|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Brzuszki wielkie, nogi spuchnięte a mamy MAJOWO-CZERWCOWE ciągle uśmiechnięte
|
|
9 | 15,52% |
| Wózki odlotowe, wypraweczki nowe. Szczęśliwe mamusie majowo-czerwcowe. |
|
5 | 8,62% |
| Wiosenne promyki słońca chwytamy a wkrótce dzieciaczki witamy! Mamusie maj-czerwiec 2011 |
|
13 | 22,41% |
| Czkawka, fikołek, trzy kopniaki - mamy majowo-czerwcowe i ich dzieciaki! |
|
31 | 53,45% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
w sumie teraz takie aparaty na zeby, ze ew. mozna je wyprostowac nawet staremu dziadkowi
|
#3122 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kopniak tu, kopniak tam, nowe życie w sobie mam. Mamusie wyjątkowe majowo-czerw
Listopadowa nie mogę ale masz modela bombowego w tej spacerówie
![]() Matall Cichopek program sexi mama prowadzi. Wiem, bo raz widziałam, ale nie oglądam, bo jej nie lubię. Tak czy owak musisz się mieć na baczności! Zwłaszcza w takiej cudnej sukience Princi brzuchol Enchantresss witaj Antropia ja nie pomogę w kwestii ciuszków, bo wszystkie mam od znajomych i połowa nie ma metek, więc nawet nie wiem jakie rozmiary posiadam A nawet jak są metki to czasem 56 większe od 62 i bądź tu mądry. Chyba będę weryfikować jak będzie dzidziuś na świecie czego ile mi brakuje. A właśnie stwierdziłam, że Renesmee powinna mieć ten wampirzy kolor wózka, bo jej login to chyba z sagi o wampirach, jak dobrze pamiętam ![]() Kurcze lecę cosik zjeść, chyba szpinak z feta i serem żółtym i zagryzę lodami z lidla bo pyyyyyszneeee są a ja mam lidla pod nosem ![]() Do później |
|
|
|
#3123 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamusie.
ja dopiero przyszlam i cos zjedlismy na szybko , padam z nog i spac mi sie chce potwornie. U lekarki ok, dostalam zwolnienei 50%, wiec ok, bo i bede troche z ludzmi w pracy, ale sie nie przepracuje, choc dzisiaj myslalam, z ejuz tam nei wysiedze totalnie. Wyjasnila sie przyczyna moich omdlen, mam bowiem bardzo niski cukier . mam na siebie uwazac i nosic zawsze przy sobie jablko , czekoladke i wode. i za dwa tygodnie znowu do kontroli, potem tak sobie pomyslalam, ze to moze objawy jakiejs hipoglikemii albo cukrzycy? ale oczywiscie nikt tu krzywej cukrowej nie kontroluje. no nie wiem zobaczymy, i powiedziala, ze mam malenki brzuszek jak na ten tydzien. ![]() chyba sie za jakies 2-3 tygodnie wybiore na jeszcze jedno USG bo przeciez takie teksty mnie zabijaja. a w pepku mam dalej tylko 96 cm. hmm no nic, doczytuje was partiami, ale przepraszam jak cos przeocze bo jesem nietomna i musze sie zdrzemnac. Listopadowa super wozek! fajny kolorek, ja juz sie nei moge na moj doczekac lolcia nic sie nie martw ja tez wyrywkowo ![]() bzyczka ja mam dokladnie tak samo, na brodzie pryszcz na pryszczu a brzuch pileczka i kazdy pyta czy bedzie chlopak ![]() matall sliczne te koszulki! eweska no i dobrze, ze wreszcie masz lenia, komu jak komu ale Tobie sie nalezy! princi ciesze sie ze czujesz sie lepiej i brzuszek no idealny po prostu, taki okraglutki i szpicyk taki z boku,no supcio po prostu!dobra czytam dalej
|
|
|
|
#3124 |
|
Wtajemniczenie
|
mazianka81 dzidzius juz spory, odpoczywaj a na pewno bedzie dobrze
agnieszka_pe25 ciesze sie. ze wracasz przed weekendem ![]() principessina ale slodko wyglada twoj brzuszek z tym tatuazem no i spory juzlistopadowa80 sliczny wózio moria44 fajnie sie psinka prezentuje w tym lezaczku enchantresss witam cie slonko mam dzisiaj lenia odpoczywam przed wielkim boooommmmtz w drugiej pracy zaraz bedzie moj film
|
|
#3125 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki dziekuje za mile komenatrze odnosnie mojego brzuszka, ale on jest faktycznie jakis taki strasznie szpiczasty, brzydki
jak ten moj Flawcio sie tam ulozyl, ze tak sterczy!!!anula_81 ooo super zwolnienie 50% to sie nie przepracujesz a z ludzmi pobedziesz ![]() 24kasia86 zapraszam na torcika Dziewczyny jaka butelka lepsza 260 ml czy 330 odrazu?
|
#3126 |
|
Zakorzenienie
|
Elis - no model jak się patrzy
, z polecenia mojego syna![]() Princi - specjalnie dla Ciebie fotki kuchni i drzwi, przed chwilą zrobiłam ![]() A teraz wracam do wózka, bo czas ucieka A kiedy Was nadrobię to nie wiem . Tam naprawdę zaległości mam od soboty, bo wczoraj tylko pobieżnie poczytałam
|
|
|
|
#3127 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
szkoda ze nie mialas tego badania na obciazenie glukoza
|
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
principessina Śliczny brzucholek
![]() Listopadowa Świetny wózek a kuchnia |
|
|
|
#3129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
anula przestań się zamartwiać, nie kazdy musi mieć wielki brzuch i to wcale nie jest wyznacznik zdrowia dziecka |
|
|
|
|
#3130 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie przesadzaj!! moze Flavcio nozki ciagle do buzki kladzie i tak du.pka sie wypina![]() Cytat:
moj mezulek w tym siedzi pewnie by powiedzial, ze masz gustpieknie mieszkasz
|
|
|
#3131 |
|
Zadomowienie
|
A ile cieplejszych sweterków/bluz kupujecie? Ja na razie mam jedna na 62:P Muszę dokupić coś jeszcze,ale właśnie nie wiem,czy jakiś sweterek na 56 i 62 po jednym? Czy po 2?
|
|
|
|
#3132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ja mam i te i te
|
||
|
|
|
#3133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale seximama to będzie każda z nas po porodzie princi Właśnie ładny taki spiczasty! Mi się teraz rozlazł ![]() A butelki - ja mam jedną 150ml i jedną 260ml. Większe później dokupię. Przecież niemowlak nawet takie 150ml nie wypije pełnej. Ma bardzo malusi żołądek. anula Nic się nie martw. Mi brzuszek też nie rośnie w sensie cm w obwodzie, a co więcej mam o 5 cm mniej niż wcześniej... ![]() A w ogóle, to mam tylko 4-5 cm więcej niż Ty, więc w ogóle tym bardziej się nie przejmuj
|
|
|
#3134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do tych rozmiarów,to ja też mam dużo 0-3...głównie z Mothercare I też właśnie nie wiem na ile w zasadzie są te ubranka.
|
|
|
|
|
#3135 |
|
Zadomowienie
|
anula_81 jabułko w dłoń!
kurcze, jak ja nie lubie komentarzy na temat wielkości brzucha! Jedna ma większy, druga ma mniejszy ![]() matallewar tylko ze ja pierwszy zjazd mam w tym tyg więc dopiero teraz będe sie widziała z wykładowcami i zorientuje sie co i jak u kogo. Z tym ze wiesz, jakiś teścik zaliczeniowy to lepiej pisać w grupie, ze wszystkimi niz samemu odpowiadać :/ |
|
|
|
#3136 |
|
Zakorzenienie
|
listopadowa przepiekna kuchania, pisalam co tam wozek
masz gust i drzwi tez supermatall a ja chcialam synkowi kupic 330 i najwzej mniej bym wlewala
|
#3137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeden sweterek 62 i polarek i sweterek 68 Myślę, że to starczy ![]() Najwyżej dokupię, jakby brakowało, ale to już w miarę potrzeb. Cytat:
![]() Czy kaftanik to po prostu bluzeczka??
|
|
|
#3138 | ||
|
Moderatoreska
|
Cytat:
![]() Będzie się małemu dobrze jeździło ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja miałam już 3 zajęcia i ze wszystkimi jestem dogadana. Ale ja mam termin na 16 maja, więc sporo przed Tobą. A mam dwie rozmowy i referat, więc nie jest źle z ilością. Tylko jeszcze ta praca mgr do napisania do maja ![]() princi No nie wiem, mi te 260ml wydają się duże... A 330ml to w ogóle olbrzymy...Ale jak wolisz ![]() Koszt 25 czy 30zł wielki nie jest, więc na razie kupiłam te mniejsze
|
|
|
#3140 |
|
Zakorzenienie
|
nadrabiam dalej, nie jest latwo, Zosia kopie dzisiaj jak szalona caly dzien, chyba ja pobudzil tlum ludzi w pracy bo kazdy dotykal brzuszka oczywiscie
![]() andziot ty mi tu ludzi nie buntuj do pisania, bo kiedy ja to pozniej doczytam coo?!??! kwiatecku kochany ty masz nawal siary a ja ciagle nic ![]() mazianka jeju jakie duze to twoje dziecie juz!!!! ja wazylam 2100 jak sie rodzilam!! gratuluje, teraz to juz musi byc dobrze, ale oszczedzaj sie moria sliczny lezaczek, tez w takich slicznych pastelowych kolorach no i modelka w lezaczku trzymam kciuki za wizyte u gina oczywiscie![]() daisyy dziekuje kochana ze o mnie pamietalas, my kobiety pracujace musimy trzymac sie razem ![]() ja w piatek tez wolne a co!grazin moja mala jak mi dzisiaj w pracy na spotkaniu w pecherz przydzwonila to az podskoczylam i sie wszyscy smiali ![]() wlasnei dzwonil pan dostawca ze juz jedzie! przyszla poducha na przewijak jeeee!!! i pytanie do pani doktor ANDZIOTKU!!!! myslisz ze bardzo niski cukier(pojecia nie mam jak niski bo mi pani wynikow nie pokazala ()) jest niebezpieczny dla dzidzi? czy to oznaka cukrzycy cz czego?!?!aa i wlasnie przyszla podusia w krowki, moj przewijakkk, cuuudny sluchajcieee naprawde!!! zakochana w nim jesem, ma bawelniana ta obleczke, zdejmowana do prania, suupcio! |
|
|
|
#3141 |
|
Zadomowienie
|
Listopadowa wow... podówjny wow!
Bryczka wypasiona ![]() i mieszkanko cudowne Anula fajnie, że masz zwolnienie i jeszcze takie, które Cię satysfakcjonuje I dobrze, że też omdlenia zdiagnozowane Ogólnie zadowlona jesteś po wizycie, co? A małym brzuszkiem się nie martw! Najważniejsze, że Zosia ma się zdrowo!!
|
|
|
|
#3142 |
|
Wtajemniczenie
|
spice1985 ja myślę, że 1 szt. na 56 i 62 wystarczy... później większe będzie się dokupowało
|
#3143 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więc, z tego, co czytałam wynika, że ZA NISKI cukier groźny jest tylko dla mamy - w sensie omdleń, zawrotów głowy itp., a dla maluszka groźny jest TYLKO cukier za wysoki. Więc raczej się nie martw, ale czekamy na potwierdzenie moich słów przez panią dr. Andizot
|
|
|
#3144 |
|
Wtajemniczenie
|
jak przy sweterkach jesteśmy to patrzcie jaki ładny
http://allegro.pl/adams-sweterek-dla...488354224.html
|
#3145 |
|
Zakorzenienie
|
princi no u nas takie fajne te zwolnienia sa, ze mozna np 50% tylko pracowac, w sumie dlatego jestem zadowolona
![]() listopadowa jako czlowiek z branzy mowie ci kuchnia fachowa ![]() kasia no wlasnie u nas nie robia obciazenia glukoza, ale znowu beda mi badac cukier za dwa tygodnie. a co do brzuszka normalnie bym sie nie przejmowala, ale ciagle ktos to komentuje, ilez mozna. andziotku no wlasnie, nie chce sie przejmowac, ale krew mnei zalewa jak ciagle ktos to komentuje jak mnie widzi. matall no to mnie pocieszacie i to jest najwazniejsze, co ja bym bez was zrobila ![]() dorkabl wlasnie wcinam jablucho ![]() ,musze sie zdrzemnac dziewczyny bo ledwie na oczy patrze, dojechalo mnie chyba jednak troche
|
|
|
|
#3146 |
|
Zadomowienie
|
Też tak mi się wydaje. Także nie będę szaleć z toną wszystkiego na początek.
|
|
|
|
#3147 |
|
Zakorzenienie
|
antropia ja upolowalam wczoraj taki sweterek dla Flavio
![]() http://allegro.pl/obaibi-france-blek...485264927.html
|
#3148 |
|
Zakorzenienie
|
lolka jestem zadowolona bo w sumie tak sobie pomyslalam, ze mam tyle macierzynskiego i jeszcze sie w domu nasiedze, a 8 godizn dziennie clay tydzien nie wysiedzialabym, a tak to sie spotkam z ludzmi, popracuje a i odpoczne
tym cukrem sie przejelam, ale nie jakos bardzo tylko chcialabym wiedziec co robic, zeby n ie byl taki niski![]() ogolnie to mi humor poprawil ten BOSKI PRZEWIJAK W KROWKI musze wam pozniej zrobic zdjecie, ale teraz na serio ide drzemac, bo padlam... matall ja juz drugi raz z rzedu mam bardzo niski, ale dopiero teraz pani doktor mi powiedziala! ale mysle, ze jak by to bylo grozne to by sie bardziej zainteresowala. no nic pojawie sie po drzemce. caluje |
|
|
|
#3149 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Lekko nadrobiłam, ale dokładniej nie dam rady! ![]() Dziewczyny, gratuluję zakupów dzidziusiowych Grazin, zazdroszczę wygranej! ![]() Listopadowa, wózek prezentuje się super, każde takie zdjęcie utwierdza mnie w przekonaniu, że Hanka będzie się bujać czarnym X-landerem ![]() Enchantresss, witaj w wątku! Może moje zdanie nie jest specjalnie istotne w tej kwestii, ale oddaję głos na GABRYSIĘ ![]() Mamuśki, pobiłam dziś rekord w ilości wyplutego jadu... Nie wiem, czy opowiadać, bo trochę mi głupio
|
|
|
|
#3150 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:18.

A nawet jak są metki to czasem 56 większe od 62 i bądź tu mądry. Chyba będę weryfikować jak będzie dzidziuś na świecie czego ile mi brakuje. 

i brzuszek no idealny po prostu, taki okraglutki i szpicyk taki z boku,no supcio po prostu!

zaraz bedzie moj film 

nie przesadzaj!! moze Flavcio nozki ciagle do buzki kladzie