TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 65 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-08, 08:07   #1921
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Anianiech szlag to babsko-oglądałam i płakałam jak synka swojego lałaJeszcze ten maluszek do niej mówił"nic mnie to nie boli"serca aż pęka

Na miejscu faceta biła bym tą kobiete aż by z bólu nie padła-za to dziecko

A co do przewijaków to ja kupiłam,ale ani razu nie został użyty Od początku przewijam na łóżku i tak nam jest wygodnie.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
anakazar ktory quinny?

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ----------

ja sie tak nie sugeruje tym kto co mowi, jesli ktos go ma to moze wyrazic opinie natomiats jesli nie ma i tylko slyszal to sorki, ale nie dociera to do mnie, ja czytalam opinie ze ten ktory kupilismy ( i tu tez ktos kiedys mowil) latwo bedzie sie wywracal i jest malo stabilny a poki co nie stwierdzilam tego wcale.
Ja tam sugeruje się tym co radzi Ania,bo kobieta wie co gada i zwraca mi zawsze uwagę na rzeczy na które ja zwróciłabym w innym wcieleniu chyba
Darusia musiałabym wskoczyć na all,żeby Ci dokładną nazwę modelu podać,bo wizualnie go tylko kojarzęa nie mam już czasu szukać,bo jedziemy

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 08:33   #1922
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Martuko
DUŻO ZDROWIA, RADOŚCI DLA ASI I WOJTKA

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość
ja coś ostatnio choruję ostatnio małą kaszlem zaraziłam, a teraz ona mnie katarem

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
Bojku, niech ta zima się już skończy, bo w kółko kaszle, katary i te ohydne choróbska!!

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
W aptece pani mi sprzedawała Ale zawsze zaznaczała że to na receptę Brałam zawsze w czasie @ bo miałam.. mam.. dość bolesne
Pani w aptece zapomniała że nie sprzedaje cukierków.

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
PRZECZYTAJCIE SOBIE O TACIE TEGO MAŁEGO na you tube
http://www.youtube.com/user/RatujcieSzymona

brak słów co za kobieta
Aniu - nie oglądałam ani nie przeczytałam. Kiedyś widziałam tylko urywek programu.
Mnie szlag jasny trafia bo w Polsce to matka może wszystko. Niestety zbyt często są traktowane jak święte krowy w Indiach. Gdyby to dotyczyło ojca to ani nawet nie myślę...

A najgorsze jest to że wszyscy wiedzą o tym co się dzieje ale nikt nic nie robi. MOPS czeka na decyzję sądu, sąd nie podejmie decyzji bo nie ma u nich sprawy i uważa że to sprawa mopsu, prokuratura - brak znamion przestpstwa. Czekają na tragedię ostateczną.Wtedy bedą mogli się wykazać

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Przewijak? A co to takiego? Ja już nie pamiętam co to jest. Przewijanie Oli to akrobatyczny wyczyn, nasz i niestety jej. Z uwagi na ryzyko sturlania się lub przekręcenia przeiwjamy Olę na łóżku lub czasem na podłodze na dywanie. Jak nie dostanie do ręki czegoś nowego, dziwnego -to na bank nie poleży nawet 15 sekund. Muzyczka w telefonie już nie działa, bo u nas muzyczkę woła rano po przebudzeniu. Sprawdza się jakaś buteleczka po kropelkach - kombinuje jakby tu odkręcić albo zjeść papierową etykietę. może być opakowanie sudocremu - otwiera i zamyka- sporadycznie próbuje zjeść zawartość.

Ubieram Olę na siedząco, inaczej sobie nie wyobrażam, po prostu się nie da

Przewijak - to taki grat, który stoi i się kurzy
Jak się cieszę że nie tylko ja mam takie cyrki . Opis dokładnie jakbym Zosię ubierała

Cytat:
Napisane przez catro Pokaż wiadomość
nr 1 i 2 - tak się zmieniałam
nr 3 - "Olcia zapozuj do zdjęcia" (TZ mnie ubije - zaraz wykasuję to zdjęcie)
nr 4 - z mamusią
nr 5 - przedreptany roczek (sorki za spodenki - to soczek)
Gwiazdeczka

Cytat:
normalnie Maclarenowy szał, a mnie te wozki wizualnie zupelnie sie nie podobaja, po poprowadzeniu wozek jak wozek cudu nie ma .
Ja to musze miec taki ktory mi wygladem kolorem odpowiada:P
Cóż -ja nie kupię ze względu na cenę. NA zdjęciach nie wyglądają na jakąś super atrakcję ale na żywo jest napradę nieźle . Pooglądłam sobie i pomacałam na żywo. Mi się bardzo podoba taki kolor beżowy. Trochę przypomina kawę z dużą ilością mleka. Niestety w naszym bytomskim brudzie długo by taki ładny nie został.

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Cytat:
ja sie tak nie sugeruje tym kto co mowi, jesli ktos go ma to moze wyrazic opinie natomiats jesli nie ma i tylko slyszal to sorki, ale nie dociera to do mnie, ja czytalam opinie ze ten ktory kupilismy ( i tu tez ktos kiedys mowil) latwo bedzie sie wywracal i jest malo stabilny a poki co nie stwierdzilam tego wcale.
Ja się też nie sugeruję opiniami innych ale lubię wiedzieć co inni kupują i jakie mają zdanie później typu sprawdza się czy jest do niczego.
Cenię też doświadczenia innych. Kupuję to co mi odpowiada (cenowo, kolorystycznie i praktycznie)
Stary 2011-03-08, 08:37   #1923
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

ogladalam je na zywo i prowadzilam , jednak nie dla mnie.
Ana ja sie tak nie sugeruje , bo kazdemu zalezy na czyms innym, co innego sie podoba i co innego odpowiada.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 08:49   #1924
cynamonkowa
Raczkowanie

GG do cynamonkowa

hej.

Martuko, ZDRÓWECZKA I BEZTROSKIEGO DZIECIŃSTWA DLA ASIULKI I WOJTUSIA z okazji ROCZKU!!!! BUZIAKI !cmok cmok!

Żesz kurde..więcej nie wchodzę w takie linki! o tej "kochającej mamuni"..normalnie się rozwyłam i wyłączyłam przed końcem,dotrwałam do pierwszego uderzenia nie mogę..słów brak na takiego babsztyla..sama nie wiem co bym jej zrobiła!
mój tż powiedział,że chłop ci*a,bo powinien jej tak samo za tego dzieciaczka dzień w dzień okładać! jak napisała anakazar.
a mi powiedział,że leki powinnam jakieś brać
ostatnio mnie takie rzeczy bardzo poruszają..

u nas przewijak służy teraz do zabawyw życiu by mi na nim nie uleżała
Nadię kąpiemy w wanience (wstawionej do wanny),siedzi sobie i chlapie do woli.. mamy dość dużą wannę i nie wiem ile wody musiałabym nalać..

Ferrou,współczuję..zmieńcie od razu lekarza,bo maluszka szkoda i duuużo siły, cierpliwości i wytrwałości dla Ciebie

Madziwnia, Twoja Michasia ma taką pogodną buźkę! pięknisia!

Catro, super mix ależ Ola Ci się zmienia.pięknieje w oczach

( więcej nie pamiętam,skleroza nie boli )

Edytowane przez cynamonkowa
Czas edycji: 2011-03-08 o 08:54
cynamonkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 08:49   #1925
Darusiaaaa
Zakorzenienie

opinie zawsze jest dobrze znac, pewnie ze tak, ale dla mnie to zawsze TYLKO opinia. Wole sie sama przekonac co do pewnych rzeczy.

Mialam jej zmienic pampersa a ta usnela i spi z pelnym, co za mala zgaga.

a tu 11 miesieczny Kiki
1) Z nową zabawką
2) Co w szafce piszczy
3) Mamo nie zabieraj mnie, daj mi chwilę tu postać ( zawsze jązabieram stamtad bo staje nie dość , że przy szkle to jeszcze przy TV)
4)Słodziak
5) Oglądam Hutosie
6) Kaczorkowa minka.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Oliwia kolaz 1.jpg (150,0 KB, 57 załadowań)
A.Camus
Stary 2011-03-08, 09:02   #1926
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

martuko STO LAT DLA NASZYCH BLIŹNIAKÓW!!!! Koniecznie pokaż nam zdjęcia Jubilatów

Otworzyłam z rana w pracy Ani link i rozryczałam się jak głupia Makijaż mi spłynął Co za baba... biedy Szymuś ... Najgorsze jest jeszcze to, że dziecko trwa w takim ogłupieniu i kocha matkę, bo jest do tego zmuszane ... I z tym mlekiem, jak wyperswadowała agresją na nim że to On sam się oblał, a nie, że to ścierwo na Niego wylało!! Szkoda że nie wiem gdzie ona mieszka bo bym pojechała i wpier*** jej spuściła I stale tego ojca tak oczernia bo się boi, że zabiorą jej dziecko... i te momenty jak okazuje czułość temu dziecku co za dramat! Ja chyba też na fb wrzucę żeby tę sprawę nagłośnić!! biedne dziecko siedzi teraz z tą KU**Ą!!

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-03-08 o 09:03
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:04   #1927
fasolka73
Rozeznanie

Dzień dobry

Nie wiem , czy mnie tu ktoś jeszcze pamięta , ale skoro P0P smsem mnie przywołuje , to chyba jednak tak....(i widzę, że jeszcze jestem na liście )

Ja bardzo Was przepraszam za milczenie, ale nijak nie znajduję czasu na pisanie... Podziwiam te z Was , które potrafią to wszystko pogodzić
Ja ciągle w biegu, a teraz jeszcze rozwijam jeden projekt, jak coś wyjdzie to się pochwalę , więc wieczorem jak siądę, czasami Was poczytam to już ani sił,ani weny do pisania nie ma... Trudno się też tak wbić w temat, a tematy tu co dzień różne się przewijają... Jesteście wyjątkowe, bardzo zgrane i zżyte, ja już wypadłam "z obiegu", he,he. Ale bardzo lubię Was czytać, to forum to istna skarbnica wiedzy
Nie gniewajcie się na mnie, że się nie odzywam
Mam nadzieję, że wkrótce się to zmieni i troszkę popiszę tu z Wami
U nas wszystko dobrze, Hania chodzi boczkiem przy meblach, robi kosi-kosi, jakie ma kłopoty pokazuje, jaka duża jest, rozróżnia swoje zabawki i przynosi mi, jak o którąś poproszę, wie gdzie oko, ucho, nosek, łapka itp., tańczy jak tylko muzyczkę usłyszy, pokzauje rączką, gdzie mama, tata, jak się ją spyta która godzina, to patrzy się na zegar na ścianie(tż ją tego nauczył ),w ogóle to chyba robi to, co większość tu dzieciaczków . Ale nadal bezzębna jest , choć dziąsła już mega rozpulchnione. Coraz później zasypia, a coraz wcześniej wstaje . Zasypia zazwyczaj przy cycu (najszybciej i najmniej stresowo), hmmm...co jeszcze?.... Oprócz kataru to wszystko ok, raz miała 1 dzień gorączkę 39,1 oC, ale jak szybko przyszła, tak szybko poszła temp. Dalej przewijam ją na przewijaku (jak Madziwnia-mój kręgosłup inaczej nie chce), kąpię ją w brodziku, ale w takiej duuużej misce z korkiem, bo u nas brodzik murowany. I wogóle moje dziecko zrobiło się meeega przytulaśne Co chwila przychodzi do mnie robi tuli, tuli, cacy itp. I śmieje się jak nigdy do tąd I widzę, że skubana wszystko rozumie, moje nie, nie wolno. Np. mamy piece elektryczne i z boku są tam przyciski regulujące temp. i światełka , ale ona już wie, że tam nie może majstrować i tylko podchodzi pokazuje rączką i kręci głową nie, nie, nie i patrzy na nas, he,he Na razie jest bardzo posłuszna, jak coś się jej powie, to z reguły tak robi. Nie ciągnie za włosy, nie bije po twarzy, nie szczypie itp. Choć próbowała, ale ciągle było stanowcze NIE , że to się mamusi nie podoba, mama tak nie lubi itp. No nic...i tak mnie nie ominie bunt dwulatka ,ale póki co to się cieszę.
Jak już się odezwałam, to pragnę uściskać Wszystkie MĄDRE forumowe dzieciaczki, które robią śliczne postępy i przysparzają radości swoim rodzicom, tym chorutkim życzę DUUUŻO ZDRÓWKA , i dzięki za pamięć o nas
Dobra, zmykam, bo robota czeka.
fasolka73 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 09:05   #1928
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
a tu 11 miesieczny Kiki
Gwiazda
Stary 2011-03-08, 09:18   #1929
libra777
Zakorzenienie

Martuko wszystkiego najlepszego dla dzieciaczków
Fasolka
fajnie że sie odezwałaś

Zdjęcia dzieciaczków śliczne oczywiście

Ja kąpie w dużej wannie, a przewijaka nie uzywałam w ogóle i przewijam albo na łóżku Miko lezy a ja siedzę obok po co się schylać , albo na stojąco , on stoi a ja mu zakładam pampka
Odkąd siada na nocnik to kupka zawsze jest w nocniku , bo robi tylko raz dziennie po śniadaniu.

Ja też sie tak nie kieruję opiniami innych, oczywiście czytam ale tak jak Darusia pisała każdemu odpowiada co innego tak samo jak co innego sie podoba
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:23   #1930
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Świetna Kiki

Boże, ja znowu się poryczałam i moi współpracownicy dziwie na mnie patrzą i wyjść musiałam ... co można zrobić w tej sprawie?? Przecież to dziecko jest maltretowane fizycznie i psychicznie!! Biedny chłopczyk Mając taki przykład sam swoje dzieci będzie bić - patologia

Stary 2011-03-08, 09:28   #1931
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ostatnio w ddtvn mowi zeby na ich maila wysylac takie rzeczy badz to o czymk chcialoby sie porozmawiac, ja nawet nie wchodze w linka bo nie chce sobie naszego swieta popsuc.
A.Camus
Stary 2011-03-08, 09:32   #1932
P0P70
Zakorzenienie

Catro - Ola to takie słodkie słoneczko. A zdjęcie z Tatą najlepsze

Madziwina - Michasia jak zwykle urocza.

Darusia - Oliwka to też juz dużą panienka. I ma super fryzurkę

Martuko - 100 lat a właściwie to 200 w sumie. Samych pięknych i ekscytujących dni.

Fasolka - cieszę się że w końcu dałaś znak życia.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:32   #1933
libra777
Zakorzenienie

najgorsze jest to że nikt nie chce temu ojcu pomóc , nikt ni widzi problemu i prawdę tam ktos napisał w komentarzach że jak jesteś biedny i nei masz nowej lodówki to wjeżdżają ci na chatę i dziecko zabierają bo nie ma warunków , a tu sie nic nie robi , nic więcej nei piszę bo szlag mnie trafia , pewnie neidługo będzie w uwadze
Stary 2011-03-08, 09:32   #1934
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Cytat:
ostatnio w ddtvn mowi zeby na ich maila wysylac takie rzeczy badz to o czymk chcialoby sie porozmawiac, ja nawet nie wchodze w linka bo nie chce sobie naszego swieta popsuc.
Chyba muszę wysłać! Jestem zdruzgotana Żeby w dzisiejszych czasach media były jedynym ratunkiem dla takich dzieci!! Jak sobie pomyślę że Szymon teraz z tą ścierą w domu jest to mi słabo i serce mi wyskoczyć chce

Fasolka kochana A ile razy ja Ciebie i Hanię wywoływałam !! Szybciutko nam tu Hankę pokazuj

libra
ta cipa chyba ma znajomości, bo jak taką sprawę można umorzyć ...

Darusia to może tego nie otwieraj ale wyślij gdzie się da ...

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-03-08 o 09:35
Stary 2011-03-08, 09:37   #1935
libra777
Zakorzenienie

P0P Ty byś swojej na łyso nie opitoliła to też byś się fryzurką zachwycała

A koło mnie właśnie ścieli wielkiego kasztanowca , rósł sobie biedaczek kilkadziesiąt lat na pewno a oni w jeden dzień kupkę trocin z niego zostawią, ale wszystko legalnie , bo kilka dni temu był facet z gminy i zdjęcia cykał więc pewnie pozwolenie wystawiali
Stary 2011-03-08, 09:38   #1936
Darusiaaaa
Zakorzenienie

nie wytrzymalam i otworzylam link!
normalnie nie bede tu pisac co bym kurFie zrobila.
Ania niepotrzebnie tak od rana, chociaz na noc jeszcze gorzej bo bym pewnie usnac nie mogla.
A.Camus
Stary 2011-03-08, 09:39   #1937
P0P70
Zakorzenienie

Ta kobieta powinna pójść do jakiejś poradni. Szkoda mi dziecka ale na swój sposób jej też mi szkoda. Bo takie zachowanie normalne nie jest.
Wiem sama z autopsji jak czasami byłam zła na to że nie jestem w stanie nakarmić Oliwki. A jak do tego po godzinnym karmieniu na koniec był paw to już całkowicie siły mnie opuszczały. Ale wiedziałam że moje zdenerwowanie nic nie pomoże a tylko jeszcze bardziej zdenerwuję Oliwkę. Niemniej czasami miałam dużą ochotę tak chwycić ją i wepchać jej na siłę to jedzenie. Ale zamiast tego śpiewałam i uśmiechałam sie a łzy z bezsilności spływały po policzkach.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:45   #1938
libra777
Zakorzenienie

Gmyrelka tak ona ma znajomosci bo czytałam tam co ojciec opisywał ,że ma znajomą pania prokurator i mimo że to nei jest jej rewir czy jak to tam się nazywa została przydzielona do śledztwa a ta od nich odstąpiła i opieka społeczna tez nie widzi problemu
Internauci pisza że dajcie jej adres ale ojciec pisze że nie chce się zniżać do jej poziomu , ja bym nie wytrzymała , no nie wytrzymała bym , na czworaka by łaziła

---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

P0P bardzo dobrze Cię rozumiem , bo czsami własne dziecko potrafi tak z równowagi wyprowadzić że szok , ale jednak my się różnimy tym że potrafimy się opanować i lepiej czasem wyjść na 10 sekund wziąć kilka oddechów niż zrobić cos głupiego, bo to niczego nie załatwi
Zgadza się jej by sie przydała terapia jednak nie wiem czy bym jej jeszcze powierzyła dzieci
Stary 2011-03-08, 09:48   #1939
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez minka26 Pokaż wiadomość

a nie ucieka ci z przewijaka?? u nas już na łóżku jest ciężko, bo skubana ucieka po całym, ja mam większą wprawę to nie jest źle, ale jak tz ją przebiera to jest cały on, koc i mała w gów. nie żeby uleżała w miejscu muszę dawać jej coraz to nowe rzeczy, których nie zna i wtedy jest zainteresowana, a tak to ryk
Czy Ty piszesz o moim dziecku??
My przewijaka używamy tylko po kapieli. Klade go na pralce i potem ją kłade na nim. Bo w łazience jest bardzo ciepło a w jej pokoju spory chłod i boję się jej tam przenosić gołej. Ale po kąpieli ona leży spokojnie z kaczuszką w rączce wiec luz. Poza tym przewijak odpada...

Kąpie mała w wannie.

Cytat:
normalnie Maclarenowy szał, a mnie te wozki wizualnie zupelnie sie nie podobaja, po poprowadzeniu wozek jak wozek cudu nie ma .
Ja to musze miec taki ktory mi wygladem kolorem odpowiada:P
Dokładnie, dla mnie masakra wizualnie

Forumowe dzieci przesłodkie . Nie wymieniam co by jakiegoś nie pominąć...

Ja po wizycie u gina na cytologii. na jego oko jest dobrze ale wyniki za 3 tygodnie to się okaże. No i zapisałam się na usg piersi na... 26.04 no ale... poczekam. Zbadał mi piersi "ręcznie" i nic nie wyczuł ale lepiej sie upewnić.

No i oczywiście:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA NASZYCH ROCZNIACZKÓW!!

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 09:51   #1940
libra777
Zakorzenienie

Asiulek przypomniałas mi o cytologii , miałam zadzwonić i zapytać czy już są wyniki i zapomniałam.
Stary 2011-03-08, 09:54   #1941
ania p
Zakorzenienie

Martuko wszystkiego dobrego dlA ASI I WOJTKA
NIECH ROSNĄ DUŻE DZIECIACZKI I ŁOBUZUJĄ MAMIE

Sory jak komuś popsułam humor linkiema ale takie sprawy powinno się nagłaśniać a czym wiecej osób wie o chłopcu tym lepiej .
Mam nadzieję że wkońcu ktoś się babie dobierze do dupy .
Podobno po celowniku coś się już ruszyło jak znacie meila wysyłajcie na TVN choć jak się niania w to zaangażowała to już wiedzą bo przecież ona z TVN.

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Witam

Dziewczyny,które mają maclarena pomóżcie:Ja jadę niedługo do Szczecina i chcę kupić małej wózek.Maclaren średnio mi się podoba,ale może dlatego,że nigdy go nie widziałam na "żywo"-jednak wasze zachywy robią swoję i jadę właśnie zobaczyć jego i Quinny.Przymierze Ninke do nich i zobacze.

Najbardziej podoba mi się model i chcę ten
http://allegro.pl/maclaren-techno-xl...489769726.html tylko czy od jest do 15 kg???bo jak jest to nie ma co go kupować,nie?
http://allegro.pl/maclaren-techno-xt...488407488.html
ten też jest do 15?

nie wiem czy ja dobrze patrze
Ana kazdy ten maclaren jest do ponad 20 kg kiedyś już tu o tym pisałam w Polsce ma testy tylko do 15 a w USA się je sprzedaje do 29 kg U nas jakby mieli zrobić atesty to by kupe kase wybulili.
quiiny chodziło CI o zapp , no i ona ma jeszcze jedną główną rzecz na nie - nie rozkładane wogóle oparcie

Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość

Aniu - nie oglądałam ani nie przeczytałam. Kiedyś widziałam tylko urywek programu.
Mnie szlag jasny trafia bo w Polsce to matka może wszystko. Niestety zbyt często są traktowane jak święte krowy w Indiach. Gdyby to dotyczyło ojca to ani nawet nie myślę...

A najgorsze jest to że wszyscy wiedzą o tym co się dzieje ale nikt nic nie robi. MOPS czeka na decyzję sądu, sąd nie podejmie decyzji bo nie ma u nich sprawy i uważa że to sprawa mopsu, prokuratura - brak znamion przestpstwa. Czekają na tragedię ostateczną.Wtedy bedą mogli się wykazać

Cóż -ja nie kupię ze względu na cenę. NA zdjęciach nie wyglądają na jakąś super atrakcję ale na żywo jest napradę nieźle . Pooglądłam sobie i pomacałam na żywo. Mi się bardzo podoba taki kolor beżowy. Trochę przypomina kawę z dużą ilością mleka. Niestety w naszym bytomskim brudzie długo by taki ładny nie został.

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Ja się też nie sugeruję opiniami innych ale lubię wiedzieć co inni kupują i jakie mają zdanie później typu sprawdza się czy jest do niczego.
Cenię też doświadczenia innych. Kupuję to co mi odpowiada (cenowo, kolorystycznie i praktycznie)
Ojca by od razu wsadzili i napiętnowali jaki to jest zły . Mam kolezankę w Mopsie , nie raz widzi pijane mamy opiekujące się małymi dziećmi , ostatnio musiała maluszka ubrać i zabrać do placówki
Maclareny się super piora w pralce na szczęście a tapicerka jest sucha w chiwlkę . Ale ceny racja mają kosmiczne . U mnie się podzieliło bo 2 dziecko już jeździ

Darusia - mi się twój wózek wizualnie podoba ale dla ana się nie nadaje , bo ona jak ja mieszka na zadupiu gdzie róznych dróg i asfaltu jak na lekarstwo . A maclaren no cóż jest najpopularniejszą parasolką nie tylko u nas w kraju , ale w wielu , a to już o czymś świadczy

Edytowane przez ania p
Czas edycji: 2011-03-08 o 09:55
ania p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 09:58   #1942
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Miałam nie wchodzic w tego linka ale ciekawość zwyciężyła i strasznie zaluję. Ja nawet nic nie będe pisać bo wszystko by było wykropkowane............. ......................... .............

---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Asiulek przypomniałas mi o cytologii , miałam zadzwonić i zapytać czy już są wyniki i zapomniałam.
do usług

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-08, 09:58   #1943
ania p
Zakorzenienie

Pop - nikt nie ma nerwów ze stali ja też się nie raz wkurze czesciej na SZymka , wczoraj np odepchnął Ole , ale wtedy każe mu wyjść do swojego pokoju potem ma przyjść i ją przeprosić . ON tam popłacze oczywiście ale i ja i on możemy ochłonąć . lepsza taka metoda niż dziecku przylać nie wiadomo za co , lub się drzeć . A dla niego myślę że to wystarczająca kara.
Stary 2011-03-08, 09:58   #1944
libra777
Zakorzenienie

Też mam nadzieję że jak niania się tym zajęła to odpowiednie instytucje zostaną powiadomione , bez żadnych znajomości
Stary 2011-03-08, 10:03   #1945
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Ania mi się humor zje*** ale to nie Twoja wina. Dobrze że o tym piszesz bo warto takie sprawy nagłaśniać. Jak będziesz wiedzieć jak się sprawa dalej toczy to pisz - choćby na priv. Serce mi pękło na pół normalnie

anakazar ja byłam na nie co do maclarena (cena), a teraz kocham GO miłością absolutną Kupiłam za 1000zł i za jakieś 2 lata sprzedam za 600-700 więc suma sumarum nie jest źle

Dzisiaj z okazji dnia kobiet będę miała zrobioną garderobę

Stary 2011-03-08, 10:03   #1946
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Właśnie zapisałam małą na 3 szczepienie na 14.04. Już drżę... ona przecież teraz już bardziej kumata... no i silniejsza... jak ja ją utrzymam...

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
Stary 2011-03-08, 10:05   #1947
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Też mam nadzieję że jak niania się tym zajęła to odpowiednie instytucje zostaną powiadomione , bez żadnych znajomości
też tak myślę bo babka ma ogromny autorytet , a i pewnie zaraz w TVN się tym tematem zajmą .
Dobrze ze facet walczy , rozdmuchał całą sprawę , bo on nawet na you tube napisał że nie chce nic od niej , chce tylko dobra dziecka.

Gmyrelka - mój wózek jest magiczny POp pojexdziła kupiła , TY pojeździłaś kupiłaś , moja koleżanka co ma córe w wieku Szymka tyż

Edytowane przez ania p
Czas edycji: 2011-03-08 o 10:06
ania p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 10:06   #1948
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ania ja ci zrobie zdjecie mojej ulicy! przyrzekam ze zrobie do mnie pod dom gosc taxowka wjechac nie chcial bo sie o podwozie bal;D
sa takie dziury ze kolo w aucie jak ktos nie wie gubi na bank!

no jesli na prawde sie niania zaangazowala to na pewno wiedza . Miejmy nadzieje ze cos z tym zrobią, tylko pytanie czy jesli ojciec jest z matka to dziecka mu nie zabiora;/ kurde co zaq glupia sytuacja.
Pierwszym gosciem z okazji Dnia Kobiet byla mama, mala dostala mase soczkow, sloiczkow i innych gadżeow a ja rafaello i jak tu chudnac?;/

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Asiu gratulacje . W koncu wzielas sie za swoje wyniki
A.Camus
Stary 2011-03-08, 10:11   #1949
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Oby koszmar tego dziecka się skończył Ono jak najszybciej powinno być od tej psychopatki zabrane ... I ten ojciec .. w tak tragicznej sytuacji tak spokojny i opanowany.... godne podziwu

Stary 2011-03-08, 10:17   #1950
Darusiaaaa
Zakorzenienie

dokladnie, ja na jego miejscu bym ja uszkodzila !
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości