TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-08, 13:55   #1981
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

na naprawe tych relacji potrzeba wieleeeeee czasu, na pewno chlopiec kocha mame najmocniej na swiecie, ale tu jest bezwzgledna nerwica ! zbyt duza na to by dziecko moglo przebywac z nia w domu mimo leczenia, a raz na jakis czas przy spotkaniu to zawsze moze byc cudną mamą.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 14:00   #1982
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

A my dzisiaj będziemy mieli teściową i siostrę Tż. Zrobimy sobie mały "dzień kobiet". Udało mi ię trochę ogarnąć mieszkanie.
Stary 2011-03-08, 14:04   #1983
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Ja jak mi nerwy puszczają, to zawsze pamiętam tekst właśnie z super niani, że jak jesteś zła na dziecko, lub jak niektóre kobiery chcą na dziecko podnieść rękę, to niech sobie najpierw przypomną co czuły w momencie jak pierwszy raz po narodzinach tuliły niemowle do swojej piersi
Jak mnie mój pierwszoklasista czasami wkurzy i sobie przypomne jak był taki malusi, to nieważne co by broił, to się zaczynam śmiać. Ze wolę mieć takiego urwisa niż nie mieć wogle

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 14:07   #1984
minka26
Wtajemniczenie

ta babka to masakra jakaś przecież to jest szok, biedny chłopiec

wszystkiego najlepszego dziewczynki z okazji Dnia Kobiet :pije my:
Stary 2011-03-08, 14:10   #1985
P0P70
Zakorzenienie

A ja zapomniałam o najważniejszym, no może mniej ważnym bo najważniejsze dzisiaj są urodziny naszych 2 bąbli Martuko.

A więc :

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA WSZYSTKICH KOBIET I TYCH DUŻYCH I TYCH MNIEJSZYCH I TYCH NAJMNIEJSZYCH JESZCZE W BRZUSZKACH

Ja jako stara komunistka i wielbicielka Lenina (przeczytałam kiedyś jego dzieła) po prostu uwielbiam to święto .
Chociaż ono nie jest wcale komunistyczne.

PS. Oczywiście dostałam już od TZ bukiet czerwonych róż, Oliwka trochę mniejszy i matka TZ też mniejszy.

Wczoraj byłam prywatnie u dermatologa aby sprawdziła te moje swędzące uczulenie na brzuchu no i na szczęście to nic zaraźliwego. Ciekawe że teraz jak jestem matką to pierwsza moja myśl to czy nie zarażę czymś złym Oliwki a nie że to może być niebezpieczne dla mnie - to dopiero druga myśl.
I jak byłam w aptece aby wykupić przepisane lekarstwa to uzmysłowiłam sobie że nie zapłaciłam za wizytę więc musiałam szybko wracać i tak mi strasznie głupio było.

A dzisiaj byłam u ortopedy no i noga nie zrośnięta niemniej Pan doktor wydał mi zaświadczenie że mogę pracować. Podotykał ją poprzekręcał na wszystkie (może lekka przesada) strony i powiedział żebym jej nie nadwyrężała ale mogę iść do pracy. Tylko muszę chodzić w ortedze a więc w jednym bucie 44 i moim 36.
Chciał mi dać jeszcze zwolnienie ale powiedziałam że wolę do pracy.
Mam nogę obserwować i jakby zaczęła puchnąć bądź boleć to mam przyjść to mi wypisze zwolnienie.
Więc idę się pakować i jadę do Wawy około 17-tej. Jadę sama samochodem.

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość
no właśnie szczepienia teraz jest szczpionka na przełomie 13 i 14 miesiąca tak?czy to jakiś konkretny tydzień ma być?
muszę iść z Danusiem

i jeszcze chciałam wrócić to sprawy siusiaczka ja się boję ściągać żeby mu krzywdy nie zrobić,ściągacie tak bardzo?aż żołędzia widać????sorry za dokładność
Szczepi się w 13 miesiącu i nie jest powiedziane dokładnie w którym tygodniu.

A problemy z siusiakiem to jakaś czarna magi. Dobrze że mam dziewczynkę. Chociaż jak by trzeba była to bym mu majstrowała przy siusiaku.

PS> ALe mnie wszystko swędzi

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 14:22   #1986
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

a wiedziałam że miałam coś jeszcze odpisać i P0P mi przypomniała.
Tylkooliwka a więc ja mojemu zawsze po kąpieli troche zsówam, ale to tylko troszke nie cały
Eryk miał mieć operowaną stulejke, i też 1-2 w tygodniu mu tak lekko ściągaalm, trzeba być ostrożnym żeby skórka nie pękla.

Stary 2011-03-08, 14:27   #1987
minka26
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Tylkooliwka a więc ja mojemu zawsze po kąpieli troche zsówam, ale to tylko troszke nie cały
Eryk miał mieć operowaną stulejke, i też 1-2 w tygodniu mu tak lekko ściągaalm, trzeba być ostrożnym żeby skórka nie pękla.
to tak przerażająco brzmi, ja bym się chyba bała, że małemu krzywdę zrobię tzn. wiadomo jak mus to mus, ale teraz to mi się takie przerażające wydaje, całkiem jak wtedy gdy byłam w ciąży i pomyślałam o kąpaniu dziecka

wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęście i słodyczy Wojusiowi i Asi - minka z Amelką życzy

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 14:32   #1988
Darusiaaaa
Zakorzenienie

Pop nie szkoda ci tak zostawic malej? Ja bym chyba nie wyrobila tak jak ty.
A.Camus
Stary 2011-03-08, 14:40   #1989
P0P70
Zakorzenienie

Darusia - oczywiście że mi szkoda ale ja lubię mieć własne pieniądze a przez tą moją chorobę to i tak nie za ciekawa sytuacja w pracy.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 14:41   #1990
ania p
Zakorzenienie

Pop może podesłac ci jakiegoś mojego buta r 40 ?
Bo jakoś ten 44
Stary 2011-03-08, 14:49   #1991
tylkooliwka
Wtajemniczenie

GG do tylkooliwka

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
A ja zapomniałam o najważniejszym, no może mniej ważnym bo najważniejsze dzisiaj są urodziny naszych 2 bąbli Martuko.

Wczoraj byłam prywatnie u dermatologa aby sprawdziła te moje swędzące uczulenie na brzuchu no i na szczęście to nic zaraźliwego. Ciekawe że teraz jak jestem matką to pierwsza moja myśl to czy nie zarażę czymś złym Oliwki a nie że to może być niebezpieczne dla mnie - to dopiero druga myśl.
I jak byłam w aptece aby wykupić przepisane lekarstwa to uzmysłowiłam sobie że nie zapłaciłam za wizytę więc musiałam szybko wracać i tak mi strasznie głupio było.

A dzisiaj byłam u ortopedy no i noga nie zrośnięta niemniej Pan doktor wydał mi zaświadczenie że mogę pracować. Podotykał ją poprzekręcał na wszystkie (może lekka przesada) strony i powiedział żebym jej nie nadwyrężała ale mogę iść do pracy. Tylko muszę chodzić w ortedze a więc w jednym bucie 44 i moim 36.
Mam nogę obserwować i jakby zaczęła puchnąć bądź boleć to mam przyjść to mi wypisze zwolnienie.

Szczepi się w 13 miesiącu i nie jest powiedziane dokładnie w którym tygodniu.

A problemy z siusiakiem to jakaś czarna magi. Dobrze że mam dziewczynkę. Chociaż jak by trzeba była to bym mu majstrowała przy siusiaku.

