TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV 2010 - Strona 68 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-03-08, 20:04   #2011
mrowak
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

Cześć dziewczyny,

bo pewnej przerwie po pierwsze składam spóźnione ale cieplutkie życzenia wczorajszej solenizantce Olusi i dzisiejszym berbeciom bliźniaczym martuko- rośnijcie zdrowo i pięknie maluchy! ech....i się wzruszyłam...

Cytat:
Napisane przez Ferrou Pokaż wiadomość
kuwaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!
Ale jestem wściekła.... byliśmy z małym przed chwilą u lekarza... I co... Obturacyjne zapalenie oskrzeli
to już jakieś kpiny ze strony tej pożal się Boże pani doktor!

Cytat:
coś do poczytania Mrowak, Baobabek i reszta uczących w szkołach - tekst dla Was hahah

http://peb.pl/kawaly-i-zabawne-tekst...mezczyzny.html

no pięknie

Catro, Olcia cudna ona naprawdę kiedys byla malusia, maluteńka i czy to naprawdę było rok temu?????

Cytat:
Napisane przez ASIULEK_23 Pokaż wiadomość
Ja po wizycie u gina na cytologii. na jego oko jest dobrze ale wyniki za 3 tygodnie to się okaże. No i zapisałam się na usg piersi na... 26.04 no ale... poczekam. Zbadał mi piersi "ręcznie" i nic nie wyczuł ale lepiej sie upewnić.
Asia, może ja nie pamiętam i już o tym dawno pisałaś, ale przypomnij proszę jak Twoje wyniki u endokrynologa>???
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 20:08   #2012
ASIULEK_23
Zakorzenienie

Dot.: TeŻet, seks i guarana -nie tylko o dzieciach od samego rana - ROCZNIAKI III-IV

A nawet nie wiem czy pisałam wsio ok w każdym razie...
Także może faktycznie muszę szukać pomocy u psychologa

badania ogólne- mocz i krew też ok (też nie wiem czy pisałam... )

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )

Edytowane przez ASIULEK_23
Czas edycji: 2011-03-08 o 20:09
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 20:13   #2013
agnieszka09
Wtajemniczenie

WSZYSTKEIGO NAJLEPSZEGO DLA ASI I WOJTUSIA:roza :

http://s6.suwaczek.com/201003261565.png

ADRIANEK 11.10.2011

NASZ SLUB 11.08.2012
agnieszka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 20:13   #2014
ASIULEK_23
Zakorzenienie

A moja kolezanka z pracy robiła sobie te same badania co ja bo nie mogla długo zajść w ciążę i niestety musi brać hormony tak mi jej żal, bo tak bardzo pragnie dziecka a wyniki nie wyszły takie jak trzeba... ma nadczynność tarczycy.

"Ktoś" ( tp. 3.12.2014 )
ASIULEK_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 20:14   #2015
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

o ja tego widziałam http://maclaren.pl/product_info.php?products_id=235

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 20:30   #2016
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
a ten fajowy bardzo mi się podoba
Stary 2011-03-08, 20:43   #2017
Ferrou
Zakorzenienie

Dziewczynki.. poratujcie głosikami

https://wizaz.pl/akcje/rossmann/ross...il-115948.html

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 21:08   #2018
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

mloda tak, poradziłam sobie z wózkiem Bardzo Wam dziękuję (Tobie i tż). Zapakowałam najpierw gondolę, fotelik bokiem w gondoli i na to stelaż trochę góry dobudowałam innym pudłem, posklejałam i mi wyszło niecałe 36 zł

anakazar
ja wyhaczyłam w sklepie promocję i dałam niecały 1000zł za mojego maca - mam techno xt, Ania Ty chyba też?? ciekawe czym techno od xlr się różni

Dziwne tylko że o xlr piszą że do 29kg, a xt niby do 15... aż mi się wierzyć nie chce, bo one niemal identyczne (xlr ma ładniejszą tą pikowaną wkładkę i te kolory dla dziewczynek )

Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 21:18   #2019
ania p
Zakorzenienie

Cytat:

zagłosowane

Cytat:
Napisane przez Gmyrelka Pokaż wiadomość
mloda tak, poradziłam sobie z wózkiem Bardzo Wam dziękuję (Tobie i tż). Zapakowałam najpierw gondolę, fotelik bokiem w gondoli i na to stelaż trochę góry dobudowałam innym pudłem, posklejałam i mi wyszło niecałe 36 zł

anakazar
ja wyhaczyłam w sklepie promocję i dałam niecały 1000zł za mojego maca - mam techno xt, Ania Ty chyba też?? ciekawe czym techno od xlr się różni

Dziwne tylko że o xlr piszą że do 29kg, a xt niby do 15... aż mi się wierzyć nie chce, bo one niemal identyczne (xlr ma ładniejszą tą pikowaną wkładkę i te kolory dla dziewczynek )
napisaqłam kilka postów temu czym się różnią
Stary 2011-03-08, 21:21   #2020
Ferrou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
zagłosowane

dziękuję
Stary 2011-03-08, 21:23   #2021
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość
Już mi sił braknie przy tych moich chłopakach. Co chwila którys ma perypetie żołądkowe, jakiś błąd maja czy co Żadne rotawirusy to nie są, już badanie krwi mieli kilka razy robione. A co chwila rozwolnienia, i wymioty. Erwi już drugi dzień się męczy, mnie już wykańcza to ciągłe martwienie, sprzątanie, kombinowanie żeby choć jedna łyżeczke zjadł, i żeby jej kolejny raz nie zobaczyć po chwili. Emil jutro do pracy po chorobowym wraca
Idę Erykowi kolacje robic, bo go zaniedbałam, a jeszcze w lekjach mu pomóc. Ech ale ponarzekałam, i zmykam.
Biedne chłopaki i mamusia

Cytat:

Nie pisałaś

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 21:28   #2022
Gmyrelka
Wtajemniczenie

GG do Gmyrelka

Ania faktycznie Jakoś myślałam że to do tego innego co ana linka wstawiła A Ty masz xt techno? On serio do 15kg? Jeśli tak to ja za miesiąc gdzieś będę musiała go sprzedać

A ja mam już garderobę A mój Marci tak się z niej ucieszył, że po szyje się obsrał i było tego tyle że jak mu "umiejętnie" zdejmowałam bodziaka bo był cały gównem wysmarowany, łącznie z włosami

Na stronie uwagi nic nie ma o tym Szymusiu ... przerażające jest to, że w dzisiejszych czasach nie na policję czy prokuraturę można liczyć, a na media ...

Edytowane przez Gmyrelka
Czas edycji: 2011-03-08 o 21:31
Gmyrelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 21:34   #2023
ania p
Zakorzenienie

Gmyrelka - tak ja mam XT on też jest do więcej niż 15 szymek waży 16.5 i wózek się pod nim nie złamał

ferrou co ile można głosowac ?
Stary 2011-03-08, 21:45   #2024
Ferrou
Zakorzenienie

Aniu, tylko raz
Stary 2011-03-08, 21:48   #2025
libra777
Zakorzenienie

Hej
Super że w uwadze o tym było , oby to pomogło
Tak patrzę na te wasze maclareny , boziu jakie one maja tyci kółka , jak dla mnie odpada , ja to bym sie tylko umeczyła nie wszędzie mamy równe drogi niestety.
Po za tym tak stwierdziłam że ja juz chyba wózka nie kupię, gdzie ja nim będę jeździć , na spacery to już Miko nie chce w wózku , bryka po podwórku i nawet za rękę się nie da prowadzić.
Mamy zamontowany fotelik na rowerze i dzisiaj była dość długa przejażdżka i widziałam że się podobało, siedział sobie jak król , rozglądał się na boki , gdzie nam teraz do wózka , zostanie ten co mamy i rower
Na zakupy i tak nigdzie nie jeździmy co najwyżej do marketu to w koszyku jeździ.
A śpiwora to już kupe czasu nie używamy , na dwór zakładam tylko zwykłe rajstopki i spodnie dresowe zazwyczaj albo z polaru, no i na górę kurtka.Wściekł by się gdybym go teraz wepchała w śpiwór w wózku.

Ferrou zagłosowane
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 21:54   #2026
mrowak
Zakorzenienie

Cytat:

bardzo się cieszę

Ferrou, poszłoooo
mrowak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:02   #2027
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
Hej
Super że w uwadze o tym było , oby to pomogło
Póki co tylko wspomnieli o tym nagraniu i że będzie o tym reportaż...

Ferrou też zagłosowałam

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:04   #2028
P0P70
Zakorzenienie

Ja już w Wawie. I do pracy.

P0P70 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 22:17   #2029
cigi
Rozeznanie

A ja bylam z moja wielka pchla w tamtym tygodniu u pediatry i byly dwa MINI DZIDZIUSIE; jejku, takie maciupkie malenstwewka, slodkie; i dzis tez bylam i znowu takie malenkie; kocham takie robaczki, burza mozgow- jakie sa zawody w kt. mozna pracowac z takimi babelkami? (no i takie co mozna sie wyksztalcic w krotkim czasie)
No i cora mi w koncu troche przybyla na wadze;

libra, a rower masz gorala?
Cytat:
A ja mam już garderobę A mój Marci tak się z niej ucieszył, że po szyje się obsrał i było tego tyle że jak mu "umiejętnie" zdejmowałam bodziaka bo był cały gównem wysmarowany, łącznie z włosami
a fuja ; to co, lepiej mu ta kupka idzie znaczy sie?? Moja do niedawna ciezko robila; a teraz je wiecej owocow, jablko sobie gryzie sama (bo podobno roznica jest jak jest rozdrobnione a jak dziecko gryzie ), jakiegos soczku ciut sie napije, no i rozne jedzonko, w tym kaszki i lepiej robi, na tyle lepiej, ze nie zdazam z nocnikiem

(ferrou tez sie pochwale, ze notke ci podnioslam )

---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ----------

Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
No i jak przechodzisz oddalenie z Oliwcia? Chcesz zostac jednak w tej pracy? Nie planujesz szukac czegos blizej dziecka?
cigi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 22:23   #2030
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
Póki co tylko wspomnieli o tym nagraniu i że będzie o tym reportaż...
To dobrze pewnie coś się ruszy , jak za kota się wzięli to tym bardziej za dziecko
Cytat:
Napisane przez P0P70 Pokaż wiadomość
To trzymam kciuki za Twoje dobre samopoczucie , bo pewnie Ci ciężko
Cytat:
Napisane przez cigi Pokaż wiadomość
libra, a rower masz gorala?
mam , ale do jeżdżenia samej , a fotelik mam założony na rowerze miejskim , ale też z przerzutkami ,bo chce też koszyk na kierownicę bo zawsze pewnie jakieś rzeczy będę brała ze sobą.

A jakbyś jej do tych owoców zmiksowała chlebek wasa pełnoziarnisty chyba macie coś takiego tam u was?
Stary 2011-03-08, 22:24   #2031
cigi
Rozeznanie

Basia mi w koncu wstala po 19 pelna werwy i energii, no ale przetrzymalam ja troche i spi ladnie;
Stary 2011-03-08, 22:28   #2032
Ferrou
Zakorzenienie

Dziękuję dziewczynki za głosy Wiedziałam że mogłam na Was liczyć
Stary 2011-03-08, 22:38   #2033
cigi
Rozeznanie

Cytat:

mam , ale do jeżdżenia samej , a fotelik mam założony na rowerze miejskim , ale też z przerzutkami ,bo chce też koszyk na kierownicę bo zawsze pewnie jakieś rzeczy będę brała ze sobą.

A jakbyś jej do tych owoców zmiksowała chlebek wasa pełnoziarnisty chyba macie coś takiego tam u was?
Nie wiem czy potrzeba, bo jak pisze, teraz juz w sumie bez problemow robi; nawet pare dziennie ;wiec jestem zadowolona;

A jaki masz ten miejski rower? po prosze o wszystkie dane- marke, wyglad (kola), cene i czy dobrze sie sprawuje, tzn czy lekko sie jedzie;
ja gorali nie trawie, bo sa dla mnie za ciezkie, nie mam sily na nich jezdzic, nie znosze tej pozycji bardzo pochylonej; ja mialam nawet niezly, dosc lekki i pasowal mi; a teraz (jak spadnie mi z nieba kasa) to chcialabym taki VTT- czyli wszystkie rodzaje terenu, bardziej przypomina miejski, ale nie do konca; no i ma dosc cienkie kola; super leciutko sie nim jedzie nawet pod gore, tylko jak teren jest bardziej piaszczysty to niestety juz sie zakopuje;

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

ferrou a Ty jak robisz taka mocna tapete, to ta cera wyglada naturalnie i swiezo? Bo ja wiem, ze bedzie zatuszowana, udoskonalona, na zdjeciach pieknie, ale jednak jak widze tak mocno umalowane dziewczyny (make up) to z daleka widac te tapete; ja tylko sobie podklad nakladam, bo inaczej czuje, ze tego za wiele, no ale doskonalej cery niestety po tym nie mam...

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

dziewczyny a pokazcie przyklady do czego maluchom leginsy wkladacie? to musi byc jakas dluzsza bluzeczka, nie? albo sukienka;

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

a jak basiek ma 73 cm, to rajtki jej kupowac takie na 74 czy na 86???
Bo nie kupowalam wiele dotychczas, podostawalam, ale one troche sciuchrane;

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

i cyz rajtki z lidla sa dobrej jakosci (mechacenie i scieranie)?
Stary 2011-03-08, 22:47   #2034
libra777
Zakorzenienie

Cigi nie wiem jaka to marka tego rowera to jest damka siedzi się tak lekko pochylonej do przodu , ma 6 przerzutek opony cieniutkie takie szosówki , raczej do jeżdżenia asfaltem nie na wertepy.
Musisz siąść na rower żeby wiedzieć czy Ci będzie pasował i jeśli masz problemy ze stawami u rąk to polecam taki żeby siedzieć na nim prosto , chodzi o to żeby przy jeżdzie nie trzeba się było pochylać nad kierownicą tylko ją leciutko trzymać.Bo mnie np. po jeżdżeniu góralem gdzie jest większy nacisk na ręce to bolą później łokcie.

Rajty z lidla są w miarę , rozmiar to zalezy od producenta , mój nosi jedne na 74 a już dawno wyrósł z takich ubrań
Stary 2011-03-08, 22:55   #2035
cigi
Rozeznanie

mloda jeszcze co do twojego salonu, nie wiem czy juz zdecydowalas sie na cos, ale na tej str co ktoras polecala jest np takie wnetrze; tez nowoczesne, a bardzo zywe, przez dodatki i drewno; mnie sie podoba (szczegolnie ta lawa)
http://deccoria.pl/warto-zobaczyc/no...domu,7,81.html
chodzi mi o to pierwsze wnetrze

---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Cytat:
Cigi nie wiem jaka to marka tego rowera to jest damka siedzi się tak lekko pochylonej do przodu , ma 6 przerzutek opony cieniutkie takie szosówki , raczej do jeżdżenia asfaltem nie na wertepy.
Musisz siąść na rower żeby wiedzieć czy Ci będzie pasował i jeśli masz problemy ze stawami u rąk to polecam taki żeby siedzieć na nim prosto , chodzi o to żeby przy jeżdzie nie trzeba się było pochylać nad kierownicą tylko ją leciutko trzymać.Bo mnie np. po jeżdżeniu góralem gdzie jest większy nacisk na ręce to bolą później łokcie.

Rajty z lidla są w miarę , rozmiar to zalezy od producenta , mój nosi jedne na 74 a już dawno wyrósł z takich ubrań
a na co powinnam patrzec zeby dobry rower kupic; jakie te przerzutki?, no wlasnie, wole takie siedzace; czy ci sie bez wysilkowo wjezdza pod gorke? jaka ta przerzutka powinna byc? Ten co nim jezdzilam mial jakies bardzo rozbudowane te przerzutki, i latwiutko sie wjezdzalo; przydalby sie taki, zeby byl jak miejski, ale kola troche szersze, zeby nie utknal w ziemi; Tak pytam, ale pewnie jeszcze sporo czasu uplynie, zanim jakis bede mogla sobie sprawic...

a ile ma Miko wzrostu?
Stary 2011-03-09, 05:23   #2036
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

Cytat:
Nie wiem czy potrzeba, bo jak pisze, teraz juz w sumie bez problemow robi; nawet pare dziennie ;wiec jestem zadowolona;

A jaki masz ten miejski rower? po prosze o wszystkie dane- marke, wyglad (kola), cene i czy dobrze sie sprawuje, tzn czy lekko sie jedzie;
ja gorali nie trawie, bo sa dla mnie za ciezkie, nie mam sily na nich jezdzic, nie znosze tej pozycji bardzo pochylonej; ja mialam nawet niezly, dosc lekki i pasowal mi; a teraz (jak spadnie mi z nieba kasa) to chcialabym taki VTT- czyli wszystkie rodzaje terenu, bardziej przypomina miejski, ale nie do konca; no i ma dosc cienkie kola; super leciutko sie nim jedzie nawet pod gore, tylko jak teren jest bardziej piaszczysty to niestety juz sie zakopuje;

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ----------

ferrou a Ty jak robisz taka mocna tapete, to ta cera wyglada naturalnie i swiezo? Bo ja wiem, ze bedzie zatuszowana, udoskonalona, na zdjeciach pieknie, ale jednak jak widze tak mocno umalowane dziewczyny (make up) to z daleka widac te tapete; ja tylko sobie podklad nakladam, bo inaczej czuje, ze tego za wiele, no ale doskonalej cery niestety po tym nie mam...

---------- Dopisano o 23:34 ---------- Poprzedni post napisano o 23:33 ----------

dziewczyny a pokazcie przyklady do czego maluchom leginsy wkladacie? to musi byc jakas dluzsza bluzeczka, nie? albo sukienka;

---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ----------

a jak basiek ma 73 cm, to rajtki jej kupowac takie na 74 czy na 86???
Bo nie kupowalam wiele dotychczas, podostawalam, ale one troche sciuchrane;

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

i cyz rajtki z lidla sa dobrej jakosci (mechacenie i scieranie)?
dla mnie rajtki z lidla to porażka, po praniu całe skluszczone, a ja nie cierpię kluchów na ubraniach, co do rozmiaru to Kubuś ma 82 cm wzrostu i rajtki ma na 80-86 ale zależy jaka firma, np z Coolclub 80-86 są za ciasne, a z gatty w sam raz. Z lidla wszystkie rajtki były za szerokie w pasie i wszystkie lądowały po praniu w koszu

---------- Dopisano o 06:23 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ----------

Sto lat dla Igusia

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 06:07   #2037
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Cytat:
a na co powinnam patrzec zeby dobry rower kupic; jakie te przerzutki?, no wlasnie, wole takie siedzace; czy ci sie bez wysilkowo wjezdza pod gorke? jaka ta przerzutka powinna byc? Ten co nim jezdzilam mial jakies bardzo rozbudowane te przerzutki, i latwiutko sie wjezdzalo; przydalby sie taki, zeby byl jak miejski, ale kola troche szersze, zeby nie utknal w ziemi; Tak pytam, ale pewnie jeszcze sporo czasu uplynie, zanim jakis bede mogla sobie sprawic...
Ja kupowalam typowy rower miejscki, bo jednak więcej po chodnikach jeżdzę i drogach rowerowych, niż po lesie. Jak chcesz dziecko w foteliku wozić tym rowerem, to radzę kupić na wzmacnianych kołach(obręcze) i nie może to być rower z gruba ramą, bo nie na każdej wtedy zamontujesz fotelik. Przerzutek ja dużo nie używam, mam chyba 3 z przodu, i 3 z tyłu. Zmieniam tylko jak pod górke jadę. Ja mam rower firmy KROSS

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 06:28   #2038
EciaPecia
Raczkowanie

Megi - sto lat dla Igorka z okazji pierwszej świeczki na torcie

Kurcze jak ten czas leci Rok temu biłyśmy sobie brawa z okazji narodzin haha

A ja rozłożyłam się maksymalnie. Z kataru poszło na gardło a teraz oskrzela Unikam Adasia, ale on już też ma katar, oby dalej nie zeszło :/ Jakie witaminki mogłabym mu teraz podać? Cebion?

PoP - powodzenia w pracy! Bądź dzielna jak zawsze

Adaś 28.03.2010
Zuzia 21.02.2012
EciaPecia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 06:48   #2039
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

EciaPecia u mnie tak samo ale juz sie lepiej czuje, wczoraj to nawet o 20 filmu nie obejrzalam bo juz spalam! taka bylam jakas przymulona;/ nie wiem sama czemu.
Ochoty jesc nie mam bo na co spojrze to mi sie nie chce jakos tak dziwnie.... bo glodna jestem.

Apropo wczoraj byly rozmowy w toku o anorektyczkach- boze jak te dziewczyny wygladaja;/
masakra...

powiem wam ze moja mama jest przegieta! tz sie wczoraj na dworzu w pracy pocil a jak przyszla to stwierdzila ze ziiiiimno jest bo WIATR wieje hahahaha

dzisiaj juz na bank ide z mala na spacer nie ma innej opcji.

no i oczywiscie

Wszystkiego najlepszego dla IGUSIA!!

---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

POP jak tam 1 dzien po takiej dlugiej przerwie w pracy??

---------- Dopisano o 07:48 ---------- Poprzedni post napisano o 07:47 ----------

moj tz ma krossa ja mam gianta , tez musimy sie rozejrzec za fotelikiem, oczywiscie zapomnialam sie chrzestnego zapytac jaki on ma a strasznie mi sie pdoobal.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 07:08   #2040
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:

Poratowałam Cię głosem ja i siostra
Cytat:
anakazar ja wyhaczyłam w sklepie promocję i dałam niecały 1000zł za mojego maca - mam techno xt, Ania Ty chyba też?? ciekawe czym techno od xlr się różni
Też chciałam jakąś promocjeDali parasolkę
Cytat:

Nina też tak potrafi
Za garderobę.
Cytat:
Basia mi w koncu wstala po 19 pelna werwy i energii, no ale przetrzymalam ja troche i spi ladnie;
To dobrze,bo się zastanawiałam czy Basiula zaśnie Ci szybko.
Cytat:
Cigi ja zakładam leginsy jak mała siedzi w domu nawet do body.Nie musi być dłuższa bluzeczka-tak myślę.Jak jest fajna normalnej długości bluzeczka to podoba mi się założona do leginsów-ja tak ubieramdo tunik też zakładam ofcors

A rajty najczęściej kupuje właśnie w lidlu-ja lubię bardzo ich rajstopki i mam pełno do lat dwóch

---------- Dopisano o 08:08 ---------- Poprzedni post napisano o 08:03 ----------

Wszystkiego najlepszego dla Igorka

U nas dzisiaj 11 stopni ma być,a w niedziele i poniedziałek 14

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości