Wątek o sklepie ASOS.COM część 4 - Strona 75 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2011-03-08, 16:53   #2221
hihi
Zakorzenienie

Dot.: Wątek o sklepie ASOS.COM część 4

Cytat:
Napisane przez Kura Nioska Pokaż wiadomość
olagroch
Zajrzałam na stronę i okazało się, że mam kolor Tan. Przepraszam za wprowadzenie w błąd ale byłam pewna, że to nude bo tak wyglądają.
Moim zdaniem buty są wygodne i dobrze wykonane. Jednak ja bardzo dużo chodzę w butach na koturnach, więc może jestem przyzwyczajona.
Jedyna rzecz, która mnie zaskoczyła to to, że koturna jest błyszcząca. To się może nie podobać.
Mogłabyś real fotki zrobić?
Stary 2011-03-08, 17:03   #2222
Kura Nioska
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość
Mogłabyś real fotki zrobić?
Niestety dzisiaj nie mogę bo nie mam kabla, jeśli to coś pomoże to postaram się wrzucić zdjęcia jutro.

EDIT: Koturny Asos, kolor Tan, rozmiar 36.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_4677.jpg (127,0 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4678.jpg (110,9 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_4679.jpg (120,9 KB, 32 załadowań)

Edytowane przez Kura Nioska
Czas edycji: 2011-03-09 o 07:24
Kura Nioska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 17:04   #2223
hihi
Zakorzenienie

byłoby świetnie! Czekam niecierpliwie
Stary 2011-03-08, 17:09   #2224
Claudie
Przyczajenie

Dziewczyny! Macie może jakieś nowe, aktualne kody? Bo nie zamówiłam tych butów wczoraj i niestety dziś mój kod już przepadł
Claudie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 17:37   #2225
olagroch
Rozeznanie

GG do olagroch

Cytat:
Niestety dzisiaj nie mogę bo nie mam kabla, jeśli to coś pomoże to postaram się wrzucić zdjęcia jutro.
super, ja też będę bardzo, bardzo wdzięczna mam nadzieję, że promocja na nie jeszcze trochę potrwa
ja praktycznie cały czas chodzę na obcasach, więc mam nadzieję, że koturny będą "odpoczynkiem" dla moich stóp

---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Cytat:
Napisane przez Claudie Pokaż wiadomość
Dziewczyny! Macie może jakieś nowe, aktualne kody? Bo nie zamówiłam tych butów wczoraj i niestety dziś mój kod już przepadł
przejrzałam wszystkie stronki z kodami jakie znam i nic nie znalazłam
olagroch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 19:07   #2226
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olagroch Pokaż wiadomość
ja praktycznie cały czas chodzę na obcasach, więc mam nadzieję, że koturny będą "odpoczynkiem" dla moich stóp

No mi sie wydaje że męczą sie tak samo ,wiec słuszne zastosowanie cudzysłowu .Ja ogóle nie rozumiem idei chodzenia w takich koturnach , w obcasach się chodzi żeby nogi wyglądały zgrabnie w zabudowanych ,wysokich koturnach wyglądają wprost przeciwnie .Jak sie już męczyć to żeby to dawały jakiś efekt a to czemu - może to moda taka , nie wiem nie jestem na bieżąco
Cytat:
Bez kabla sie da -bezpośrednio przez karte. Tylko trzeba mieć slot- laptopy mają do PCów trzeba dokupywać hub'a

Edytowane przez Dione
Czas edycji: 2011-03-08 o 19:08
Dione jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 19:10   #2227
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

A ja dziś dostałam awizo na pakiet - to na pewno Asos.
zamawiałam 2.03

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 19:15   #2228
olagroch
Rozeznanie

GG do olagroch

Cytat:
Napisane przez Dione Pokaż wiadomość

No mi sie wydaje że męczą sie tak samo ,wiec słuszne zastosowanie cudzysłowu .Ja ogóle nie rozumiem idei chodzenia w takich koturnach , w obcasach się chodzi żeby nogi wyglądały zgrabnie w zabudowanych ,wysokich koturnach wyglądają wprost przeciwnie .Jak sie już męczyć to żeby to dawały jakiś efekt a to czemu - może to moda taka , nie wiem nie jestem na bieżąco
ja mam jedne koturny dość wysokie i stopy dużo mniej mi się męczą, bo jest inny rozkład ciężaru - na całej stopie. nawet jak moja przyjaciółka była u ortopedy to powiedział, że przy jej problemach z kręgosłupem powinna chodzić w płaskim obuwiu, a jak już musi coś wyższego to żeby była to koturna. tak więc myślę, że lekarz na tym się zna
a co do koturn to że jest na nie moda to na pewno też oddziałuje, bo dzięki temu jest więcej modeli tego typu butów, a ja je po prostu lubię, a o gustach się nie dyskutuje.
a zresztą jestem zdania, że trochę urozmaicenia każdemu się przyda stąd lubię mieć i płaskie, i koturny i obcasy

Edytowane przez olagroch
Czas edycji: 2011-03-08 o 19:17
olagroch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 19:47   #2229
SzczerbataZuzia
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to SzczerbataZuzia

Cytat:
Napisane przez olagroch Pokaż wiadomość
ja mam jedne koturny dość wysokie i stopy dużo mniej mi się męczą, bo jest inny rozkład ciężaru - na całej stopie. nawet jak moja przyjaciółka była u ortopedy to powiedział, że przy jej problemach z kręgosłupem powinna chodzić w płaskim obuwiu, a jak już musi coś wyższego to żeby była to koturna. tak więc myślę, że lekarz na tym się zna
a co do koturn to że jest na nie moda to na pewno też oddziałuje, bo dzięki temu jest więcej modeli tego typu butów, a ja je po prostu lubię, a o gustach się nie dyskutuje.
a zresztą jestem zdania, że trochę urozmaicenia każdemu się przyda stąd lubię mieć i płaskie, i koturny i obcasy
Popieram Ja chodzę tylko w wysokich butach i faktycznie czasami mi nogi odpadają od szpilek, ale jak mam iść na zakupy bądź wiem, że będę cały dzień gdzieś śmigała to ubieram koturny, żebym później nie płakała Noga odpoczywa, bo stopa leży prawie płasko.

MOJA WIELKA MIŁOŚĆ, MOJE SPEŁNIONE MARZENIE
KACPEREK 20.10.2015 godz. 13.42, 3290g, 53cm

Będzie druga dzidzia - czerwiec 2017

SzczerbataZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 20:48   #2230
qqq0987
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
A ja dziś dostałam awizo na pakiet - to na pewno Asos.
zamawiałam 2.03

zamawiałaś kurierem że tak szybko przyszło?
qqq0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 20:55   #2231
Dione
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez qqq0987 Pokaż wiadomość
zamawiałaś kurierem że tak szybko przyszło?
awizo na pakiet zostawia poczta Mi zawsze tak przychodzą normalne paczki z asosa -5,6 dni.
Dione jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-03-08, 21:03   #2232
mal00nie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Fabinho Pokaż wiadomość
ile zapłaciłaś za wysyłkę?
Pzdr
12,40 listem poleconym
mal00nie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 21:04   #2233
Fionaaa
Zakorzenienie

SWSLDMAR2

-10% na wszystkie rzeczy

Przed chwilą działał ;>
Fionaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-08, 21:52   #2234
Claudie
Przyczajenie

Dzięki wielkie za kod! Moje pierwsze zamówienie popłynęło w internetową sieć. Dostałam już potwierdzenie od Asosa, więc teraz tylko czekam na przesyłkę ^^ Posiada któraś z Was może botki Albert? Jak wrażenia?
Claudie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 06:59   #2235
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Claudie Pokaż wiadomość
A ja znalazlam oferte na Grouponie http://www.groupon.co.uk/deals/natio...ampaign=Varies
Przy zakupie za 21 funtow placisz tylko 9
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 07:15   #2236
aaby
Zakorzenienie

Hej dziewczyny!
Udzielam się po raz pierwszy. Straaasznie kuszą mnie kiecki z ASOSa, ale trochę boję się zamawiać w ciemno
Stąd moje pytanie: czy któraś z Was ma może tę sukienkę? Mogłaby wstawić zdjęcia? Jak rozmiarówka? I przede wszystkim jak z długością?
Zależy mi na midi.
Z góry dziękuję za pomoc

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 07:23   #2237
tolas
Rozeznanie

a jak z tego skorzystać, sorry jeśli to głupie pytanie ale ja nawet z polskiego groupona nie korzystam więc nawet nie wiem jak to działa spora zniżka by z tym była
Stary 2011-03-09, 07:32   #2238
mal00nie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
..I przede wszystkim jak z długością?
Zależy mi na midi.
Z góry dziękuję za pomoc
Size 10 length measures 39.5in (100cm) Side neck to hem - info ze stronki - reszty nie wiem

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

Cytat:
Napisane przez tolas Pokaż wiadomość
a jak z tego skorzystać, sorry jeśli to głupie pytanie ale ja nawet z polskiego groupona nie korzystam więc nawet nie wiem jak to działa spora zniżka by z tym była
tolas mi się też to podoba ale stracha mam
Stary 2011-03-09, 07:37   #2239
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Musisz sie zarejestrowac na Grouponie (ale chyba nie na polskim tylko na UK) i pozniej klikasz buy now i placisz (mozna karta, albo Paypalem). Groupon przesyla ci e-maila z kodem (dopiero po skonczeniu sie oferty, gdzies jutro kolo 4 rano dostaniesz) i pozniej przy zakupach w koszyku jako discount chyba wpisujesz. Aha i pamietaj, ze jest wazny do 10 kwietnia i mozesz kupic tylko jeden kupon dla siebie i jeden jako prezent, nie jest wazny na Sale i Asos Marketplace.

Expires 10 April 2011
Limit 1 per person, may buy 1 additional as gift. Minimum basket spend of £21 required (i.e. £20 Groupon voucher must be supplemented by an additional spend of £1). Not valid on sale items and ASOS Marketplace. 50,000 Groupons available. Refunds will be based on amount paid not ASOS R.R.P. Purchased item can only be exchanged for an additional size; exchange for alternative item not available. For full ASOS terms and conditions visit www.asos.com/infopages/pgehelpdesk.aspx#/level11
See the rules that apply to all deals.
Stary 2011-03-09, 07:48   #2240
gggl10
Raczkowanie

Próbowała któraś tych grouponów?

Edytowane przez gggl10
Czas edycji: 2011-03-09 o 07:49
gggl10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 08:02   #2241
mal00nie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Musisz sie zarejestrowac na Grouponie (ale chyba nie na polskim tylko na UK) i pozniej klikasz buy now i placisz (mozna karta, albo Paypalem). Groupon przesyla ci e-maila z kodem (dopiero po skonczeniu sie oferty, gdzies jutro kolo 4 rano dostaniesz) i pozniej przy zakupach w koszyku jako discount chyba wpisujesz. Aha i pamietaj, ze jest wazny do 10 kwietnia i mozesz kupic tylko jeden kupon dla siebie i jeden jako prezent, nie jest wazny na Sale i Asos Marketplace.
sorki że panikuje ale się zarejestrowałam - zapłaciłam paypalem - paypal potwierdził transakcję ok - a odpowiedź z groupona dostanę dopiero później tak? (mam problem z czytaniem ze zrozumieniem )

edit: mam potwierdzenie z groupona ale do spamu wpadło - napisali mi że dostanę kupon w osobnym e-mailu

Edytowane przez mal00nie
Czas edycji: 2011-03-09 o 08:17
Stary 2011-03-09, 08:09   #2242
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Udzielam się po raz pierwszy. Straaasznie kuszą mnie kiecki z ASOSa, ale trochę boję się zamawiać w ciemno
Stąd moje pytanie: czy któraś z Was ma może tę sukienkę? Mogłaby wstawić zdjęcia? Jak rozmiarówka? I przede wszystkim jak z długością?
Zależy mi na midi.
Z góry dziękuję za pomoc
Ktoś miał tę sukienkę w moim zamówieniu Zaraz postaram się odnaleźć, bo to w zeszłe wakacje było

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

Cytat:

Expires 10 April 2011
Limit 1 per person, may buy 1 additional as gift. Minimum basket spend of £21 required (i.e. £20 Groupon voucher must be supplemented by an additional spend of £1). Not valid on sale items and ASOS Marketplace. 50,000 Groupons available. Refunds will be based on amount paid not ASOS R.R.P. Purchased item can only be exchanged for an additional size; exchange for alternative item not available. For full ASOS terms and conditions visit www.asos.com/infopages/pgehelpdesk.aspx#/level11
See the rules that apply to all deals.
On odejmuje tak jakby 11 funtów. Ciekawe czy jeśli wezmę rzecz za 30f to czy zapłacę 19f?
Stary 2011-03-09, 08:34   #2243
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mal00nie Pokaż wiadomość
sorki że panikuje ale się zarejestrowałam - zapłaciłam paypalem - paypal potwierdził transakcję ok - a odpowiedź z groupona dostanę dopiero później tak? (mam problem z czytaniem ze zrozumieniem )

edit: mam potwierdzenie z groupona ale do spamu wpadło - napisali mi że dostanę kupon w osobnym e-mailu
Wejdz sobie w spam i dodaj e-mail z groupona do bialej listy Kupon powinnas dostac gdzies jutro nad ranem, ja tak kolo 4 rano przewaznie dostaje

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
On odejmuje tak jakby 11 funtów. Ciekawe czy jeśli wezmę rzecz za 30f to czy zapłacę 19f?
No wlasnie tez jestem ciekawaWydaje mi sie, ze powinno byc tak, bo raczej ciezko by bylo ustrzelic cos co ci sie podoba za dokladnie 21 funtow.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-03-09, 08:36   #2244
effa_j
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Ktoś miał tę sukienkę w moim zamówieniu Zaraz postaram się odnaleźć, bo to w zeszłe wakacje było

---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:03 ----------

tylko pamietajcie dziewczyny kupon nie dziala na przecenione rzeczy
effa_j jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 08:38   #2245
martii90
Zakorzenienie

Cytat:

No wlasnie tez jestem ciekawaWydaje mi sie, ze powinno byc tak, bo raczej ciezko by bylo ustrzelic cos co ci sie podoba za dokladnie 21 funtow.
jest napisane, że zamówienie ma być na minimum 21 funtów więc myślę że na więcej też spokojnie może być

no i tak jak napisała osoba powyżej, nie działa na rzeczy przecenione...

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 08:41   #2246
Meryen1988
Raczkowanie

Dziewczyny a ten kodzik dotyczy tylko 1 rzeczy czy mozna więcej na niego zamówić???!!!
Meryen1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 08:42   #2247
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martii90 Pokaż wiadomość
no i tak jak napisała osoba powyżej, nie działa na rzeczy przecenione...
Nie wiem czy ktoras z was korzysta z Asos Marketplace, ale tam kupon tez nie dziala.
Stary 2011-03-09, 08:49   #2248
tolas
Rozeznanie

też kupiłam tego groupona, mam akurat coś upatrzone z nowej kolekcji...mam nadzieję, że to nie jakaś ściema
Stary 2011-03-09, 08:51   #2249
martii90
Zakorzenienie

Cytat:
też kupiłam tego groupona, mam akurat coś upatrzone z nowej kolekcji...mam nadzieję, że to nie jakaś ściema
nie wydaje mi się żeby to była ściema, groupon tak jaki jak u nas - a na tym naszym koleżanka już kupowała kilka razy różne kupony i wszystko było bez problemu

Instagram
martii90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-03-09, 08:52   #2250
Ćwirka
ćwir ćwir

Ciężko stwierdzić czy coś jest przecenione, bo czasami ceny idą lekko w dół, a nie ma wcale info, że obniżyli

Czy to wygląda Wam na przecenione?
http://www.asos.com/Asos/Asos-Cute-B...age_mainImage4

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości