|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | |||||
Raczkowanie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część III
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Mam tutaj rodzinę, więc jak mam kilka dni wolnego, to wpadam
![]()
#1773 |
Raczkowanie
|
Aicila - powodzenia na wokandzie, z tym zadupiem to wiesz roznie bywa czasami na takim zadupiu tez cos moze sie trafic, glowa do gory, a niegdy nie wiadomo co wyniknie jeszcze z Twojego stazu. Fakt, ze wieksze miasto to wiecej mozliwosci, ale ......i w duzym miescie bywa lipa i czlowiek moze zniknac w tlumie szukajacych, gdzie teraz magister to nic takiego, ma go co 2 osoba;D Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
Aniu, wydaje mi się, że wspominałam wcześniej, ale nie jestem pewna... W każdym razie następnym razem na pewno napiszę wcześniej
![]() ![]() A co tam u Was nowego słychać? Znowu nastała cisza... Ja byłam dzisiaj na zakupach i wróciłam bardzo zadowolona ![]() ![]() ![]()
#1776 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() tylko coś ta Twoja minka " ![]() ![]() nie mówię, że nie lubię chodzić na wokandy. bo lubię i to bardzo. nie mam problemów z pisaniem i bardzo dobrze mi wczoraj poszło. jak to przewodniczący stwierdził "jestem obyta już z wokandami i nie ma do mnie żadnych zastrzeżeń" a na wokandzie byłam raptem 5 razy ![]() a staż mam w wydziale karnym. lepiej trafić nie mogłam ![]() a co do pracy i dojazdów, to nie bardzo uśmiecha mi się dojeżdżanie takiej ilości km jeśli w planach mamy powiększenie rodziny. 11 godzin poza domem to niestety trochę za dużo. ale pracy szukam i mogę się nawet pochwalić, że dostałam się do III (ostatniego) etapu konkursu na stanowisko stażysty w jednym z sądów rejonowych w okolicy. mam nadzieję, że będziecie trzymać za mnie kciuki 11.03 ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1778 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ~~~~ ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- ~~~~ A mnie dziewczyny nie było kilka dni bo ciągle coś na głowie ![]() Wzięło mnie na wielkie sprzątanie, tż również się wciągnął i w końcu wypatrzył i kupił mi szafkę do łazienki ![]() A do tego zrobił mi jeszcze mega niespodziankę bo sam znalazł i kupił mi w tajemnicy ziemie egipską bi-kora, pokazała mi ją z tydzień temu koleżanka i bardzo wpadła mi w oko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() lovebird, cóż to za książka, przybliż proszę. W pracy mamy różnego rodzaju słowniki tematyczne...przynajmniej coś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wydział karny jest super - raz zdarzyło mi się nawet protokołować ![]() ![]() Dojazdy w perspektywie powiększenia rodziny w rzeczy samej nie są najlepszą myślą ![]() ![]() ![]() Teraz coś ode mnie: Ostatnio strasznie tu cicho ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kobieta_oficera Czas edycji: 2011-03-04 o 14:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
Kobieta_oficera, szczerze mówiąc, to nie wiem, co to była za książka. Po prostu spojrzałam na cenę i stwierdziłam, że droga, a jeśli bym coś takiego w tej cenie kupowała, to nie teraz. I chyba prędzej na ten kurs pójdę, ale muszę się dowiedzieć ile kosztuje. Ale to było chyba w Empiku, więc jak masz gdzieś w okolicy, to się rozejrzyj, może coś znajdziesz. A jak nie, to może allegro? Chyba, że słowniki Ci starczą
![]() Ciaputka, mnie ostatnio naszło na wystrój pokoju. Nie planowałam za bardzo kupować czegoś do akademika, ale ostatnio stwierdziłam, że może jednak się skuszę. Póki co poluję na szklany stolik i może jakąś ładną lampkę... Zobaczę jeszcze, a na razie kłócą się we mnie dwa wewnętrzne "ja" - to stare, które zawsze i wszędzie oszczędzało i to nowe, które stawia na estetykę i dobre samopoczucie ![]() ![]() ![]() A cisza, owszem, zapanowała tu ostatnio... Ja zaglądam co chwilę, bo mam tu wi-fi, więc z komórki to nie problem, ale prawie nic nowego... Weekend też spędzę sama, bo jutro wracam do domu, a z TŻ-em pewnie długo się nie zobaczę... ![]()
#1781 |
Zadomowienie
|
Hej Kobiety!!!
