|
|||||||
| Notka |
|
| Ceremonia i tradycja ślubna, weselna W tym miejscu możesz podzielić się widzą, jak zaplanować ceremonię ślubną. Na co zwrócić uwagę przy szukaniu sali weselnej. Przypomnieć tradycje weselne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Leszno (wkpl)- oprawa muzyczna w Kościele
Witam dziewczyny,
szukam sprawdzonego zespołu, organisty lub osoby grającej na skrzypcach lub innym instrumencie na ślub kościelny. Macie może jakieś doświadczenie w tym temacie, jakieś namiary na kogoś godnego polecenia? Z góry dzięki za pomoc ![]()
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Leszno (wkpl)- oprawa muzyczna w Kościele
Witam leszczynianke
![]() hmm ja wychodze za maz za rok, wiec narazie nie interesowalam sie tym, ale kilka lat temu moja siostra miala slub i wiem ze poszla do naszego organisty i spytala sie czy nie zna jakiegos skrzypka i on jej to wszystko juz zalatwil. Ja pewnie tez tak zrobie bo sie nie zawiodlismy. Jesli chodzi o moja parafie to Sw. Jozef na zatorzu A Ty kiedy bierzesz slub? I w jakiej parafii? |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam kilka numerów jeśli cie by interesowało do osób które graja pieknie w kościołach.. tylko to faktycznie dużo zalezy od parafii ...bo organiści czasami robią duże problemy jak ma grac ktoś inny
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Biorę ślub w Parafii św. Jana w Lesznie w lipcu tego roku , a organista tam zbyt ciekawy nie jest i sie rozgladam za innymi mozliwosciami.
Prosze o numery do osób godnych polecenia
Edytowane przez NewLife Czas edycji: 2010-06-11 o 08:07 |
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
wyslalam ci widomość ..masz pewnie w wizazowej skrzynce
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli zależałoby Ci też na małym zespole z gitarą, to daj znać, a podam Ci namiary.
|
|
|
#7 |
|
Przyczajenie
|
Witam! Jestem zawodową skrzypaczką i wraz z koleżanką harfistką uświetniamy uroczystości ślubne. Posiadamy bogaty repertuar muzyki kościelnej i świeckiej. Mój tel.515194729. Pozdrawiam Wiesława Piątek
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Jako zespół graliśmy na ślubach u św. Jana i organista zawsze (!) robił problemy - pamiętaj, żeby dokładnie z nim wszystko ustalić. Potrafił przyjść chwile przed ceremonia i robić problemy. Tylko się nie zrażaj tym co piszę
Po prostu z doświadczenia "uczulam" na niego.
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a jak planujecie "urozmaicic" msze?
orkiestra, ktora planuje miec na weselu, gra takze w kosciele (skrzypce i gitara akustyczna), graja podczas wejscia, darow, komunii oraz wyjscia. nie wiem jak jeszcze mozna by "urozmaicic" slub. Macie jakies pomysly? u mojej kolezanki bedzie chor jej znajomych i beda co chwile robic przerywniki muzyczne... |
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jeszcze na przekazanie znaku pokoju można miec oddzielną pieśń - wtedy idziecie do rodziców, podajecie rekę albo buziaczka mnistranci tez wtedy moga "wyjść do ludzi".
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Przyczajenie
|
Witam. reprezentuję kwartet wokalny( sopran, alt,tenor,bas) który urozmaica oprawę mszy ślubnej. Zapraszam 506100887
|
|
|
|
|
#13 |
|
Przyczajenie
|
Witam dziewczyny,
Jeśli szukacie oprawy muzycznej - skrzypce i organy tu macie tel. 663 205 825 |
|
|
|
|
#14 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny
Biorę ślub w lipcu 2014 i z narzeczonym szukamy kogoś kto urozmaici naszą mszę ślubną wiecie ... muzyka, anielski głos i najlepiej ze skrzypcami ![]() marzenie ślub odbędzie się w kościele w Drobninie. Proboszcza mamy super tak że problemów nie powinno być ![]() Jeśli możecie kogoś polecić byla bym bardzo wdzięczna
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Dziewczyny,
również przyłączam się do pytania o solistkę i skrzypce. Może któraś z Was kogoś poleci lub poda przybliżone koszty takiej oprawy muzycznej
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ceremonia i tradycja ślubna, weselna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)