tein rose w drodze do mnie i własnie.... Butterfly kusza pojemnościa 60gr i kolorkami sa cudowne (na zdjęciach) za to gold temp kusza tym ze jest ich tak duzo i tak się ślicznie świeca ![]() Żadnych z nich nigdy nie widziałam na żywo. Edytowane przez ancyk88 Czas edycji: 2011-03-07 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#3249 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;25557288]Nazwa ikonki "
![]() http://www.urbandictionary.com/defin...m=Rolls%20eyes http://www.usingenglish.com/referenc...your+eyes.html EOT[/QUOTE] No i co? To jakis problem ze ja sobie wstawilam? ![]() Nie robmy offtopa z bzdetów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3250 |
PIP.
|
a ja lubie moje pszczoly chociaz maja brokat.
maja tez pszczolke na pudelku ![]() ![]() kosmetyki kochaaaam ogladac swoje wlasne, wachac, podziwiac, przestawiac na polce, no szal jakis.. a teraz bede miala moj macowy pedzelek [james ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3251 |
Konto usunięte
|
Zapachy mają piękne. Jak pierwszy raz się sztachnęłam to mnie odrzuciło, bo skojarzyło mi się z jakąś starą babciną szafą (nie wiem, skąd mi się to wzięło
![]() Co ciekawe opakowanie tekturowe też bardzo i długo pachniało, kiedy pryszczatych w nim nie było ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3252 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj specjalnie przypatrzyłam się buzi przy malowaniu 01 Teint Rose no i żadnego brokatu nie widzę! wydaję mi się, że to zasługa pędzla oryginalnego, bo jak nakładałam miękkimi, to też miałam wrażenie, że świecą za mocno. bo przecież w opakowaniu widać brokat, a na buzi nie
![]() ![]()
#3253 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3254 |
Zakorzenienie
|
nie... na razie mi bylo nie po drodze do ikei a ja ja musze live oblookac
![]() ![]()
#3255 |
Zakorzenienie
|
pędzel ma ogromne znaczenie, gdy maluje oryginalnym z guerlaina do kulek to zupełnie inny efekt na twarzy niż malowanie pędzlem XXL. Powinien być z twardym włosiem.
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3256 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
hehe a ja się miziam EDMowym kabuki - ale dla mnie to raczej kwestia przyjemności miziania i pachnienia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3258 |
Raczkowanie
|
Jezu dziewczyny naczytalam sie tyle o tych kulkach Guerlain i mam mentlik w glowie
![]() ![]() Tak nawiasem mowiac, to nie moge wiecej czytac tych waszych postow, bo swira dostaje na punkcie tych kosmetykow-wszystkie chce miec ![]() Doradzcie mi co kupic, bo juz sama nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3259 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bardzo nie napierałam, bo ona wysoka jest, i do malowania się to trzeba by było przy niej stać, a na to to ja już jestem za wygodna ![]() w to miejsce zakupiłam sobie małe biureczko, wszystko mam w szufladkach i na półeczce pod ręką, na to lustereczko, do tego wygodne krzesło i śmigam ![]()
![]() |
#3260 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój TŻ powiedział, gdy mu przeczytalam, że "bardzo porządnie" oo, to może i ja się doczekam ![]()
![]() |
#3261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale biureczko z szufladkami naprawdę polecam, to taka nowocześniejsza wersja damskiej toaletki , bardzo wygodna sprawa ![]() no i ustawione pod oknem ma się rozumieć, zawsze sobie zamawiam to miejsce ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez moniq_c Czas edycji: 2011-03-07 o 21:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3262 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny moglybyscie zapodac linka do tego cudenka? Tej szafeczki/biureczka?
![]() Tak sie składa, ze tez bym potrzebowala zakupic takie cudenko ![]() Bylabym wdzieczna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3263 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3264 |
Zakorzenienie
|
nie mam bo u małża w chacie zostało, ja na razie na wynajmowanym jadę ale też mam biurko w mieszkaniu
![]() zwykłe najnormalniejsze biurko z półkami z boku albo z szufladami no ![]() po południu zrobię wam foto tego gdzie się teraz męczę, zakupiłam sobie taki kontenerek plastikowy z 3 szufladami i tam poutykałam co mogłam ![]()
#3265 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Dzieeewczyny powiem wam jedno ale konkretne: lepszego podkładu od Extreme nie ma!
Mówi to ta, tórej się własnie skończył extreme i została na innych podkładach i wpadła w czarną rozpacz ![]()
#3266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3267 |
Zakorzenienie
|
mogłabyś coś więcej o nim powiedzieć? jak kryje? ile wytrzymuje na buzi? czy buzia się świeci? zapycha? mogłabyś do jakiegoś innego podkładu go porównać?
kosmetyki + różności okazjonalnie ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=835212 madzialenn bloguje o kosmetykach i modzie ![]() Kosmetyki i codzienne stylizacje ![]() http://madzialennx.blogspot.com/2014...ine-shawl.html |
![]() ![]() |
![]() |
#3268 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() Cytat:
U mnie wytrzymuje cały dzien, ale traktuje go pudrem transparentnym w celu zmatowienia buzi i utrwalenia makijazu, wtedy tez nie swieci sie. Natomiast sam bez pudru matującego - to zalezy wszystko od cery. Mnie nigdy nie zapchał. Nie umiem go porównać do innego jakiegoś, może ktos inny spróbuje, ja się tego nie podejmuję ![]()
![]() |
#3269 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Tylko odcienie same dla murzynow ![]() Ja kocham Lingerie, ale niestety - zima jest na mnie tak ciemny, ze moge go nosic tylko opatulona w szalik i czapke, bez opcji zdejmowania, zeby sama buzie bylo widac, bez uszu, szyi i linii wlosow ![]() ![]() A Extrema costam probowalam probowac, ale kurde ciemne to to strasznie ![]()
![]() |
#3270 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja chyba przesadziłam z kwasami, bo wszystkie podkłady, które mam są za ciemne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:38.