Melduję się wreszcie... Juz po wszelkich badaniach na prochach i jak by tego było mało we wtorek zepsuł mi się komp ![]() Tak czy siak melduję się już ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
libelle, najważniejsze, że odzyskaliście to, na czym Wam najbardziej zależało
![]() Ja jestem już w domu, chciałam się wczoraj wieczorem spotkać z jakimiś znajomymi, ale nikt nie miał czasu, wszyscy chcieli dzisiaj... A dzisiaj ja miałam dzień zaplanowany dla rodziny, więc wyjdzie na to, że z nikim się nie spotkam - trudno ![]() A jutro z raba wracam do siebie i zaczynam naukę do jednej z poprawek ![]()
#1783 |
Raczkowanie
|
Tak, libelle najważniejsze że zdjęcia ocalały
![]() Teraz jak zwykle słowo co u mnie: weekend już prawie minął - był jak zwykle, kiedy spędzam go z TŻ uroczy ![]() ![]() ![]() W piątek dodatkowo spotkanie z koleżanką i ploty. Mecenas - imbecyl, u którego pracowałam poprzednio zwolnił ją pod pretekstem likwidacji stanowiska ![]() ![]() Z "ciekawszych" rzeczy chyba na tyle. Zaraz pędzę na losowanie nagród do Centrum Handlowego. Wrzuciłam kupony i liczę na nagrodę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do zdjęć, to się zgadzam, mi jak padł komputer i informatyk miał możliwość odzyskania danych, to jak pytał na co ma zwrócić największą uwagę, to powiedziałam, że folder "nauka" i zdjęcia, jakie tylko będzie się dało odzyskać ![]() A co do TŻ-a, to się nie martw, ja z moim się ostatnio widziałam tydzień temu i najwcześniej za 2 tygodnie zobaczę ![]() ![]()
![]() |
#1785 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty lovebird co wygrałaś?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja takich nagród nie miałam, głównie książki, płyty, koszulki... Nic specjalnego ![]() ![]()
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() no rzeczywiście pustki coś... wszystkie zajęte ![]() ![]() weekend strasznie nam zleciał, jakby go nie było. TŻ wrócił w piątek wieczorem, w sobotę ja w pracy, potem prosto pojechaliśmy do teściów, od nich do koleżanki na imieniny, wróciliśmy po północy to zaraz spać bo przed 4 rano TŻ do pracy pojechał; no i na dobrą sprawę mieliśmy dla siebie może z godzinę... ![]() do tego nastrój mam taki że bez kija nie podchodź... ![]() dobrze że tydzień się bardzo zajęty zapowiada to przynajmniej jakoś do weekendu zleci...
![]() |
#1788 |
Rozeznanie
|
libelko dobrze, że udało się odzyskać zdjęcia, bo faktycznie bez nich musiałabyś zaczynać pracę od początku... no i te setki wspomnień byłyby nie do odtworzenia. swoją drogą nie tworzysz sobie kopii zdjęć na dyskach zewnętrznych albo płytkach?
