Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX - Strona 97 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-08, 22:15   #2881
Maryha_ah
Zakorzenienie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie - kto raz wejdzie już zostanie! Część XXIX

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość

U mnie tez troche zabawna historia z kwiatkami wczoraj wyszla. Bo Ja dostalam moje wczoraj wieczorem a nie dzis, bo TZ stwierdzil ze nie bedzie mial skad kwiatkow rano wziac. Ale.
Wiec wczoraj wieczorem wrocil do domu a ja sie uczylam i potrzebowalam skupienia. A TZ od samych drzwi irytujacym glosikiem nawoluje - Maryska!!!, Maryska!!! (tak do mnie mowi, tak mam na drugie), a ja zeby nie jeczal bo sie ucze. A on dalej , zdejnmuje byty i ''Maryska!!! Maryska!!!!''. No to ja ''przestan, probuje sie skupic''. A ten dalej wchodzac po schodach i idac przez przedpokuj nawoluje. Taki potrafi byc irytujacy czasami. I wszedl do pokoju, stanal za mna i znow Maryska!!!, a mnie szlag juz trafil i jak sie wydre ''kur*** zamknij sie'' a on mi kwiatki pod nos.
Taki mial genialny plan, ze wyprowadzi mnie z rownowagi i da mi kwiatki. Dziwny czlowiek, ale lepsze takie rozrywki niz nuda.
ja lubię wszelkie takie durnowate rozrywki

Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość
wspólczuję wam, że macie problemy ze skóra, a najgorsze, że nie ma konkretnego lekarza, albo jak jest to trzeba płacic jak za zboże za wizytę, a wiadomo jak ważna jest cera dla kobiety.
Da się za darmo iść do dermatologa. Ja własnie będę się zapisywać niebawem,ciekawe ile trzeba czekać... ale mi się nie spieszy. Poczekam.

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Jak TŻ u mnie ostatnio był, to założyłam długą luźną czarną koszulkę z rysunkiem kostuchy, a do tego długą luźną czarną spódnicę. Razem wyglądało to jak strój kostuchy (tylko bez kaptura). To powiedziałam TŻ-owi żeby mi do zestawu kosę kupił
....:haha ha:

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
Chatul nic jeszcze nie postanowilam powiedzialam mu ze inaczej to sobie wyobrazalam i musze to przemyslec. Caly czas mam nadzieje, ze one zrezygnuja.. nie wiem czas pokaze.
A wy w takiej sytuacji byłybyście za czy przeciw??
Ejejejej ja nie wiem!moglabyś w 1 zdaniu może przypomnieć sytuacje ?
Maryha_ah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:16   #2882
n0emi
Zakorzenienie

hehe wiecie co myslalam ze zostane zjechana za ta "zazdrosc" a tu wszystkie takie same
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:17   #2883
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:
wczesniej mial jechac na 3 teraz na 2...
nie wiem, nie wiem ...
Noemi,chciałaś tego wyjazdu i tego sie trzymaj, pamiętaj co sobie kupicie i jak wam to życie ułatwi

a laskami się nie martw, bo tym sposobem to bys go musiała przywiązac do siebie, bo gdy ktos chce zrobić coś nie w porządku to zrobi, nikogo sie nie upilnuje, czy to bedzie 2 bloki dalej, czy 1000km stąd
Mitonic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:17   #2884
Jennifer85
Zakorzenienie

Ide do wyrka, moze dzis mi sie uda wyspac Trzymajcie kciuki
Buzki

Jennifer85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:17   #2885
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Chatul nic jeszcze nie postanowilam powiedzialam mu ze inaczej to sobie wyobrazalam i musze to przemyslec. Caly czas mam nadzieje, ze one zrezygnuja.. nie wiem czas pokaze.
A wy w takiej sytuacji bylybyscie za czy przeciw??
Ja uwazam (ale to tylko moje zdanie i ja bym tak zrobila), ze jakby mial chlop zdradzic to i tak by zdradzil. A jakby wyjechal bez panienek to te panienki nie sa jedyne na swiecie i bez nich tez moglby zdradzic na wyjezdzie. A jesli nie jest sie facetowi w stanie zaufac to ja bym takiego zwiazku nie zniosla.
Nie potrafilabym budowac zwiazku, na braku zaufania. I moze nie bylabym szczesliwa z panienek wyjezdzajacych z nimi, ale nic bym nie powiedziala i zaufala swojemu TZ. Bo ja zazdrosc uwazam za brak zaufania, a brak zaufania za brak szacunku. Nie zycze sobie zeby TZ okazywal mi zazdrosc i ja nie okazuje jemu. Chyba ze dlaby mi powody do zazdrosci, ale wtedy to juz bylby koniec zwiazku.

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

Edytowane przez kocurzyca
Czas edycji: 2011-03-08 o 22:19
kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:18   #2886
n0emi
Zakorzenienie

maryho TZ jeedzie na 2 miesiace za granice w celach zarobkowych i o to wszystko
Stary 2011-03-08, 22:18   #2887
Jennifer85
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwazam (ale to tylko moje zdanie i ja bym tak zrobila), ze jakby mial chlop zdradzic to i tak by zdradzil. A jakby wyjechal bez panienek to nie te panienki sa jedyne na swiecie i bez nich moglby zdradzic na wyjezdzie. A jesli nie jest sie facetowi w stanie zaufac to ja bym takiego zwiazku nie zniosla.
Nie potrafilabym budowac zwiazku, na braku zaufania. I moze nie bylabym szczesliwa z panienek wyjezdzajacych z nimi, ale nic bym nie powiedziala i zaufala swojemu TZ. Bo ja zazdrosc uwazam za brak zaufania, a brak zaufania za brak szacunku. Nie zycze sobie zeby TZ okazywal mi zazdrosc i ja nie okazuje jemu. Chyba ze dlaby mi powody do zazdrosci, ale wtedy to juz bylby koniec zwiazku.

Ma dokladnie takie same zdanie
Zdradzic moze w kazdej chwili...

Stary 2011-03-08, 22:20   #2888
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja uwazam (ale to tylko moje zdanie i ja bym tak zrobila), ze jakby mial chlop zdradzic to i tak by zdradzil. A jakby wyjechal bez panienek to nie te panienki sa jedyne na swiecie i bez nich moglby zdradzic na wyjezdzie. A jesli nie jest sie facetowi w stanie zaufac to ja bym takiego zwiazku nie zniosla.
kocurzyco mysle dokladnie tak samo, ale jak nagle znajdzie sie w sytuacji np takiej jak ja to czasem wyobraznia plata nam figle.
Stary 2011-03-08, 22:21   #2889
Jennifer85
Zakorzenienie

noemi a z moim sie rozstawalam w taki sposob pare razy! Nie ma wyjscia trzeba zaufac

Stary 2011-03-08, 22:22   #2890
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryha_ah Pokaż wiadomość

Da się za darmo iść do dermatologa. Ja własnie będę się zapisywać niebawem,ciekawe ile trzeba czekać... ale mi się nie spieszy. Poczekam.

to trzymam kciuki, żebyś trafiła na lepszą niż ja
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:22   #2891
n0emi
Zakorzenienie

musi byc dobrze

jutro mam rajd po miescie musze pare spraw pozalatwiac, jak ja wstane tak rano
Stary 2011-03-08, 22:22   #2892
Mitonic
Wtajemniczenie

Cytat:

i:
Maryho, pewnie, że sie da, ale chodzi mi o to,że raz że terminy jak z kosmosu, a dwa bedę szczęśliwa, gdy ktoś mi powie, że na wizycie na NFZ, taki lekarz przepisał konkretny leki, ktore pomoga, a nie leki za duzą kasę, które w końcu wylądują w koszu.

ja dzisiaj usłyszałam o dobrym dermatologu, który wyleczył z trądziku moje kuzynostwo, a byli juz u wielu specjalistów, i nic nie pomagało do tej pory, a buzia była tragiczna
Stary 2011-03-08, 22:22   #2893
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
maryho TZ jeedzie na 2 miesiace za granice w celach zarobkowych i o to wszystko
Wiesz no.. ja jestem malą zazdrośnicą, ale zawsze wierzylam swoim TŻom i wiekszym problemem było by dla mnie spędzenie tych 2 miesięcy osobno. Ale sama moze zapakuje się teraz w nowy związek wiedząc, że jest szansa ze w pazdzierniku opuszczę kraj na pól roku

Dla mnie rada jest jedna: dyskusja, dyskusja, dyskusja z TZ. Co do zdrady tak jak mowia dziewcyzny- jak będzie chciał to i moze kogos poznać pod Twoim domem ale jak Ty zniesiesz 2 miesiące bez niego? Rożne są dziewczyny i różnie do takich rozłąk podchodzą
Stary 2011-03-08, 22:23   #2894
kocurzyca
Zakorzenienie

A i jeszcze komunikat:

Bylam dzis w Primarku i zobaczylam ze slynne karmelowe torby znow sa.

Kupilam sobie pasek ladny.

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-03-08, 22:23   #2895
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jennifer85 Pokaż wiadomość
noemi a z moim sie rozstawalam w taki sposob pare razy! Nie ma wyjscia trzeba zaufac
moze to byc jakis swojego rodzaju test.
trudno jak zdradzi to przynajmniej teraz, a nie 10 lat po slubie

zartuje troche
Stary 2011-03-08, 22:24   #2896
Mitonic
Wtajemniczenie

dobranoc, uciekam i ja

Noemi, niech jedzie.
Stary 2011-03-08, 22:24   #2897
Jennifer85
Zakorzenienie

Cytat:
moze to byc jakis swojego rodzaju test.
trudno jak zdradzi to przynajmniej teraz, a nie 10 lat po slubie

zartuje troche

Rozumiem ale masz troche racji

Stary 2011-03-08, 22:26   #2898
n0emi
Zakorzenienie

maryho ja do taki rozstan nie podchodze za sentymntalnie, sama bede miala troche zajec przez te 2 miesiace, mam juz pare spraw zaplanowanych, na pewno bede tesknic ale wiem ze wytrzymam taki okres czasu.
Stary 2011-03-08, 22:26   #2899
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
hehe wiecie co myslalam ze zostane zjechana za ta "zazdrosc" a tu wszystkie takie same
Ja uważam, że taka zazdrość jest normalna. Bo zazdrość to nie tylko "boję się, że on mnie zdradzi". Zazdrość często przybiera formę: "on spędzi wakacje z innymi laskami, a nie ze mną", i to by mnie naprawdę bolało. Ja swojemu TŻ-owi ufam i nie boję się, że mnie zdradzi, ale nie chciałabym żeby z jakimiś dziewczynami przebywał częściej niż ze mną (Nie mam tutaj oczywiście na myśli dobrych sprawdzonych kumpelek itp.- jeżeli mieszkałyby blisko mojego TŻ-a, to jasne, że z racji odległości, to z nimi widziałby się częściej niż ze mną).
Stary 2011-03-08, 22:29   #2900
n0emi
Zakorzenienie

Chatul no wlasnie o cos takiego mi chodzi po czesci nawet podczas wyrzutow cos tam mu powiedzialam, ze tworzy sobie zaje bista paczke na wakacje, ze bedzie mial z kim imprezowac
na co on odp ze nie bedzioe balowal tylko trzymal kase dla nas, bo przeciez jedzie tez dla mnie zebysmy my mogli pobalowac
ehh duzo by gadac
Stary 2011-03-08, 22:33   #2901
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Chatul no wlasnie o cos takiego mi chodzi po czesci nawet podczas wyrzutow cos tam mu powiedzialam, ze tworzy sobie zaje bista paczke na wakacje, ze bedzie mial z kim imprezowac
na co on odp ze nie bedzioe balowal tylko trzymal kase dla nas, bo przeciez jedzie tez dla mnie zebysmy my mogli pobalowac
ehh duzo by gadac
Wszystko zależy też od tego ile czasu naprawdę by z tymi dziewczynami spędzał Bo wiadomo, że co innego gdyby przez pół dnia z nimi przesiadywał, a co innego gdyby czasem pogadał z nimi trochę wieczorem i tyle.
Ale rozumiem Twoje wątpliwości. Sytuacja nie jest jednoznaczna. Niby nic złego się nie dzieje, ale jednak pozostaje uczucie żalu i niezadowolenia.
Stary 2011-03-08, 22:33   #2902
n0emi
Zakorzenienie

jakies fajne mydlo mama kupila, dalej pachne tym mydelkiem taka swiezoscia
Stary 2011-03-08, 22:34   #2903
Maryha_ah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mitonic Pokaż wiadomość
Maryho, pewnie, że sie da, ale chodzi mi o to,że raz że terminy jak z kosmosu, a dwa bedę szczęśliwa, gdy ktoś mi powie, że na wizycie na NFZ, taki lekarz przepisał konkretny leki, ktore pomoga, a nie leki za duzą kasę, które w końcu wylądują w koszu.

ja dzisiaj usłyszałam o dobrym dermatologu, który wyleczył z trądziku moje kuzynostwo, a byli juz u wielu specjalistów, i nic nie pomagało do tej pory, a buzia była tragiczna
Sprawdzę, zobaczę jak będzie. Dluugo leczyłam się prywatnie (ciocia dermatolog) i pomimo całego zaufania jakim ją darze jako lekarza, nie zlikwidowała zupełnie moich problemów ale pomogla sporo, racja. Z powodów osobistych szukam innego

Cytat:
maryho ja do taki rozstan nie podchodze za sentymntalnie, sama bede miala troche zajec przez te 2 miesiace, mam juz pare spraw zaplanowanych, na pewno bede tesknic ale wiem ze wytrzymam taki okres czasu.
to niech jedzie.

Cytat:
Ja uważam, że taka zazdrość jest normalna. Bo zazdrość to nie tylko "boję się, że on mnie zdradzi". Zazdrość często przybiera formę: "on spędzi wakacje z innymi laskami, a nie ze mną", i to by mnie naprawdę bolało. Ja swojemu TŻ-owi ufam i nie boję się, że mnie zdradzi, ale nie chciałabym żeby z jakimiś dziewczynami przebywał częściej niż ze mną (Nie mam tutaj oczywiście na myśli dobrych sprawdzonych kumpelek itp.- jeżeli mieszkałyby blisko mojego TŻ-a, to jasne, że z racji odległości, to z nimi widziałby się częściej niż ze mną).
Oo właśnie tak. Nie chodzi o samą zdradę tylko że wakacje spędzi mieszkając z innymi dziewczynami, nawet jako koleżankami. smutno by mi pewnie było, ale cóż, uszy do góry i trzeba panować nad swoją zaborczością
Stary 2011-03-08, 22:35   #2904
n0emi
Zakorzenienie

mitonic karaluchy pod poduchy
Stary 2011-03-08, 22:38   #2905
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Oo właśnie tak. Nie chodzi o samą zdradę tylko że wakacje spędzi mieszkając z innymi dziewczynami, nawet jako koleżankami. smutno by mi pewnie było, ale cóż, uszy do góry i trzeba panować nad swoją zaborczością
Czasami zaborczość ma sens Ale wszystko bardzo zależy od danej pary i danej sytuacji Nie można na wszystko pozwalać, ale nie można też wszystkiego ograniczać
Stary 2011-03-08, 22:59   #2906
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:

U mnie tez troche zabawna historia z kwiatkami wczoraj wyszla. Bo Ja dostalam moje wczoraj wieczorem a nie dzis, bo TZ stwierdzil ze nie bedzie mial skad kwiatkow rano wziac. Ale.
Wiec wczoraj wieczorem wrocil do domu a ja sie uczylam i potrzebowalam skupienia. A TZ od samych drzwi irytujacym glosikiem nawoluje - Maryska!!!, Maryska!!! (tak do mnie mowi, tak mam na drugie), a ja zeby nie jeczal bo sie ucze. A on dalej , zdejnmuje byty i ''Maryska!!! Maryska!!!!''. No to ja ''przestan, probuje sie skupic''. A ten dalej wchodzac po schodach i idac przez przedpokuj nawoluje. Taki potrafi byc irytujacy czasami. I wszedl do pokoju, stanal za mna i znow Maryska!!!, a mnie szlag juz trafil i jak sie wydre ''kur*** zamknij sie'' a on mi kwiatki pod nos.
Taki mial genialny plan, ze wyprowadzi mnie z rownowagi i da mi kwiatki. Dziwny czlowiek, ale lepsze takie rozrywki niz nuda.

Cytat:
A wy w takiej sytuacji bylybyscie za czy przeciw??
Ja chyba pozwoliłabym jechać ale w środku byłoby mi z tym źle i byłabym bardzo zazdrosna mimo że ufam Tż ale nie ufam innym a wiadomo że kobiety są bardzo przebiegłe

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 23:00   #2907
Maryha_ah
Zakorzenienie

Czytam jakąś nowelkę Prusa na jutro, ale mi się nie chce. Nienawidzę siebie za to lenistwo i marazm naukowy.
Stary 2011-03-08, 23:03   #2908
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Czasami zaborczość ma sens Ale wszystko bardzo zależy od danej pary i danej sytuacji Nie można na wszystko pozwalać, ale nie można też wszystkiego ograniczać

Kazdy powienien w zwiazku sam wiedziec do gdzie sa granice i do czego mozna sie posunac zeby nie zranic drugiej osoby. A gdybym miala niepozwalac czegos chlopu to tez nie wiem. Sam powinien wiedziec co moze a czego nie, dzieckiem nie jest. A jak by nie wiedzial gdzie sa granice to wie gdzie sa drzwi.
Mojego TZ same dziewczyny otaczaja, wyplakuja mu sie w ramie, jest ich najlepsza przyjaciolka, ale nie mam z tym problemu.

Kiedys mialam jeden problem, bo okazalo sie, ze jedna przyjaciolka wiedziala oczyms o czym ja dowiedzialam sie w ostatniej chwili. Jej to nie dotyczylo, a mnie owszem. Fruwalo wtedy wszystko. I od tamtej pory sytuacja sie nie powtorzyla (5lat).

rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011

Stary 2011-03-08, 23:06   #2909
n0emi
Zakorzenienie

miki niektorych jego kolezanek nie znosze mial kiedys przyjaciolke i jak z nim zaczynalam byc okazalo sie ze nagle cos do niego czuje, pozniej zerwala przyjazn i wykasowala go z nk
jeszcze jedna zagadywala go caly czas na gg i jak ja widzialam to scinala wzrokiem myslakam ze jej kudly powyrywam. Oczywiscie nie ma z nimi kontaktu bo sam powiedzial ze sa podstepne i falszywe.
mowi ze te dziewczyny sa spoko i nie takie jak tamte

chociaz nie powiem tez mam natretnych kolegow. Mowilam wam ze odezwal sie do nie chlopak bo zobaczyl mnie gdzies tam i zdobyl moj nr? i teraz calt czas pisze do mnie i dzwoni juz pojechalam po nim zeby dal mi spokoj to paree dni nie odzywal sie a ost znowu pisal zebym wpadala na jakas impreze
Stary 2011-03-08, 23:19   #2910
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja chyba pozwoliłabym jechać ale w środku byłoby mi z tym źle i byłabym bardzo zazdrosna mimo że ufam Tż ale nie ufam innym a wiadomo że kobiety są bardzo przebiegłe
Jak facet kocha i jest w porządku, to nie zdradzi. Choćby otaczały go najprzebieglejsze baby. Wszakże facet swoje uczucia i swój rozum ma
No i mężczyźni też bywają przebiegli

Ale rozumiem. Sama nie chciałabym aby takie podstępne baby się wokół mojego TŻ-a kręciły. Ufam TŻ-owi, ale nie ufam podstępnym babom.

Cytat:

Kazdy powienien w zwiazku sam wiedziec do gdzie sa granice i do czego mozna sie posunac zeby nie zranic drugiej osoby. A gdybym miala niepozwalac czegos chlopu to tez nie wiem. Sam powinien wiedziec co moze a czego nie, dzieckiem nie jest. A jak by nie wiedzial gdzie sa granice to wie gdzie sa drzwi.
Mojego TZ same dziewczyny otaczaja, wyplakuja mu sie w ramie, jest ich najlepsza przyjaciolka, ale nie mam z tym problemu.
Ale właśnie- Ty wiesz, że Twój TŻ jest dla nich najlepszą przyjaciółką, a nie potencjalnym partnerem. Sama nie mam problemu z tym, że TŻ ma koleżanki itp. To normalne. Ja za to mam kolegów. Z TŻ-em wiemy, jak dla nas wygląda relacja koleżeńska, a jak partnerska, zarezerwowana tylko dla ukochanej osoby. I na koleżeńskie w stosunku do innych osób możemy sobie pozwolić, a na partnerskie już nie.

Cytat:
Kiedys mialam jeden problem, bo okazalo sie, ze jedna przyjaciolka wiedziala oczyms o czym ja dowiedzialam sie w ostatniej chwili. Jej to nie dotyczylo, a mnie owszem. Fruwalo wtedy wszystko. I od tamtej pory sytuacja sie nie powtorzyla (5lat).
Nie dziwię Ci się. Dobrze, że TŻ zrozumiał swój błąd
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości