|
|
#4201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kraków - część 9. Pędzimy dalej!
Ecrulo, a nie wystarczy, że jako moderatorka po prostu należysz do Klubu?
Mam na myśli sytuację, w której któraś z nas moderuje Klub, a Ty tam po prostu jesteś. Bo to zdaje się był warunek, który umożliwiał nam organizację zamówień, tak? Być może da się to załatwić w ten sposób?
|
#4202 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4204 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2011-03-07 o 21:14 |
|
|
|
|
#4205 |
|
Zakorzenienie
|
Em - uhm, no w sumie racja
|
#4206 | ||
|
moderatorka też wizażanka
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ---------- Cytat:
Myślałam też nad tym już dawno.
|
||
|
|
|
#4207 |
|
Zakorzenienie
|
SdC, a czy wiesz, że moderatorka Klubu bierze na siebie odpowiedzialność za zamówienia?? Tak jak organizatorkami zostają osoby zaufane tak moderatorka odpowiada za przebieg zamówień Klubowych. W przypadku problemów (np. ktoś uciekł z kasą) ecrulo za to odpowiada. I nie tylko za to
|
#4208 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę. Trochę inaczej traktowałam klub. Myślałam, że się tam spotykamy, umawiamy, robimy zakupy, żeby wszystkim było lepiej - szybciej, taniej, żeby można się było rozwijać w różne kosmetyczne strony i dowiadywać o różnych rzeczach. Nie przyszłoby mi do głowy wprowadzać tam dyktatury, bo wszystko kręciło się miło i spokojnie. Samo. A teraz wprowadzamy jakieś zasady, bo gg nie mogła zamówienia zrealizować? Bo Paatal leci w kulki i nic z tym nie robimy? No proszę... Tak, pytasz nas o zdanie, tylko nie rozumiem, co i komu taka zasada jak brak możliwości wycofania by przyniosło. Bo gdy Neciak zrezygnowała z pigmentów, to naprawdę było więcej pracy nad zmianami niż wykreślenie jednego pełnego zamówienia gg.
|
|
|
|
#4209 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Przecież klub ma nam pomagać, a nie, że będzie tam panowała "twarda ręka" i każdy będzie się bał cokolwiek napisać Cytat:
the less you care, the happier you are. Edytowane przez baajeczna2 Czas edycji: 2011-03-07 o 21:20 |
|||
|
|
|
#4210 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie widzę 1szej częście dalej.A może macie ochotę się spotkać pod koniec tygodnia/ w weekend?
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
O! To jest pomysł!
![]() To może faktycznie tak zróbmy i po problemie, jeśli Ax się zgodzi oczywiście. Wtedy Ecrulo nie musiałaby oddawać Klubu, bo nie tworzyłybyśmy w nim nowych wątków, tylko dokończyły rozpoczęte zamówienia.
|
#4212 |
|
moderatorka też wizażanka
|
SdC,
Wciąż czekam na dowód odnośnie mojej chęci przejęcia kontroli nad klubem Co do paatal, proszę byś ponownie przeczytała co napisałam, bo nie mam nic przeciwko zamówieniu z allegro (w żadnym razie nie napisałam, że mam). Tylko wypadałoby coś mi napisać, przed otwarciem takiego samego zamwówienia. Co do skandalicznego postępowania Paatal się zgadzałam i nadal zgadzam. Pobłogosławiłam dziewczyny wpisujące się na allegro, jednocześnie zaznaczając, że póki są chętne, zamówienie zostanie zrealizowane.Bajeczna, Nie szalej z karniakami ![]() Jeżeli ktoś chce dyskutować, ma sprawę albo cokolwiek zapraszam na PW. gg, Z Panem z siłowni, to chyba nic. Lenka, Siłownia aktualna, jakby co. Ineso, Jakbyś zamawiała peeling enzymatyczny to pamiętaj o mnie ![]() Hula, Daj znać
|
|
|
|
#4213 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
Zadomowienie
|
Nie podskakuj, ja bez masła jak bez ręki ![]() Cytat:
![]() Ecrulo - Kiedy można Cię złapać? Masz moją kredkę i l'oreala do włosów, 2 malusie rzeczy, zmieścisz do torebki
|
|
|
#4215 |
|
Zakorzenienie
|
1 strona ostatnio dodanych, 2 rząd, 3 od lewej (zaraz obok makijażu Agi)
|
|
#4216 |
|
Nie depcze krokusów
|
Kupiłam cukier! Za 4,30
|
|
#4217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wystarczyło wprowadzić to tylko do swojego zamówienia, po co robić z tego ogólną zasadę? Mnie akurat to nie przeszkadza. Równie dobrze można wprowadzić zasadę - nie można edytować zamówień, bo wprowadza się chaos. Nie chcę drzeć kotów o Klub - mam wrażenie, że inaczej rozumiałam ideę Klubu niż Ty i inni. Równie dobrze można powiedzieć, że Helfy i ktpi to konkurencyjne zamówienia.Szanuję Twoją decyzję, choć jej nie rozumiem za bardzo i nie rozumiem w czym ten brak szacunku się wyraża. Uważam, że Klub jest bardzo przydatną rzeczą i jeśli nikt się nie zgłosi i nie będzie sprzeciwu i dostanę jakieś wskazówki, to mogę przejąć moderowanie go. |
|
|
|
|
#4218 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() PS przypominam, że maseczki, mleczka i parę próbek czeka- chce ktoś odebrać coś w środę? Ineso, Mju, Ecrulo, Hula i SdC dla Neciaka - chyba dobrze pamiętam
"Motywacja jest tym co pozwala Ci zacząć. Nawyk jest tym co pozwala Ci wytrwać." dietetyk, kucharz, nieuleczalna kociara, początkująca biegaczka, fascynatka siłowni i treningu funkcjonalnego Edytowane przez MyLastHope Czas edycji: 2011-03-07 o 21:39 |
|
|
|
|
#4219 |
|
Copyraptor
|
Malla -
![]() Ecrulo - jakbyście z Ineso jakiś peeling enzymatyczny załatwiały, to jeżeli to nie będzie problem, to ja bym chętnie sobie odpsikała jedną porcję na spróbowanie
Fanpage z moimi rysunkami, które pewnie już gdzieś widziałaś w internecie, tylko nie wiedziałaś, że to moje. Edytowane przez cholernarejestracja Czas edycji: 2011-03-07 o 21:53 |
|
|
|
#4220 |
|
Zakorzenienie
|
czwartek/piątek? Ja bardzo chętnie
boisz się, że Cholerka Ci wszystkie kostki wykupi? no to sobie strzeliła komplement...
|
#4221 |
|
Copyraptor
|
A, właśnie, 6^m - dziękuję za pamięć z masłem
|
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy, sama muszę kupić. Kuszą mnie te nowe przepisy na muffinki
I jeszcze muszę zrobić zapas Lubelli pełnoziarnistej - będzie po 2,99
|
#4223 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
![]() "Użytkowniczki portalu Wizaż.pl - ograniczenie do 10 produktów na koszyk" |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie jeszcze Nutella! nie wiecie gdzie jest w promocji?
Chmiel na bezsenność, a sen - na bezmiłość. Edytowane przez mmmmmm Czas edycji: 2011-03-07 o 21:56 |
|
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda gadać
Wow, moja bratanica padła o 21:30, progres z 4:00 nad ranem
|
#4226 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4227 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ciesz się, że w ogóle kupiłaś ![]() a banany są błeee
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4228 | ||||
|
Zakorzenienie
|
tak tak
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
więc.... ![]() jeżeli ecrulo naprawde nie ma czasu i sił na klub to ja mogę go przejąc...ALE! (oczywiście ze jest ale) -prosze ecrulo żeby wytrzymała jeszcze parę dni, np do weekendu bo wtedy bede miała więcej czasu żeby to ogarnąć - wprowadzimy szablony pierwszych postow tak jak to jest np. na perfumeryjnym czy modowym, naprawde organizowalam wiele rozbiórek i taki szablon bardzo pomaga - skoro jako "opiekun" takiego klubu jest jakas odpowiedzialność to jakoś nalezałoby udokumentowac zakupy... może print screen? - sztywne zasady oglaszane przez organizatorkę zgodnie z zasadą "nie pasują Ci zasady, nikt CIę nie zmusza do uczestniczenia w zakupach, a jeżeli wchodzisz w zamówienie to znaczy że się zgadzasz z zasadami narzuconymi odgórnie" - - - - (wolne miejsca bo na pewno coś jeszcze się wymyśli, wspolnymi siłami oczywiście) SdC tak bardzo krzyczysz że jesteś przeciw tej "dyktaturze" ale wiedz ze bez niej i bez sztywnych zasad wszystko może się rozlecieć, a co gorsze doprowadzić do tego że się będziemy kłocić i się poobrażamy albo coś! przepraszam że przytoczę ale to właśnie przez klubowe zamówienie nie ma obecnie z nami Neciaka.... mam rację? |
||||
|
|
|
#4229 |
|
Pani Buka
|
zgadzam się, Klubu byłoby szkoda
![]() ale rozumiem Ecrulo o tyle, że ma kupę innych obowiązków i skoro mnie - osobie, która ma sporo wolnego czasu i nie bierze udziału we wszystkich zamówieniach - czasami trudno jest to ogarnąć, to tym bardziej ona może mieć z tym problem. Hula, oby się udało. ![]() ale tak nieśmiało pytam, co z moim zamówieniem bieliźnianym, bo byłyście chętne, a na razie tylko Ineso się wpisała
|
#4230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko dopiero do domu weszłam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

Myślałam też nad tym już dawno.

Nie podskakuj, ja bez masła jak bez ręki