no i cieszę się, że zaczynasz mieć pod kontrolą swoją chorobę. widzę, że raczej spokojne weekendy miałyście. mi również upłynął w sielankowej atmosferze ![]() ![]() a jutro zaczyna się kolejny tydzień pracy ![]()
![]() |
#1789 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Macie rację!! Ja też powiedziałam gościowi od kompa, że przede wszystkim ma ratować zdjęica ![]() ![]() Cytat:
Mój też na jakimś święcie lasu w strojach galowych. Poleciał aż na 2 dni, całą niedzielę siedzieliśmy jak na szpilkach, bo w każdej chwili mógł mieć telefon, że ma się stawić wcześniej i musiałby w niedzielę jechać do Kraka. Nie było pewne czy i o któej mają samolot. Całe szczęście wyjechał dziś raniutko ![]() Cytat:
Uwielbiam takich pracodawców - idento jak mój. Wykorzystać i wywalić jak nie potrzeba. ![]() Cytat:
Jak chodziłam do podstawówki a dokładniej do 2 klasy ![]() ![]() Cytat:
Zdjęcia które bym utraciła to była zaledwie jedna sesja z koleżanką których część zdjęć mam na FB i NK. Reszta jest skopiowana na twardy zewnętrzny więc nie byłam aż tak bardzo przerażona. Bardziej chodziło mi o posortowane zdjęcia na stronkę, z tego względu, że czekałoby mnie znowu szukanie tych zdjęć po płytach, wybieranie i opracowywanie, bo niestety część była robiona jeszcze analogiem więc czekałoby mnie skanowanie itd itp... no ale się udało
![]() Edytowane przez libelle Czas edycji: 2011-03-07 o 08:59 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1790 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny!
Stawiam sie i ja po nieobecnosci, troche napisalyscie, ale juz nadrobilam. Aicila - ja tez na "Och Karol2" bylam nie tak wczesnie, chociaz juz jakis czas temu. Posmialam sie, rozerwalam. Dzis chce sie wybrac na "Salę samobójców" ponoc film warty zobaczenia i jeden z lepszych od czasow naszych kultowych produkcji rodzimych...zobaczymy Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 22:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
Bambi, może dlatego wygrywałam trochę, bo co rusz brałam w czymś udział
![]() ![]() A na tą "Salę samobójców" też planuję się przejść z TŻ-em, jak go w końcu wypuszczą... ![]() Ja już do siebie dotarłam, szczęśliwa, że znowu w swoim pokoiku ![]() ![]()
#1792 | |||
Raczkowanie
|
Farciara! ![]() Cytat:
Mały Fiat kiedyś to było coś! ... Pożyczkodawca nie wysunął z tytułu pożyczki jakichś roszczeń? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jak już obejrzycie "Salę samobójców" Dziewczyny zdajcie koniecznie relację. Ja mam zamiar zahaczyć jeszcze o "Wojnę damsko-męską" ale nie wiem kiedy ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO w dniu naszego Święta!!! ![]() ![]() ![]() Ja co prawda Dnia Kobiet jakoś specjalnie nie obchodzę, ale miło że życzenia TŻ rano złożył ![]() ![]() a wczoraj mnie na lody wyciągnął ( ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
ode mnie również
![]() ![]() Aniu, a nie obudził Cię? ![]() ![]() ![]() ![]()
#1795 |
Zadomowienie
|
Najlepszego kobietki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie pierwsze życzenia i jak na razie jedyne złożył tata TŻta. Tż na wyjeździe i taki jest tam do d..... zasięg, że od wczoraj nie gadaliśmy ![]() Za to powiem wam że to Pierwszy Dień Kobiet mojej Nineczki ![]() Edytowane przez libelle Czas edycji: 2011-03-08 o 09:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Raczkowanie
|
Wszystkiego najlepszego dziewczyny
![]() ![]() ![]() A szczególne życzenia dla Nineczki Libell ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1797 |
Raczkowanie
|
Witajcie kobitki!
W dniu naszego swieta Bambi o Was pamieta;D Najlepszego ![]() ![]() Edytowane przez Bambi19 Czas edycji: 2013-07-29 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za to wczoraj zrobiłam sobie prezent na Dzień Kobiet i kupiłam dwie pary spodni, a co! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1800 |
Rozeznanie
|
Najlepszego Kobiety!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś pierwsze zyczenia miałam od tż o 5 rano jak jechał do pracy. Potem asesor w pracy przyszedł z tulipanami, komornik z czekoladkami a na końcu właściciel budynku(znajomy komornika) przyszedł z tulipanami także świętowaliśmy na całego ![]() ![]() ![]() a tż na jakiś zajęciach w lesie... może być tak, że wróci dopiero jutro ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.