PS> ALe mnie wszystko swędzi
w takim razie musze wybrać któryś dzień i iść na kłucie
No ale co Ty wkońcu masz za wysypkę?Uczulenie?Ja też zawsze pierwsze co to myślę o Danielku jak ktokolwiek przyjdzie z czymś
A z tą nogą to coś nie halo,jak to ona wcale się nie zrasta??Przecież to musi boleć

Cytat:
Madzia no właśnie,kiedy ta granica?czyli tylko troszkę naskórkiem ruszać,ostatnio mu tak lekko zsuwałam aż się sam wzdrygnął i zostawiłam chyba poczuł troszkę.Więc nie trzeba całkiem?uff
tylkooliwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 14:57   #1992
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Napisane przez aneczkkaa Pokaż wiadomość
Gratuluje podjętej decyzji budowy domu

Współczuje z powodu nogi
dzięki z domem trochę potrwa ale mam nadzieję, że zanim mały do szkoły pójdzie to się wprowadzimy

Poszłam z koleżanką i małym na spacer...i musiałam dzwonić po tż żeby po nas przyjechał, chyba dodatkowo nadwyrężyłam tą nogę...zaraz zacznę ściany obgryzać

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 15:03   #1993
EciaPecia
Raczkowanie

Martuko - wszystkiego najlepszego dla Twoich pociech Asieńki i Wojtusia

Co do siuraka to wystarczy delikatnie w kąpieli, jak to wcześniej dziewczyny pisały. Nic na siłę. I najlepiej zapytać pediatry czy wszystko oki.

Szkoda mi tego dziecka, przebrnęłam tylko przez jedno nagranie... Czekam na pozytywne zakończenie... A ile takich rzeczy dzieje się po cichu. Dobrze, że można nagłaśniać niektóre z tych spraw.

Wszystkiego najlepszego dla babeczek Dużo kwiatków i prezentów

Adaś 28.03.2010
Zuzia 21.02.2012
EciaPecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 15:31   #1994
cigi
Rozeznanie

Ja tez posluchalam sobie tego nagrania............. brak slow....
Nie wiem, czy czegos prowokacyjnego nie powiem, ale... co tam; Tak piszecie, ze te babe chlop powinien bic itp; No, nie wiadomo czy tak nie jest. Baba potrzebuje pomocy psychiatrycznej; Ale ja tam nie wiem, czy tatus tez nie jest "dobry", cos tam miedzy nimi nie tak jest, podgryzaja sie moze wzajemnie; jest tam takie nagranie jak chlopiec wyzywa matke; ciekawe skad mu sie to wzielo; tatus pewnie tez sobie pozwala (no ale moze z matka, a nie z dzieckiem)
jedno jest pewne- biedny maluszek traktowany jest potwornie.... I ktos cos powinien z tym zrobic;

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

I wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych slodkich blizniaczkow!!!!!

: roza:

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

chociaz w sumie, to moze i dobry tata; a ze ja wyzywa to sie nie dziwie; a jeszcze widac ewidentnie, ze matka dzieckiem manipuluje przeciw ojcu i grozba wisi w powietrzu;;;
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 15:34   #1995
lindsley
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla naszych roczniaków:ro za:

i

Wszystkiego naj z okazji Naszego Dnia

Asiulek
gdzie byłaś u gina? Na Bażyńskich? Długo się czeka teraz? A na usg piersi idziesz prywatnie też do Mizarewicza?

A co do spotkania to odpada na razie na 100% pt i chyba sob-pn/wt bo wyjeżdżam...
JaGaa mi odp że nie zgrała jeszcze zdjęć z aparatu bo nie ma kiedy ale wie, że nam zależy to się postara jak najszybciej

Darusia świetne włoski ma Oliwka

A ja zaraz idę smażyć racuchy

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 15:45   #1996
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Lind- ja byłam na Bażyńskich. Czekałam jakieś 1,5 miesiąca. Usg bedzie mi robił też Mizarewicz i tez na NFZ. Dlatego tyle czekam :/

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 15:54   #1997
cigi
Rozeznanie

Pop, co do tej matki, to wlasnie o tym pomyslalam; Bo tez mam czasem nerwy na wyczerpaniu, acz nie wyobrazam sobie tak sie zachowywac!!!!! to jest po prostu masakryczne
Tylko wiem, ze czasem sytuacja moze kogos wytracic z rownowagi, jak sie nawzajem zarzucaja z mezem wyzwiskami, niektorzy sobie tak w domu rozmawiaja takimi wulgaryzmami....
acz lzy sie same wyciskaja i wlosy deba staja jak sie tego slucha;
Stary 2011-03-08, 16:19   #1998
anakazar
Zakorzenienie

Mnie trzyma cały dzień to nagranie z tym chłopczykiemtak mi smutno,że tyle niewinnych dzieciaczków musi cierpieć przez głupich dorosłych ludzii huczy mi po głowie jak ten maluszek krzyczy"żeby mi krew nie leciała"

Kupiłam ten wózek http://allegro.pl/maclaren-techno-xl...489769726.html rzeczywiście maclareny zyskują dopiero po zobaczeniu na żywo jak dla mnie.Podoba mi się wizualnie,jest taki inny od x-landera.Mało budy mu nie połamałam,bo chciałam otworzyć tak jak w xlandkuFajnie,że ma kieszonkeI jak łatwo go złożyć.
Dałam za niego 1270zł i niby gratis dostałam maclarenową parasolkę,a teraz patrze,że parasolka aż 150zł kosztuje

Gmyrelka a Ty Ci się udało dużo taniej złapać.

Jeszcze jest jeden fajny model maclarena i dużo tańszy.Nie wiedziałam nawet,że za 7 stów można kupić nowego
o to ten http://allegro.pl/maclaren-triumph-3...489769924.html tu tańszy jeszcze i też był fajny

Chciałam różowo-brązowego kupić,ale od ręki nie mieli go to wzięłam szaro-fioletowego i dobrze,bo jednak bardziej mi się podoba.
I facet powiedziałmi,że one wagowo są do 29 kg.

Widziałam też tego quinny zapa co tak go chciałam i oj nie kupiłabym go

Muszę teraz sprzedać głęboki wózek-najpierw spróbuje u siebie w mieście,żeby się z kurierami nie męczyć.Oby poszedł

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Dziewczyny widziałyście jakie teraz są fajne łóżeczka
Ja pierwszy raz widzę.

Szkoda,że Nina już taka duża
http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...487257582.html

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 17:54   #1999
cigi
Rozeznanie

moja tez jeszcze na przewijaku staram sie przewijac, albo na stojaco;
a natomiast w nocy jest koszmar jak musze; ryk wrzask i wyginanie; musze ja trzymac nogami bo inaczej sie ni da

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

nie wiem jak sobie radzic z tym nocnym przewijaniem; przewijam, bo jak prawie nie spi i marudzi to i pieluche zasika, wiec zmieniam; a ona sie wtedy w ogole nie daje tak polozyc, wyginanie i wrzask; no i ja jej wtedy nie zabawie czyms tam, bo powinna spac, ciemno jest, ja polspiaca, a nawet zabawiana (np telefon jej pokazuje) to i tak ryk i ucieczka; serce mnie po tym boli z wysilku....

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ----------

Ola, Michasia, Oliwka -super laseczki

---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:52 ----------

widze ze sama jestem; pewnie juz kapiecie maluchy niedlugo, a ja mam problem ; moja mala spala po poludniu, gdzies od 16, obudzila sie, dostala o 17 cycka i zasnela i spi nadal...Juz dwa razy probowalam ja budzic, delikatnie przmawiajac do niej, glaszczac, calujac, nic z tego; raz otworzyla oko ; no i co ja mam teraz poczac? Mam juz jej nie budzic? Bo o 19.30 sie kapiemy na ogol.... To ona mi dzis chyba nie pospi; i nie bardzo sobie wyobrazam teraz przebierania jej w nocy i mycia pupy, bo ona teraz super sie wybudza i spokojna nie jets tylko placze i ucieka....
matczyne troski...
Stary 2011-03-08, 18:13   #2000
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez tylkooliwka Pokaż wiadomość

Madzia no właśnie,kiedy ta granica?czyli tylko troszkę naskórkiem ruszać,ostatnio mu tak lekko zsuwałam aż się sam wzdrygnął i zostawiłam chyba poczuł troszkę.Więc nie trzeba całkiem?uff
nie cały, bo to jest takie jakby ćwiczenie, i tylko tyle żeby skórka nie pękła. Najlepiej po kąpieli, bo wtedy skóra namoknięta, i nie zauważy

Stary 2011-03-08, 18:19   #2001
dusiaka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny- gdzie można kupic granatowle leginsy dla malej? Widziałyscie gdzieś może? Bo wyhaczylam na lumpku fajną bluzeczkę w granatowo białe paseczki, taką marynarska i chciałabym do tego leginsy ale nie widzę nigdzie... może źle szukam??
Asiulek - ja kupiłam jakiś czas temu paczkę ciuszków dla małej. wiszośc nexta, w tym sa właśnie legginsy, dokładnie takie:
http://allegro.pl/od-majeczki-super-...489058739.html

jestem z nich zadowlona, pasują do tunik i bluzeczek też, wyglądaja z daleka jak dżinsy.

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
P0P - szkoda, że musisz jechać, ale ja Ciebie rozumiem. W pracy źle, bez pracy też. Byle do weekendu i znowu będziesz w domku z Oliwką

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Kupiłam ten wózek http://allegro.pl/maclaren-techno-xl...489769726.html
Jeszcze jest jeden fajny model maclarena i dużo tańszy.Nie wiedziałam nawet,że za 7 stów można kupić nowego
o to ten http://allegro.pl/maclaren-triumph-3...489769924.html tu tańszy jeszcze i też był fajny
Maclaren xlr -to baaardzo dobry wybór. Też taki mam - właśnie różowo-brązowy
Ten tańszy jest troszkę węższy, innych różnic nie sprawdzałam, ale pewnie jest więcej.

STO LAT DLA NASZYCH WSZYSTKICH JUBILATÓW

Dzienniki budowy:
http://forum.muratordom.pl/showthrea...ghlight=anatol
http://www.anatol.mojabudowa.pl/
dusiaka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 18:46   #2002
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

maclaren xlt chyba najlepszy ze wszystkich tych tańszych, bo i droższe maclareny widziałam, takie za 2,5 tyś nawet z migającymi światlami, chyba coby łatwiej w tłumie było jeździć

Już mi sił braknie przy tych moich chłopakach. Co chwila którys ma perypetie żołądkowe, jakiś błąd maja czy co Żadne rotawirusy to nie są, już badanie krwi mieli kilka razy robione. A co chwila rozwolnienia, i wymioty. Erwi już drugi dzień się męczy, mnie już wykańcza to ciągłe martwienie, sprzątanie, kombinowanie żeby choć jedna łyżeczke zjadł, i żeby jej kolejny raz nie zobaczyć po chwili. Emil jutro do pracy po chorobowym wraca
Idę Erykowi kolacje robic, bo go zaniedbałam, a jeszcze w lekjach mu pomóc. Ech ale ponarzekałam, i zmykam.

P0P powodzenia w pracy

Stary 2011-03-08, 18:58   #2003
Darusiaaaa
Zakorzenienie

my juz po kąpieli, ja od 16 prawie nie wiem ze mam dziecko, tz wraca z pracy i sie nia zajmuje, kapiemy ja i on daje mleko i on wstaje w nocy jesli trzeba wstawac.

---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ----------

a ja dzis spiaca jakas jestem i zakrecona , zwlaszcza teraz mi sie spac zachcialo strasznie, ale jakis film obejrze no i moj serial o 20 tez.
A.Camus
Stary 2011-03-08, 19:04   #2004
lindsley
Zakorzenienie

Właśnie w Uwadze mówili o nagraniu o Szymku. Zajmą się tym Jest nadzieja że chłopiec będzie miał kiedyś normalne życie

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 19:05   #2005
yoonka
Rozeznanie

Cytat:
maclaren xlt chyba najlepszy ze wszystkich tych tańszych, bo i droższe maclareny widziałam, takie za 2,5 tyś nawet z migającymi światlami, chyba coby łatwiej w tłumie było jeździć

Już mi sił braknie przy tych moich chłopakach. Co chwila którys ma perypetie żołądkowe, jakiś błąd maja czy co Żadne rotawirusy to nie są, już badanie krwi mieli kilka razy robione. A co chwila rozwolnienia, i wymioty. Erwi już drugi dzień się męczy, mnie już wykańcza to ciągłe martwienie, sprzątanie, kombinowanie żeby choć jedna łyżeczke zjadł, i żeby jej kolejny raz nie zobaczyć po chwili. Emil jutro do pracy po chorobowym wraca
Idę Erykowi kolacje robic, bo go zaniedbałam, a jeszcze w lekjach mu pomóc. Ech ale ponarzekałam, i zmykam.

P0P powodzenia w pracy
moze robaki maja??
Stary 2011-03-08, 19:09   #2006
Darusiaaaa
Zakorzenienie

tez ogladalam!!!
ale sie ciesze!!!
zrobia porzadek.
A.Camus
Stary 2011-03-08, 19:44   #2007
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
Napisane przez yoonka Pokaż wiadomość
moze robaki maja??
Eryk już też był pod tym kątem badany i nic nie ma. A oni wszyscy to samo mają Pewnie po ojcu, bo mi nic takiego nie dolegazawsze co złe to po ojcu

Stary 2011-03-08, 19:46   #2008
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Właśnie w Uwadze mówili o nagraniu o Szymku. Zajmą się tym Jest nadzieja że chłopiec będzie miał kiedyś normalne życie
Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
tez ogladalam!!!
ale sie ciesze!!!
zrobia porzadek.
O rany jak się cieszę
Właśnie tż opowiadałam o tym

Nie ma większej chyba teraz siły niż internet i tv

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ----------

Cytat:
Eryk już też był pod tym kątem badany i nic nie ma. A oni wszyscy to samo mają Pewnie po ojcu, bo mi nic takiego nie dolegazawsze co złe to po ojcu

A ja się dzisiaj obżarłam sztucznym żarciem i słodyczami tak,że mi niedobrze.Czuję się jak kupa smalcu

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 19:51   #2009
ASIULEK_23
Zakorzenienie

No... to super, ze się za to zabrali...

Moja maluda już śpi. Dziś była bardzo grzeczna. Ciekawa jaka noc... o dzisiejszej minionej nie wspominam co by nie zapeszyć
A teraz piję piwko miodowe... mniammmm..

A na dzień kobiet dostalam łańcuszek i zawieszkę srebrne

No ,to mykam... pa

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 20:00   #2010
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
Ja tez posluchalam sobie tego nagrania............. brak slow....
Nie wiem, czy czegos prowokacyjnego nie powiem, ale... co tam; Tak piszecie, ze te babe chlop powinien bic itp; No, nie wiadomo czy tak nie jest. Baba potrzebuje pomocy psychiatrycznej; Ale ja tam nie wiem, czy tatus tez nie jest "dobry", cos tam miedzy nimi nie tak jest, podgryzaja sie moze wzajemnie; jest tam takie nagranie jak chlopiec wyzywa matke; ciekawe skad mu sie to wzielo; tatus pewnie tez sobie pozwala (no ale moze z matka, a nie z dzieckiem)
jedno jest pewne- biedny maluszek traktowany jest potwornie.... I ktos cos powinien z tym zrobic;

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ----------

I wszystkiego najlepszego dla naszych kochanych slodkich blizniaczkow!!!!!

: roza:

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

chociaz w sumie, to moze i dobry tata; a ze ja wyzywa to sie nie dziwie; a jeszcze widac ewidentnie, ze matka dzieckiem manipuluje przeciw ojcu i grozba wisi w powietrzu;;;
Mamusia takich słów używa w stosunku do dziecka to i mały takie własnie zna. BYła mojego TZta też próbowała manipulować dziećmi przeciwko tacie . więc znam troszkę te tematy , głupie baby załatwiają swoje sprawy ( chcą się zemścić na tatusiach ) przy pomocy dziecka niestety.

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość
Mnie trzyma cały dzień to nagranie z tym chłopczykiemtak mi smutno,że tyle niewinnych dzieciaczków musi cierpieć przez głupich dorosłych ludzii huczy mi po głowie jak ten maluszek krzyczy"żeby mi krew nie leciała"

Kupiłam ten wózek http://allegro.pl/maclaren-techno-xl...489769726.html rzeczywiście maclareny zyskują dopiero po zobaczeniu na żywo jak dla mnie.Podoba mi się wizualnie,jest taki inny od x-landera.Mało budy mu nie połamałam,bo chciałam otworzyć tak jak w xlandkuFajnie,że ma kieszonkeI jak łatwo go złożyć.
Dałam za niego 1270zł i niby gratis dostałam maclarenową parasolkę,a teraz patrze,że parasolka aż 150zł kosztuje

Gmyrelka a Ty Ci się udało dużo taniej złapać.

Chciałam różowo-brązowego kupić,ale od ręki nie mieli go to wzięłam szaro-fioletowego i dobrze,bo jednak bardziej mi się podoba.
I facet powiedziałmi,że one wagowo są do 29 kg.

Widziałam też tego quinny zapa co tak go chciałam i oj nie kupiłabym go

Muszę teraz sprzedać głęboki wózek-najpierw spróbuje u siebie w mieście,żeby się z kurierami nie męczyć.Oby poszedł

---------- Dopisano o 17:19 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Dziewczyny widziałyście jakie teraz są fajne łóżeczka
Ja pierwszy raz widzę.

Szkoda,że Nina już taka duża
http://allegro.pl/lozeczko-turystycz...487257582.html
ten tańszy ma mniejsze koła , mniej waży jest węższy sporo .
te łóżeczka kiedyś już były troszkę inny kształt jak jeszcze szymek był mały je widziałam i innej firmy też były podobne fajna sprawa .
a z wózka napewno będziesz zadowolona

Cytat:
Napisane przez dusiaka Pokaż wiadomość
Asiulek - ja kupiłam jakiś czas temu paczkę ciuszków dla małej. wiszośc nexta, w tym sa właśnie legginsy, dokładnie takie:
http://allegro.pl/od-majeczki-super-...489058739.html

jestem z nich zadowlona, pasują do tunik i bluzeczek też, wyglądaja z daleka jak dżinsy.

P0P - szkoda, że musisz jechać, ale ja Ciebie rozumiem. W pracy źle, bez pracy też. Byle do weekendu i znowu będziesz w domku z Oliwką

Maclaren xlr -to baaardzo dobry wybór. Też taki mam - właśnie różowo-brązowy
Ten tańszy jest troszkę węższy, innych różnic nie sprawdzałam, ale pewnie jest więcej.

STO LAT DLA NASZYCH WSZYSTKICH JUBILATÓW
Xt ma mniejsze kołA , MNIEJ wazy jak napisałas jest węższy nie ma wkładki w środku. chyba tyle by było .

Cytat:

P0P powodzenia w pracy
widziałam wersje ze skóry i burbery w kratkę za chyba jakoś 3 koła
o tu jakie cudo he he
http://www.bobowozki.com.pl/product_...7&%3CosCsid%3E
o ten skórkowy
http://www.bobowozki.com.pl/product_...4&%3CosCsid%3E

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości