|
|
#2191 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame część VIII
Cytat:
|
|
#2192 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny doradźcie który krem przeciwzmarszczkowy dla starszej osoby aby nawilżał skóre i jednocześnie powiedzmy usuwał zmarszczki (jeśli można tak to powiedzieć), kremów dla cery dojrzałej jest dużo ale który dla babci...
|
|
|
|
#2193 |
|
Zadomowienie
|
Moja mama jest bardzo zadowolona z kremu na dzień i na noc Time Reversing InTense 55+.
|
|
|
|
#2194 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Z kolei wczesniej ta sama klientka uzywala Time Reversing ze zlota nakretka i byla bardzo zadowolona. moja mama tego Time Reversing uzywa ciagle i tez sobie chwali Wiec dla babci ze wzgledu na wiek pewnie odpowiedniejszy bardziej ten 55+ ale ze wzgledu na opinie ja bym wybrala Time Reversing zloty
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
|
|
|
|
#2195 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
Chciałam sobie wziąć próbki i sprawdzic, ale patrzę, że nie ma
|
||
|
|
|
#2196 |
|
Wtajemniczenie
|
łaaaaaał wygrałam miodzik
![]() ej dziewczyny mam taką jedną klientkę.. która zawsze po czasie się skapnie, że zrobiłam zamówienie, chociaż jej mówiłam już kilka razy kiedy dokładnie robię zamówienia, trudno nie zapamiętać, gdyż jest to 1 dzień katalogu zazwyczaj A ta pani budzi mi się teraz i w dodatku chce zamówić jedną rzecz... Kompletnie mi się to nie opłaca, nie uważacie? Macie takie klientki, co z nimi "robicie"?
|
#2197 |
|
Zakorzenienie
|
hmm ja bym nie zamówiła 1 rzeczy , co z tego że mam np z towaru 5 zł zysku jak wysyłka kosztuje 10 zł chyba ze ta Twoja klientka zamówiła jakoś produkt za większą sumę to wtedy można zastanowić się
|
|
|
|
#2198 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam też jedną klientkę, która czasami budzi się po fakcie. Dzisiaj robię jej zamówienie na 23 zł. Dobrze, że chociaż tata potrzebuje pianki do golenia, to zamówię na BR. No i przy okazji odbiorę wygrane dzisiaj miodki
Plan na 2 miesiące: - dbam o włoski, paznokcie i przede wszystkim o cerę! - zdrowo się odżywiam, - łykam witaminy, - uczę się niemieckiego - opalam się (rozsądnie!) - piję dużo wody. 30.06.2011- nowy kolor włosów ![]() |
|
|
|
#2199 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2200 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny właśnie myślałam aby jej wziąść ten Time Reversing InTense bo w 5 w promocji
ale wolałam podpytać o opinie...Jeśli chodzi o klientki budzące się po czasie to u mnie to nie problem bo podjezdzam do oddziału i zamawiam..... A i mam jeszcze jedno pytanko jak zamówie przez strone do odbioru w oddziale to po jakim czasie moge po to jechać, pytam bo nigdy nie zamawiałam a czasami w tej promocji przed weryfikacją fajne rzeczy są i jeszcze ostatnio mi się zdarzyło że jak na stronie sobie przeliczałam zamówienie to wszystkie towary były a zanim się zebrałam i zajechałam do oddziału to już braki i może zamówienie przez innternet by mi tego uniknęło... bo jednak szybciej mają to zamówienie
|
|
|
|
#2201 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2202 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2203 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Teraz chce dwa kremy do rąk Swedish Spa, ale zarobek na nich 4,10, to nie opłaca mi się wcale... A produkty na biuro nędzne ![]() Też wygrałam miodzik
|
|
#2204 |
|
Zadomowienie
|
To odmawiacie w takiej sytuacji klientką?I co one na to?
|
#2205 |
|
Zakorzenienie
|
Licytowałam tę paletę z programu Witamy na allegro. Jakaś osoba dała najpierw 27, potem 30, a teraz wchodzę, patrzę- już podwyższyła na 51! No kurcze, jestem okropnie wściekła!
|
|
|
|
#2207 |
|
Zakorzenienie
|
A ja przeoczyłam PW, zresztą i tak nie wiem, czy bym miała kogo wpisać... Chciałabym tylko tą paletkę
|
|
|
|
#2208 |
|
Zadomowienie
|
Co polecacie do suchych i zniszczonych rąk?
|
|
|
|
#2209 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nigdy nie odmawiam. Zawsze mówię, że jeśli tylko będę miała możliwość, to zamówię. Zwykle w ostatnim tygodniu jest jeszcze ulotka i często coś domawiam, więc wtedy wysyłam wszystko razem. Dużo zależy od tego, czy mam możliwość odebrać np w filii, lub czy jest coś ciekawego na biuro. Najczęściej wysyłam na filię i odbiera mi moja sponsorka, ale ostatnio nie ma zbytnio możliwości i muszę sobie radzić sama, to jest dużo trudniej. Nie wiem czy teraz dam radę, ale powiedziałam, że się postaram
|
#2210 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zawsze robie zamowienia w poniedzialek, pierwszego dnia i w ostatnim tygodniu katalogu, bo w międzyczasie jeszcze klientki zamawiają
nigdy nie odmawiam |
|
|
|
#2211 |
|
Raczkowanie
|
Ja też nigdy nie odmawiam. Nie umiem
Zawsze wtedy mam nadzieje, że te dodatkowe koszty jakie ponoszę na starcie z oriflame, kiedyś przełożą się na coraz lepsze zamówienia
Plan na 2 miesiące: - dbam o włoski, paznokcie i przede wszystkim o cerę! - zdrowo się odżywiam, - łykam witaminy, - uczę się niemieckiego - opalam się (rozsądnie!) - piję dużo wody. 30.06.2011- nowy kolor włosów ![]() |
|
|
|
#2212 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
(
|
|
|
|
|
#2213 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zawsze jak macie wątpliwości to możecie zrobić symulację zamówienia dodając wszystko do koszyka co chcecie i wchodząc do weryfikacji. Tam naliczają się wszystkie opłaty i promocje. Wystarczy zobaczyć co się dolicza i można wrócić
|
|
#2214 |
|
Raczkowanie
|
Ja też niegdy nie odmawiam jak ktoś chce coś zamówic nieważne kiedy a produkty na biuro to wybieram najbardziej "chodliwy" i sprzedaje
Jezeli chodzi o podklad skin perfect to rewelacyjny nie jest bo twarz swieci sie juz z godzine po uzyciu (zresztą po innych też nawet jak baze nałożę - trudno po prostu muszę przypudrować) ale ładnie sie roprowadza, ma bardzo ładny zapach, jest bardzo wydajny i w ogole tak jakoś mi podpasował. niestety nie mam porównania do matującego OB
"Na zakręcie jestem życia Taki przyszedł czas Jutro też jest dzień Tak pociesza każdy mnie Mówią- nie daj się, trzeba dzielnie trzymać się Trzeba zacząć od początku, trzeba zamknąć drzwi" [ori_bas]478720[/ori_bas] [ori_ivo]478720[/ori_ivo] |
|
|
|
#2215 |
|
Raczkowanie
|
widzial ktos moze na fili (slyszalam ze na fili sa rzeczy wczesniej) te spodenki z katalogu 5? jest podany rozmiar ogolny albo s-m, l-xl, a juz sie mnie pytaly 3 klientki o dokladniejsze rozmiary np obwod dookola ud zeby im bylo latwiej dobrac. Wiem ze te spodenki maja cisnac no ale nie az tak zeby nie mogly ich na siebie wcisnac
(jesli np polece m a okaze sie ze jednak l)
|
|
|
|
#2216 |
|
Rozeznanie
|
A czy produkty z oferty specjalnej mogę zwrócić ??Bo zastanawiam się nad torebką Soft Fold, a nie wiem czy jest warta nawet te 19,90...
Ma ją może któraś z Was ?? |
|
|
|
#2217 |
|
Raczkowanie
|
Hej, słuchajcie jak wycofać zamówienie? Bo składałam przed chwilą i się pomyliłam
|
#2218 |
|
Zadomowienie
|
Ja polecam skoncentrowany krem do rąk Hand Care Intense- ratował mnie podczas największych mrozów, ratuje mnie w pracy w której dłonie wysuszają się niesamowicie. Jest gęsty, ale wchłania się bardzo szybko.
|
|
#2219 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() U mnie jest to pierwsza taka sytuacja, bo zwykle klientki nie potrzebują czegoś na już, na teraz, bo wystarczająco wcześniej się "budzą" i mają czas w "zapasie" więc mogą poczekać do końca katalogu i wtedy im mogę bez problemu zamówić i odebrać z nowym zamówieniem... Ale teraz mam taką sytuację, że pani chciałaby to mleczko najchętniej na wczoraj... no ale wytłumaczyłam jej i przeprosiłam..
|
|
#2220 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Poza tym doskonale wie, że sama jest sobie winna
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.

na chwile zostawilam ta wode na stole i moj 4-latek sie do niej dopadł -musiałam wietrzyć cale mieszkanie a i tak czułam potem cały dzień ten zapach 

ale wolałam podpytać o opinie...