|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4531 |
Marudziara
|
Dot.: Ekskluzywny Klub "Stojące nad grobem" - dla "starych" 25. i więcej latek
Chciałabym mieć 15 lat
![]() Niestety 25 na liczniku echh ![]()
#4532 | |
ForceIsStrongInThisOne...
|
Cytat:
![]() Jako damski odpowiednik Hugh Hefnera, jak Malla się z nim dorobi syna, to go rezerwuję ![]() Malla, będziesz moją teściową ![]() Nie chciałabym mieć znowu 15 lat, syfów na twarzy i plecach, spoconych łap i owsików! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4533 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Przypomniał mi się ogólniak i ubłocone, wybrudzone ziemią tulipany, prezent od klasowych chłopaków. Podejrzewałyśmy, że skądś je ukradli ![]() ![]() A ja bym nie chciała mieć 15tu, musiałabym chodzić do gimnazjum ![]() Z okazji dnia młodszych i STARSZYCH kobiet życzę Wam samych babskich przyjemności do końca dnia ![]() Bo jutro i tak do garów ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4534 | |
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Mów mi: mamo! A ja nie. Te zawirowania hormonalne, skretyniałe chłopaki, brak własnej kasy, flanelowe koszule...
![]() ![]() |
![]() |
#4535 |
Zakorzenienie
|
Najlepszego Babeczki kochane
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na "bez majtek" to jeszcze trochę za zimno. ![]() ![]() Spełnienie marzeń czyli w waszym przypadku owocnego bzykanka. ![]()
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
![]() ![]() |
![]() |
#4536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pojawiła się szansa na poznanie potencjalnego dawcy nasienia.... będzie w sobote kawka.... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4537 |
Wtajemniczenie
|
a mnie już głowa boli bo właśnie jestem na etapie szukania sprzętów do łazienki i płytek
wyliczanie ile płytki będą kosztować.... masakra.... idzie oszaleć
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4538 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() obfoc kurczak Ty kolo slonia to nawet nie stalas. Masz delikatne rubensowskie ksztalty jak najbatrdziej porzadane w Twoim stanie, niegdzie cie nie jest za duzo ![]() wlasnie dojrzalam dzis dzien kobiet , najlepszego moje Panie
I'm looking for a husband... ![]() Zyje tym co czuje, z zycia biore to co mi smakuje, szukam i znajduje, nie doluje kiedy mi brakuje ![]() ![]() ![]() Edytowane przez dzinek Czas edycji: 2011-03-08 o 15:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4539 |
Zakorzenienie
|
Dzięki za przyjęcie podglądacza ;*
Już się tłumaczę, no cóż to zdj w avku...to tak noo... z nadmiaru formaliny ![]() ![]() ![]() A Wasze poczucie humoru i sprośności nieraz ratowły mnie przed wpadnięciem w czarną d... no dziurę ![]() ![]() ![]() Wszystkiego najlepszego z okazji Naszego Święta...przede wszystkim duuużo siły na rozmowy o s... starości ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4540 |
Nie depcze krokusów
|
Aguś, możesz nam opowiedzieć o tych ex-perypetiach, jak chcesz
![]()
![]() |
#4541 |
Zakorzenienie
|
Agusia - nasz sokoli wzrok zawdzięczamy producentom butelek z grubym dnem
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4542 | |
Zadomowienie
|
witajcie kobiety
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Evuś ja się napiję... ale dopiero teraz ![]() ![]() ![]() oj ja zdecydowanie też bym nie chciała ![]() ![]()
![]() |
#4543 |
Marudziara
|
Właśnie wróciłam ze spaceru z psem matko jak zimno :/ ja chcę wiosnę
![]()
#4544 |
Zakorzenienie
|
Kochane, ja się zamierzałam ujawnić po przeczytaniu wszystkiego, ale mi nie dałyście ;-p dociekliwe mohery
![]() Mww deneka mówisz....musze spróbować ![]() Malla z tego co czytałam Ty tez na świeżo po związkowych zawirowaniach... ja ze swoich wyłażę do tej pory, a tu zaraz 2 lata mijają... ![]() ![]() ![]() Miłego wieczorka ![]()
![]() |
#4545 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4546 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Wy mi tu o moich "płucach" a zobaczcie, jaki mandragona ma rowek ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() a u mnie dzisiaj dało bukiet goździków (dla mnie - żółte a dla córki - tradycyjnie - różowe ![]() ![]() ![]() A no i byłyśmy dzisiaj z młodą u lekarzy (bo ta nasza miała wolne) i się okazało, że możecie mi mówić doktor kurczak ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4547 |
Zakorzenienie
|
hm... kurcze Kurczak o nasionach kawy nie pomyślałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4548 |
Nie depcze krokusów
|
Jedyne co dziś dostałam, to czekoladki od eksa, ale to zawsze coś
![]()
![]() |
#4549 |
Marudziara
|
Ja dziś dostałam czekoladki od Tż i czekoladki od taty
![]() Właśnie wyszłam z łazienki trzeba było sobie zrobić mumifikowanie w tym wieku już wypada ![]() ![]()
![]() |
#4550 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Agusia
![]() Ja już uciekam, mam taka migrenę od kilku godzin że zaczynam chodzić po ścianach. Do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4551 | |
Wtajemniczenie
|
Przypełzłam, dosłownie bo już nie dam rady chodzić, brat mnie na piętro wprowadzał tak mnie bolą biodra i stopy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agus witaj ![]() ![]() Mandragona Ślicznie ![]() Cytat:
![]() To ja o dzisiejszym wypadzie. Przyszli Indianie, jak na złość dzisiaj więc jestem 1000% kobiety w kobiecie. W dodatku przyszli chyba najbardziej krwawym plemieniem jakie tylko mogli znaleźć. Musiałam wstać o 5 ![]() Rajd po sklepach to osobny rozdział i historia warta przytoczenia bo poznałam nowy gatunek sprzedawcy. Fantastyczny usłużny mężczyzna. ![]() Z racji tego, że wszystkie sklepy i Targi Pracy otwarte były od 10, a jedynie lubelska Plaza od 9 zaczęłam stamtąd. Podrałowałam do CenaCzyniCuda i już po 10 min oglądania poczułam się ... bezradna i załamana. Podszedł do mnie gość z obsługi - na oko 30 - 35 lat, obrączka na palcu - i pyta czy pomóc, z uśmiechem i pełen entuzjazmu - 9 rano. Żadna z Jego koleżanek nawet na mnie nie spojrzała. Mówię Mu czego szukam, z jakiej okazji i do jakiej sukienki (Wzięłam ze sobą przezornie żeby łatwiej było dobrać buty i resztę). Poszedł przytachał w moim mikrym rozmiarze 36 kilka par. Na wstępie 3 od razu odniósł. Mierze i mierze i mierze, i jedne mi w oko wpadły takie fioletowe - inny odcień trochę jak sukienka - z paskiem na kostce, ale okazało się, że mimo bardzo lekkiego ich zapięcia po kilku chwilach zaczęły podpuchiwać mi stopy. Widocznie miały pasek w złym miejscu. Pomierzyłam i mówię Mu, że ja Tu pewnie jeszcze wrócę, ale z pomocą. Na co On, że się porozgląda i jak coś Mu w oko wpadnie to odłoży i poczekają. Cały czas cierpliwy i z uśmiechem. 9:30 No i poszłam po przyjaciółkę, która właśnie parkowała pod Plazą. Przeszłyśmy się po wszystkich obuwniczych po drodze i nic tam nie było, a jak już coś możliwego to nie było rozmiaru. Obsługa traktowała nas jak ubogie krewne, które nie wiedzą same czego chcą. Mimo, że wyraźnie na wstępie mówiłam że potrzebuje butów do sukienki na wesele, płaskich lub na bardzo małej koturence, nie za płytkich, rozmiar 36. Na prawdę nie wymagam dużo, ale to i tak chyba za wiele było dla niektórych. Na moje nie do końca zdrowe nogi na prawdę trudno coś znaleźć. Wróciłyśmy do CCC 10. Facet- Konrad- radość na pysiu i pokazuje siedzisko z odłożonymi butami ![]() ![]() Dodam, że w międzyczasie Konrad cały czas rozkładał inny towar, koleżanki się nadal nie interesowały. Po Ntej już parze ok 11 myślałam, że się załamie. Podbiega do nas z jakimś katalogiem, nadal nie strudzony w staraniach i radosny, kiedy ja już jestem zmęczona. "Zobaczcie te, te z różą na czubku, fajne są i do sukienki będą pasować, ale będę je miał dopiero za godzinę..." Ustaliliśmy, pojedziemy na Targi pracy i wrócimy, po drodze zahaczymy jeszcze jakieś sklepy i wrócimy, a On ... odłoży ![]() Targi pracy w Lu odbyły się chyba pod hasłem "Wyjedźcie wszyscy za granicę" Bo z Polskich propozycji prawie nic nie było. Głównie wyjazdy z euresa. Byłyśmy tam z przyjaciółką 15 min. Potem poszłyśmy w rajd po kilku sklepach w okolicy i... jak niepyszne z pustymi rękoma wróciłyśmy do CCC. Czekał na nas nadal w bojowym nastroju - 12, mimo, że ja byłam już jak flak z desperacją w oczach. No ale dobra, mierzę dalej, a On i Ewa jak satelity, po sklepie i znoszą to czego nie było. Szefowa coraz dziwniej na Niego patrzy, bo my w międzyczasie oczywiście gadka szmatka, śmiechy chichy ![]() ![]() Mierzę i o dziwo, DOBRE! ![]() Przylatuje "Jesteś pewna, na pewno dobre, nie cisną, wygodne?? Pamiętaj że jakby co możesz w domu pochodzić ostrożnie i jak coś okaże się nie tak to oddać". Zaczęłam się śmiać i cieszyć jak dziecko ![]() ![]() ![]() ![]() Popakowałyśmy do kasy z obietnicą, że jakby co to wrócimy... Szefowa przy kasie z niewinną sugestią w stylu "na plotki to po pracy". Na co ja Jej, że ja Pana Konrada poznałam dziś o 9 rano jak weszłam do sklepu pierwszy raz i że gratuluję tak świetnego, kompetentnego i cierpliwego pracownika. "Do sklepów z taką obsługą wraca się z radością i jeszcze wysyła znajomych. Jeśli prowadzą Państwo jakieś rankingi na "pracownika miesiąca" to ja chętnie oddam swój głos ![]() ![]() ![]() Buty są TU. Na zdjęciach tego nie widać, ale są czarne, welurowe. Z "ukrytą" małą koturenką, mimo to bardzo wygodne. powiem Wam, że jak żyję trochę ponad 26 lat NIGDY nikt w sklepie z obuwiem nie był dla mnie taki miły i cierpliwy. Poczułam się na prawdę ważna i dopieszczona. Pognałam do fryzjera na dalsze dopieszczanie ![]() Do fryzjerki chodzę od lat i ufam Jej. Włosy ścięłam dość dużo z tyłu i mam fryzurę pieszczocha ![]() ![]() ![]() Uwidzieć można TU. Fryzura już po drodze powrotnej i uśmiech nikły bo bardzo się styrałam tymi zakupami. Ale jestem mega zadowolona. Bliżej wesela pomyślimy nad balejażem ![]() Od fryzjera potoczyłam się do psiapsóły na późny obiad -16. A o 1740 do domu. Cały dzień z atakiem Indian w tle i coraz większym bólem bioder i stóp. W autobusie cieszyłam się że było ciemno bo płakałam z bólu już. No w końcu mogę paść ... zdałam relację ![]() Ja na dzień kobiet dostałam czekoladki, nowe buty, fryzurę i fantastyczną obsługę ![]() Dobrej nocy gaduły ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4552 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne buty, bardzo ładna Badymka
![]() Podsumowanie dnia kobiet: kwiaty, sztuk 2 (jedna sztuka odebrana nieosobiście, niestety). Kartki, sztuk 2 (obie od TŻa ![]() ![]() (żeby nie było za słodko, musiałam kolejnych kilka h słuchać narzekania TŻa na to, że musi kupić kąpielówki, że za drogo, że brzydkie itd. Miałam ochotę go ukatrupić. Albo jechać sama ![]() Miłego dnia 9 marca ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Kasza Manna Czas edycji: 2011-03-09 o 07:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4553 |
Wtajemniczenie
|
heeeej wróciłam z babskiej pijackiej imprezy i wcale mi się nie chce spać
![]() ![]() ![]() podsumowanie dnia:2 pudełka czekoladek,6 małych róż i kartka od nieobecnego ![]() ![]() mandra fajna fryzurka,pasuje Ci ![]() badymka obłędna historia,chyba się spodobałaś p.Konradowi ![]() ![]() ![]() Kasza ważne,że bilans dnia dodatni ![]()
#4554 |
|
Dzieńdoberkowo
![]() Przy kawie z rana witam kumy. Badymka, buciki są czarne czy fioletowe? Na zdjęciu wyglądają na fioletowe ![]() Włoski masz jak Aniołek ![]() Kurczak, dawaj tego bzyczka ![]() Malla, mateczo Ty moja ![]() MWW, zarabianie na dzieciach jest prawnie zakazane ![]()
![]() |
#4555 |
Zakorzenienie
|
Eva - na szczęście jest prawnie zakazane
![]() Czy moja przyszła synowa jeszcze śpi? Malla kochana ![]() Podsumowanie Dnia Kobiet: kwiaty sztuk 5 w tym 3 róże w bukiecie i 2 pojedyncze tulipany, czekolada sztuk 1, życzenia sms-owe - sztuk 2, buziaki, całusy jak zwał tak zwał - w niezliczonej ilości. Badymka - fajne buty, przestań się garbić!!!!!! Eva - ja przysiądę się z kubkiem herbaty... ( a nie mamy emotki z kawą czy złe denka od butelek założyłam?) |
![]() ![]() |
![]() |
#4556 |
|
Hehehehehe... my mamy emoty typowo, że tak powiem poranne
![]() ![]() ![]() ![]() i ![]() niech nas Bóg broni ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Eva ID Czas edycji: 2011-03-09 o 06:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#4557 |
Nie depcze krokusów
|
Nie śpię, mamo, idę do pracy zarabiać na nasz domek, ktoś musi, a teściowa zbyt dobra kobiecina, bym ją naciągała :P Przedłużyli mi wczoraj umowę... o pół roku
![]() ![]()
![]() |
#4558 |
Zakorzenienie
|
Malla, wpadkę? A chcesz sobie pozwolić?
![]() |
#4559 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a tak serio - pracodawcy lecą sobie w kulki.. mam szczęście pracować w tkiej firmie, w której po 3 miesiącach dostałam na czas nieokreślony.. no pewnie.. z moim przyszłym synem wilkołakiem... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4560 |
Wtajemniczenie
|
Ja na sekundę bo zaraz do lekarza jadę po wczorajszym, a raczej do rehabilitanta. Nie mogę wcale stanąć na prawą nogę bo ścięgno na całej długości i biodro odmówiły posłuszeństwa. Trzeba mnie niestety nosić bo oddałam kule dawno temu. No ale zrobiłam piechotą przynajmniej 15 km więc co ja się dziwie. U mnie całodzienne zakupy zawsze się kończą kalectwem.
Mam nadzieje, że fachowy masaż i godzina ćwiczeń wszystko odblokują. Miłego dnia starowinki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:22.