Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerwcowe - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram:
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte 9 15,52%
Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. 5 8,62%
Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 13 22,41%
Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! 31 53,45%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-08, 17:44   #3121
principessina
Zakorzenienie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

w sumie teraz takie aparaty na zeby, ze ew. mozna je wyprostowac nawet staremu dziadkowi
Stary 2011-03-08, 17:44   #3122
elis5
Raczkowanie

Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw

Listopadowa nie mogę ale masz modela bombowego w tej spacerówieA fura fajna jak to x lander, zazdraszczam, że już możesz powozić się po mieszkanku

Matall Cichopek program sexi mama prowadzi. Wiem, bo raz widziałam, ale nie oglądam, bo jej nie lubię. Tak czy owak musisz się mieć na baczności! Zwłaszcza w takiej cudnej sukience

Princi brzuchol i faktycznie z przodu wygląda na dużo większy niż z boku

Enchantresss witaj trzymam kciuki za Gabrychę - cudne imię

Antropia ja nie pomogę w kwestii ciuszków, bo wszystkie mam od znajomych i połowa nie ma metek, więc nawet nie wiem jakie rozmiary posiadam A nawet jak są metki to czasem 56 większe od 62 i bądź tu mądry. Chyba będę weryfikować jak będzie dzidziuś na świecie czego ile mi brakuje.

A właśnie stwierdziłam, że Renesmee powinna mieć ten wampirzy kolor wózka, bo jej login to chyba z sagi o wampirach, jak dobrze pamiętam

Kurcze lecę cosik zjeść, chyba szpinak z feta i serem żółtym i zagryzę lodami z lidla bo pyyyyyszneeee są a ja mam lidla pod nosem

Do później
elis5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 17:46   #3123
anula_81
Zakorzenienie

hej mamusie.
ja dopiero przyszlam i cos zjedlismy na szybko , padam z nog i spac mi sie chce potwornie.
U lekarki ok, dostalam zwolnienei 50%, wiec ok, bo i bede troche z ludzmi w pracy, ale sie nie przepracuje, choc dzisiaj myslalam, z ejuz tam nei wysiedze totalnie.
Wyjasnila sie przyczyna moich omdlen, mam bowiem bardzo niski cukier . mam na siebie uwazac i nosic zawsze przy sobie jablko , czekoladke i wode. i za dwa tygodnie znowu do kontroli, potem tak sobie pomyslalam, ze to moze objawy jakiejs hipoglikemii albo cukrzycy? ale oczywiscie nikt tu krzywej cukrowej nie kontroluje.
no nie wiem zobaczymy, i powiedziala, ze mam malenki brzuszek jak na ten tydzien.
chyba sie za jakies 2-3 tygodnie wybiore na jeszcze jedno USG bo przeciez takie teksty mnie zabijaja. a w pepku mam dalej tylko 96 cm. hmm
no nic, doczytuje was partiami, ale przepraszam jak cos przeocze bo jesem nietomna i musze sie zdrzemnac.

Listopadowa super wozek! fajny kolorek, ja juz sie nei moge na moj doczekac
lolcia nic sie nie martw ja tez wyrywkowo
bzyczka ja mam dokladnie tak samo, na brodzie pryszcz na pryszczu a brzuch pileczka i kazdy pyta czy bedzie chlopak
matall sliczne te koszulki!
eweska no i dobrze, ze wreszcie masz lenia, komu jak komu ale Tobie sie nalezy!
princi ciesze sie ze czujesz sie lepiej i brzuszek no idealny po prostu, taki okraglutki i szpicyk taki z boku,no supcio po prostu!

dobra czytam dalej

Zosienka jest juz z nami

Zosia
anula_81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 17:47   #3124
24kasia86
Wtajemniczenie

Wyślij wiadomość przez ICQ do 24kasia86 GG do 24kasia86

mazianka81 dzidzius juz spory, odpoczywaj a na pewno bedzie dobrze

agnieszka_pe25 ciesze sie. ze wracasz przed weekendem
principessina ale slodko wyglada twoj brzuszek z tym tatuazem no i spory juz torcika bym pojadla o tak!

listopadowa80 sliczny wózio

moria44 fajnie sie psinka prezentuje w tym lezaczku
enchantresss witam cie slonko

mam dzisiaj lenia odpoczywam przed wielkim boooommmm
tz w drugiej pracy zaraz bedzie moj film bylam na spacerku pieknie dzisiaj
Nikosia

24kasia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 17:50   #3125
principessina
Zakorzenienie

Dziewczynki dziekuje za mile komenatrze odnosnie mojego brzuszka, ale on jest faktycznie jakis taki strasznie szpiczasty, brzydki jak ten moj Flawcio sie tam ulozyl, ze tak sterczy!!!

anula_81 ooo super zwolnienie 50% to sie nie przepracujesz a z ludzmi pobedziesz

24kasia86 zapraszam na torcika

Dziewczyny jaka butelka lepsza 260 ml czy 330 odrazu?
Stary 2011-03-08, 17:57   #3126
listopadowa80
Zakorzenienie

Elis - no model jak się patrzy, z polecenia mojego syna

Princi - specjalnie dla Ciebie fotki kuchni i drzwi, przed chwilą zrobiłam. Lubię styl nowoczesny, jedynym minusem jest to, że często muszę ze ścierą biegać

A teraz wracam do wózka, bo czas ucieka
A kiedy Was nadrobię to nie wiem. Tam naprawdę zaległości mam od soboty, bo wczoraj tylko pobieżnie poczytałam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0209.jpg (89,1 KB, 63 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0212.jpg (89,0 KB, 56 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0210.jpg (83,4 KB, 55 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0208.jpg (68,9 KB, 50 załadowań)
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 17:58   #3127
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anula_81 Pokaż wiadomość
hej mamusie.
ja dopiero przyszlam i cos zjedlismy na szybko , padam z nog i spac mi sie chce potwornie.
U lekarki ok, dostalam zwolnienei 50%, wiec ok, bo i bede troche z ludzmi w pracy, ale sie nie przepracuje, choc dzisiaj myslalam, z ejuz tam nei wysiedze totalnie.
Wyjasnila sie przyczyna moich omdlen, mam bowiem bardzo niski cukier . mam na siebie uwazac i nosic zawsze przy sobie jablko , czekoladke i wode. i za dwa tygodnie znowu do kontroli, potem tak sobie pomyslalam, ze to moze objawy jakiejs hipoglikemii albo cukrzycy? ale oczywiscie nikt tu krzywej cukrowej nie kontroluje.
no nie wiem zobaczymy, i powiedziala, ze mam malenki brzuszek jak na ten tydzien.
chyba sie za jakies 2-3 tygodnie wybiore na jeszcze jedno USG bo przeciez takie teksty mnie zabijaja. a w pepku mam dalej tylko 96 cm. hmm
no nic, doczytuje was partiami, ale przepraszam jak cos przeocze bo jesem nietomna i musze sie zdrzemnac.
nie przejmuj sie kochana, ludzie roznie gadaja, maluszka na pewno dobrze sie rozwija!! odpocznij sobie, nie martw sie. A jak tak ci z ta wielkoscia brzuszka zle to idz na usg dla wlasnego spokoju
szkoda ze nie mialas tego badania na obciazenie glukoza
Nikosia

Stary 2011-03-08, 18:01   #3128
gusiagatko
Zakorzenienie

principessina Śliczny brzucholek

Listopadowa Świetny wózek a kuchniabardzo mi się podoba!

06.07.2011
06:06
gusiagatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 18:03   #3129
andziot
Zakorzenienie

Cytat:
hej mamusie.
ja też miałam 96 ostatnio i jakoś nie panikuje
anula przestań się zamartwiać, nie kazdy musi mieć wielki brzuch i to wcale nie jest wyznacznik zdrowia dziecka

andziot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 18:03   #3130
24kasia86
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez principessina Pokaż wiadomość
Dziewczynki dziekuje za mile komenatrze odnosnie mojego brzuszka, ale on jest faktycznie jakis taki strasznie szpiczasty, brzydki jak ten moj Flawcio sie tam ulozyl, ze tak sterczy!!!

anula_81 ooo super zwolnienie 50% to sie nie przepracujesz a z ludzmi pobedziesz

24kasia86 zapraszam na torcika

Dziewczyny jaka butelka lepsza 260 ml czy 330 odrazu?
jak brzydki? nie przesadzaj!! moze Flavcio nozki ciagle do buzki kladzie i tak du.pka sie wypina

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość

Princi - specjalnie dla Ciebie fotki kuchni i drzwi, przed chwilą zrobiłam. Lubię styl nowoczesny, jedynym minusem jest to, że często muszę ze ścierą biegać

A kiedy Was nadrobię to nie wiem. Tam naprawdę zaległości mam od soboty, bo wczoraj tylko pobieżnie poczytałam
rewelacja mebelki moj mezulek w tym siedzi pewnie by powiedzial, ze masz gust
pieknie mieszkasz
Nikosia

Stary 2011-03-08, 18:04   #3131
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
dziękuję wam kochane
dokupię rzeczywiście troszkę pajacyków i śpioszków...wiedziałam, że mnie olśnicie jak was poproszę
myślałam jeszcze żeby może kupić jakieś półśpioszki do bodziaków....[COLOR="Silver"]
A ile cieplejszych sweterków/bluz kupujecie? Ja na razie mam jedna na 62:P Muszę dokupić coś jeszcze,ale właśnie nie wiem,czy jakiś sweterek na 56 i 62 po jednym? Czy po 2?

Zęby Hanusi
spice1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 18:04   #3132
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny a co to sa te koszulki, bo kaftaniki to wiem cio to

a takie cudo kupujecie?
http://allegro.pl/sliczny-lancuszek-...475911644.html
ja kupilam

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Ja mam takie:
http://allegro.pl/koszulka-kopertowa...394914899.html

A kaftanik zapina się na środku.
Tylko taką różnicę zauważyłam
kaftaniki sa i takie, ktore zapinaja sie na boku
ja mam i te i te
Stary 2011-03-08, 18:06   #3133
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez elis5 Pokaż wiadomość
Matall Cichopek program sexi mama prowadzi. Wiem, bo raz widziałam, ale nie oglądam, bo jej nie lubię. Tak czy owak musisz się mieć na baczności! Zwłaszcza w takiej cudnej sukience
Aaaa... No to wszystko jasne
Ale seximama to będzie każda z nas po porodzie

princi Właśnie ładny taki spiczasty! Mi się teraz rozlazł

A butelki - ja mam jedną 150ml i jedną 260ml.
Większe później dokupię. Przecież niemowlak nawet takie 150ml nie wypije pełnej. Ma bardzo malusi żołądek.

anula Nic się nie martw. Mi brzuszek też nie rośnie w sensie cm w obwodzie, a co więcej mam o 5 cm mniej niż wcześniej...
A w ogóle, to mam tylko 4-5 cm więcej niż Ty, więc w ogóle tym bardziej się nie przejmuj

Rok z Jillian i Mel B✓
Extreme shed&shred lvl 2 (9/15)
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

Gluten, Sugar & Meat Free
More water&vegetables
13/100 sugarfree days
matallewar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 18:06   #3134
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez enchantresss Pokaż wiadomość

A jeszcze co do ubranek, to ja mam dużo takich, gdzie nie jest napisane czy to 56, czy 62, czy ile - tylko po prostu 0-3m . Więc ciężko mi zrobić taką listę ile mam czego w jakim rozmiarze, będę musiała najwyżej tak na oko Najwięcej mam bodziaków z krótkim rękawkiem, 5 na ramiączkach i 5 z długim rękawkiem .. Kilka koszulek, kaftaników, półśpiochów.. Nadal mało pajacy i śpioszków, ale jeszcze jest czas żeby dokupić
Witaj na forum

Co do tych rozmiarów,to ja też mam dużo 0-3...głównie z Mothercare I też właśnie nie wiem na ile w zasadzie są te ubranka.

Zęby Hanusi
Stary 2011-03-08, 18:07   #3135
dorkabl
Zadomowienie

anula_81 jabułko w dłoń!
kurcze, jak ja nie lubie komentarzy na temat wielkości brzucha! Jedna ma większy, druga ma mniejszy

matallewar tylko ze ja pierwszy zjazd mam w tym tyg więc dopiero teraz będe sie widziała z wykładowcami i zorientuje sie co i jak u kogo. Z tym ze wiesz, jakiś teścik zaliczeniowy to lepiej pisać w grupie, ze wszystkimi niz samemu odpowiadać :/
dorkabl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 18:08   #3136
principessina
Zakorzenienie

listopadowa przepiekna kuchania, pisalam co tam wozek masz gust i drzwi tez super

matall a ja chcialam synkowi kupic 330 i najwzej mniej bym wlewala
Stary 2011-03-08, 18:09   #3137
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spice1985 Pokaż wiadomość
A ile cieplejszych sweterków/bluz kupujecie? Ja na razie mam jedna na 62:P Muszę dokupić coś jeszcze,ale właśnie nie wiem,czy jakiś sweterek na 56 i 62 po jednym? Czy po 2?
Ja mam jedną bluzę 56
i jeden sweterek 62
i polarek i sweterek 68
Myślę, że to starczy
Najwyżej dokupię, jakby brakowało, ale to już w miarę potrzeb.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
ja kupilam
kaftaniki sa i takie, ktore zapinaja sie na boku
ja mam i te i te
To czym się różni kaftanik od bluzeczki??
Czy kaftanik to po prostu bluzeczka??

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-08, 18:10   #3138
eweska
Moderatoreska

Cytat:
Na razie złożyłam spacerówkę
Wklejam fotki, śpiworek, torba jeszcze zafoliowane. Gondola też na blacie.
Świetny wózio, kolorek również
Będzie się małemu dobrze jeździło

Cytat:

Kuchnia cudo wielka i pięknie urządzona, też lubię styl bardziej nowoczesny, ale ja mam maciupką kuchnie Zazdraszczam mieszkanka/domku, pięknie urządzony, pewnie reszta również
eweska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 18:13   #3139
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorkabl Pokaż wiadomość
anula_81 jabułko w dłoń!
kurcze, jak ja nie lubie komentarzy na temat wielkości brzucha! Jedna ma większy, druga ma mniejszy

matallewar tylko ze ja pierwszy zjazd mam w tym tyg więc dopiero teraz będe sie widziała z wykładowcami i zorientuje sie co i jak u kogo. Z tym ze wiesz, jakiś teścik zaliczeniowy to lepiej pisać w grupie, ze wszystkimi niz samemu odpowiadać :/
U nas czasem lepiej odpowiadać.
Ja miałam już 3 zajęcia i ze wszystkimi jestem dogadana. Ale ja mam termin na 16 maja, więc sporo przed Tobą.

A mam dwie rozmowy i referat, więc nie jest źle z ilością.
Tylko jeszcze ta praca mgr do napisania do maja

princi No nie wiem, mi te 260ml wydają się duże... A 330ml to w ogóle olbrzymy...
Ale jak wolisz
Koszt 25 czy 30zł wielki nie jest, więc na razie kupiłam te mniejsze

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-08, 18:14   #3140
anula_81
Zakorzenienie

nadrabiam dalej, nie jest latwo, Zosia kopie dzisiaj jak szalona caly dzien, chyba ja pobudzil tlum ludzi w pracy bo kazdy dotykal brzuszka oczywiscie

andziot ty mi tu ludzi nie buntuj do pisania, bo kiedy ja to pozniej doczytam coo?!??!

kwiatecku kochany ty masz nawal siary a ja ciagle nic
mazianka jeju jakie duze to twoje dziecie juz!!!! ja wazylam 2100 jak sie rodzilam!! gratuluje, teraz to juz musi byc dobrze, ale oszczedzaj sie

moria sliczny lezaczek, tez w takich slicznych pastelowych kolorach no i modelka w lezaczku trzymam kciuki za wizyte u gina oczywiscie
daisyy dziekuje kochana ze o mnie pamietalas, my kobiety pracujace musimy trzymac sie razem
ja w piatek tez wolne a co!

grazin moja mala jak mi dzisiaj w pracy na spotkaniu w pecherz przydzwonila to az podskoczylam i sie wszyscy smiali

wlasnei dzwonil pan dostawca ze juz jedzie! przyszla poducha na przewijak jeeee!!!

i pytanie do pani doktor
ANDZIOTKU!!!! myslisz ze bardzo niski cukier(pojecia nie mam jak niski bo mi pani wynikow nie pokazala()) jest niebezpieczny dla dzidzi? czy to oznaka cukrzycy cz czego?!?!

aa i wlasnie przyszla podusia w krowki, moj przewijakkk, cuuudny sluchajcieee naprawde!!! zakochana w nim jesem, ma bawelniana ta obleczke, zdejmowana do prania, suupcio!

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2011-03-08, 18:15   #3141
Lolka1212
Zadomowienie

Listopadowa wow... podówjny wow!
Bryczka wypasiona i mieszkanko cudowne Pięknie mieszkacie

Anula fajnie, że masz zwolnienie i jeszcze takie, które Cię satysfakcjonuje I dobrze, że też omdlenia zdiagnozowane Ogólnie zadowlona jesteś po wizycie, co? A małym brzuszkiem się nie martw! Najważniejsze, że Zosia ma się zdrowo!!
Stary 2011-03-08, 18:16   #3142
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

spice1985 ja myślę, że 1 szt. na 56 i 62 wystarczy... później większe będzie się dokupowało
Stary 2011-03-08, 18:18   #3143
matallewar
Zakorzenienie

Cytat:
nadrabiam dalej, nie jest latwo, Zosia kopie dzisiaj jak szalona caly dzien, chyba ja pobudzil tlum ludzi w pracy bo kazdy dotykal brzuszka oczywiscie

andziot ty mi tu ludzi nie buntuj do pisania, bo kiedy ja to pozniej doczytam coo?!??!

kwiatecku kochany ty masz nawal siary a ja ciagle nic
mazianka jeju jakie duze to twoje dziecie juz!!!! ja wazylam 2100 jak sie rodzilam!! gratuluje, teraz to juz musi byc dobrze, ale oszczedzaj sie

moria sliczny lezaczek, tez w takich slicznych pastelowych kolorach no i modelka w lezaczku trzymam kciuki za wizyte u gina oczywiscie
daisyy dziekuje kochana ze o mnie pamietalas, my kobiety pracujace musimy trzymac sie razem
ja w piatek tez wolne a co!

grazin moja mala jak mi dzisiaj w pracy na spotkaniu w pecherz przydzwonila to az podskoczylam i sie wszyscy smiali

wlasnei dzwonil pan dostawca ze juz jedzie! przyszla poducha na przewijak jeeee!!!

i pytanie do pani doktor
ANDZIOTKU!!!! myslisz ze bardzo niski cukier(pojecia nie mam jak niski bo mi pani wynikow nie pokazala()) jest niebezpieczny dla dzidzi? czy to oznaka cukrzycy cz czego?!?!

aa i wlasnie przyszla podusia w krowki, moj przewijakkk, cuuudny sluchajcieee naprawde!!! zakochana w nim jesem, ma bawelniana ta obleczke, zdejmowana do prania, suupcio!
andziotkiem nie jestem, ale sporo o tym czytałam, bo sama mam bardzo niski cukier (będę powtarzać badanie).
Więc, z tego, co czytałam wynika, że ZA NISKI cukier groźny jest tylko dla mamy - w sensie omdleń, zawrotów głowy itp., a dla maluszka groźny jest TYLKO cukier za wysoki.
Więc raczej się nie martw, ale czekamy na potwierdzenie moich słów przez panią dr. Andizot

Rok z Jillian i Mel B✓
Killer abs lvl 3 (9/10)
Biegam (419,5 km)
Rower (43 km)
Zumba (13)
Joga (2)

More water&vegetables
13/100 sugarfree days
Stary 2011-03-08, 18:19   #3144
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

jak przy sweterkach jesteśmy to patrzcie jaki ładny

http://allegro.pl/adams-sweterek-dla...488354224.html
Stary 2011-03-08, 18:20   #3145
anula_81
Zakorzenienie

princi no u nas takie fajne te zwolnienia sa, ze mozna np 50% tylko pracowac, w sumie dlatego jestem zadowolona

listopadowa jako czlowiek z branzy mowie ci kuchnia fachowa
kasia no wlasnie u nas nie robia obciazenia glukoza, ale znowu beda mi badac cukier za dwa tygodnie.
a co do brzuszka normalnie bym sie nie przejmowala, ale ciagle ktos to komentuje, ilez mozna.
andziotku no wlasnie, nie chce sie przejmowac, ale krew mnei zalewa jak ciagle ktos to komentuje jak mnie widzi.

matall no to mnie pocieszacie i to jest najwazniejsze, co ja bym bez was zrobila
dorkabl wlasnie wcinam jablucho

,musze sie zdrzemnac dziewczyny bo ledwie na oczy patrze, dojechalo mnie chyba jednak troche

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2011-03-08, 18:26   #3146
spice1985
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez antropia Pokaż wiadomość
spice1985 ja myślę, że 1 szt. na 56 i 62 wystarczy... później większe będzie się dokupowało
Też tak mi się wydaje. Także nie będę szaleć z toną wszystkiego na początek.

Zęby Hanusi
Stary 2011-03-08, 18:27   #3147
principessina
Zakorzenienie

antropia ja upolowalam wczoraj taki sweterek dla Flavio
http://allegro.pl/obaibi-france-blek...485264927.html
Stary 2011-03-08, 18:27   #3148
anula_81
Zakorzenienie

lolka jestem zadowolona bo w sumie tak sobie pomyslalam, ze mam tyle macierzynskiego i jeszcze sie w domu nasiedze, a 8 godizn dziennie clay tydzien nie wysiedzialabym, a tak to sie spotkam z ludzmi, popracuje a i odpoczne tym cukrem sie przejelam, ale nie jakos bardzo tylko chcialabym wiedziec co robic, zeby n ie byl taki niski
ogolnie to mi humor poprawil ten BOSKI PRZEWIJAK W KROWKI musze wam pozniej zrobic zdjecie, ale teraz na serio ide drzemac, bo padlam...
matall ja juz drugi raz z rzedu mam bardzo niski, ale dopiero teraz pani doktor mi powiedziala! ale mysle, ze jak by to bylo grozne to by sie bardziej zainteresowala.
no nic
pojawie sie po drzemce. caluje

Zosienka jest juz z nami

Zosia
Stary 2011-03-08, 18:27   #3149
mary poziomkowa
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Lekko nadrobiłam, ale dokładniej nie dam rady!

Dziewczyny, gratuluję zakupów dzidziusiowych

Grazin, zazdroszczę wygranej!

Listopadowa, wózek prezentuje się super, każde takie zdjęcie utwierdza mnie w przekonaniu, że Hanka będzie się bujać czarnym X-landerem Mieszkanie super! W blatach, to chyba można się przeglądać

Enchantresss, witaj w wątku! Może moje zdanie nie jest specjalnie istotne w tej kwestii, ale oddaję głos na GABRYSIĘ

Mamuśki, pobiłam dziś rekord w ilości wyplutego jadu... Nie wiem, czy opowiadać, bo trochę mi głupio

Janutek is coming to town <3

vege!
mary poziomkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 18:29   #3150
antropia
Wtajemniczenie

GG do antropia

Cytat:
antropia ja upolowalam wczoraj taki sweterek dla Flavio
http://allegro.pl/obaibi-france-blek...485264927.html
jaki sliczny uwielbiam błękit
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości