Wszystko o Oriflame część VIII - Strona 74 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-06, 19:16   #2191
in bloom
Zadomowienie

Dot.: Wszystko o Oriflame część VIII

Cytat:
Napisane przez annula22 Pokaż wiadomość
A dla mnie dazzling grace zdecydowanie za mocna jest, kwiatowa i dusząca - dostalam 2 sztuki a skoro nie ma probek w sprzedaży to musiałam rozpakować jedną żeby sprzedać drugą no ale drugą przygarnęła mama z siostra na spółkę na chwile zostawilam ta wode na stole i moj 4-latek sie do niej dopadł -musiałam wietrzyć cale mieszkanie a i tak czułam potem cały dzień ten zapach
a ja musze sie pochwalic bo pokazalam sasiadce pare rzeczy ktore mialam na sprzedaz wtym grece i pedzle z pw i wziela rzeczy za 150zl tak sie ciesze bo juz myslalam ze nikomu tego nie uda mi sie sprzedac
Stary 2011-03-06, 21:41   #2192
kala101
Raczkowanie

GG do kala101

Dziewczyny doradźcie który krem przeciwzmarszczkowy dla starszej osoby aby nawilżał skóre i jednocześnie powiedzmy usuwał zmarszczki (jeśli można tak to powiedzieć), kremów dla cery dojrzałej jest dużo ale który dla babci...
kala101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 09:50   #2193
just75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kala101 Pokaż wiadomość
Dziewczyny doradźcie który krem przeciwzmarszczkowy dla starszej osoby aby nawilżał skóre i jednocześnie powiedzmy usuwał zmarszczki (jeśli można tak to powiedzieć), kremów dla cery dojrzałej jest dużo ale który dla babci...
Moja mama jest bardzo zadowolona z kremu na dzień i na noc Time Reversing InTense 55+.
just75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 10:00   #2194
annula22
Raczkowanie

GG do annula22

Cytat:
Napisane przez just75 Pokaż wiadomość
Moja mama jest bardzo zadowolona z kremu na dzień i na noc Time Reversing InTense 55+.
Ja mialam tylko jedna klientke ktora uzywala tego kremu i pisze w czasie przeszlym bo strasznie na niego narzkala, ze kleisty jest i plamek dostala na twarzy
Z kolei wczesniej ta sama klientka uzywala Time Reversing ze zlota nakretka i byla bardzo zadowolona. moja mama tego Time Reversing uzywa ciagle i tez sobie chwali
Wiec dla babci ze wzgledu na wiek pewnie odpowiedniejszy bardziej ten 55+ ale ze wzgledu na opinie ja bym wybrala Time Reversing zloty
Tak pociesza każdy mnie
Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się
Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi"

[ori_bas]478720[/ori_bas]

[ori_ivo]478720[/ori_ivo]
annula22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 10:51   #2195
just75
Zadomowienie

Cytat:
Ja mialam tylko jedna klientke ktora uzywala tego kremu i pisze w czasie przeszlym bo strasznie na niego narzkala, ze kleisty jest i plamek dostala na twarzy
Moja mama chwali sobie ten krem, mówi, że pozostawia na twarzy takie jakby pudrowe wykończenie, coś jak po serum. U mnie w rodzinie ten krem jest chodliwy, wszystkie panie 55+ zamawiają go i to któryś słoiczek już z rzędu, ale widać, że każdemu pasuje co innego

---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ----------

Cytat:
Z kat 5 wezme sobie niewiele rzeczy:
i oczywicie moj ulubiony podklad skin perfect
Annula możesz coś więcej napisac o tym podkładzie, jak kryje, nie świeci się, czy nadaje się co cery tłustej. Ja używam teraz OB matującego, masz może porównanie do niego?
Chciałam sobie wziąć próbki i sprawdzic, ale patrzę, że nie ma
Stary 2011-03-07, 14:40   #2196
sauer
Wtajemniczenie

GG do sauer

łaaaaaał wygrałam miodzik
ej dziewczyny mam taką jedną klientkę.. która zawsze po czasie się skapnie, że zrobiłam zamówienie, chociaż jej mówiłam już kilka razy kiedy dokładnie robię zamówienia, trudno nie zapamiętać, gdyż jest to 1 dzień katalogu zazwyczaj
A ta pani budzi mi się teraz i w dodatku chce zamówić jedną rzecz... Kompletnie mi się to nie opłaca, nie uważacie? Macie takie klientki, co z nimi "robicie"?

sauer jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 14:48   #2197
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

hmm ja bym nie zamówiła 1 rzeczy , co z tego że mam np z towaru 5 zł zysku jak wysyłka kosztuje 10 zł chyba ze ta Twoja klientka zamówiła jakoś produkt za większą sumę to wtedy można zastanowić się
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 14:59   #2198
blicken
Raczkowanie

Ja mam też jedną klientkę, która czasami budzi się po fakcie. Dzisiaj robię jej zamówienie na 23 zł. Dobrze, że chociaż tata potrzebuje pianki do golenia, to zamówię na BR. No i przy okazji odbiorę wygrane dzisiaj miodki
- łykam witaminy,
- uczę się niemieckiego
- opalam się (rozsądnie!)
- piję dużo wody.

30.06.2011- nowy kolor włosów

blicken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 15:05   #2199
sauer
Wtajemniczenie

GG do sauer

Cytat:
Napisane przez pycia17 Pokaż wiadomość
hmm ja bym nie zamówiła 1 rzeczy , co z tego że mam np z towaru 5 zł zysku jak wysyłka kosztuje 10 zł chyba ze ta Twoja klientka zamówiła jakoś produkt za większą sumę to wtedy można zastanowić się
jakby to były perfumy czy coś droższego to bym zamówiła.. ale mleczko do twarzy za 10,90 mnie załamuje...

Stary 2011-03-07, 15:10   #2200
kala101
Raczkowanie

GG do kala101

Dzięki dziewczyny właśnie myślałam aby jej wziąść ten Time Reversing InTense bo w 5 w promocji ale wolałam podpytać o opinie...

Jeśli chodzi o klientki budzące się po czasie to u mnie to nie problem bo podjezdzam do oddziału i zamawiam.....

A i mam jeszcze jedno pytanko jak zamówie przez strone do odbioru w oddziale to po jakim czasie moge po to jechać, pytam bo nigdy nie zamawiałam a czasami w tej promocji przed weryfikacją fajne rzeczy są i jeszcze ostatnio mi się zdarzyło że jak na stronie sobie przeliczałam zamówienie to wszystkie towary były a zanim się zebrałam i zajechałam do oddziału to już braki i może zamówienie przez innternet by mi tego uniknęło... bo jednak szybciej mają to zamówienie
kala101 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 15:19   #2201
just75
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kala101 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o klientki budzące się po czasie to u mnie to nie problem bo podjezdzam do oddziału i zamawiam.....
zazdroszczę
Stary 2011-03-07, 15:35   #2202
pycia17
Zakorzenienie

GG do pycia17

Cytat:
Napisane przez sauer Pokaż wiadomość
jakby to były perfumy czy coś droższego to bym zamówiła.. ale mleczko do twarzy za 10,90 mnie załamuje...

no mleczkko za 10.90 to załamka, a miodziki też wygrałam
pycia17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 15:51   #2203
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
łaaaaaał wygrałam miodzik
ej dziewczyny mam taką jedną klientkę.. która zawsze po czasie się skapnie, że zrobiłam zamówienie, chociaż jej mówiłam już kilka razy kiedy dokładnie robię zamówienia, trudno nie zapamiętać, gdyż jest to 1 dzień katalogu zazwyczaj
A ta pani budzi mi się teraz i w dodatku chce zamówić jedną rzecz... Kompletnie mi się to nie opłaca, nie uważacie? Macie takie klientki, co z nimi "robicie"?
Moja teściowa notorycznie budzi się w poniedziałek koło południa, kiedy ja o 6 rano wysłałam zamówienie
Teraz chce dwa kremy do rąk Swedish Spa, ale zarobek na nich 4,10, to nie opłaca mi się wcale... A produkty na biuro nędzne
Też wygrałam miodzik Na razie wyślę sobie zamówienie na same miodziki, bo nie dodaje się do nich produkt na biuro
Stary 2011-03-07, 15:56   #2204
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

To odmawiacie w takiej sytuacji klientką?I co one na to?

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 15:58   #2205
akisia
Zakorzenienie

Licytowałam tę paletę z programu Witamy na allegro. Jakaś osoba dała najpierw 27, potem 30, a teraz wchodzę, patrzę- już podwyższyła na 51! No kurcze, jestem okropnie wściekła!
akisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:10   #2206
garfieldek
Zakorzenienie

ja ta paletke bede mialam z PW

a dzis doszla do mnie woda grace i jest.... boska i trwala

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:34   #2207
akisia
Zakorzenienie

A ja przeoczyłam PW, zresztą i tak nie wiem, czy bym miała kogo wpisać... Chciałabym tylko tą paletkę
akisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:34   #2208
Czekoladka2210
Zadomowienie

Co polecacie do suchych i zniszczonych rąk?
Czekoladka2210 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 16:36   #2209
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie odmawiam. Zawsze mówię, że jeśli tylko będę miała możliwość, to zamówię. Zwykle w ostatnim tygodniu jest jeszcze ulotka i często coś domawiam, więc wtedy wysyłam wszystko razem. Dużo zależy od tego, czy mam możliwość odebrać np w filii, lub czy jest coś ciekawego na biuro. Najczęściej wysyłam na filię i odbiera mi moja sponsorka, ale ostatnio nie ma zbytnio możliwości i muszę sobie radzić sama, to jest dużo trudniej. Nie wiem czy teraz dam radę, ale powiedziałam, że się postaram
Stary 2011-03-07, 16:49   #2210
garfieldek
Zakorzenienie

Ja zawsze robie zamowienia w poniedzialek, pierwszego dnia i w ostatnim tygodniu katalogu, bo w międzyczasie jeszcze klientki zamawiają
nigdy nie odmawiam

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 17:25   #2211
blicken
Raczkowanie

Ja też nigdy nie odmawiam. Nie umiem Kiedyś koleżanka chciała tylko jedną pomadkę, to też jej zamówiłam, a produkt (balsam do ust) z BR mi się akurat przydał Zawsze wtedy mam nadzieje, że te dodatkowe koszty jakie ponoszę na starcie z oriflame, kiedyś przełożą się na coraz lepsze zamówienia
- łykam witaminy,
- uczę się niemieckiego
- opalam się (rozsądnie!)
- piję dużo wody.

30.06.2011- nowy kolor włosów

blicken jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:05   #2212
Ivaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Li O Pokaż wiadomość
Moja teściowa notorycznie budzi się w poniedziałek koło południa, kiedy ja o 6 rano wysłałam zamówienie
Teraz chce dwa kremy do rąk Swedish Spa, ale zarobek na nich 4,10, to nie opłaca mi się wcale... A produkty na biuro nędzne
Też wygrałam miodzik Na razie wyślę sobie zamówienie na same miodziki, bo nie dodaje się do nich produkt na biuro
Czyli miodki mozna zamawiać bez obawy przed produktem na biuro? Jak myślicie moge zamowić razem z próbkami? Boje sie ze doda mi sie produkt na biuro (
Ivaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 18:22   #2213
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ivaaa Pokaż wiadomość
Czyli miodki mozna zamawiać bez obawy przed produktem na biuro? Jak myślicie moge zamowić razem z próbkami? Boje sie ze doda mi sie produkt na biuro (
Próbki, katalogi, cenniki itp. oraz prezenty z PL, a tym razem również te kremiki z konkursu jubileuszowego można zamawiać bez opłaty detalicznej i bez produktu na biuro. Jedyna opłata to w przypadku zamówienia na dom opłata za wysyłkę, ale to akurat jest logiczne, bo koszty same się nie pokryją...
Zawsze jak macie wątpliwości to możecie zrobić symulację zamówienia dodając wszystko do koszyka co chcecie i wchodząc do weryfikacji. Tam naliczają się wszystkie opłaty i promocje. Wystarczy zobaczyć co się dolicza i można wrócić
Stary 2011-03-07, 18:31   #2214
annula22
Raczkowanie

GG do annula22

Ja też niegdy nie odmawiam jak ktoś chce coś zamówic nieważne kiedy a produkty na biuro to wybieram najbardziej "chodliwy" i sprzedaje

Jezeli chodzi o podklad skin perfect to rewelacyjny nie jest bo twarz swieci sie juz z godzine po uzyciu (zresztą po innych też nawet jak baze nałożę - trudno po prostu muszę przypudrować) ale ładnie sie roprowadza, ma bardzo ładny zapach, jest bardzo wydajny i w ogole tak jakoś mi podpasował. niestety nie mam porównania do matującego OB
Tak pociesza każdy mnie
Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się
Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi"

[ori_bas]478720[/ori_bas]

[ori_ivo]478720[/ori_ivo]
annula22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:18   #2215
ksiezniczka elegantka
Raczkowanie

widzial ktos moze na fili (slyszalam ze na fili sa rzeczy wczesniej) te spodenki z katalogu 5? jest podany rozmiar ogolny albo s-m, l-xl, a juz sie mnie pytaly 3 klientki o dokladniejsze rozmiary np obwod dookola ud zeby im bylo latwiej dobrac. Wiem ze te spodenki maja cisnac no ale nie az tak zeby nie mogly ich na siebie wcisnac (jesli np polece m a okaze sie ze jednak l)
ksiezniczka elegantka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:47   #2216
joasia_08
Rozeznanie

A czy produkty z oferty specjalnej mogę zwrócić ??Bo zastanawiam się nad torebką Soft Fold, a nie wiem czy jest warta nawet te 19,90...
Ma ją może któraś z Was ??
joasia_08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 19:52   #2217
czartowa17
Raczkowanie

Hej, słuchajcie jak wycofać zamówienie? Bo składałam przed chwilą i się pomyliłam

Pycia musi wygrać! Wspomagamy najlepszą!
Nie czekaj, kliknij już teraz

https://wizaz.pl/akcje/oriflame/odkr...uid=500744&k=p
czartowa17 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 20:18   #2218
tekla45
Zadomowienie

GG do tekla45

Cytat:
Napisane przez Czekoladka2210 Pokaż wiadomość
Co polecacie do suchych i zniszczonych rąk?

Ja polecam skoncentrowany krem do rąk Hand Care Intense- ratował mnie podczas największych mrozów, ratuje mnie w pracy w której dłonie wysuszają się niesamowicie. Jest gęsty, ale wchłania się bardzo szybko.

Niezależna konsultantka firmy Mary Kay.

Przyszła Pani Kosowa (miłość znaleziona!!!)

Wielbicielka tatuaży
tekla45 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-07, 20:40   #2219
sauer
Wtajemniczenie

GG do sauer

Cytat:
Napisane przez Li O Pokaż wiadomość
No właśnie, zarobek nie zachęcający ale wizja teściowej na karku by mnie bardziej "zachęcała" do zrobienia zamówienia hehehe
Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
U mnie jest to pierwsza taka sytuacja, bo zwykle klientki nie potrzebują czegoś na już, na teraz, bo wystarczająco wcześniej się "budzą" i mają czas w "zapasie" więc mogą poczekać do końca katalogu i wtedy im mogę bez problemu zamówić i odebrać z nowym zamówieniem...
Ale teraz mam taką sytuację, że pani chciałaby to mleczko najchętniej na wczoraj... no ale wytłumaczyłam jej i przeprosiłam..

Stary 2011-03-07, 21:00   #2220
Li O
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie, zarobek nie zachęcający ale wizja teściowej na karku by mnie bardziej "zachęcała" do zrobienia zamówienia hehehe
Moja teściowa nie jest taka zła Poza tym doskonale wie, że sama jest sobie winna Na katalogu zawsze piszę "ZAMÓWIENIA DO..." i wstawiam datę ostatniej środy katalogu poprzedzającego, więc zawsze ma jeszcze 4 dni po terminie, żeby dać zamówienie. Ponad to przypominam po 2-3 razy o zamówieniu i ona mówi, że nic nie chce, po czym w poniedziałek popołudniu lub we wtorek jej się przypomina, że jednak coś potrzebuje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości