|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2311 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
|
|
|
|
#2312 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze śluby w przyszłym roku, a przygotowania w toku :) - Panny Młode 2012, cz
Cytat:
![]() Muszę oznajmić, że dzisiaj rano już zdecydowaliśmy się na przeprowadzkę do Krakowa
|
|
#2313 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jak skończę studia to też chce sie do Krakowa przeprowadzić, choć mój TZ ubzdurał sobie Warszawę. Ale już ja mu stolicę z głowy wybiję :P |
|
|
|
|
#2314 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2315 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Dobrze, że się zdecydowaliście i zaczynacie nowy etap |
|
|
|
|
#2316 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie niestety od wczoraj mam nawał pracy, więc na chwilkę Was odwiedziłam aby zobaczy ilę muszę nadrobić. Niestety w dniu jutrzejszym również zapowiada się straszny kocioł więc swoje zaległości odrobię w piątek.
Miłego popołudnia Wam życzę. ![]() Jagodzia- gratuluję wyboru sali Nattiv - powodzenia życzę
Edytowane przez malinkowo88 Czas edycji: 2011-03-09 o 16:19 |
|
|
|
#2317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() powodzenia!
|
|
|
#2318 |
|
Zadomowienie
|
Ja tez tu nie powinnam siedziec, bo nauka czeka, ale cos tak ciezko mi sie dzis zabrac za cokolwiek ..
|
|
|
|
#2319 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny, wieki mnie tu nie było. Ostatnio byłam zabiegana, ale nareszcie załatwiliśmy najważniejsze rzeczy (sala, zespół, fotograf i kamerzysta)
![]() Niedługo wybiorę się do księdza, żeby zapisał nas na nauki. |
|
|
|
#2320 |
|
Zakorzenienie
|
no to tak jest to Anastazja za lasem Zemborzyckim (jak się jedzie na Bychawę) dziewczyny z lublina będą wiedziały
To tak cena 120zł za osobę (biorą normalnie 140 ale że maj to jest zniżka) 5 dań gorących 12 zakąsek. Stół wiejski można samemu robić (co wyjdzie nas taniej i my załatwimy sobie swojską wędlinkę itd. od rodziny). Gratis od lokalu mamy biesiadę. Jest tam ogród z ławkami sadzawką itd. Na salę wchodzi facet z akordeonem zaprasza gości na dwór a tam ognisko, bigos i pierogi będą roznosić kelnerzy super co nie?? i to gratis jest :P a jak nie będzie pogody to mają taki ozdobny wózek i na nim przywiozą ten bigosik i pierożki na salę. A na sali sporo miejsca jest więc nikomu to nie będzie przeszkadzać :P ogólnie jestem zadowolona ![]() Tylko to co za młodymi jest to teraz całkowicie inaczej wygląda to jest stara ozdoba z 2009roku. Teraz stół młodych jest złoto biały i to co wisi za młody mi też złoto białe a nie tak jak na tym foto tylko białe. A właścicielka powiedziała że na pewno jeszcze w tym roku zmieni ozdobę za młodymi na inna bo co roku zmieniają żeby nie była cały czas ta sama.
Edytowane przez jagodzia133 Czas edycji: 2011-03-09 o 16:54 |
|
|
|
#2321 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I cena tez całkiem przystepna, wiec naprawde mozesz byc zadowolona ) Co do tej biesiady na zewnatrz, to super, ze cos takiego Wam robią i nie musicie za to dopłacać! Na pewno gościom pomysł się spodoba, ja bym była zachwycona A sala wygląda mi na sporą. Ilu będziecie mieli gości?
|
|
|
|
|
#2322 | ||
|
Zadomowienie
|
CZEŚĆ
Podczytuje was cały czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nam również rodzice pokrywają większą część kosztów weselnych,ale mamy to szczęście,że decyzje podejmujemy my i rodzice się nie wtrącają,oczywiście informujemy ich o naszych pomysłach i często radzimy się w różnych kwestiach jednak ostateczna decyzja należy do nas co moi rodzice zawsze podkreślają ![]() jagodzia133 ładna sala i cena bardzo atrakcyjna |
||
|
|
|
#2323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A z tą biesiadą to jestem mega zadowolona zawsze to jakaś atrakcja urozmaicenie wesela
|
|
#2324 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2325 |
|
Zakorzenienie
|
O jagodzia moja koleżanka z roku pracuje lub pracowała w Anastazji. Mieliśmy tam robić półmetek.
więc gratuluję wyboru sali
|
#2326 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tylko nadzieję że wszytko będzie dobrze no ale cóż nigdzie nie ma 100% gwarancji że wszytko będzie tak jak chcemy
|
|
#2327 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na własne życzenie se wczorajszy dzień spierniczyłam...Mam takie wahania nastrojów, że mój TŻ już sam nie wie czego ja chcę. Dziewczyny, czy to możliwe, że przez tabletki można tak ześwirować. Kończę dopiero 2 listek, a burzę nastrojową to mam taką że ho ho! I strasznie mi z tego powodu przykro, że mój biedny Narzeczony obrywa. Przyszedł wczoraj z winkiem i paczką duplo, a ja mu powiedziałam, że te czekoladki to se może zabrać, bo ja czekolady jeść nie mogę. Mogłam się zamknąć i udawać, że się bardzo cieszę, ale nie. Coś mi odje....Pokłóciliśmy się dość ostro o nasze wspólne życie, o moje plany przyszłościowe, o jego też. Kur** co my robimy na rok przed ślubem. Całe lata było za✂✂✂iście między nami, ostatnie dni są koszmarne I wiem, że 70% winy leży po mojej str.
|
|
#2328 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Goście będą zachwyceni. Taka majówka jeszcze za taką cenę to masz bardzo korzystną ofertę.
|
|
#2329 |
|
Wtajemniczenie
|
jagodzia gratulacje wyboru sali
w końcu jedno do załatwienia mniej
|
|
|
|
#2330 |
|
Zadomowienie
|
Nattiv - Gratuluję!!! Super, że zaczynacie jakby nie było nowe życie
![]() jagodzia133- pomysł z biesiadą po prostu super Aż zazdroszczę.gosza_m- o, widzę, że masz nowy awatar . Super, z mojej ulubionej bajki młodości . Co do Twojego nastroju to ja nie poradzę bo nie zażywam tabletek i nie mam pojęcia czy to może być przez nie. Jednak głowa do góry- na pewno wszystko się szybko unormuje
|
|
#2331 |
|
Wtajemniczenie
|
gosza_m oj powiem Ci, że można ześwirować i to tak nieźle całkiem, ja jak kończyłam blistry to normalnie w szał wpadałam z byle powodu, płakałam co chwila, w ogóle byłam przybita wtedy... a po płaczu, za chwilę potrafiłam się uśmiechać (jak wariatka jakaś
) przez to się z TŻ kłóciłam cały czas, bo on nie rozumiał co takie małe tabletunie mogą zrobić z organizmem |
|
|
|
#2332 |
|
Zakorzenienie
|
ibyza o kurcze! Mam nadzieje, że mi minie. Niby biorę je zdrowotnie, a tu tyle zamieszania wprowadzają zamiast leczyć... A jeszcze niedawno byłam na konrolii i mówiłam lekarce, że żadnych niepokojących sygnałów po tabletkach nie zauważyłam...
ewika19- Muminki to też zdecydowanie moja ulubiona bajka/ książka. No i dalej czytam, mimo zbliżających sie 24 lat. ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Dziewczyny z innej paki- doradźcie mi proszę co dokupić tatusiowi na urodzinki. Dzisiaj przyszła mi książka Swietłany Aleksijewicz "Wojna nie ma w sobie nic z kobiety" i chciałabym jeszcze coś osobistego dokupić, ale nie mam żadnej koncepcji. Chyba, że jakiś film na dvd???
|
#2333 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a za biesiadę ![]() Cytat:
ale możecie być ze mnie dumne a w sumie to z mojego TŻ umówił mnie wreszcie na wizytę (wtajemniczone PM wiedzą ) i tak pani ginekolog wita mnie w swoim gabinecie i kozetce w przyszły piątek o godzinie 17 proszę trzymać kciuki by mi nie wykryła jakiegoś cholerstwa
|
|
#2334 |
|
Zakorzenienie
|
Nattiv gratuluję i trzymam kciuki
jagodzia133 ładna sala i w super cenie! Co do decydowania i płacenia przez rodziców to zasadę płacą to decydują jeszcze rozumiem. Gorzej jak my chcemy płacić sami a moja matka i tak we wszystko się wtrąca i próbuje wszystko ustawić tak jak jej pasuje. Potrafi zadzwonić i powiedzieć, że przejrzały z moją siostrą kalendarz i wybrały lipiec bo ten maj który sobie wymyśliłam to bez sensu. O wojnie w kwestii listy gości czy lamentach, że ona chce wybierać suknię nawet nie wspominając. I wiadomo ona swój ślub miała a to nasza impreza tyle, że ciężko wysłać na drzewo własną matkę która świetnie potrafi człowieka podejść. Rozmowy, prośby i tłumaczenia nie pomagają. Z tego wszystkiego nadal nie mamy nic załatwione i wcale nie mamy ochoty załatwiać. |
|
|
|
#2335 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie gratulacje
|
#2336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spróbuj usiąść z mamą i porozmawiaj na spokojnie powiedz jej jak Ty to widzisz i jak chciałabyś żeby było myślę że i Twoja mama zrozumie i przyzna Ci racje ![]() Trzymam kciuki
|
|
#2337 |
|
Zakorzenienie
|
Kindziu rozmawiałam i powtarzałam już nie raz. Starałam się pójść na kompromis. jednak moja mama uważa, że albo jest jak ona zadecyduje albo jestem wyrodną córką łamiącą jej serce. Łatwo nie jest
|
|
|
|
#2338 |
|
Zakorzenienie
|
Nattiv gratuluje
i życzę powodzenia ![]() kindziulindzia będzie dobrze musi być ![]() aleksandrettaa hm... sama nie wiem co Ci poradzić bo z własną rodzoną matką to ciężko jest walczyć. Mają taki psychiczny komfort nad nami. Że chcąc narzucić nam swoją wolę z którą się nie zgadzamy od razu zaczynają gadać coś o wyrodnych dzieciach. Ale nie poddawaj się. Na moją mamę działa płacz no i jak czasami to nie pomaga to idę do taty ![]() a mnie mój TŻcik baardzo dziś zadziwił. Wstałam dziś znowu o 5 i byłam padnięta. No ale w domu nie miałam jakoś ochoty spać jak wróciłam. Koło 14 poszłam do TŻta bo prosił mnie żebym go obudziła bo spał po nocce. I jak on poszedł do łazienki powiedziałam mu że zdrzemnę się 15 minut jak on wyjdzie z łazienki to wstanę. No i przysneło mi się... Po jakimś czasie po cichu TŻ przykrył mnie kocem pogłaskał po głowie dał buzi i szepnął że za godzinę mnie obudzi. Taki szok to dla mnie bo normalnie to było "kotek no wstawaj jak nie to ide spać z Tobą" a jak razem urządzamy sobie taką drzemkę to spimy kilka godzin kurcze niby takie nic ale tak mi się miło zrobiło że tak się zachował taki mały gest. ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- aaaa teraz będę w końcu oglądać nowy sezon chirurgów
|
#2339 |
|
Zakorzenienie
|
to fajnie że podoba wam się sala zawsze to ocena osób bezstronnych
cena faktycznie zaskakująca jeśli chodzi o menu itd jutro czeka mnie podpisanie umowy już zapisałam sobie większość pytań jakie mam do właścicielki. Lepiej wszystko dogadać żeby nie było niespodzianek ;p
|
#2340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:40.

jednak nie zaszkodzi zapytać, by się upewnić.

normalnie jestem tak szczęśliwa że hej 

18.08.2010 - zaręczyny

) przez to się z TŻ kłóciłam cały czas, bo on nie rozumiał co takie małe tabletunie mogą zrobić z organizmem
a za biesiadę
ale możecie być ze mnie dumne a w sumie to z mojego TŻ umówił mnie wreszcie na wizytę (wtajemniczone PM wiedzą
w przyszły piątek o godzinie 17 proszę trzymać kciuki by mi nie wykryła jakiegoś cholerstwa