|
|
#391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zuziowo- Wymiataczkowy wiosenny wywątek
Małgosiu, Iwonko
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
Wielkie to świento we firmie u mnie, mówiem Wam.
Dostałach moc tulipanóf (chopaki s produkcji) oras życzeń ot Prezydium, tak szczerych, że sie o ich plomby zaczeam bać, jak je popszez zemba cedzili Takie uprawnienie równe, feminiści, normalnie, pełnom zembatom gembom Ale za to jutro jednak i pojutrze malutkie wolne - f piontek muszem wrócić na ten padół fabryczny, by ogarnonć letko Gości (to ostatni jusz Goście, lo, lo, lo... ) i w poniedziaek: trans-for-ma-cja! Jak w Załodze G! Wylot znaczy Ale mi dadzom popalić w ten poniedziaek ...
|
#393 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
![]() Ogórek, ogórek, ogórek Zielony ma garniturek I czapkę i sandały Zielony, zielony jest cały ![]() Agoo
|
|
#394 |
|
Piers do przodu
|
U mnie były 3 fioletowe goździki i duża tabliczka czekolady Milka
tylko ja dziś jestem na max półpłynnym wikcie ....Jużem ciekawa tego poniedziałkowego Furki galimatiasu
Dying is easy it's living that scares me to death . ![]() Edytowane przez Katty_p13 Czas edycji: 2011-03-08 o 15:09 |
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
A czemu Ci dadzom popalić, Furkaduszo ?
Ty im rano nic nie mów. Ty im złóż pismo o drugiej na przykład
|
#396 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po co mam drżeć cały dzień A tak, na du.po.ścisku, ale pszesiedzem po cichutku, a pot koniec dnia wrenczem...Ło jezu Fstyd żebych ja sie tak baa.
|
|
#397 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
jakby co to krzycz, dolecę z jaką pałą
|
|
#398 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Cytat:
O wybaczenie na okoliczność braku dłuższej wypowiedzi upraszam. Na swoje usprawiedliwienie powiem tylko, że styranam była okrutnie. I siem mnie gadać nie ściało ![]() Cytat:
Cytat:
Ło Jesu... Tulypana nie dostałam. Dostałam rózie- sztuk kilka. I czekoladę gorzką od Taty. I duże Milkowe serce, od Teścia. I wycisk umysłowy w pracy dostałam. I znowu bedzie, że mi się gadać nie chce
|
|
#399 |
|
Zadomowienie
|
Jewonko
Kasiunia - ja siem chce rozliczyć s Patałachamy jak mie świdectfo po okresie wypowiedzenia bendom dawać. Chyba że komórkie mie wyrwom firmowom od razu Tak czy inaczej - bende zasyłać Wam na dniach mój nju namber Teras lecem ku urzendom oras Złotemu Szałasu, by flakoniszcze jeszcze upłynnić A potem tylko wrócem komunikacjom warszafskom do domu, ze żwirkiem kocim tylko oras jadła torbom lub dwoma. I wypadałoby nabyć papieru toaletowego, ale chyba to sobie darujem dziś No - to baj
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
tygrysu u mnie prymulka sztuk jeden, cukierków moc i winne grona ode jaśnie przełożonych. ode taty obiad. a czytałyście o metodzie na trolla, mnie zastanawia jedno słowo z tego artykułu "wyważyły"
Edytowane przez shachownica Czas edycji: 2011-03-08 o 17:19 |
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Wyważyły? tzn wypchnęły z zawiasów
|
|
|
|
#402 |
|
rude jest piękne:)
|
Maja dobre i to w moim wojewodztwie
,a najlepsze komentarze
|
#403 |
|
Zakorzenienie
|
no co zrobiły to wiem
ale jakoś nie mogę sobie tego zwizualizować dwie dziewczynki i drzwi, chiba, że to jaka sklejka była, abo co...
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Moje też są na kopa. Jedna 16tka dałaby radę |
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
btw, przypomniałam sobie superowską piosenkę, w sam raz na dzisiejszy dzień, kobiety
![]() eurythmics z arethą |
|
|
|
#406 |
|
Wtajemniczenie
|
Wewątek na trzeciej stronie
leży i kwiczy No to go poderwę
|
#407 |
|
Wtajemniczenie
|
Kfiatki dla Was, Dziewczyny
|
#408 |
|
Piers do przodu
|
ja nawet nie wiedziałam, że tak lubię gerbery
![]() idę pobulgotać i spać
|
#409 |
|
Zadomowienie
|
A ja skorzystałam z dnia wolnego i odwiedziłam koleżankę. Dostałam sztuk jedna tulipana w klubie fitness i życzenia zewsząd Poza tym doleciało moje Amour Le Parfum i Hypnotic Poison ![]() A, no i zanabyłam drobne (czyt. na szczęście niedrogie) części do samochodu i flaszke oleju - też niech ma. Jeszcze tylko Klub zaliczę dziś i idę spać bo zmęczona jestem okropnie. Dobranoc
|
#410 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba muszę odszczekać to, co wew duszy nagadałam dzisiaj na wrednych, nie pamiętających o moim święcie mężczyzn. Nikt mi kwiatka nie dał, ani nie pisał, ani nie dzwonił. No to w złości zanabyłam włoskie szpilki na czerwonej podeszwie w wersji nude (do niczego mi nie potrzebne i wiem, wiem, miałam nie kupować więcej butów
). No i tak psioczę na nich wew tej duszy, a tu kurier przynosi mi świąteczne For Her edp od tajemniczego wielbiciela ![]() Wstrętna małpa ze mnie, nie powinnam była w nich zwątpić... |
|
|
|
#411 |
|
Zadomowienie
|
Rawito, poka śpilki
dzie i za ile? Gratuluję flaszki ![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:19 ---------- Bo ja tak po cichu marzę o śpilkach nude lakierowanych najlepiej z odkrytym palcem z czerwonym pazurem i najlepiej z czerwoną podeszwą... Ja bym nosiła do czarnych ciuchów ![]() Nawet do czarnych grubszych rajstop
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
W Humanicu. Firma nazywa się Minozzi Milano. Niestety nie znalazłam w necie katalogówek, więc nie wiem, czy uda mi się pochwalić, bo aparat mam w strasznie kiepskiej formie. Są na ukrytej platformie, na szalenie wysokiej szpili, z odkrytym palcem, którego większość Wymiataczek nie znosi, łącznie ze mną, ale do dzisiaj (bo wiecie jak to jest, nagle przeszyła mnie strzała amora na ich widok i przestało mieć znaczenie, że to jakieś peep shoes). Nogi w nich są dłuuuugie.
W ogóle, polecam Humanic, jeżeli poszukuje która szpili nude. Jest bardzo duży wybór takowych. Uprzedzam jednak, że większość na strasznie wysokich obcasach. Ceny średnie, szpile ok. 250-350 zł, czyli taniej niż w Venezii, drożej niż w Deichmannie. Edit: doczytałam o czym marzysz. Tym bardziej polecam Humanica Moje co prawda nie lakierowane, ale resztę warunków spełniają. Zamierzam je nosić do czerni i beżowych kabaretek
Edytowane przez rawita Czas edycji: 2011-03-08 o 23:35 |
|
|
|
#413 |
|
Zakorzenienie
|
Tygrysu
Wszystkim gratuluje prezentow, kwiatow i bombonierkow Szczegolnie Rawicie gratuluje flaszki i piptołów w kolorze nude Ja nie dostalam nic, moj małż myslal, ze takiego swieta nie ma i je sobie wymyslilam, musialam mu w google udowodnic, wiec z tej okazji kupilam sobie kilka ksiazek na koszt niedowiarka . Pewnie za rok bede mu udawadniac znowu ![]() nie to, zebym obchodzila ![]() Agoo, kuruj sie Furko, normalnie doczekac sie nie moge wiesci z poniedzialkowego frontu
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
#415 |
|
Zadomowienie
|
Dzię dobry bardzo
![]() Sha Mie dziefczenta z dechom poruszyły ![]() I zeurythmiscowaach swojego grajka pszenośnego, empeczy znaczy - dzisiej mie bendzie do trudu dopingować ![]() A pszedtem pozostawiam - s jakże serdecznymi pozdrowieniami, utfór dedykowany Paulowi pszes Iana ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Uhpu2...eature=related I z nim w suchafkach udajem sie w tereny kuchenne (jak dobrze wstać skoro świt i nie iść do roboty!
Wymiana perfumowa: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=373319 Edytowane przez Furkadusz Czas edycji: 2011-03-09 o 06:16 |
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
Rawito, ja właśnie niedawno zaszłam do Humanica i powiem Ci, że byłam mile zaskoczona, bo do tej pory myslałam, ze to taki drugi Daichman a okazuje sie, ze mają bardzo porządne buty i fajne fasony
|
|
|
|
#417 | ||
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
... no ładne kwiatki
![]() Cytat:
boże, po co jej części do samolotu ? Cytat:
a w tym momencie uszy jej oklapły łącznie z cyckami, bo nie spotkała na swej drodze takowego miejsca I tu pytanie mam do Skarbiątka : czy jest w Lublynie rzeczony Humanic ? (pewnie nie) albo chociaż ów Minozzi ? (tyż pewnie nie) Ach, ach gratuluję Wam flachoników pachnących i butków Dzię doberek
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2011-03-09 o 08:34 |
||
|
|
|
#418 |
|
Piers do przodu
|
Witojcież środowo
Ja też nie natknęłam się na razie na Humanica ale to pewnie dlatego, że CH Reduta to dla mnie nie mniejsza wyprawa jak na łono przyrody działkowe a że centra handlowe z reguły omijam szerokim łukiem to ....Mammito, w Lublinie nie ma Humanica
|
#419 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Humanic ma fajne rzeczy,ale w 3mieście jest chyba tylko na Matarni ![]() Słoneczko za oknem
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:33.

Takie uprawnienie równe, feminiści, normalnie, pełnom zembatom gembom
) i w poniedziaek: trans-for-ma-cja! Jak w Załodze G!
Wylot znaczy 
i im dłużej jem, tym bardziej chce mi się takich soczyście zielonych, świeżo - ogórkowych 

tylko ja dziś jestem na max półpłynnym wikcie ....

idę pobulgotać i spać
ale to pewnie dlatego, że CH Reduta to dla mnie nie mniejsza wyprawa jak na łono przyrody działkowe