|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Ania
![]() ![]() ![]() Na miejscu faceta biła bym tą kobiete aż by z bólu nie padła-za to dziecko ![]() A co do przewijaków to ja kupiłam,ale ani razu nie został użyty ![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
![]() Darusia musiałabym wskoczyć na all,żeby Ci dokładną nazwę modelu podać,bo wizualnie go tylko kojarzę ![]() ![]()
![]() |
#1922 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV
Martuko
DUŻO ZDROWIA, RADOŚCI DLA ASI I WOJTKA ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Mnie szlag jasny trafia bo w Polsce to matka może wszystko. Niestety zbyt często są traktowane jak święte krowy w Indiach. Gdyby to dotyczyło ojca to ani nawet nie myślę... A najgorsze jest to że wszyscy wiedzą o tym co się dzieje ale nikt nic nie robi. MOPS czeka na decyzję sądu, sąd nie podejmie decyzji bo nie ma u nich sprawy i uważa że to sprawa mopsu, prokuratura - brak znamion przestpstwa. Czekają na tragedię ostateczną.Wtedy bedą mogli się wykazać Cytat:
![]() Jak się cieszę że nie tylko ja mam takie cyrki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ---------- Cytat:
Cenię też doświadczenia innych. Kupuję to co mi odpowiada (cenowo, kolorystycznie i praktycznie)
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
ogladalam je na zywo i prowadzilam , jednak nie dla mnie.
Ana ja sie tak nie sugeruje , bo kazdemu zalezy na czyms innym, co innego sie podoba i co innego odpowiada.
![]() |
#1924 |
Raczkowanie
|
hej.
Martuko, ZDRÓWECZKA I BEZTROSKIEGO DZIECIŃSTWA DLA ASIULKI I WOJTUSIA z okazji ROCZKU!!!! BUZIAKI !cmok cmok! ![]() Żesz kurde..więcej nie wchodzę w takie linki! o tej "kochającej mamuni"..normalnie się rozwyłam i wyłączyłam przed końcem,dotrwałam do pierwszego uderzenia ![]() mój tż powiedział,że chłop ci*a,bo powinien jej tak samo za tego dzieciaczka dzień w dzień okładać! jak napisała anakazar. a mi powiedział,że leki powinnam jakieś brać ![]() ostatnio mnie takie rzeczy bardzo poruszają.. u nas przewijak służy teraz do zabawy ![]() ![]() Nadię kąpiemy w wanience (wstawionej do wanny),siedzi sobie i chlapie do woli.. ![]() Ferrou,współczuję..zmieńcie od razu lekarza,bo maluszka szkoda ![]() ![]() ![]() Madziwnia, Twoja Michasia ma taką pogodną buźkę! ![]() Catro, super mix ![]() ![]() ( więcej nie pamiętam ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez cynamonkowa Czas edycji: 2011-03-08 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
Zakorzenienie
|
opinie zawsze jest dobrze znac, pewnie ze tak, ale dla mnie to zawsze TYLKO opinia. Wole sie sama przekonac co do pewnych rzeczy.
Mialam jej zmienic pampersa a ta usnela i spi z pelnym, co za mala zgaga. a tu 11 miesieczny Kiki 1) Z nową zabawką 2) Co w szafce piszczy 3) Mamo nie zabieraj mnie, daj mi chwilę tu postać ( zawsze jązabieram stamtad bo staje nie dość , że przy szkle to jeszcze przy TV) 4)Słodziak 5) Oglądam Hutosie 6) Kaczorkowa minka.
![]() |
#1926 |
Wtajemniczenie
|
martuko STO LAT DLA NASZYCH BLIŹNIAKÓW!!!!
![]() ![]() ![]() Otworzyłam z rana w pracy Ani link i rozryczałam się jak głupia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2011-03-08 o 09:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() Nie wiem , czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta ![]() ![]() ![]() Ja bardzo Was przepraszam za milczenie, ale nijak nie znajduję czasu na pisanie... ![]() ![]() Ja ciągle w biegu, a teraz jeszcze rozwijam jeden projekt, jak coś wyjdzie to się pochwalę ![]() ![]() Nie gniewajcie się na mnie, że się nie odzywam ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni i troszkę popiszę tu z Wami ![]() U nas wszystko dobrze, Hania chodzi boczkiem przy meblach, robi kosi-kosi, jakie ma kłopoty pokazuje, jaka duża jest, rozróżnia swoje zabawki i przynosi mi, jak o którąś poproszę, wie gdzie oko, ucho, nosek, łapka itp., tańczy jak tylko muzyczkę usłyszy, pokzauje rączką, gdzie mama, tata, jak się ją spyta która godzina, to patrzy się na zegar na ścianie(tż ją tego nauczył ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak już się odezwałam, to pragnę uściskać Wszystkie MĄDRE forumowe dzieciaczki, które robią śliczne postępy i przysparzają radości swoim rodzicom, tym chorutkim życzę DUUUŻO ZDRÓWKA ![]() ![]() Dobra, zmykam, bo robota czeka. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1928 |
Zakorzenienie
|
#1929 |
Zakorzenienie
|
Martuko wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków
![]() ![]() Fasolka fajnie że sie odezwałaś ![]() Zdjęcia dzieciaczków śliczne oczywiście ![]() Ja kąpie w dużej wannie, a przewijaka nie uzywałam w ogóle i przewijam albo na łóżku Miko lezy a ja siedzę obok po co się schylać , albo na stojąco , on stoi a ja mu zakładam pampka Odkąd siada na nocnik to kupka zawsze jest w nocniku , bo robi tylko raz dziennie po śniadaniu. Ja też sie tak nie kieruję opiniami innych, oczywiście czytam ale tak jak Darusia pisała każdemu odpowiada co innego tak samo jak co innego sie podoba |
![]() ![]() |
![]() |
#1930 |
Wtajemniczenie
|
Świetna Kiki
![]() Boże, ja znowu się poryczałam i moi współpracownicy dziwie na mnie patrzą i wyjść musiałam ... co można zrobić w tej sprawie?? Przecież to dziecko jest maltretowane fizycznie i psychicznie!! Biedny chłopczyk ![]() ![]()
#1931 |
Zakorzenienie
|
ostatnio w ddtvn mowi zeby na ich maila wysylac takie rzeczy badz to o czymk chcialoby sie porozmawiac, ja nawet nie wchodze w linka bo nie chce sobie naszego swieta popsuc.
![]() |
#1932 |
Zakorzenienie
|
Catro - Ola to takie słodkie słoneczko.
![]() ![]() ![]() Madziwina - Michasia jak zwykle urocza. ![]() Darusia - Oliwka to też juz dużą panienka. I ma super fryzurkę ![]() Martuko - 100 lat a właściwie to 200 w sumie. ![]() ![]() Fasolka - cieszę się że w końcu dałaś znak życia. ![]()
#1933 |
Zakorzenienie
|
najgorsze jest to że nikt nie chce temu ojcu pomóc , nikt ni widzi problemu i prawdę tam ktos napisał w komentarzach że jak jesteś biedny i nei masz nowej lodówki to wjeżdżają ci na chatę i dziecko zabierają bo nie ma warunków , a tu sie nic nie robi , nic więcej nei piszę bo szlag mnie trafia , pewnie neidługo będzie w uwadze
|
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fasolka kochana ![]() ![]() ![]() libra ta cipa chyba ma znajomości, bo jak taką sprawę można umorzyć ... Darusia to może tego nie otwieraj ale wyślij gdzie się da ...
Edytowane przez Gmyrelka Czas edycji: 2011-03-08 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1935 |
Zakorzenienie
|
P0P Ty byś swojej na łyso nie opitoliła to też byś się fryzurką zachwycała
![]() A koło mnie właśnie ścieli wielkiego kasztanowca , rósł sobie biedaczek kilkadziesiąt lat na pewno a oni w jeden dzień kupkę trocin z niego zostawią, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
nie wytrzymalam i otworzylam link!
normalnie nie bede tu pisac co bym kurFie zrobila. Ania niepotrzebnie tak od rana, chociaz na noc jeszcze gorzej bo bym pewnie usnac nie mogla.
![]() |
#1937 |
Zakorzenienie
|
Ta kobieta powinna pójść do jakiejś poradni. Szkoda mi dziecka ale na swój sposób jej też mi szkoda. Bo takie zachowanie normalne nie jest.
![]() Wiem sama z autopsji jak czasami byłam zła na to że nie jestem w stanie nakarmić Oliwki. A jak do tego po godzinnym karmieniu na koniec był paw to już całkowicie siły mnie opuszczały. Ale wiedziałam że moje zdenerwowanie nic nie pomoże a tylko jeszcze bardziej zdenerwuję Oliwkę. Niemniej czasami miałam dużą ochotę tak chwycić ją i wepchać jej na siłę to jedzenie. Ale zamiast tego śpiewałam i uśmiechałam sie a łzy z bezsilności spływały po policzkach.
#1938 |
Zakorzenienie
|
Gmyrelka tak ona ma znajomosci bo czytałam tam co ojciec opisywał ,że ma znajomą pania prokurator i mimo że to nei jest jej rewir czy jak to tam się nazywa została przydzielona do śledztwa a ta od nich odstąpiła i opieka społeczna tez nie widzi problemu
![]() Internauci pisza że dajcie jej adres ale ojciec pisze że nie chce się zniżać do jej poziomu , ja bym nie wytrzymała , no nie wytrzymała bym , na czworaka by łaziła ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- P0P bardzo dobrze Cię rozumiem , bo czsami własne dziecko potrafi tak z równowagi wyprowadzić że szok , ale jednak my się różnimy tym że potrafimy się opanować i lepiej czasem wyjść na 10 sekund wziąć kilka oddechów niż zrobić cos głupiego, bo to niczego nie załatwi Zgadza się jej by sie przydała terapia jednak nie wiem czy bym jej jeszcze powierzyła dzieci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1939 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My przewijaka używamy tylko po kapieli. Klade go na pralce i potem ją kłade na nim. Bo w łazience jest bardzo ciepło a w jej pokoju spory chłod i boję się jej tam przenosić gołej. Ale po kąpieli ona leży spokojnie z kaczuszką w rączce ![]() Kąpie mała w wannie. Cytat:
![]() Forumowe dzieci przesłodkie ![]() Ja po wizycie u gina na cytologii. na jego oko jest dobrze ale wyniki za 3 tygodnie to się okaże. No i zapisałam się na usg piersi na... 26.04 ![]() ![]() No i oczywiście: WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH ROCZNIACZKÓW!!
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 |
Zakorzenienie
|
Asiulek przypomniałas mi o cytologii , miałam zadzwonić i zapytać czy już są wyniki i zapomniałam.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 | ||
Zakorzenienie
|
Martuko wszystkiego dobrego dlA ASI I WOJTKA
NIECH ROSNĄ DUŻE DZIECIACZKI I ŁOBUZUJĄ MAMIE ![]() Sory jak komuś popsułam humor linkiema ale takie sprawy powinno się nagłaśniać a czym wiecej osób wie o chłopcu tym lepiej . Mam nadzieję że wkońcu ktoś się babie dobierze do dupy . Podobno po celowniku coś się już ruszyło jak znacie meila wysyłajcie na TVN choć jak się niania w to zaangażowała to już wiedzą bo przecież ona z TVN. Cytat:
![]() quiiny chodziło CI o zapp , no i ona ma jeszcze jedną główną rzecz na nie - nie rozkładane wogóle oparcie ![]() Cytat:
![]() Maclareny się super piora w pralce na szczęście a tapicerka jest sucha w chiwlkę . Ale ceny racja mają kosmiczne . U mnie się podzieliło bo 2 dziecko już jeździ Darusia - mi się twój wózek wizualnie podoba ale dla ana się nie nadaje , bo ona jak ja mieszka na zadupiu gdzie róznych dróg i asfaltu jak na lekarstwo . A maclaren no cóż jest najpopularniejszą parasolką nie tylko u nas w kraju , ale w wielu , a to już o czymś świadczy
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny Edytowane przez ania p Czas edycji: 2011-03-08 o 09:55 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1942 | |
Zakorzenienie
|
Miałam nie wchodzic w tego linka ale ciekawość
![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1943 |
Zakorzenienie
|
Pop - nikt nie ma nerwów ze stali ja też się nie raz wkurze czesciej na SZymka , wczoraj np odepchnął Ole , ale wtedy każe mu wyjść do swojego pokoju potem ma przyjść i ją przeprosić . ON tam popłacze oczywiście ale i ja i on możemy ochłonąć . lepsza taka metoda niż dziecku przylać nie wiadomo za co , lub się drzeć . A dla niego myślę że to wystarczająca kara.
#1944 |
Zakorzenienie
|
Też mam nadzieję że jak niania się tym zajęła to odpowiednie instytucje zostaną powiadomione , bez żadnych znajomości
|
![]() ![]() |
![]() |
#1945 |
Wtajemniczenie
|
Ania mi się humor zje*** ale to nie Twoja wina. Dobrze że o tym piszesz bo warto takie sprawy nagłaśniać. Jak będziesz wiedzieć jak się sprawa dalej toczy to pisz - choćby na priv. Serce mi pękło na pół normalnie
![]() anakazar ja byłam na nie co do maclarena (cena), a teraz kocham GO miłością absolutną ![]() ![]() Dzisiaj z okazji dnia kobiet będę miała zrobioną garderobę ![]() ![]()
#1946 |
Zakorzenienie
|
Właśnie zapisałam małą na 3 szczepienie na 14.04. Już drżę... ona przecież teraz już bardziej kumata... no i silniejsza... jak ja ją utrzymam...
![]()
#1947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze ze facet walczy , rozdmuchał całą sprawę , bo on nawet na you tube napisał że nie chce nic od niej , chce tylko dobra dziecka. Gmyrelka - mój wózek jest magiczny POp pojexdziła kupiła , TY pojeździłaś kupiłaś , moja koleżanka co ma córe w wieku Szymka tyż ![]()
*Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym.Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny Edytowane przez ania p Czas edycji: 2011-03-08 o 10:06 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
ania ja ci zrobie zdjecie mojej ulicy! przyrzekam ze zrobie do mnie pod dom gosc taxowka wjechac nie chcial bo sie o podwozie bal;D
sa takie dziury ze kolo w aucie jak ktos nie wie gubi na bank! no jesli na prawde sie niania zaangazowala to na pewno wiedza . Miejmy nadzieje ze cos z tym zrobią, tylko pytanie czy jesli ojciec jest z matka to dziecka mu nie zabiora;/ kurde co zaq glupia sytuacja. Pierwszym gosciem z okazji Dnia Kobiet byla mama, mala dostala mase soczkow, sloiczkow i innych gadżeow a ja rafaello i jak tu chudnac?;/ ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Asiu gratulacje . W koncu wzielas sie za swoje wyniki ![]()
![]() |
#1949 |
Wtajemniczenie
|
Oby koszmar tego dziecka się skończył
![]() ![]()
#1950 |
Zakorzenienie
|
dokladnie, ja na jego miejscu bym ja uszkodzila !
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:56.